banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 15:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 729 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Sep 2015, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
_зока je napisao:
Bakinci666 je napisao:
Spanija uzima zlato.

+1
Ako i dođemo do finala ovi će nas uzeti. Ono, dva puta ista reprezentacija....

Banuj se

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 12:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Litvaniji će se sve vratiti za ovaj lagani put do polufinala.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
_зока je napisao:
Volio bih da bude tako kako vi pričate.....al' imam neki ružan osjećaj jbg....ono, kao da sam to već gledao...

Мислим да знам о чему причаш, оно кад сконташ, толико добро иде до сад, предобро, да просто мора да пукне у најгорем тренутку.

Не знам, ја не вјерујем у усуде и сличне пиздарије, у "спортску срећу" и којекакве флоскуле, већ у рад, залагање/жељу и одређену дозу талента а Србија то има. Кад погледам досадашње утакмице, већину су добили прилично убједљиво, али се ни за једну не може рећи да је било толико блиставо издање да противник није имао шансе, јер им је "кренуло" и сл. Како сам ја то видио, уништавали су противнике темпом, паметном игром без срљања, практично једном страшном рутином. То је у ствари оно што ми улијева највише оптимизма, чињеница да "срећа" за њих није неки пресудан фактор, и осјећај да још нису одиграли како најбоље могу, да има још једна непоказана димензија у игри.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Litvanija nam je najveći problem, ako njih prođemo za finale nema brige, taman ćemo moći jednu odigrati punom snagom.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma ako pobedimo Litvaniju mi smo u finalu 100%

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako je tako, onda večeras opušteno gledam utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
enc0re je napisao:
Ma nije Litvanija šuterski jaka kao prije... nema više Jasikevičiusa, Šiškauskasa, Lavrinoviča, Kleize, Pociusa, Jasaitisa itd...

Ne mozes ljudima objasniti ovo. Ok, mogu nas uzeti na neke nacine, ali da ih prosere sut pa da mi to ne mozemo ispratiti je glupost. Imamo bar tri izbora da skupljamo na Valanciunasu, a jedan je sa Kuzminskasa, koji ima drveniju ruku od Borisa Daloa i Petra Popovica zajedno, ali je eto uspio ubosti 2 od 3 proslu utakmicu.
Gledam nesto statistiku, Maciulis 61,9 % za 3, Jankunas 63%, Milaknis 45% :) , pa najstrasnije ce ih stati. Radujem se ovoj utakmici kao da igramo protiv univerzitetske reprezentacije Katara. :D

Naravno, kad me uhvati ovakva euforija najcesce izgubimo, ali sta se moze :)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
- Znali smo da moramo da damo i više od svojih mogućnosti kako bismo nadigrali Francusku. Sada moramo da se odmorimo i spremimo za finale - naveo je Gasol i dodao da su sudije odradile posao najbolje moguće.

:D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:24 
Bič božji
Bič božji

Mladi Skeva. Nemoj da se uhvati prevelika euforija pa da tučeš lika ako bude govorio da vadi Tea. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kod nas u kafani su jebavali majku Saletu što ga izvodi, svi ga igrali više poena a nedostajao mu poen na kraju da probije :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Svi glavni igrači Španije, prva petorka plus još 2-3 igraju previše minuta po utakmici na ovom prvenstvu, što će reći da im je smanjena rotacija, što će opet reći da smo tu u prednosti jer je nama rotacija vrhunska, i praktično za svakog ima zamjena sem za Teodosića. Treba proći Litvaniju, ali mislim da smo bolji. Jedino neki retardirani srpski pshiloško-mentalitetski problem može da nas zajebe, ali ne vjerujem ni u to.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:29 
Bič božji
Bič božji

enc0re je napisao:
Kod nas u kafani su jebavali majku Saletu što ga izvodi, svi ga igrali više poena a nedostajao mu poen na kraju da probije :lol:

Kod nas je specifična kafana. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Litvancima će trebati najbolja utakmica u zadnjih nekoliko godina da nas dobiju. Nama samo prosjek sa ovog prvenstva. Jednostavno. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Harvester je napisao:
pingvin je napisao:
Bolji smo,Litvanija nije za zapostaviti,nisu bezveze dosli do polufinala.Nece se predati,ali vjerujem u pobjedu.

