Vid' SIJUKSA što se raširio otkako je postao moderator. Već pobrisa sve živo i mrtvo, a nije moderator ni par dana...
Tako sam i ja počeo, pun entuzijazma, a vidi me sad. Jedva čekam da nekoga ispič...am i još se veselim tome

Doćićeš ti u moje godine SIJUKS.
Elem, sviđa mi se što Antić ne izvodi jedan tim na kvalifikacionim, a sasvim deseti n aprijateljskim utakmicama. Treba imati na umu da se i na prijateljskim utakmicama dobijaju bodovi i tako postoji mogućnost da se napreduje na onoj FIFA listi, na kojoj Srbija vavijek tone. Zato me je radovala postava na meču sa Švedskom. Par izmjena i svi u napad i tu nema ko šta da prigovori. Ako igraš napadački, taman i da primiš pet golova, neće niko da ti zamjeri, a ne kao prije... Odigramo nešto taktički, zatvoreno, a primimo tovar golova. Zato sam ja i pizdio na onoj utakmici protvi Francuske. Nikad gora Francuska, obezglavljena i bezidejna, a naši ukopani na svojoj polovini. Srećom popravljeno je to sve...
Uglavnom dobro je... Samo da je još onaj pravi kreator na sredini, plejmejker tipa Piksija, da gura zadnji pas napadačima i bila bi to vrhunska selekcija, ali ni ovako nije loše (nagovještava li Ljajić taj potencijal?). Igra se fudbal i to je najvažnije.
I dalje me kopka to forsiranje Ivanovića na beku, jer mi se čini da bi tandem Ivanović - Vidić bio vhunski par štopera i svakako me raduju odlični nastupi Ivana Obradovića. Dečko je sjajan igrač i biće još bolji, jer za razliku od njegovih vršnjaka raznoraznih talentovanih dripaca, koji e zagube u prosječnosti, on izgleda ima radne navike i volju da se usavršava, a to je dobro. Veliki plus je i koncentracija kvaliteta, jer za svako mjesto u timu, postoji i adekvatna zamjena.
Mislim da grijesis sto se tice Ivanovica, momak je trenutno najbolje rjesenje na desnom beku a sto se tice drugog stopera, mislim da ce Subotic kad malo potisne onu silnu tremu biti idealno rjesenje na toj poziciji........
Linija, Ivanovic-Vidic-Subotic-Obradovic je siguran sam jedna od najkvalitetnijih zadnjih linija na svijetu....
Sto se tice plejmejkera, nazalost imali smo ga, al neki debil od selektora mlade reprezentacije je otjerao Misimovica iz reprezentacije pa je on odlucio da igra za BIH, kako bi tek bili jaki sa Misimovicem! Steta, velika steta!