banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Maj 2009, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=361164

"Неманџа, оооооо.... "

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 08:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Koji kralj, bravo Nemanja!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nisam mogao poceti dan sa necim lepsim, svaka cast
Al kad rece nisam ja Nemandya nego Nemanja :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Каква неправда на додјели за најбољег играча лиге!
Џерард је само потврдио каква је фудбалска величина својом изјавом, али то само мало убажава непраду коју су нанијели Немањи. У сваком случају, сваки норамалан и упућен познавалац фудбала зна да је Немања најбољи играч премијер лиге у овој години. Све то ће крунисати још једном (узастопном) титулом Лиге шампиона.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ispadose
Newcastle
Middlesbrough
West Brom

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 18:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Žao mi je Newcastle, jebote kad se sjetim kako su nekad igrali dok je Kevin Keegan bio trener a Alan Shearer bio u top formi -'96; '97;'99!!!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
bigman je napisao:
Каква неправда на додјели за најбољег играча лиге!
Џерард је само потврдио каква је фудбалска величина својом изјавом, али то само мало убажава непраду коју су нанијели Немањи. У сваком случају, сваки норамалан и упућен познавалац фудбала зна да је Немања најбољи играч премијер лиге у овој години. Све то ће крунисати још једном (узастопном) титулом Лиге шампиона.

Ne bih se složio iz nekoliko razloga..

Prvi, mislim da je nagrada otišla u prave ruke. Činjenica da je Giggs sigurno pokazao više u nekim drugim sezonama, ali ovo mu dođe kao neka kruna na karijeru, jer bi zaista bilo jako, jako teško zamisliti ManUtd bez njega. Jedna perfektna karijera, tako da mislim da je zaslužio tu nagradu.

Drugo, znate već šta ću reći.. utakmica sa Liverpool. Koliko god ja kao i svi vi volio Nemanju, moramo priznati otvoreno da onako ne igra jedan najbolji igrač lige. Žao mi je, ali to je činjenica. Torres ga je vozao kao malog majmuna, a on i sam prizna da ga često noću sanja.

Treće, oni crveni kartoni mu zaista ne idu na ruku u trci za tu titulu.

S druge strane, nagrada za najboljeg igrača u izboru saigrača i navijača je igraču kao pojedincu sigurno važnija, pogotovo ako kao Nemanja planira da se zadrži u toj ekipi još dugo vremena, tako da je to svojevrsna kompenzacija. Mislim da je nagradu od saigrača upravo i dobio kao kompenzaciju za igrača Premiershipa koja je otišla Giggsu, jer je možda realnije da bude obratno. Giggsu u znak zahvalnosti od saigrača nagrada, a da je Vidić dobio onu drugu. Ali sve u svemu, mislim da je ovako dobro.

Jedva čekam finale ;)))

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 18:26 
socialbug je napisao:
Žao mi je Newcastle, jebote kad se sjetim kako su nekad igrali dok je Kevin Keegan bio trener a Alan Shearer bio u top formi -'96; '97;'99!!!

Imeni, ali vjerujem da ce vec iduce godine da se vrate u premiership.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Bice jeftinih igraca za rezerve.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
newcastle je platio ceh cirkusu koji su ove godine izvodili sa trenerima, i sasvim zasluzeno su ispali. vratice se ekspresno, to je sigurno, a i ovo im je prilika da ociste tim od igraca cije je vrijeme proslo...
man utd igro sa drugim timom protiv hull-a. nazalost, sa drugim timom, a ne sa trecim, tako da, osim u posljednje tri minute, nije bilo mjesta za tosica

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 00:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Dajte Alana Smitha nazad u United 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:

Dabogda u konferenciju ispali..koji su to debili...imati onakav tim koji je skuplji od jednog Stoke Citija 3 puta i ispasti...sramota :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Ispadose
Newcastle
Middlesbrough
West Brom

Upadose
Volvs
Birmingem
Barnli

Sefild Jun. trecu godinu za redom ispada u barazu a Barnli se vratio u elitu poslije 33g.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Jebo ja Barnleyu sve po spisku.. Sjećam se prije tri godine kad su bili u Second Division, Burnley - Norwich, čini mi se, oni treći, Norwich tipa petnaesti, treba im pobjeda ko nikome i tri minuta prije kraja primaju gol za 1 - 1. Prevedeno na moj jezik.. Oboriše me za 800KM.. Tada!!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
PARTIZAN KRIV ZA PROPAST NJUKASLA!

Engleski mediji tvrde da je sunovrat slavnog kluba sa „Sent Džejms parka" počeo onog trenutka kada su ga crno-beli sprečili da uđe u Ligu šampiona. Alan Širer: Od tog meča sve je krenulo nizbrdo!
Partizan je kriv za propast Njukasla! Engleski mediji „optužili" su beogradske crno-bele da su eliminacijom Njukasla u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2003. godine započeli srozavanje kluba sa „Sent Džejms parka", koji još uvek ne može da se oporavi. Njegovo posrtanje kulminaciju je doživelo pre četiri dana, kada su „svrake" ispale u drugu ligu.

