banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2009, 07:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Citiraj:
Ekipa Rasinga katastrofalno je porazila Atletiko iz Madrida (5:1), a goleadu na stadionu El Sardinero zaključio je Nikola Žigić u 87. minutu.

Tim iz Santandera otišao je na poluvreme sa vođstvom od 3:0, Dijego Forlan smanjio je iz penala u 62. minutu, ali se ispostavilo da je to bio samo počasni pogodak za "jorgandžije".

Pedro Munitis je tri minuta kasnije povisio na 4:1, da bi Lea Franka na kraju matirao i Žigić, svojim jedanaestim golom u Primeri, otkako ga je Valensija u zimskom prelaznom roku pozajmila Rasingu.

Rasing je ovom pobedom praktično obezbedio opstanak u ligi i trebalo bi da završi sezonu u sredini tabele. Atletiko će teško ponoviti uspeh iz prethodne sezone, kada je uspeo da se plasira u kvalifikacije za Ligu šampiona.

MONDO

Jedan je Nikolaaaaaaaaaaaa 8) :naka:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 20:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Apr 2009, 19:19
Ова наша Српска репрезентација напокон почела играти како смо сви ми од ње давно очекивали. Мада и у прошлим квалифкацијама за СП смо били екстра па пукли у Њемачкој. Ваљда сад неће бити тако. Неби требало бити са Антићем. Време је дошло да Србија игра врхунских фудбал свагде и увек.
Сад после квалифкационих мечева у јуну против Аустрије кући и фарана на острвима било би ред да победимо обе и будемо мећу првих 15 репрезентација на свету где нам је и место.
Имамо доста квалитетни појединаца и целокупно врло респектабилну репрезентацију. Само да их неудари слава и да играју свим срцем и мислим да могу ови наши Бели Орлови долеко догурати.
Сад је само питање дали је заправо кренула једна нова блистава ера Српске репрезентације или је ово само на пар година па онда поново Јово на ново. То ме највише интересује??!
Ваљда је ово прво, надам се... :)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 15:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Miki@BL je napisao:
Ова наша Српска репрезентација напокон почела играти како смо сви ми од ње давно очекивали. Мада и у прошлим квалифкацијама за СП смо били екстра па пукли у Њемачкој. Ваљда сад неће бити тако. Неби требало бити са Антићем. Време је дошло да Србија игра врхунских фудбал свагде и увек.
Сад после квалифкационих мечева у јуну против Аустрије кући и фарана на острвима било би ред да победимо обе и будемо мећу првих 15 репрезентација на свету где нам је и место.
Имамо доста квалитетни појединаца и целокупно врло респектабилну репрезентацију. Само да их неудари слава и да играју свим срцем и мислим да могу ови наши Бели Орлови долеко догурати.
Сад је само питање дали је заправо кренула једна нова блистава ера Српске репрезентације или је ово само на пар година па онда поново Јово на ново. То ме највише интересује??!
Ваљда је ово прво, надам се... :)

Pogledaj nam samo upjehe mlade reprezentacije, to ne moze biti slucajnost ili samo neki privremen blijesak....stvaramo kvalitetne mlade igrace i to mora dati razultat...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 00:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Apr 2009, 19:19
Па ствар је у томе што већ око 7 година имамо успех са репрезентацијом до 21 год. узраста али то нам никако није донело резултат до сад.
Надам се да ове није случајност итд. и најискреније очекујем да наставимо овако на дуже стазе али немогу бити превише сигуран до невидим СП 2010, па чак и остатак ових квалифкација.
Ајде па ваљда ћемо бити репрезентација за респект и против Аргентине и Бразила, што најискреније и требамо да будемо јер квалитет је сигурно ту.
Мећу првих 15 на свету константно требамо да будемо јер са овим квалитетом то је минимум што можемо очекивати, а што се тиче младих до 21. год. узраста, време је да и они већ освоје то Европско Првенство, али баш. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zanima me kada se odrzava svjetsko prvenstvo do 21 godine i kako se kvalifikuje tamo?...cujem samo da je argentina tata u tom uzrastu ali nisam gledao ni jedno svjetsko prvenstvo...

I da, usput, Lane dao dva gola, Zigic uobicajeno, Ninkovic, Kolarov itd.... Lijepo je to vidjeti...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Blažević: Srbi me žele za selektora
Selektor BiH, Miroslav Čiro Blažević, izjavio je za hrvatske 'Sportske novosti' da je dobio ponudu FSS da nasledi Radomira Antića na mestu selektora.

