banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 22:41 Danas je 29 Jun 2026, 22:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Avg 2019, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Jest, jest, 3 pa 1 :)

Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pratiš FK CZ dvije godine?

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
@Viktor_RBA
Bar pročitaj šta je o uvođenju VAR-a rekao Zoran Petrović.

“Ne postoje tehnički uslovi da se to sprovede kod nas. Da bi se VAR koristio, svaka utakmica mora da bude pokrivena velikim brojem kamera, a ne vidim ko to može da plati. Klubovi sigurno ne mogu, a ni Savez nije u takvoj situaciji. Kada će doći kod nas? Možda za dve, možda i za 10 godina”

“To nije karta na koju Srbija može da igra. FIFA ne omogućuje prenos utakmice sa 26 kamera, ne obezbeđuje dva reportažna vozila. To je u ovom trenutku, sa aktuelnom infrastrukturom i interesovanjem za TV prenose, daleko od nas”

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Viktor_PFC

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 15:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2015, 09:08
danijell je napisao:
Pratiš FK CZ dvije godine?

Dovoljno dugo da znam da je taj klub simbol svega lošeg u fudbalu. Ali ne bih da vam kvarim idilu. Živite san koji nije realan, a onda će doći vrijeme da se plate računi, koji ni sada nisu mali ali ih politički tepih zataskava. Mene taj klub uopšte ne zanima, zanima me samo Borac i do juče Vojvodina dok nije postala ovo što je od ove sezone. Ali došao sam samo da vam kažem da ste vi posljednji koji treba da se žalite na suđenje. Pritom uopšte niste bili bolji od Danaca, kao što se spinuje u medijima. Da je Terzic manje mislio na kombinacije a više radio na dovođenju pravih pojačanja, možda bi Kopenhagen bio već sinoć otpisan. Ali to je vaš problem

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U zadnjih 12 sezona Partizan bio prvak osam puta. Očito je taj period prije dvije -tri godine bio vrijeme svega dobrog u srpskom fudbalu. Ajde sve, ali afera sa PSG. Ko tu priču uzima ozbiljno da uopšte spomene...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 15:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
@Viktor_RBA

“Ne postoje tehnički uslovi da se to sprovede kod nas. Da bi se VAR koristio, svaka utakmica mora da bude pokrivena velikim brojem kamera, a ne vidim ko to može da plati. Klubovi sigurno ne mogu, a ni Savez nije u takvoj situaciji. Kada će doći kod nas? Možda za dve, možda i za 10 godina”

“To nije karta na koju Srbija može da igra. FIFA ne omogućuje prenos utakmice sa 26 kamera, ne obezbeđuje dva reportažna vozila. To je u ovom trenutku, sa aktuelnom infrastrukturom i interesovanjem za TV prenose, daleko od nas”

Ne treba ti mene da podsjecas šta je rekao taj alkoholičar, potrcko Dušana Mrakića (ako uopšte znaš ko je to) i Zvezdana Terzića. Taj čovek ne može da stoji na dvije noge ni kad je trijezan, a on je pijan od jutra do mraka. On je to izjavio prije ove odluke koju sam pomenuo, dakle on se oko toga ne pita ništa. Reper je Hrvatska koja nema mnogo bolje stadione od Srbije. Petrović kao i svaki sluga mora da zaštiti sudije kriminalce koje je delegirao uz Milana Karadžića i Mrakića.

Ništa licno, mene uopšte ne zanimaju tvoje replike više na ovu temu jer su zvanične odluke na mojoj strani. Kad će prvi sastanak izabrane komisije da se između ostalog pokrene pitanje i problema stadiona koji su ti jedini odgovor?

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 15:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
@Viktor_RBA

Ne treba ti mene da podsjecas šta je rekao taj alkoholičar, potrcko Dušana Mrakića (ako uopšte znaš ko je to) i Zvezdana Terzića. Taj čovek ne može da stoji na dvije noge ni kad je trijezan, a on je pijan od jutra do mraka. On je to izjavio prije ove odluke koju sam pomenuo, dakle on se oko toga ne pita ništa. Reper je Hrvatska koja nema mnogo bolje stadione od Srbije. Petrović kao i svaki sluga mora da zaštiti sudije kriminalce koje je delegirao uz Milana Karadžića i Mrakića.

