banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 15:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2011, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Brigate BL je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=JKS1giBy5EI&feature=related

Pogledajte prvi gol jednog od razloga zbog kojeg sam poceo navijati za nas... Kao klinac sam vjezbao do iznemoglosti dribling i samo vikao Sele, Sele

Како сам се сад само пријатно изненадио - Милош Шестић је из Милосаваца код Лакташа :P .

Не могу да вјерујем ... :)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
http://www.sportal.rs/news.php?id=59163

:lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Brigate BL je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=JKS1giBy5EI&feature=related

Pogledajte prvi gol jednog od razloga zbog kojeg sam poceo navijati za nas... Kao klinac sam vjezbao do iznemoglosti dribling i samo vikao Sele, Sele

Опа! Па ти и Шуле сте иста генерација! :lol: :lol: :lol:
Стара школа форума. ;-)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 15:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
ostarilo se :)
kad vec spominjemo ovaj tekst da kazem da je Kaludjer imao sjajnu izvalu na treningu. Naime, nakon sto nasi bekovi i vezni nisu uspjevali da ga dobro ubace gdje je Robi trazio on je uzeo loptu i tri puta pogodio Kaludjera u glavu hehe. Ovaj se okrenuo i onako glasno rekao / Lako je bilo Pancevu davati golove pa sve i jedna me pogodila gdje treba :)

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 17:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Dobro drugo poluvrijeme i nekoliko finih prilika za gol. U prvom posjed lopte 77% a samo jedan ozbiljan šut. Džaba sve, ako nema prilika. Kaludjer mi nekako tanak. Nema ga u igri, a kad udje u šansu promaši. Od ona dva šuta glavom, mora dati bar jedan. Pobijeda zaslužena, ali mora se zabiti još koji gol, čisto da se ne strijepi da ne udje neki otpadak.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Каду мени улази у конкуренцију 5 најантипатичнијих играча ФКЦЗ у 21. вијеку. Овај гол је добрим дијелом грешка голмана, али је и он заврнуо неки зајебан фелш:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KtyIgpirvpg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
kad vec spominjemo ovaj tekst da kazem da je Kaludjer imao sjajnu izvalu na treningu. Naime, nakon sto nasi bekovi i vezni nisu uspjevali da ga dobro ubace gdje je Robi trazio on je uzeo loptu i tri puta pogodio Kaludjera u glavu hehe. Ovaj se okrenuo i onako glasno rekao / Lako je bilo Pancevu davati golove pa sve i jedna me pogodila gdje treba :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3pBFZHcL7aw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 21:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
shoole nemoj tako Kadu je ove sezone medju najboljima .
stalno se otkriva nudi za saradnju nije vise dzak za nabijanje u duelima, igra veoma dobro, primjetno je ogromno zalaganje.
Evandro je u losoj formi, slabo kretanje , sutevi danas :roll: a povrh svega izbjegava duele i igra samo na znanje.
Pored Kadua danas su odskocili Cava koji je odradio sjajan posao lopte su mu bile odlicne, te Adi koji je ginuo ispravljajuci Vilotine brljotine..
Ali BAjko je definitivno lud :lol: opet je driblao i to na 0-0 :lol: no najbitnij tri boda su upisana..
P.S. Kad nema budale od Dzombe utakmica prodje bez problema, Karta 200 dinara, normalno se ulazilo ulaznice kupovane na stadioni i sve proslo bez incidenta ijednog.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 21:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Zar Bajković nije rekao da neće više driblati, onda u dva kola dva puta dribla? :D
Samo da jednom ne kiksne. Skontaće ga napadači.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
shoole nemoj tako Kadu je ove sezone medju najboljima .

Рекао сам антипатичан, не лош. Ове године је пуно мотивисанији, мање туши, а и физички је степеницу изнад у односу на раније.
Brigate BL je napisao:
Ali BAjko je definitivno lud :lol: opet je driblao i to na 0-0 :lol:

Компилација, има и овај данашњи дриблинг:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AkiUh2qmyWk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Данас сам гледао само првих 45 минута, остатак нисам, виша сила ... Реално гледајући добили смо два тешка гостовања да не кажем непремостива претходних сезона што је за похвалу. С друге стране остају нам утакмице у Ужицу, Пазару, Новом Саду и Крагујевцу гдје је свашта могуће. Поготово бих апострофирао Крагујевац који по мом суду једини у лиги има херца да у сваку утакмицу уђе са циљем да побиједи.