"Srbi me žele za selektora, dobio sam jasne signale s Terazija. Velika je to čast i znak da sam svuda dobrodošao. Antić je sjajan stručnjak, ali se nakon Svetskog prvenstva vraća u Španiju pa su se setili mene", izjavio je Ćiro. Ipak, nekadašnji selektor Hrvatske kaže kako će teško preuzeti posao, a razlog su godine.

"Teško da će do toga doći. Ipak, to je veliko zadovoljstvo i priznanje mom radu. Eh, da sam malo mlađi. Kad sam došao na kormilo BiH ujedinio sam državu, a sad bih ujedinio Jugoslaviju", završio je Blažević.b92

:lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 12:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Trener svih trenera poceo da masta malo... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
zar ovaj govnar nije vise mrtav, ili u ludnici? sjecam se da je tako prije bulazio da mu je neko ponudio klupu zvezde a da ih je ok, kofol, ladno odbio. al sto je babi milo, to joj se i snilo :lol: :lol:
nek se vrati u svoju croatiu sesvete poslije bih, to je njegova mjera

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 13:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Lik je ujedinio BiH... Kru' ti!

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
bogme, mene nije ujedinio, jer ja i dalje jednako navijam protiv BiH kao i prije njega :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 15:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
A ko je Miroslav Čiro Blažević

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Сине...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Хахаха лик је стварно комичар прави, баш се фино исмија :)
Ово је најбоље ујединио БиХ хахаха :lol:

Сине добар си ал си га сад сукно :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Поштујем његово знање, резултате и искуство, али ово... :lol: :lol: :lol:
То за клупу Звезде је дјелимично истина, мада није њега нико звао, већ је Звезда тражила тада тренера, а новинари су њега питали, онако, успут, а он је одговорио да му је жеља одувијек била да тренира све клубове Велике четворке, али да је свјестан да то неће ићи... :D
Човјек често остави људе без ријечи или са смјехотресном реакцијом, а мени се неки дан то десило. Наводно, нешто је у Сарајеву полудио, дошао мало у БЛ да се смири. Каже да је овде купио стан и да му је то одувијек била жеља, али је тек сад испунио. Питали га новинари:"Па откуд да купите стан у БЛ, овде вам је лијепо???" А он ће:"Ћуј сине, да ти Ћиро нешто вели, што те то чуди, кад се зна да је Бањалука једини европски град у БиХ..." :lol: :lol: :lol:
Ма знам ја да је ту има и улизивања и свега, ал сам се исмијао поштено... :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 09:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hrvati javljaju, nasi cute:

Citiraj:
AKTUALNI izbornik srpske nogometne reprezentacije Radomir Antić, kojemu ugovor sa srpskim savezom istječe po završetku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, nalazi se u pregovorima s minhenskim Bayernom.

Prema pisanju Blica, informaciju je potvdio njegov agent Boban Simić, a sam Antić zasad nije potvrdio ni demantirao ovu vijest.

Srpski izbornik svoj ugled i reputaciju ponajprije može zahvaliti svojim uspjesima u Španjolskoj gdje je jedini trenirao Barcelonu te oba madridska kluba, a najveći mu je uspjeh osvajanje dvostruke krune s Atleticom kojeg je trenirao i u okršajima u Kupu Uefa protiv tadašnje Croatije odnosno današnjeg Dinama.

Trenutno se na kormilu Bayerna nalazi proslavljeni njemački trener Jupp Heynckes i čovjek koji je također ostavio traga u Primeri trenirajući Real Madrid i Athletic Bilbao gdje je bio prvi stranac na čelu baskijskog ponosa.

Nakon otkaza Klinsmannu Heynckes je pristao na ulogu vatrogasca u bavarskoj momčadi, ali je, poput Guusa Hiddinka u Chelseaju, rekao kako nastavak suradnje nije nimalo izgledan.

