banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 22:40 Danas je 29 Jun 2026, 22:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Avg 2019, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
U napisanom romanu bivšem navijaču Vojvodine za poraz u finalu krivi su igrači Vojvodine i naravno Zvezda.

Samo je Partizan pošten a svi ostali lopovi.

Navijač Borca i bivši navijač Vojvodine piše romane kako je Vučić protiv Partizana a VK Partizana od tog Vučića dobio duplo više para nego što su tražili a Zvezda manje.

I bivši trener KK Partizan Vujošević govorio je kako Vučić hoće da sruši Partizan a onda kada je država intervenisala i pomogla klubu onda je tom Vučiću lizao zadnjicu.

VAR je potreban u Srbiji kada se stvore tehničke i finansijske mogućnosti ali šta ćemo kada bi se uveo VAR a sudije neće da vrše proveru kao što Brih nije hteo.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 17:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2015, 09:08
skeva je napisao:
Kao navija momcic za Borac a ispiša se po Vojvodini :lol:

Treba da razdvojis objektivno od navijackog. Razumijem da je za vas navijače Zvezde istina, objektivnost i realnost, briga na koju se ne obazirete, ali makar malo da je postoji, ne bi bilo na odmet. Pa neka i bude samo zarad kvaliteta diskusije. Ovaj gore kolega ti nije odgovorio ni na jedno pitanje, a hoće da polemise. Donosi nekakvu sliku gdje uopšte nije ni provjerio te detalje a još manje pogledao te utakmice, ne znajući za blam. Pritom se sam razotkrio i skinuo masku, rekavši ranije da ne želi da polemise sa nama "dvema ostrascenim" stranama a zapravo sve vrijeme je branio svoju Crvenu zvezdu. Jadna li ona sa takvim advokatima koji nemaju odgovor ni na jedno pitanje.

Jesi li ti ikada uzeo kredit i rekao ne želim da ga vraćam?

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Navijač Vojvodine popiša se po svojoj Vojvodini.
To dovoljno govori o osobi.

Ne brini ti o Zvezdinom dugu nego kako je klub koji je skoro svake sezone igrao grupnu fazu evro kupova došao do zvaničnog duga od 22 M evra.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 18:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
U napisanom romanu bivšem navijaču Vojvodine za poraz u finalu krivi su igrači Vojvodine i naravno Zvezda.

Samo je Partizan pošten a svi ostali lopovi.

Navijač Borca i bivši navijač Vojvodine piše romane kako je Vučić protiv Partizana a VK Partizana od tog Vučića dobio duplo više para nego što su tražili a Zvezda manje.

I bivši trener KK Partizan Vujošević govorio je kako Vučić hoće da sruši Partizan a onda kada je država intervenisala i pomogla klubu onda je tom Vučiću lizao zadnjicu.

VAR je potreban u Srbiji kada se stvore tehničke i finansijske mogućnosti ali šta ćemo kada bi se uveo VAR a sudije neće da vrše proveru kao što Brih nije hteo.

Pa ti se srozavas sve više i više. Sad su vaterpolo i košarka tema, kada si vidio da u fudbalu nemaš više šta da odgovoriš, pošto ništa i nisi odgovorio. :lol:

Nikada nisam rekao da je Partizan pošten, nego za razliku od vas navijača Zvezde koji funkcionišete po principu jedan vođa, jedan narod, jedan klub (kao neko stado gdje svi isto misle) ja za razliku od vas kao bivši navijač Vojvodine mogu da sagledam realno neke stvari. Navijač kao objektivna kategorija može da se nađe kao primjer kod bilo kog kluba, osim u slučaju vas navijača Crvene zvezde.

Vujošević je preveslan i izigran od strane tvog idola Vučića. Naravno i svojom greškom jer se Danilović nije na vrijeme javio za poreski reprogram, pa je ta "pomoć" opet išla državi za glavnicu i kamate, koje gle čuda Zvezda sada ne mora da plaća, njoj se otpisuju krediti u fudbalu (i to ni manje ni više nego skoro 17 miliona), a u košarci preko UPPR dug svede na 2% tako što prevaris bivše igrace. :D

O vaterpolu si tek još produbio blam. Nisu prošle i ove sezone igrači prelazili iz VK CZ u VKP, nego obrnuto. Ne pazis na casu. To ćemo tek vidjeti na djelu ko će više dobiti. Nije Partizanu trener Igor Milanović, nego je on otišao u Zvezdu. Trenerska legenda Partizana, sigurno mu došlo tek tako :D Davljenici su i moraju da se zahvaljuju, inače katanac. Kao što im je i Vesić oteo potpuno bespravno bazen, o čemu ti očigledno nemaš pojma jer je za tebe i tebi slične samo naslov Informera izvor informacija. Neko te prethodno zakuje za dno i da ti pojas za spasavanje, ali te ne pusta iz vode, nego drži tek da možeš da dises. A ti moraš da budeš zadovoljan što si još uvjek živ. To je otprilike ta neka priča.

Mene ne interesuje šta bi bilo kad bi bilo, prvo mi to da uvedemo, pa ćemo da vidimo ko ne želi da gleda kada postoje jasne instrukcije koje su dodatno unaprijeđene od tog SP.

Poslednji put menjao Viktor_RBA dana 07 Avg 2019, 18:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
El o el
Kokeza je mala beba za Borac u ligi RS prosle godine

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 18:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
Navijač Vojvodine popiša se po svojoj Vojvodini.
To dovoljno govori o osobi.

Ne brini ti o Zvezdinom dugu nego kako je klub koji je skoro svake sezone igrao grupnu fazu evro kupova došao do zvaničnog duga od 22 M evra.