Ništa licno, mene uopšte ne zanimaju tvoje replike više na ovu temu jer su zvanične odluke na mojoj strani. Kad će prvi sastanak izabrane Radne grupe (trebao da bude još prije 3 mjeseca) da se između ostalog pokrene pitanje i problema stadiona koji su ti jedini odgovor? Ko to sabotira? https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/30 ... je-glasala

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što repliciraš onda ako te ne zanimaju moji komentari i to dve iste replike? :-D

Pominješ hrvatsku ligu,pa jeftinije je pokriti 10 nego 16 stadiona.
A i ne može se porediti koliko HNS dobije više novca od FIFA i UEFA nego FSS.

Svaki stadion mora od FIFA dobiti VAR licencu.
Svaki klub mora obezbediti prostoriju za VAR sudije kao i obezbediti bezbednost VAR sudija.

Poslednji put menjao boban1982 dana 07 Avg 2019, 16:19, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Liga Srbije je odavno zrela za 12 klubova.
A i 10 vala.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 16:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
Što repliciraš onda ako te ne zanimaju moji komentari i to dve iste replike? :-D

Pominješ hrvatsku ligu,pa jeftinije je pokriti 10 nego 16 stadiona.

Svaki stadion mora od FIFA dobiti VAR licencu.
Svaki klub mora obezbediti prostoriju za VAR sudije,kao i obezbediti bezbednost VAR sudija.

Koliko znam prošle sezone nekoliko superligasa nije igralo na svojim stadionima. Dinamo je igrao u Surdulici, Proleter na stadionu Vojvodine. Po onoj narodnoj: ko hoće, nađe nacin.. Svima je jasno osim onim ostrascenim (meni si imputirao to a nejasno je u kom svojstvu se javljas i koga zastupas) i zatucanim kojima su idoli Marić, Vučićević i Sarapa, pa gutaju sve što im se servira. Lijepo sam ti objasnio da me ne zanimaju tvoje replike na ovu temu, jer je zvanična odluka već donesena i to poslije izjave alkoholičara Petrovića na kojeg se pozivaš a ne prije. Razumijes? O tim problemima već uveliko treba da raspravlja pomenuta Radna grupa, a ne laik poput tebe ili ja, koji se kao i ti ne pitam ništa. Samo ponavljam da je evidentno da se taj proces jedino sabotira u Srbiji i to samo zbog Crvene zvezde koja je jedina izbjegla da glasa o tome, a na vrijeme je bilo najavljeno kao jedna od tačaka dnevnog reda. Terzić je to znao i zato nikoga nije poslao. Mišljenja sam da će to prije biti uvedeno kod nas, iako imamo goru infrastrukturu nego oni.

Braniš neodbranjivo.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 16:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Liga Srbije je odavno zrela za 12 klubova.
A i 10 vala.

Ko god nema odgovarajući stadion, ne bi trebao da igra Super ligu, ali klubovi Prve lige su značajna Kokezina (Vučićeva) glasacka masinerija i onda uslijede kompromisi. Što je bio slučaj i kod Karadžića.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Većina klubova ne mogu ni snijeg očistiti sa terena da se stvore minimalne tehničke uslovi za igru kada padne veći snijeg,da ne govorim o infrastrukturi na stadionima.
Nije Superliga samo stadion Zvezde i Partizana.

Prvo treba se smanjiti broj superligaša na 10,povećao bi se kvalitet lige a i postaviti neke minimalne standarde za stadione superligaša gde bi uslov bio i obezbeđenje prostorije za VAR sudije.
Ne možeš ispuniti uslove nema ni takmičenja u Superligi.

Takođe tražiti od tv koja ima prava prenosa na SL da prenosi sve utakmice i da odrede sa koliko minimalno kamera da se rade isti.

