To stoji. Seljak(na terenu sa onom zvakom), a dingospo na press konferencijama i ostalim dogadjajima.
Antic je vodio Srbiju kad je Vidic napravio penal na SP

Evo sta kaze jedan i jedini Alen:
Citiraj:
Shearer: Zapanjen sam zbog prodaje Carrolla
Nekadašnji centarfor i trener Newcastlea Alan Shearer izjavio je za BBC Five kako je zapanjen i šokiran zbog prodaje najboljeg klupskog igrača, 22-godišnjeg napadača Andyja Carrolla u Liverpool…
- Šokiran sam, kao i svi ostali navijači Newcastlea. Naime, shvaćam da klub proda svog najboljeg igrača za veliki novac, ali da pritom ne dovede nikoga kao nadomjestak, to je zapanjujuće! Ljudi pričaju da je Liverpool prodao Torresa Chelseaju. Jest, ali je umjesto njega doveo dvojicu odličnih napadača, Carrolla i Luisa Suareza. A koga smo mi doveli umjesto Carrolla? Nikoga! – čudi se Shearer.
- On je bio naš najbolji igrač ove sezone i najveća nada da ćemo biti uspješni i uhvatiti poziciju za plasman u Europa ligu. Nadam se da će klub barem na ljeto investirati ovih 35 milijuna funti što je zaradio na Carrollu, na nove igrače.
O Carrollu ima vrlo visoko mišljenje. Ako je netko kompetentan ocijeniti potencijal mladog napadača, onda je to Alan Shearer, godinama prvi strijelac kluba…
- Visok je, snažan, jako dobar u zraku. Ima vrlo dobru lijevu nogu. Veliki gubitak za nas je njegov odlazak, nema puno takvih igrača. Bit će veliko pojačanje za Liverpool. Radio sam sa Kennyjem Dalglishom, on nije samo veliki čovjek već i odličan menadžer. Ako itko može izvući ono najbolje iz potencijala Andyja Carrolla, onda je to Kenny Dalglish!
Preuzeto sa ss.ba