banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 21:24 Danas je 29 Jun 2026, 21:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Avg 2019, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
@Viktor_RBA

Razumijem da ti je teško što Gasprom godišnje sponzorira Zvezdu sa 4 M € ali ne mogu ti pomoći.

Samo Gasprom je sponzor Zvezde od 2010 kada su neki drugi bili na vlasti.

Evo reče Vučić da će večeras navijati za Partizan,gubite sigurno :-D

Neki zvezdaš iz režije Prve pusti na ekranu novinski naslov da Partizan više dobija novca od Zvezde.
Ne bi pravo velikom vođi,reče da Partizan dobija više direktnih sredstava nego Zvezda ali da indirektno više dobija Zvezda zbog Gasproma koji jest većinski u vlasništvu Rusa ali i država ima svoj udeo.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Još nismo došli kako se otimalo od djece na Kosmetu paketići da se finansira CZ. A da, to je KK tema. Čuj rudna renta. Zašto onda nije Rio Tinto sponzor?
Evo kako je Vučić natjerao 50k ljudi da skandira Putinu. Moćni Vučić.
https://youtu.be/C2VsfDdWLvg

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 10:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2015, 09:08
musakica je napisao:
Kod tebe ne postoji ulaganje unaprijed u nekoga kao sto je Gasprom u Zvezdu. Eto sada Zvezda igra u Evropi i potez Rusa je bio opravdana investicija.

Drugo i Partizan i Zvezda su drzavni klubovi tako da pricati o jednom kao postenom a drugom kao nepostenom je smijesno.

Koliko samo menadzerskih igraca godisnje prodje kroz Partizan?
tako da nemoj pricati svasta i ispadati smijesan ...

Državni klub je bila i Barsa u vrijeme Franka, pa joj ništa nije pomoglo. Prestani da se blamiraš kao drugari ti glumeći specijalca za SOS situacije. :lol: Skreće priču o menadžerima, a kombinacije se prave i na najvišem evropskom nivou. Pa sa vama se raspravljati, to je ispod svakog nivoa. Vi ni elementarne stvari ne poznajete, osim što skačete sa teme na temu, kada nemate adekvatan odgovor :lol:

Ubi se ti pomagajući razotkrivenom drugaru Bobanu 1982, ali uzalud sve. Postoji izjava Vučića takođe gdje jasno ukazuje da Gasprom ne bi sponzorisao Zvezdu da to ne želi država Srbija ili NIS KK Partizan. Njega ništa nije sprječavalo da ukine to sponzorstvo i preusmjeri na neke druge bitne životne stvari, a ne da spasava rupu bez dna, miljenicu svakog režima. Pa tako da tu priču o nekakvom vizionarskom isplativom ulaganju "Rusa" možeš okačiti i ti mačku o rep. :D Nije prošlo ni 24h od te izjave, Gasprom je produžio sponzorstvo Crvenoj Zvezdi. I vi pričate o nekakvom marketingu, to je političko sponzorstvo 100% - 1/1 i ne postoji način to da osporite :lol: Rusi opravdali investiciju :lol: :lol: :lol: https://www.telegraf.rs/sport/1717221-v ... va-trazila

Nesrećnici, ko pominje košarku? Jel vam to sredstvo sa skretanje sa teme, kad nemate gdje? :lol: Ponavlja, ne znate gdje udarate, dokazao sam da možemo i o tome kad sam nesrećnog Bobana poklopio za vaterpolo, namjestio se na zicer samo tako. :lol:

FK Partizan dobija manje čak i od košarkaških sekcija (i tu Crvena zvezda dobija daleko više što vidimo po rosterima, btw ne čusmo nikad od Vučića kolika su ulaganja bila pre 2010., obećao otkriti) oba kluba (a košarka je nebitan sport u odnosu na fudbal), tako da taj klub nikada ne može da se stavlja u isti koš sa ostalim državnim velikim klubovima, pogotovo ne sa FK Crvena zvezda, koja dobija 10x više po priznanju tadašnjeg premijera.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 10:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
Mogao bi pisati o svim sudijskim previdima i u korist Partizana ali ne želim se raspravljati sa pristrasnim forumašima.
I ne znam kako poveza Informer i mene,to neki miks u tvojoj glavi.

Te priče o nameštanju,sklanjanju bilo navijača Zvezde i Partizana čitam godinama da je postalo degutatno.

