banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 04:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2010, 09:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U kosarci mozes samo jednog naturalizovanog

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Prije neki dan procitao u Blicu...

Citiraj:
Đorđević menja Dudu na klupi „orlova"?

Sadašnji selektor srpskih košarkaša definitivno napušta nacionalni tim posle SP u Turskoj, najozbiljniji kandidat da ga zameni legendarni as Aleksandar Đorđević!

Legenda menja legendu... Aleksandar Đorđević Mogao bi na klupu reprezentacije / Rastanak posle Turske... Ivković

Dušan Ivković definitivno napušta mesto selektora Srbije posle Svetskog prvenstva u Turskoj, a najozbiljniji kandidat da ga zameni na toj funkciji je legendarni Aleksandar Sale Đorđević!!! Ivković je, naime, tražio prekid ugovora sa savezom kako bi se posvetio obavezama u Olimpijakosu, a kako saznajemo, čelni ljudi naše košarke u Đorđeviću vide najbolje rešenje.

Predsednik KSS Dragan Kapičić priznao je da će savez ispuniti Ivkovićevu želju i raskinuti ugovor sa njim, ali nije želeo da govori o njegovim naslednicima.

Ispuniti Dudinu želju

- Prema sadašnjem ugovoru, Ivković je imao status profesionalca u savezu. Njegovim dogovorom sa Olimpijakosom menja se i njegov status u savezu. On smatra da ovaj ugovor treba da traje do kraja Svetskog prvenstva, kada bi se on prekinuo. Upravni odbor će zasedati sutra i razgovaraće se i o ovoj temi. Očekujem da stav ovog organa bude u skladu sa željama Dude Ivkovića i da se taj ugovor zaustavi po završetku takmičenja u Turskoj - kaže Kapičić za Press.

Takva odluka inicira pronalaženje novog trenera seniorskog nacionalnog tima.

- Upravni odbor kao izvršni organ donosi odluku. Jedno od rešenja možda bude i da Ivković nastavi sa radom pod nekim novim ugovorom. Ono što je bitno jeste i da taj neko drugi, ko preuzme kormilo reprezentacije, treba da nastavi tamo gde je Ivković stao. Mi smo u prethodne dve-tri godine napravili uspešne rezultate i to ne bi smelo da se ugrozi. Postavili smo kao glavni projekat učešće na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i treba da istrajemo u tome. Nažalost, poražavajuće je to što društvo ne prati košarku i što imamo dosta problema u funkcionisanju - rekao je Kapičić.

Sale se vraća klupi

Aleksandar Saša Đorđević nema previše trenerskog iskustva, ali njegova harizma mogla bi da bude dobitna kombinacija sa mladim srpskim timom, koji na Evropskom prvenstvu sledeće godine ima priliku da izbori vizu za OI u Londonu i tako zaokruži ciklus. Đorđević je nedavno dovođen u vezu sa Benetonom i Partizanom, što je jasan signal da bi mogao da se vrati trenerskom poslu, koji je prekinuo posle razlaza sa Armanijem iz Milana. Ozbiljne kandidate treba tražiti i među onima koji su već na neki način bili uključeni u rad najboljeg srpskog tima. Tu se, pre svega, misli na pomoćnike Željka Obradovića i Dušana Ivkovića, Miroslava Mutu Nikolića i Acu Petrovića. I jedan i drugi su radili sa većinom potencijalnih reprezentativaca, te bi im time bio olakšan posao. U svakom slučaju, septembar mesec će biti izuzetno važan za srpsku reprezentativnu košarku.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Танак је Ђорђевић као тренер.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Otpali Bogdanović, Erceg i Jeremić
Selektor Srbije Dušan Ivković odredio 16 putnika na bazične pripreme u Folgariju. Podsećamo, na Mundobasketu u Turskoj (28.avgust-12.septembar) neće biti Darka Miličića i Uroša Tripkovića.
objavljeno danas u 14:51; autor: Kosarka.rs

"Operacija Turska" završena je za Zorana Ercega, Mladena Jeremića i Luku Bogdanovića, odlučio je selektor košarkaške repezentacije Dušan Ivković. Iskusni stručnjak odredio je 16 igrača koje će u nedelju povesti na bazične pripreme u Folgariju, gde će "orlovi" napuniti baterije za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kajzeriju i Istanbulu (28.avgust-12.septembar).
Ivković je na prvom kresanju spiska i zvanično konstatovao da za Srbiju na Mundobasketu neće igrati Darko Miličić i Uroš Tripković. Prvi zbog obaveza u Minesoti sa kojom je potpisao novi višegodišnji ugovor, dok našem najboljem šuteru predstoji oporavak od operacije nerva u nozi.
Uskoro opširnije...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
jebiga, meni je i pored svega toga milicic vrlo pozitivan lik. nedavno je poklonio milion dolara, cini mi se, nekoj djeci iz srbije kojima je trebalo lijecenje od neke teske bolesti u inostranstvu. da je nevaspitani divljak, to je sasvim tacno, ali dio svoje drskosti prenosi i na teren. taj ne bi dopustio da se gasol onako seta kroz nas reket kao na finalu EP, pa makar radio koji lakat u glavu.