Stoga se uprava Bayerna okrenula Antić koji ima odlične rezultate u dugogodišnjoj trenerskoj karijeri, a trenutno u skupini 7 kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Srbija pod njegovim vodstvom drži prvo mjesto, s dva boda više od drugoplasirane Francuske.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
zar ovaj govnar nije vise mrtav, ili u ludnici? sjecam se da je tako prije bulazio da mu je neko ponudio klupu zvezde a da ih je ok, kofol, ladno odbio. al sto je babi milo, to joj se i snilo :lol: :lol:
nek se vrati u svoju croatiu sesvete poslije bih, to je njegova mjera

Ne kontam kako mozes biti toliko ogranicen?...Ja sam Srbin, sigurno veci od tebe al zasto bih mrzio Ciru i nazivao ga svakojakim pogrdnim imenima?...Ako je iko na teritoriji bivse juge dobar covjek onda je to on....
Pustite nacionalizam, volite svoje ne mrzite druge....

I da, Ciro i jest djelimicno ujedinio BIH, znam hrpu ljudi kojima je jednako drago(dobro, ne jednako ali vise nego prije u svakom slucaju) kad pobijedi Bosna ili Srbija...
Covjek je harizmatican i veliki motivator i to mu niko ne moze oduzeti...
Meni ce licno biti mnogo drago ako se bosna plasira na SP, i ne nevijam protiv Bosne niti cu kada(osim u slucaju da igra sa srbijom)...
Naravno, druga stvar je sa hrvatskom, njih covjek ne moze voliti...

Eto toliko..i ako se sad nadje neki malac koji nije vidio rata sa nekim nacionalistickim sranjima nek zna da ispada glup..

Et...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Hrvati javljaju, nasi cute:

Citiraj:
AKTUALNI izbornik srpske nogometne reprezentacije Radomir Antić, kojemu ugovor sa srpskim savezom istječe po završetku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, nalazi se u pregovorima s minhenskim Bayernom.

Prema pisanju Blica, informaciju je potvdio njegov agent Boban Simić, a sam Antić zasad nije potvrdio ni demantirao ovu vijest.

Srpski izbornik svoj ugled i reputaciju ponajprije može zahvaliti svojim uspjesima u Španjolskoj gdje je jedini trenirao Barcelonu te oba madridska kluba, a najveći mu je uspjeh osvajanje dvostruke krune s Atleticom kojeg je trenirao i u okršajima u Kupu Uefa protiv tadašnje Croatije odnosno današnjeg Dinama.

Trenutno se na kormilu Bayerna nalazi proslavljeni njemački trener Jupp Heynckes i čovjek koji je također ostavio traga u Primeri trenirajući Real Madrid i Athletic Bilbao gdje je bio prvi stranac na čelu baskijskog ponosa.

Nakon otkaza Klinsmannu Heynckes je pristao na ulogu vatrogasca u bavarskoj momčadi, ali je, poput Guusa Hiddinka u Chelseaju, rekao kako nastavak suradnje nije nimalo izgledan.

Stoga se uprava Bayerna okrenula Antić koji ima odlične rezultate u dugogodišnjoj trenerskoj karijeri, a trenutno u skupini 7 kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Srbija pod njegovim vodstvom drži prvo mjesto, s dva boda više od drugoplasirane Francuske.

Vjerovatno nije vrijedno pomena pa zato ne spominju:)...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja ne mrzim nikoga i nemam ništa protiv nijednog naroda. Ali BiH kao država je NELEGITIMNA i NAMETNUTA tvorevina i protiv nje ću navijati... pa, skoro uvijek.

Što se Ćire tiče, on je komedijaš, nešto kao hrvatska sportska varijanta Voje Šešelja. Poznatiji je po svojim legendarnim istupanjima pred novinarima i na TV-u nego po sportskim uspjesima (mada je bio treći na SP). Meni lično nije antipatičan, još uvijek se sjećam kako je lijepo izvrijeđao onog sudiju na meču naših protiv Argentine 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Ja ne mrzim nikoga i nemam ništa protiv nijednog naroda. Ali BiH kao država je NELEGITIMNA i NAMETNUTA tvorevina i protiv nje ću navijati... pa, skoro uvijek.

Što se Ćire tiče, on je komedijaš, nešto kao hrvatska sportska varijanta Voje Šešelja. Poznatiji je po svojim legendarnim istupanjima pred novinarima i na TV-u nego po sportskim uspjesima (mada je bio treći na SP). Meni lično nije antipatičan, još uvijek se sjećam kako je lijepo izvrijeđao onog sudiju na meču naših protiv Argentine 8)

Sudija papak! Papak jedan! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
E to! :D Kaže komentator, morali su mu dati keks da ga smire.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]