Ligu bi smanjio na 10 klubova,sa četverokružnim liga sistemom.
Bez odlaganja utakmica,moguće pomjeranje termina za dan prije ili kasnije s obzirom kada ekipe igraju međunarodne utakmice.

Shvati, provaljen si. :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam ni krio da sam navijač Zvezde,od kd znam za sebe,ne mjenjam klubove za koje navijam kao neki.

Sjećam se vremena kada se sve činilo da se upropasti CZ pa sad navijači Partizan nemaju prava pričati da se Partizan uruši.

Možda nedostaju vremena kada seogroman novac upumpavao u Partizan ali vremena se menjaju.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Kako ti ne pojmis da politika upravlja drzavom a Zvezda i Partizan su drzavni klubovi pa i njima logicno upravlja politika.

Pricas o stvarima koje su svima ocigledne samo tebi je to nesto posebno. U stvari samo places zbog uspjeha drugog kluba koji ti nije omiljen.

Cry Baby ... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naalost,izgleda da je povreda Pavkova ozbiljnija i da vjerovatno neće moći igrati do eventualne grupne faze evro kupova.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 11:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
Nisam ni krio da sam navijač Zvezde,od kd znam za sebe,ne mjenjam klubove za koje navijam kao neki.

Sjećam se vremena kada se sve činilo da se upropasti CZ pa sad navijači Partizan nemaju prava pričati da se Partizan uruši.

Možda nedostaju vremena kada seogroman novac upumpavao u Partizan ali vremena se menjaju.

Znači ipak tvoj subjektivni osjećaj o "ostrašćenosti"? Ti nisi ostrašćen, a sve vrijeme spinuješ i skačeš s teme na temu, jer si sa argumentima tanak? :D P.S. Nikada nisam mijenjao klubove za koje navijam, to samo u tvojoj glavi.

A koje je to vrijeme? Jel to neki drugi život? :lol: Da nije možda u vrijeme Mirka Marjanovića kada je Zvezdi prvo nuđena tombola od koje je napravljen Zemunelo, pa onda odbila "vizionarski"? :lol:

Ili možda vrijeme DOS-a i Demokrata kada je Vesić po sopstvenom priznanju izjavio da je obezbjedio više od 20 miliona Evra za košarkaški klub Crvena zvezda? :lol: Ah da, Tadić je zavrtao rukave u Areni, nema veze što je pucao penale na Rajku (i spriječio da Partizan sagradi novi stadion, pošto su mu i ovaj otimali) koji su prethodili ugovoru od 50+ miliona "ruskih" Evra za sve ove godine. A Partizanu može i sponzorstvo u struji i to tek nakon plasmana u LŠ, tek da se zna da postoji. :lol:

Citiraj:
Kako ti ne pojmis da politika upravlja drzavom a Zvezda i Partizan su drzavni klubovi pa i njima logicno upravlja politika.

Pricas o stvarima koje su svima ocigledne samo tebi je to nesto posebno. U stvari samo places zbog uspjeha drugog kluba koji ti nije omiljen.

Cry Baby ... :D

Ti misliš da ja sve ovo pišem iz ljubomore? Naprotiv, sve ovo me mnogo zabavlja. Doći će vrijeme kada će dr Terzić ponovo da ode na usavršavanje. S tim što tada neće biti sam, već će mu praviti društvo ovaj stečajni sudija u postupku Agrobanke i predsjednik nadzornog odbora FK Crvena zvezda, Milošević. A i ima još mnogo kandidata, važno je da doktor neće putovati sam.