Vidiš to je ono zbog čega je meni najžalije... Ja cijenim agresivne i pozitivno drske igrače na terenu, koji nikoga ne respektuju nikoga previše i nikoga se ne plaše. Mene Milićić jeste fascinirao još 2007., baš na meču pritiv Grčke, kada je, tada najboljeg evropskog centra Papadopulosa, razbio k'o beba zvečku, i u odbrani i u napadu. Problem je što se on ne zadržava u tim okvirima, jer nije imao ko da ga nauči, kako da ne bude neobuzdani divljak. Veličković je recimo dobar primjer. Momak koji je na početku karijere, djelovao kao da će biti klasični "garbage man", da lupa laktove pod koševima, dobija tehničke greške i kolje se sa protivnicima. Ali on je pod Vujoševićevim uticajem, naučio kako da bude agresivan u pozitivnom smislu i postao je respektabilan igrač... To je ono što je Miličiću vjerovatno trebalo na početku - pravi pedagog, ali sad je malo kasno za to. Jedina ozbiljna akcija u reprezentaciji bilo mu je to EP 2007. godine, a tad mu je kapiten bio Gurović. Baš je imao i od koga da se nauči nekim stvarima...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 21:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cek, cek cek... Erceg je otpao? A Raduljica je u 16? bzvz...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Raduljica je ključ našeg trijumfa.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2010, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

raduljica je imao odlicnu sezonu u fmp-u. pogotovo u drugom dijelu, kad je proglasen za mvp-a domace lige (a bilo je tu jos mnogo odlicnih igraca). prakticno je sam nosio igru fmp-a. osim toga, napravio je odlican izbor kluba gdje ce nastaviti karijeru, posto je presao u efes pilsen, gdje ce sigurno imati dobru minutazu. dakle, raduljica nije sporan i bice vrlo koristan reprezentaciji.
ipak me cudi sto su i bogdanovic i erceg otpali, jer su to prilicno dobri suteri, a u situaciji kad je tripkovic otpo zbog povrede, valjali bi nam takvi igraci. ali vidjecemo vec sta je ivkovic smislio

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2010, 00:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa ne znam, ne kazem da je los, jedino sto je raduljica mlad relativno, pa da ga polako ukljucuje u reprezentaciju, ali ... ne znam... a s druge strane, erceg je bas dobar. ove sezone posebno. ne znam sta se desava, da li se vraca u olimpijakos za sledecu sezonu, posto je bio na posudbi i odigrao je sjano... istina, erceg i raduljica nisu na istoj poziciji, ali... ima tu jos cudnih igraca na spisku... al valjda ivkovic zna najbolje...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Košarkaši startovali pobedom
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=450330

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.sportal.rs/news.php?id=33835

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kapiten - kapitenski, stolicom u glavu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
http://www.sportal.rs/news.php?id=33835

kapiten - kapitenski, stolicom u glavu

inace, utakmica odigrana u dvorani 'mira i prijateljstva' 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 07:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Predpostavljam da ce sada da bude i suspenzija... Jesu Grci poceli i znam koliko su prgavi ali ono Krstic nije smio sebi dopustiti. Moje misljenje je da ce popiti zabranu igranja na predstojecem prvenstvu. Steta... Drugo sto me interesuje jeste: otkud tolika nervoza kod nasih igraca...? Mora se priznati da su reagovali burnije nego Grci.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 07:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Doduse kad se vec bilo smirilo bez nekih vecih udaraca onaj Grk obara jednog od nasih i onda uskace i Sofoklis i tuce ga na zemlji.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 08:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 11:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Grci smradovi...Izjave su im strasne,kao oni su nas pomagali za vrijeme rata,oni nas hrane(igrače koji igraju kod njih),oni su naše sportiste za vrijeme rata uključivali u sportske događaje......Seronje.Da nije nas nikada ne bi bili to što jesu u košarci...Meni su se ogadili kada su zviždali na dodjeli medalja reprezentaciji SRJ,na eurobasketu u Atini...Smećari...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imamo srece sto je Grk glavni...nije mogao nas kazniti a njih ne.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Svetska-ko ... ija--Grcka

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Bwahaha!
Ivković: "U samoodbrani je podigao stolicu i ona mu je u tom strahu ispala i zakačila Burusisa" :lol: :lol:

http://www.sportal.rs/news.php?id=33856

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Bwahaha!
Ivković: "U samoodbrani je podigao stolicu i ona mu je u tom strahu ispala i zakačila Burusisa"

http://www.sportal.rs/news.php?id=33856

:lol: :lol: :lol:
ma, zapravo, krstic je podigao stolicu da ponudi skorcijanitisa da sjedne i malo predahne, da se smire strasti. ali eto, peha, stolica mu ispala i odma frka :D
a ivkoviceva izjava me podsjeca na izjavu legendarnog golmana slavije milosa krstajica nakon sto je izmlatio jedno trojicu navijaca sarajeva na utakmici protiv slavije - "a meni je neko prisa s ledja i udaria me. ja sam se bio mnogo uplasio..."

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jel to onaj lik sto je napucao protivnickog napadaca u glavu a onda rekao : "A sam je kriv...ja sam samo podiga nogu a on se sam nabo..."?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]