HT prenosi sve utakmice 1 HNL a Arena Sport prenosi uglavnom samo utakmice Zvezde i Partizan,jer za te ima veliku gkedanost,i to sa malim brojem kamera.
Eventualno da još jednu utakmicu osim večitih da prenose po kolu.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 16:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
Većina klubova ne mogu ni snijeg očistiti sa terena da se stvore minimalne tehničke uslovi za igru kada padne veći snijeg,da ne govorim o infrastrukturi na stadionima.
Nije Superliga samo stadion Zvezde i Partizana.

Prvo treba se smanjiti broj superligaša na 10,povećao bi se kvalitet lige a i postaviti neke minimalne standarde za stadione superligaša gde bi uslov bio i obezbeđenje prostorije za VAR sudije.
Ne možeš ispuniti uslove nema ni takmičenja u Superligi.

Takođe tražiti od tv koja ima prava prenosa na SL da prenosi sve utakmice i da odrede sa koliko minimalno kamera da se rade isti.

Aman čoveče, nije tvoje da se tim baviš. Providno je da si potpuno protiv toga, jasno je i zbog čega, ali smiri se malo i udahni duboko pa pažljivo pročitaj moja posljednja tri posta.

Prije tri mjeseca je izglasana odluka da se formira Radna grupa (a ne da se uvede odmah VAR) i da se sastane u što kraćem roku kako bi se bavili tim problemima koje navodiš i oni treba da nađu rješenja. Zašto još uvjek nije održan prvi sastanak?

Kraj priče.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 16:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
U zadnjih 12 sezona Partizan bio prvak osam puta. Očito je taj period prije dvije -tri godine bio vrijeme svega dobrog u srpskom fudbalu. Ajde sve, ali afera sa PSG. Ko tu priču uzima ozbiljno da uopšte spomene...

Tačno, osvojio je. I većinu tih titula Partizan je rjesio u derbijima, dakle u direktnom obračunu. Šta je Zvezdu spriječavalo da sačuva titulu pred svojim navijačima u direktnom duelu prije nego što će se okliznuti na krovu? Jeste Tole je kriv za Tejga, Petrovića i Jojića. Ili za Lalatovićevu jalovost kući kad je njegovom igraču oprosten čist penal odnosno rvacki zahvat nad Balažicem pri korneru. A treba Toletu pripisati i Leonarda, zašto da ne, čak iako nije bilo u njegovom mandatu. U Leonarda je ušao duh Toleta Karadžića. U njegovo vrijeme Majo Vujović nije bio Zvezdina zvijezda, nego u Kokezino kad se i penzionisao, ali samo kad bi imali pamćenje zlatne ribice. Dovoljan je Majo kao simbol tog vremena i gle čuda sada član Zvezdine uprave. Ali makar nije još uvjek u Zvezdinoj upravi kao što su bili Mrakic i pokojni Babarogic.

Ako je smješna priča o PSŽ, zašto niste tužili Lekip? Pa zato što su objavili istinu da postoji istraga. A gdje ima dima, ima i vatre, poznajuci prošlost američkog studenta Zvezdana Terzića. Zašto ste angažovali "đavoljeg advokata" čiji je sat zastupanja nekoliko hiljada Evra, ako se ničeg ne plasite i ko to plaća? Da li i njegove usluge se ubrajaju u 51 milion evra rashoda koje je američki student napravio samo u prošloj sezoni, što nije uspjelo ni Zdravku Mamiću sa mnogo boljim rezultatima na terenu za sve ove godine?!

Da li ti kad podignes kredit ili neko od tvojih poznanika, samo odjednom kazete: e, neću ovo da vraćam, ni glavnicu, ni kamatu, otpisite mi sve. Siguran sam da to tako može. Da su ovi nesrećni ljudi zarobljeni u Francima ranije saznali za metode američkog studenta, siguran sam da ne bi ostali na ulici. Što ih ti nisi upoznao sa likom i djelom tog maga ekonomije? Vidim da si veliki fan.

Poslednji put menjao Viktor_RBA dana 07 Avg 2019, 17:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

https://beta.rs/sport/sport-fudbal/1067 ... a-podrzava

Predsednik Zvezde je izjavio da podržava uvođenje VAR tehnologije a ovaj zapeo za taj sastanak na kojem nije bilo predstavnika Zvezde i predstavnika još tri kluba računajući i prvu ligu.