Звучиш ко да дајеш изјаву за новине.

Zvucim tako jer ovu utakmicu smatram cistom formalnoscu da bi se doslo do finala :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
GialloRosso je napisao:
Svi glavni igrači Španije, prva petorka plus još 2-3 igraju previše minuta po utakmici na ovom prvenstvu, što će reći da im je smanjena rotacija, što će opet reći da smo tu u prednosti jer je nama rotacija vrhunska, i praktično za svakog ima zamjena sem za Teodosića. Treba proći Litvaniju, ali mislim da smo bolji. Jedino neki retardirani srpski pshiloško-mentalitetski problem može da nas zajebe, ali ne vjerujem ni u to.

Ne slazem se, evo uspjeli su Gasola sacuvati do polufinala na 29 minuta po utakmici, sto uopste nije strasno uzevsi u obzir da im je on jedina petica .

Kad sam vec kod statistike, gledam Srbiju, nas najb olji trojkas je Kalina sa 54%, drugi Erceg sa 50%, najstraznji su Markovic i Teodosic sa 22 i 23% :). Za 2 najbolji isto Erceg i Kalina sa po 76%, ali nevjerovatan je Bjelica na velikom uzorku gdje je od 42 pokusaja ubacio 31 za 73,8%.
Odlicno izvodimo slobodna bacanja, timski 76,7%. Ne znam jesmo li ikad u istoriji tako izvodili. Na vecim uzorcima, Nedovic i Teo preko 90%, Kuzmic 8 od 9... Najvise problema imaju Kalina, Simon i Markovic.
Imamo skoro 38 skokova po utakmici od cega 10 ofanzivnih, to je nasa velika snaga, najbolji Bjelica sa 7 skokova po utakmici, znaci da timski skacemo sto je velika prednost.
Litvanci takodje odlicno skacu i to im je davalo prednost, ali ako ih zatvorimo u tom segmentu mnogo smo blize pobjedi.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
ferdinand je napisao:
Litvanci ce imati veliki br navijaca. To im je jedina prednost i bice nedovoljna :)

Imaće i sudiju, po dobrom starom običaju srbija mora biti bolja od protivnika bar 25% samo za ravnopravan meč.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Jebote, izgubimo od zutog Kuzminskasa koji samo trci i skace. Izgubismo od ekipe koja ide na silu, basketski (ali ipak i to se cinilo pametnije od nase igre), samo zato jer nam nedostaje muda- ne znam sta bi sa onim silnim mudima od prosle godine. Bogdan ih je pokazao, al nisu to muda iz vremena kad je kod Dula bio, jer je tada pogadjao kad treba. Izgubili smo od ekipe koja bi trebalo da izgubi u finalu 16 razlike od Gasola... Jebase nas, ni krivi, ni duzni... Najbolji nasi su kurac bili...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мислим да су Шпанци сад најсрећнији јер знају да би против нас било клања, Литванце ће заиста да испраше момачки, јер је овима финале пуна капа.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Ti uvijek imas umirujuci komentar, bilo da se radi o ovakvim situacijama, ili o Elvisovom kurcenju cisto radi kurcenja protiv cijelog filmskog svijeta, tako da ti, Vulkanu, svaka cast. Jedan si od rijetkih ozbiljnih glasova razuma na ovome forumu i umirio si me da ne bacam stvari kroz prozor ovakav kakav sam trenutno.
P.S Inace, nemam nista protiv Elvisa, cak mi je jedan od zanimljivijih clanova foruma, iako navija za Partizan...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Онда ће она зрела и надасве објективна анализа са теме о репрезентацији да ти врати душевни мир у потпуности :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 729 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]