bigman je napisao:
Каква неправда на додјели за најбољег играча лиге!
Џерард је само потврдио каква је фудбалска величина својом изјавом, али то само мало убажава непраду коју су нанијели Немањи. У сваком случају, сваки норамалан и упућен познавалац фудбала зна да је Немања најбољи играч премијер лиге у овој години. Све то ће крунисати још једном (узастопном) титулом Лиге шампиона.
Ne bih se složio iz nekoliko razloga..
Prvi, mislim da je nagrada otišla u prave ruke. Činjenica da je Giggs sigurno pokazao više u nekim drugim sezonama, ali ovo mu dođe kao neka kruna na karijeru, jer bi zaista bilo jako, jako teško zamisliti ManUtd bez njega. Jedna perfektna karijera, tako da mislim da je zaslužio tu nagradu.
Drugo, znate već šta ću reći.. utakmica sa Liverpool. Koliko god ja kao i svi vi volio Nemanju, moramo priznati otvoreno da onako ne igra jedan najbolji igrač lige. Žao mi je, ali to je činjenica. Torres ga je vozao kao malog majmuna, a on i sam prizna da ga često noću sanja.
Treće, oni crveni kartoni mu zaista ne idu na ruku u trci za tu titulu.
S druge strane, nagrada za najboljeg igrača u izboru saigrača i navijača je igraču kao pojedincu sigurno važnija, pogotovo ako kao Nemanja planira da se zadrži u toj ekipi još dugo vremena, tako da je to svojevrsna kompenzacija. Mislim da je nagradu od saigrača upravo i dobio kao kompenzaciju za igrača Premiershipa koja je otišla Giggsu, jer je možda realnije da bude obratno. Giggsu u znak zahvalnosti od saigrača nagrada, a da je Vidić dobio onu drugu. Ali sve u svemu, mislim da je ovako dobro.
Jedva čekam finale ;)))