banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2009, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nitro je napisao:
Vid' SIJUKSA što se raširio otkako je postao moderator. Već pobrisa sve živo i mrtvo, a nije moderator ni par dana... :D
Tako sam i ja počeo, pun entuzijazma, a vidi me sad. Jedva čekam da nekoga ispič...am i još se veselim tome :D Doćićeš ti u moje godine SIJUKS.

Elem, sviđa mi se što Antić ne izvodi jedan tim na kvalifikacionim, a sasvim deseti n aprijateljskim utakmicama. Treba imati na umu da se i na prijateljskim utakmicama dobijaju bodovi i tako postoji mogućnost da se napreduje na onoj FIFA listi, na kojoj Srbija vavijek tone. Zato me je radovala postava na meču sa Švedskom. Par izmjena i svi u napad i tu nema ko šta da prigovori. Ako igraš napadački, taman i da primiš pet golova, neće niko da ti zamjeri, a ne kao prije... Odigramo nešto taktički, zatvoreno, a primimo tovar golova. Zato sam ja i pizdio na onoj utakmici protvi Francuske. Nikad gora Francuska, obezglavljena i bezidejna, a naši ukopani na svojoj polovini. Srećom popravljeno je to sve...
Uglavnom dobro je... Samo da je još onaj pravi kreator na sredini, plejmejker tipa Piksija, da gura zadnji pas napadačima i bila bi to vrhunska selekcija, ali ni ovako nije loše (nagovještava li Ljajić taj potencijal?). Igra se fudbal i to je najvažnije.
I dalje me kopka to forsiranje Ivanovića na beku, jer mi se čini da bi tandem Ivanović - Vidić bio vhunski par štopera i svakako me raduju odlični nastupi Ivana Obradovića. Dečko je sjajan igrač i biće još bolji, jer za razliku od njegovih vršnjaka raznoraznih talentovanih dripaca, koji e zagube u prosječnosti, on izgleda ima radne navike i volju da se usavršava, a to je dobro. Veliki plus je i koncentracija kvaliteta, jer za svako mjesto u timu, postoji i adekvatna zamjena.

Mislim da grijesis sto se tice Ivanovica, momak je trenutno najbolje rjesenje na desnom beku a sto se tice drugog stopera, mislim da ce Subotic kad malo potisne onu silnu tremu biti idealno rjesenje na toj poziciji........
Linija, Ivanovic-Vidic-Subotic-Obradovic je siguran sam jedna od najkvalitetnijih zadnjih linija na svijetu....

Sto se tice plejmejkera, nazalost imali smo ga, al neki debil od selektora mlade reprezentacije je otjerao Misimovica iz reprezentacije pa je on odlucio da igra za BIH, kako bi tek bili jaki sa Misimovicem! Steta, velika steta!

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Nikola opet dao :D 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Misdongarde je napisao:
Nikola opet dao :D 8)

Што би рекли, данас је недјеља, а недјеља је дан кад Жига трпа...

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2009, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gledam Sevilja-Getafe,spasi Stojkovic 2,3 cista zicera.Vlada Ivic opet strelac i to dva komada za pobedu Paoka koji je sada na drugoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Sampiona

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
SIJUKS je napisao:
Gledam Sevilja-Getafe,spasi Stojkovic 2,3 cista zicera.

Nisam gledao utakmicu, jel mu to prva da je branio od kada je presao u Getafe

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Јесте :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Kusta dovodi Maradonu i Argentinu u Beograd