Tu sam da ukažem da smo svi mi moroni koji smo plaćali kredite, a nekome se obriše samo na jednom kreditu 16 300 000 €. To nije obična politika, to je kriminal na najvišem nivou, a za koji ćete platiti kad tad. Ljudi prodaju stanove i imovinu jer ne mogu da vrate kredit, dok se Crvenoj zvezdi to briše kao gumicom. Od Miloševića i Terzića ste samo još gori vi koji podržavate sve to i koji im dajete legitimitet. Navijači Partizana su drugačiji. I pored nekoliko uzastopnih titula, Dragan Đurić je morao da angažuje 8 tjelohranitelja kako bi mogao mirno da hoda ulicom, navijači mu nisu davali legitimitet kada je povećavao dug i potkradao klub. S druge strane vi ste podržavali svaku upravu od osnivanja, jer kod vas niko ne iskače iz šablona, vi svi mislite isto. Kao što sam rekao, najbolji opis je stado.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Samo da odgovorim na ovaj dio "navijači Partizana su drugačiji" iz mora gluposti u tvog postu, poluinformacija, nagađanja i frljanja konstatacijama bez ikakve utemeljene argumentacije. Drugačiji su tako što godinama unazad sa juga se ne čuje riječ protiv uprave, dok je iz Zvezde tjeran niko drugi do jedan Dragan Džajić, žestoko se skandiralo protiv 'američkog konobara' Den Tane (naposlijetku podnio ostavku), a tjeran je i Vladan Lukić. Terzić je daleko od cvjećke i nimalo mi se ne sviđa, ali ima sreće jer ga drže odlični rezultati, a i njega je tribina javno upozorila svojevrsnim ultimatumom prije nekoliko godina.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 11:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Volta je napisao:
Samo da odgovorim na ovaj dio "navijači Partizana su drugačiji" iz mora gluposti u tvog postu, poluinformacija, nagađanja i frljanja konstatacijama bez ikakve utemeljene argumentacije. Drugačiji su tako što godinama unazad sa juga se ne čuje riječ protiv uprave, dok je iz Zvezde tjeran niko drugi do jedan Dragan Džajić, žestoko se skandiralo protiv 'američkog konobara' Den Tane (naposlijetku podnio ostavku), a tjeran je i Vladan Lukić. Terzić je daleko od cvjećke i nimalo mi se ne sviđa, ali ima sreće jer ga drže odlični rezultati, a i njega je tribina javno upozorila svojevrsnim ultimatumom prije nekoliko godina.

Odlični rezultati. :lol: Misliš na to što je odveo OFK Beograd u treću ligu? Ili najavio 5 uzastopnih titula, a okliznuo se već na prvoj?! :lol: Gdje je u toj priči Monći "za siromašne" Mitar Mrkela ili je za sve zaslužan dr Terzić? Ili ipak jedina i prava istina je da je za sve uspjehe zaslužan duh koji lebdi nad stadionom Rajkom Mitić, prema priznanju istog tog doktora? Da ti pomognem ako ne znaš, tom duhu ime je Aleksandar Vučić. Ni manje, ni više, predsjednik države.
Citiraj:
-Za ove četiri i po godine imali smo veliko razumevanje državnog rukovodstva koje je verovalo u ovaj projekat. Pre svega – razumevanje predsednika republike Srbije Aleksandra Vučića koji je na indirektan način poslao poruku svima da Crvenoj zvezdi treba pomoć. Poslao je jasnu poruku da treba pustiti ljude da rade svoj posao i organizuju klub na kvalitetan način, da bi se ti dugovi mogli vratiti. Ta poruka je jasno prihvaćena, mnogi poverioci koji su mogli da blokiraju Crvenu zvezdu to nisu činili jer su verovali u ‘crveno-bele’, bez obzira što Vučić to nikada nije želeo da kaže. Osećalo se nekako da njegov duh lebdi nad ‘Marakanom’. Taj kredit u vremenu koji nam je dala država nam je bila najveća pomoć - rekao je Terzić.

A kakve to poluinformacije i odakle si se ti stvorio sada da pokušaš spasiti drugare, odnosno što se spasiti može? Sve ovo što sam naveo, to je argumentovano i tačno. Sve je lako provjerljivo jer postoje zvanične izjave. Apsolutno za sve što sam iznio, postoje dokazi. Ne treba biti pretjerano informatički pismen da bi se sve ovo provjerilo. Dovoljna su dva klika na guglu.