У игри је доста нелогичности, Каду ове сезоне игра дефинитивно најбољи фудбал и уз Лазовиће је наш најбољи играч. Евандро се по мени не труди довољно и доста дуела изгуби само што не направи корак или два да стигне први до лопте, е сад да ли је ту страх од повреде у питању, нисам сигуран.

Алармантно је то што Калуђеровић у шест кола нема гола за шта је у доброј мјери сам крив али кривицу сносе и везњаци који му у доста повољних шанси не упуте лопту. Посебно бих апострофирао Борху који у свакој ситуацији солира, само данас је Петковић истрчао бар 5 пута спреман да центрира а није добио лопту.

Колико год стање на табели било повољно за нас, нисам баш сигуран да смо толико показали. На страну све, вјерујем да смо ове године више него икад први фаворит за титулу.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Shoole ne diraj mi Kadua :lol:

Al sto me Borha iz utakmice u utakmicu sve vise nervira, pa to je neverovatno... Ne moze dati gold da ga jebes, njega i AK na klupu, ali odmah

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
A ko da nam igra umjesto Borhe, kako god da okrenes Borha mora igrati. Vesovic je los igrac koji osim brzine koju ne zna iskoristiti nema nista, a na Jeremica se izgleda ne racuna. Borha dosta bolje igra na Marakani, dok u gostima njegova igra ne dolazi do izrazaja. Sacekajmo utakmicu sa Radnickim pa da vidimo na sta ce liciti igra, i da li ce se popravti i Borha i Evandro, a pogotovo nesrecni Kaludjer.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kaludjer se nikdana nece popraviti, veceg potrosaca od njega nema

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Citava nasa ekipa je u padu, al to je normalno u fudbalu, bitno je da pobjedjujemo i sa ovakvom igrom i losom formom....

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cz2qph92QQc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
ФК Црвена звезда са великим поносом и задовољством обавештава све своје навијаче да ће на хуманитарној утакмици (уторак 27. септембар у 17 часова) која се игра у оквиру акције “Битка за бебе“ између ЖФК Црвена звезда и екипе филма „Монтевидео, Бог те видео“, учествовати и најбољи тенисер на свету, Новак Ђоковић, као и његов млађи брат Марко. Новак и Марко ће бити у друштву Роберта Просинечког и Владана Лукића део црвено-белог тима. Ноле, са бројем 9 на леђима, Марко са бројем 11.

Slika

Позивамо све навијаче да купе карту од 300 динара, помогну у набавци инкубатора, и поздраве великог шампиона на Маракани. Благајне на стадиону ФК Црвена звезда отварају се у уторак у 12 часова.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/djoko ... ontent.htm

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
shoole je napisao:
Citiraj:
ФК Црвена звезда са великим поносом и задовољством обавештава све своје навијаче да ће на хуманитарној утакмици (уторак 27. септембар у 17 часова) која се игра у оквиру акције “Битка за бебе“ између ЖФК Црвена звезда и екипе филма „Монтевидео, Бог те видео“, учествовати и најбољи тенисер на свету, Новак Ђоковић, као и његов млађи брат Марко. Новак и Марко ће бити у друштву Роберта Просинечког и Владана Лукића део црвено-белог тима. Ноле, са бројем 9 на леђима, Марко са бројем 11.

Slika

Позивамо све навијаче да купе карту од 300 динара, помогну у набавци инкубатора, и поздраве великог шампиона на Маракани. Благајне на стадиону ФК Црвена звезда отварају се у уторак у 12 часова.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/djoko ... ontent.htm

Bog me ubio ako Nole ne bi bio bolji od kaluđera :D

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ne znam baš, ne pogađa ni on prečesto mrežu u zadnje vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Ne znam baš, ne pogađa ni on prečesto mrežu u zadnje vrijeme.

:lol: :lol: :lol:
Nista nam ne ide :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]