Partizanov dug nije veliki budući da ne postoji ozbiljno sponzorstvo tipa Gasprom, koje je čisto političko sponzorstvo i to nije nikakav ruski novac. Gdje je novac za bolesnu djecu? Šta bi sa tom pričom? Za tvoju informaciju Partizanu je svake sezone potrebno oko 15 miliona da bi zatvorio budžet. Dakle, ima imperativ da se plasira u Evropu, dok to sa Zvezdom nije slučaj. On mora da zaradi da li kroz Evropu ili transfere, to što Zvezda dobije političkom odlukom na godišnjem nivou. Kapiras ili treba da ti se crta? Telekom kao Partizanov generalni sponzor mu daje manje nego Zvezdi kojoj je sekundarni. I to su sve činjenice, sam Vučić je izjavio da je odnos finansiranja fudbalskih klubova 10:1 i tu nema više šta da se doda. I u tim uslovima je pravo čudo osvojiti titulu, nevezano za ogromnu pomoć koju Zvezda ima van terena.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Viktor_RBA
Do kada ćeš navijati za Borac,pošto vidim da lako napuštaš svoj voljeni klub iz Srbije?

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 18:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
@Viktor_RBA
Do kada ćeš navijati za Borac,pošto vidim da lako napuštaš svoj voljeni klub iz Srbije?

Navijaću uvjek, ali ću za razliku od tebe bojkotovati utakmice svog kluba jer ne želim da dajem legitimitet političkim projektima nalik tvom voljenom klubu. Što sam i rekao na Borcevoj temi na koju ti očigledno i ne ulazis. Žalim slučaj, ali si neobavjesten. I dalje imam nalog na forumu Vojvodine, ali trenutno tamo ne pišem, što ne znači da neću. Ali na utakmice ne želim da idem prosto jer imam nešto što se zove obraz.

Nisi dao odgovor ni na jedno pitanje, zamjena teza i preskakanje s teme na temu je tvoj lični opis boravka na ovom forumu.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Ima li neki novac koji nije politicki u danasnje vrijeme? nema

Pa svaki strani klub iza sebe ima neku politicku figuru ili vlasnika je pod nekim uticajem neke politike.

I sad ti nasao da prosipas pamet. Svasta! I u SFRJ je sve bilo pod uticajem pojedinih politickih grupacija.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sva sreća pa nastanak Borca nije imalo veze sa politikom.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 19:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ne menjajte teze obojica! Uvjek je bilo i naravno da će biti politike, ali samo zavisi u kojoj mjeri. U nekim slučajevima je to prevrsilo svaku mjeru!

Ako je vama normalno da neko briše gotovo 17 miliona evra kredita kao gumicom, dobijajući skoro deset godina milione od Gasproma (pa mu ni to nije dovoljno) ili srpski član predsjedništva da 2 miliona KM za klub tek onako kao da su njegova (a bijeda na ulici i masovna migracija), onda mi nemamo o čemu da pričamo.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Zastava" je nekada imala 53.337 zaposlenih samo to nema veze sa Zvezdom.
Ako budes imao kad uticaja na globalna politicka desavanja a ti mjenjaj po volji.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Ovako ce da funcionise VAR u Srbiji :)

Slika

Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Samo se nadam da bobanu ovaj broj u nicku nije godište.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
CZ državni projekat koji dobija 10 mil. evra do Gazproma? Ruski državni projekat? To ima logike. Jer bi drugačije bilo da ti je mts generalni sponzor.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kamo sreće da je toliko.
Ni za dve godine ugovora ne dobiju tu cifru.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 05:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
danijell je napisao:
CZ državni projekat koji dobija 10 mil. evra do Gazproma? Ruski državni projekat? To ima logike. Jer bi drugačije bilo da ti je mts generalni sponzor.
Vidiš da se šal puno zatezao....

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 07:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

danijell je napisao:

Nemojte da spinujete i izokrecete, mada kapiram da je to vama svojstveno. Jednostavno, to vam je u krvi i to ide sa vašim klubom. Da se prevari, pokrade, podmece. Ja sam rekao blizu 10 godina sponzorstva, a ne 10 miliona na godišnjem nivou.

To je srpski novac, a ne ruski! Rusi su dobili najniže rudne rente u Evropi od Srbije, zarađuju na stotine miliona Evra na godišnjem nivou i iznose iz Srbije. Država Srbija kao zahvalnost tražila je da se "mali" dio ostavi u Srbiji kroz sponzorstvo Zvezdi i to još prethodni režim.. To je bilo u početku 4,5 miliona, sada je preko 5 na godišnjem novou. Jeste "Rusi" su hteli da se reklamirati preko Zvezde, a ona 10 godina nije igrala u Evropi. :D Sigurno je porasla prodaja benzina po Surdulici i Bačkoj :D Manite se ćorava posla, ne možete braniti neodbranjivo. Do sada je samo preko tog sponzorstva u Zvezdu upumpano preko 50 miliona Evra.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 07:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kod tebe ne postoji ulaganje unaprijed u nekoga kao sto je Gasprom u Zvezdu. Eto sada Zvezda igra u Evropi i potez Rusa je bio opravdana investicija.

Drugo i Partizan i Zvezda su drzavni klubovi tako da pricati o jednom kao postenom a drugom kao nepostenom je smijesno.

Koliko samo menadzerskih igraca godisnje prodje kroz Partizan?
tako da nemoj pricati svasta i ispadati smijesan ...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2019, 08:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Crvena zvezda - Kopenhagen 1:1 | Pregled utakmice

https://www.youtube.com/watch?v=_0gCEoOhcLQ

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]