Očigledno ne pratiš utakmice Partizana, a daješ sebi za pravo da komentarišeš. Smješno je s kim ja polemišem, ovaj gore kolega ti ni ne zna da je osnovana Radna grupa za VAR tehnologiju. Na jugu su redovne parole i skandiranja protiv uprave. I to poimence uvrijedljivo. "Američki konobar" je bio na udaru jer nije želio da plaća navijače, htio je da uvede kao svuda u normalnom svijetu da svako ko želi da gleda utakmicu, mora i da plati ulaznicu. I to je jedina istina. Naravno da to nije odgovaralo ciganima, koji vole samo kad je džaba. Tačnije, vole Crvenu zvezdu do poslednjeg dinara. Zvezdan Terzić je za tvoju infomaciju bio direktor u ostavci, pa je poslije povukao. To dovoljno govori koliko je Zvezdina tribina ozbiljna i koliko je to tjeranje ustvari bilo iskreno. Lukić ne samo da nije ozbiljno tjeran, već je zajedno sa njim i Vesićem organizovana Đenova, gdje je srpska reprezentacija praktično izbačena iz kvalifikacija kada su joj oduzeti bodovi sa te utakmice. A i iza drona stoje navijači Crvene zvezde i Goran Vesić, uzimajući u obzir činjenicu da je oba puta glavni akter bio Ivan Bogdanov, koji umjesto da je u zatvoru, izbacio je Srbiju sa dva velika takmičenja. Kako ono biješe "Stubovi Srpstva" i "Čuvari Pravoslavlja"? Tako ste tjerali Vesića? Pa onda potpuno besmislene akcije tipa 5 minuta za "spas" srpskog fudbala i tome slično, a isti taj Tole je pomogao više puta da ne budete izbačeni iz Evrope. Savez je protiv svih propisa dao licencu Zvezdi, a UEFA je izbacila iz Evrope. Dakle ugrožena je i reprezentacija samo da bi se Zvezda okupala jednom u sezoni kupanja. Prihvati činjenicu da klub za koji navijaš je kriminalni kartel a ne klub (što dovoljno govori o tebi koga podržavaš) i onda možda budeš i shvaćen nekada za ozbiljno. To se odnosi i na ove tvoje kolege.

Možemo do mraka ovako (i ako treba pisaću do večeras) argumenti su na mojoj strani. A nisam iznio ni trećinu svega.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 11:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Čekaj, ti si navijač Borca, Partizana ili? Kad je to posljednji put na jugu organizovano skandirano protiv uprave (ili istaknuta parola)?

Stvarno nemam ni vremena ni volje da pojedinačno demantujem sve te tvoje "argumentovane" tvrdnje kojih si nabacao gomilu, a šta kažeš, sve to ima na Guglu? Dovoljno si rekao majstore, ne treba više. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 12:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Volta je napisao:
Čekaj, ti si navijač Borca, Partizana ili? Kad je to posljednji put na jugu organizovano skandirano protiv uprave (ili istaknuta parola)?

Stvarno nemam ni vremena ni volje da pojedinačno demantujem sve te tvoje "argumentovane" tvrdnje kojih si nabacao gomilu, a šta kažeš, sve to ima na Guglu? Dovoljno si rekao majstore, ne treba više. :)

A gde drugo ima? Gugl je skladište svih informacija, to jest portala i zvaničnih izjava. Gdje se trazi najbrže, na marsu možda? Ne postoji bolji način da opises svoj debakl i ostalih ti drugara. :lol: Ne želiš da demantujes jer znaš da sam u pravu i da za sve postoje dokazi. Neke od ovih izjava i sam si zapamtio, ali da ti debakl ne bude još veći, precutkujes sve ove činjenice.

Parola je istaknuta odmah nakon Zvezdine utakmice u Helsinkiju, kada ste i vi ovdje polemisali o Nediću koji je putovao sa ekspedicijom CZ, a ja vam održao svima predavanje zašto. Dakle već u Inđiji u prvom kolu je bila parola kada je stajalo: Nediću ne dolazi, uprava odlazi. Jasno je da ne pratis ni površno i da svakim svojim postom iskazujes svoje evidentno neznanje a glumis ovdje nekakvog apostola istine koji o svemu priča, samo o dokazima ne. Ali ne da mu ih manjka, nego ih i nema uopšte :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovaj lik više komentara ostavi na ovoj temi nego na temi o FK Partizan.

Ali možda tako liječi svoje frustracije.

Šta ovog lika briga što su privatne banke otpisale deo duga Zvezde .

Uslovno kada se isplati u ratama ostatak duga po ugovoru.

Koliko je Grčkoj otpisano duga od raznih banaka,na milijarde da bi banke naplatile bar deo duga.

Poslednji put menjao boban1982 dana 08 Avg 2019, 12:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I zaboravio si da dodaš da sve što može da se nađe na guglu mora da je tačno, čuj da gugl laže nešto... :D

Nego nisi mi odgovorio kojeg kluba si ti u stvari navijač?