Mediji na Ostrvu, predvođeni „Skaj sportom", analizirali su razloge rasula u Njukaslu i precizirali 10 ključnih momenata, a kao presudni događaj koji je izazvao urušavanje kluba jeste poraz „svraka" u dvomeču s Partizanom u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Englezi su sezonu pre toga završili na sjajnom četvrtom mestu i očekivali da će više od deset miliona evra da se sruči u njihovu kasu. Na sreću po naš fudbal, puleni Lotara Mateusa nisu tako mislili, pa je Partizan postao prvi i jedini srpski klub koji se do sada takmičio u klupskoj elitnoj ligi.

„‘Svrake' su slavile u Beogradu 1:0, ali nisu uspele da sačuvaju prednost u revanšu na svom terenu. Usledila je agonija u vidu penala, ali su gosti bili bolji. Njukasl je takmičenje nastavio u Kupu UEFA i stigao do polufinala, dok je u Premijer ligi zauzeo peto mesto. Ipak, Partizan im nije dozvolio druženje s fudbalskim aristokratama i Njukasl je zadobio nezgodan udarac", piše „Skaj sport".

[s2]
s2

Potvrda ove teze stigla je i od aktuelnog menadžera Njukasla Alana Širera, inače klupske legende, neposredno posle poraza od Aston Vile u poslednjem kolu šampionata i zvanične eliminacije iz elite.

Posle Partizana otišli Robson, Belami, Širer...

Partizanov trijumf nad Njukaslom slovi za ključni detalj koji je izazvao slom engleskih crno-belih. Kao ostali razlozi današnjeg stanja „svraka" navode se odlasci iskusnog trenera Bobija Robsona već na kraju sezone 2003/04, a zatim napadača Krega Belamija pola godine kasnije. Takođe 2005. na prvenstvenoj utakmici potukli su se Njukaslovi vezisti Li Bojer i Kiron Dajer, a razdvojio ih je igrač Aston Vile Geret Beri! Ta sezona u Evropi završila se eliminacijom od lisabonskog Sportinga, koji je za 20 minuta u revanšu stigao do pobede od 4:1 i tako nadomestio poraz (2:0) u prvom duelu.

Legendi kluba Alanu Šireru ostalo je posle svega da okači kopačke o klin, a posrtanje kluba se nastavilo...

- Ne radi se samo o ovome danas. Stvari su išle loše i prošle sezone, i pretprošle i tri godine unazad. Tačnije, ovo je samo kulminacija svega što je počelo da se dešava pre pet-šest godina, kada je naš klub krenuo nizbrdo. Neka čelnici odluče šta će dalje, a ja ću naravno uvek da budem ovde, spreman da pomognem na bilo koji način - rekao je Širer, koji je nastupao u prelomnim utakmicama protiv Partizana, ali se nije naigrao pored tadašnjeg štopera „parnog valjka" Tariba Vesta. Interesantno je da je Partizan eliminisao Engleze i pet godina ranije u prvom kolu Kupa pobednika kupova, takođe kao autsajder u tom dvomeču.

Njukasl će ostati upamćen kao najbolji engleski klub koji je u poslednjih desetak godina napustio elitno društvo. Dok jedni veruju da će „svrake" ekspresno da se vrate u Premijer ligu već sledeće sezone, drugi strahuju da ekipu sa severa Engleske očekuje sudbina Lidsa.

U svakom slučaju, šest godina posle istorijskog gola Milivoja Ćirkovića na „Sent Džejms parku", beogradski crno-beli oštre se da ponove rezultat iz Njukasla, a Alan Širer i čelnici „svraka" kuju planove kako da se vrate u Premijer ligu i ni na pamet im ne pada Liga šampiona.

V. TOMKOVIĆ

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol:
Prvo Newcastel, pa Zvezda, ko je sledeci na vasem spisku da ga unistite, Manchester, Real, Barselona, Liverpool :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Prvo Newcastel, pa Zvezda, ko je sledeci na vasem spisku da ga unistite, Manchester, Real, Barselona, Liverpool :lol: :lol: :lol:

Evo vodeceg spamera na forumu :lol: Citirao sam ono sto je objavio Sirer i sto je preneo „Skaj sport"!!!

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nek si ti citirao Sirera. Citat je glup kao i sam tekst, al ajde ako je to vasa satisfakcija onda dobro i nama je lakse da je domaci klub unistio mocni Newcastle

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Citat je glup kao i sam tekst

Ako je glup kako kazes red je da obrazlozis zasto?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa jednostavno zato sto nije kriv neulazak u LS i ne verujem da je to pocetak losih rezultata, pre svega zato sto je taj dogadjaj bio pre 10 godina i do sada bi se svako oporavio a ne jedan Newcaste. Klub ima tradiciju i imao je sve, par losih trasfera su ucinili da postanu prosecna ekipa, ali mislim da je njihov veci problem kapital koji ima vodeca cetvorka, tj pare koje su dobili klubov prelaskom u privatno vlasnistvo. Jednostavno nisu uspeli da se bore sa konkurencijom koja je imala para za superiorna pojacanja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]