Reprezentacija Argentine na korak je od gostovanja u Beogradu ovog leta!
"Gaučosi", predvođeni legendarnim Dijegom Armandom Maradonom, mogli bi da odigraju prijateljski susret sa reprezentacijom Srbije 12. avgusta, u redovnom terminu FIFA.
Posrednik oko dolaska Argentinaca je slavni reditelj Emir Kusturica, koji je nedavno doživeo velike ovacije širom sveta nakon premijere dokumentarnog filma o Maradoni.
"U stalnoj sam telefonskoj vezi sa Dijegom i on tvrdi da će doći u Beograd. Najverovatnije će to biti u avgustu, ali se ne zna tačan datum, jer argentinska reprezentacija ima popunjene sve zvanične i nezvanične termine. Ja sam sa ponudom naknadno uskočio, pa Maradona čini sve da odigra prijateljski susret sa izabranicima Radomira Antića", izjavio je Kusturica za "Sport".
Aregntinska reprezentacija, dvostruki svetski prvak, poslednji put je gostovala u Beogradu pre ravno 30 godina. "Gaučosi" su 16. septembra 1979. godine uveličali oproštaj Dragana Džajića.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kusta legenda,stara grobarčina.To bi se valjalo otici pogledati

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 15:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Biće 5-0, samo za koga? :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 10:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o40KSFiLA5g[/youtube]

Stojke se razbranio.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Sta je ovo, viktorija :confused2:
Svaka cast za odbrane :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
aaa coeka branio ko lud!! (i sjeba mi tiket, ja stavio 3+ :angry3: )

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 11:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

On je uvijek branio kao lud samo sto nije dobijao prave sanse ili je birao pogresne klubove

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 15:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Himki - CSKA 0:3
M.Krasic 5'
M.Krasic 30'
M.Krasic 73'

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Vuk_samotnjak je napisao:
M.Krasic 5'
M.Krasic 30'
M.Krasic 73'

:oops: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
M.Krasic 5'
M.Krasic 30'
M.Krasic 73'

Mocni Krasic, e sad je red da i on ode u neki veci klub...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
On je uvijek branio kao lud samo sto nije dobijao prave sanse ili je birao pogresne klubove

Менаџер Нанта: "Господине Зенга, да ли је много 2,5 милиона еура за једног голмана?"
Валтер Зенга:"ЗАР ЈЕ МНОГО 2,5 мил ЗА ДРУГОГ НАЈБОЉЕГ ГОЛМАНА НА СВИЈЕТУ???"

Мислим да има довољно потенцијала да ти постане, само да се устали у некој екипи. Једно вријеме је био у причама за Манчестер.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 18:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

U Stojketa nikad nisam ni sumnjao. Izgleda da je konačno sazrio, čim je izdržao pola godine a da je znao da sigurno neće na gol (rečeno mu). Zato im je branio Ru(p)i Patrisio (na Sporting mislim, naravno). :roll: Stojke, Bane... Možemo li čak reći da ih je reprezentacija održala? Prije svega mentalno? Pošto je još uvijek mlad (za golmana), ako nastavi ovako braniti čak i u bliskoj budućnosti je moguć transfer u veliki klub, zašto ne i Mančester?
Realno, ovo što je skinuo Anriju, to se ne brani... 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Репрезентација Србије је тема не Ливерпул...

Стојковић одлично оцјењен до сада у Шпанији, све похвале нашем голману!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
FSS: Uefa šalje 2 miliona evra
Evropska fudbalska unija odoborila je donaciju od dva miliona evra za izgradnju "Kuće fudbala" u Staroj Pazovi.

Fudbalski savez Srbije je saopštio da će mu ta sredstva na raspolaganju biti za sedam dana. Sastanku komisije UEFA za realizaciju het-trik programa, održanom u Nionu, prisustvovao je generalni sekretar FSS Zoran Laković, koji je čelnicima UEFA među kojima su bili predsednik Mišel Platini i generalni sekretar Dejvid Tejlor, predstavio projekat izgradnje srpske "Kuće fudbala".

"Dobili smo niz pohvala i svi prisutni su bili oduševljeni našim dosadašnjim rezultatima. Usledila je jednoglasna odluka o donaciji od dva miliona evra i FSS će ta sredstva na raspolaganju imati već za sedam dana", rekao je Laković.

Generalni sekretar FSS je najavio i da će ta organizacija pokušati da dobije pomoć i od Svetske fudbalske federacije.

"Od ranije imamo informaciju iz FIFA da je naš projekat u završnom procesu razmatranja i očekujemo uskoro da nam i oni proslede sredstva iz svog donatorskog projekta", naveo je Laković.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]