Ne znam kako bivši navijač Vojvodine ne spominje finale kupa protiv Partizana kada su Novosađani povukli ekipu sa terena zbog sudijskih odluka na njihovu štetu.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 17:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
https://beta.rs/sport/sport-fudbal/106785-super-liga-razmatra-uvodjenje-var-a-zvezda-podrzava

Predsednik Zvezde je izjavio da podržava uvođenje VAR tehnologije a ovaj zapeo za taj sastanak na kojem nije bilo predstavnika Zvezde i predstavnika još tri kluba računajući i prvu ligu.

To šta je on rekao objesi mačku o rep, on nije GLASAO. Kao i ovo tvoje nevjesto skretanje s teme jer nemaš odgovor iako si odavno provaljen i glumio si neutralnost, a drugima imputirao ostrascenost. :D Stav njegovog trenera je drugačiji, a Toza i Terzić progovaraju kroz njega: https://twitter.com/NebojsaSoskanal/sta ... 54816?s=20

Šah mat.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakve veze ima stav trenera CZ sa stavom čelnih ljudi kluba?

I Klop je protiv ranog početka PL pa se ne pita njega,tako i mišljenje trenera Zvezde nije bitno.

Kad smo kod sudijskih grešaka bilo bi dobro da nije selektivno pamćenje.

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 17:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Poenta priče je da stav ipak nije djelo odnosno glas. Nebitno je šta neko kaže, to je samo deklarativno. Terzić je mogao da pošalje bilo koga da je htio. Poslije je Milojević okrenuo priču nakon derbija, kada je satjeran uza zid nakon što je priznat najsramniji gol u istoriji derbija.

Da ti odgovorim i oko Vojvodine, bio sam u poslu. Vojvodina je to finale trebala da izgubi 3:0. Zašto? Prvo kao prvo jer nisu željeli da počnu utakmicu na vrijeme dok se ne smjeste njihovi navijači, a kašnjenje bilo koje utakmice, a pogotovo finala u ozbiljnim državama je nemoguće, pogotovo iz takvog razloga. Drugo, Vojvodina kao klub je potpala pod uticaj spin majstora Lukića i Vesica kojima je bilo ispod časti da im omrazeni Partizan uzme trofej na njihovom stadionu. Što se tiče same utakmice, bilo je grešaka na obe strane. Gol Mojsova je bio neregularan, nije bilo prema tome nikako tendencije, a još manje razloga da se napušta teren i da se potom vracas. To se ne radi ni u zemljama Sjeverne Afrike. Vojvodina je pobjeđivala Partizan više puta pošteno, da su se tada koncentrisali na teren, možda bi i tada uspjeli a oni su poslužili kao Lukićevo i Vesićevo sredstvo i skretanje pažnje sa njihovih katastrofalnih poteza, što se poslije vidjelo i kroz visinu duga Crvene zvezde i rezultate u Evropi tako što su svake godine ispadali u sezoni kupanja. Ili bolje rečeno vi ste ispadali u sezoni kupanja.

Toliko o tome, ne bjezim ni od jedne teme, za razliku od tebe koji precutkujes da se namjerno sabotira sastanak Radne grupe povodom VAR-a kao i mnoge druge pozitivne inicijative.

Koliko si jadan i koliko ne znaš gdje udaras da su ti doturili pretposljednju sezonu koja i nije bila tema :D Sve ovo što si ti naveo, ja mogu da nađem duplo više za Zvezdu (kao i štetu na račun Partizana) kad budem pri računaru za tu istu sezonu. A i osporim veliki dio ovog navedenog (Partizanu samo u derbijima ukradene dvije pobjede: nesviran čist penal nad Tavambom i priznat neregularan gol Boacija, a kod penala za Partizan, Savić nije dobio drugi žuti :D ) subjektivnog i ostrascenog posta, koji ti je neko doturio u međuvremenu jednako zatucan kao ti, koji potura i izmišlja, a nema ni jedan validan odgovor.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2019, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kao navija momcic za Borac a ispiša se po Vojvodini :lol:

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]