Tu parolu je istakao "zvanični" Jug, odnosno aktuelna garnitura koja vedri i oblači tamo?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Cini mi se da ovo nije prvi slucaj na ovom forumu da mali grobar krene navijati za Borac, vjerovatno zbog maltertiranja vrsnjaka iz kvarta, ali mu ostanu posledice, pa popusti povremeno. :D
Jake su mi price ko je veci lopov, blizanci ili manji klubovi koji bi guzice dali da budu lopovi kao blizanci, ali ipak prednjaci prica o macehinskom odnosu drzave prema FKP :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 12:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
Ovaj lik više komentara ostavi na ovoj temi nego na temi o FK Partizan.

Ali možda tako liječi svoje frustracije.

Šta ovog lika briga što su privatne banke otpisale deo duga Zvezde .

Uslovno kada se isplati u ratama ostatak duga po ugovoru.

Koliko je Grčkoj otpisano duga od raznih banaka,na milijarde da bi banke naplatile bar deo duga.

Au sine koliko ti nemaš pojma. Agrobanka - privatna banka. :lol: :lol: :lol: Možda si mislio na Marfin banku koja je otpisala 7 miliona Evra duga Zvezdi, dok se sa KK Partizan i dalje spori na sudu?! :lol: Sadašnji Ekspo. Tvoja količina neznanja je fascinantna.

Ko mi nađe slučaj u Evropi da je isti čovjek sudija u stecajnom postupku državne banke i istovremeno predsjednik nadzornog odbora kluba koji toj banci duguje 17 miliona Evra i lično nalaže da se plati samo 700 000, ja gasim nalog i skacem sa mosta. Time je direktno oštećena država Srbija za gotovo 17 miliona Evra.

Zamisli taj stepen bestida da dođeš u situaciju ne samo da navijas za taj klub, nego i pravdas taj stepen kriminala?!

Poslednji put menjao Viktor_RBA dana 08 Avg 2019, 12:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 12:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Volta je napisao:
I zaboravio si da dodaš da sve što može da se nađe na guglu mora da je tačno, čuj da gugl laže nešto... :D

Nego nisi mi odgovorio kojeg kluba si ti u stvari navijač?

Tu parolu je istakao "zvanični" Jug, odnosno aktuelna garnitura koja vedri i oblači tamo?

Ponavljam, samim tim što si se uhvatio za to pokazuje kako si prošao u današnjoj polemici. Izjave zvaničnika nisu isto što i informacije. Za pogrešno prenijetu izjavu, može da se tuži. Sve o čemu govorim su zvanične izjave Miloševića, Terzića, Vesića, Zečevića (tombola). I niko ih nije demantovao. Validni dokazi.

Da, to je parola zvaničnog juga, za tebe koji nisi pratio na času, a drugima bi da dijelis nekakve lekcije.

Samo ispravka. Druga parola protiv uprave je bila u Inđiji. A ova je bila protiv Velšana: LEPA Velšanka, "ludi" Škoti, poruka za Nedića (FOTO) http://mondo.rs/a1209616/Sport/Fudbal/L ... nroka.html

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Po sporazumu,dug Zvezde prema Agrobanci je oko 6,8 M € jer banka u likvidaciji naplaćuje glavni dug bez kamata koji bi sa kamatama iznosio 17 M €.
A tih 700 000€ koje spominješ je cijena za koju bi strani fond MOGAO otkupiti dug.

Država je imala 20% udjela u vlasništvu Agrobanke,znači u većinskom vlasništvu bila je privatna dok nije otišla u likvidaciju.

Poslije je država osnovala Novu Agrobanku da bi kasnije njezine obaveze preuzela Poštanska Štedionica.

Poslednji put menjao boban1982 dana 08 Avg 2019, 13:09, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 13:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Toliko o tome da je Zvezda za bilo šta oštećena preksinoć. Taj dan se ne pamti u ovom vijeku, niti će se i desiti. http://zurnal.rs/fudbal/srpski-klubovi- ... -iznenadio

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Aha, kad se odlučiš da li si navijač Partizana, Borca ili nekog trećeg, slobodno javi.

I svakako, čim niko nije demantovao te izjave, niti tužio ih za klevetu, podrazumijeva se da su govorili istinu.

Izvini profesore, neće se ponoviti, obećavam.

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]