banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 19:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2009, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Sudenje je sranje,,,to je tradicija nase lige,,,ali eto,,,,,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Od sinoc
http://www.lesinari1987.net/galerija/th ... p?album=67

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 09:55 
Tommy Vercetti je napisao:

Huh... :)

Najezio sam se sav dok sam gledao slike. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 10:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Hertzog je napisao:
Sedio sam u ravnini sa igracem kojem je dosudjen ofsajd... i po meni je bio cist gol (mozda nisam video od klinaca ispred mene) :lol: :lol: :lol:
O sudjenju necu da pricam, na kojoj god sam utakmici bio, domacin je toliko povlasten da je to smesno... Isto tako kada odes na stranu blago receno, najebao si

Jeste, kao sto je Borac na.ebao u dosadasnje 4 gostujuce utakmice i donio 10 od mogucih 12 bodova. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 10:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Још једном понављам, ако нисте пратила Борца пар сезона уназад немојте коментарисати суђење. У односу на прошле сезоне и суђење а и квалитет фудбала је доста бољи.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 10:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Sep 2009, 10:41
Borac Banja Luka, aleee aleee
vlast treba ozbiljno novcano kazniti udruzenje navijaca, pa neka oni fataju ko unakazuje fasade zgrada i lijepi ove naljepnice na saobracajne znakove i bilborde po gradu
zbog malih majmuna ljudi ne vide kuda ide autobuska linije,divna dijeca,ti navijaci

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Isao sam ja i prosle godine na par utakmica i sudjenje je bilo slicno, pre toga Borac igrao u ligi RS, tako da i necu da racunam ta sudjenja... Poenta price je da se na terenu nema sta videti jer je igra losa i dodatno isprekidana nepotrebnim sudackim odlukama, uz to dodaj 4/8KM za ulaznicu... nazalos preskupo

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 14:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sinoć igra uopšte nije bila loša...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 17:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Stadion prepun, došao 15 minuta nakon početka (stvarno mislio ne dolaziti i u 7 na vijestima BHTa kažu kako nema prenosa :-? ) i nisam mogao na ulazu na tribine stajati kako treba koliko je naroda bilo! Borac igrao solidno obzirom na nedostajuće igrače, Željo katastrofa -dobro su i rekli, kome oni zabiju 2 komada ti sigurno ispadaju iz lige. :lol:

Navijanje mi je monotono, naravno masa podivlja na "Ubi' Turčina" i sl. gluposti. Hoće li ikad doći vrijeme da navijači (čak štavišetima koji pobjeđuje) osjete satisfakciju u tome što iskuliraju provokacije ili samo uzvrate na pametniji način (poput onog podrugljivog navijanja Želji)?

Sledeći je Rudar, je li? "U tunelu punom mraka..." :D

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Joj a tek ulaz!!! Dosao sam vise od pola sata ranije, a usao u 19.05, debili su napravili takvu guzvu na ulazu, pustali su jedno po jedno i to je presporo islo, na kraju raja popizdela i nagrnula unutra, definitivno potreban jos jedan ulaz na istocnu tribinu

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Laughing Man je napisao:
Sledeći je Rudar, je li? "U tunelu punom mraka..." :D

Kako bi volio ici na to gostovanje nemate pojma definitivno sam ispao iz te price da se ide sa navijacima a sam ko gluvo kuce mi se ne ide.
Moracu nagovoriti ovog ercegovca da ide samnom mozda i sijuksa uspijem nagovoriti.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kad je utakmica? Ako budem slobodan tad i ja bih rado otisao :)

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ima li iko od starijih aktivnih Vulturesa da malo smiri ove sadasnje klince.Juce mi cura prolazila autom blizu stadiona i nekih pedestak balavaca ne starijih od 16,17 godina pocela joj lupati i penjati se na auto.Sve junak do junaka,udarili na zensko, do jednom dok ne nalete na nekog...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 17:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Svi stariji koje sam ja znao su se povukli iz tih voda sve je prepusteno klincima. A to da ce naletiti na neku budalu zbog koje ce zazaliti dan kad su rodeni to stoji.
Na prosloj utakmici protiv Zrinjskog ovi klinci su skocili na Doku al neznam kako se sve zavrsilo znajuci Doku bice ili je bilo svega.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 18:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Bio juce na utakmici, lijepa slika pun stadion, koreografija OK, ljudi ko djeca pale se na svaku provokaciju, nema tu one prave atmosfere. Igra solidna ,za nase uslove ne moze bolje, sudjenje se popravlja u odnosu na prosle sezone. Navijaci vecinom nafurani klinci koje neko treba spustiti na zemlju ,mada imaju i dobrih strana ,fini grafiti po gradu i dobre koreografije, pjevacki su jos daleko od pravih navijaca. Sve u svemu ocigledno ne moze bolje i to je nasa realnost.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Slika

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 07:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Ima li iko od starijih aktivnih Vulturesa da malo smiri ove sadasnje klince.Juce mi cura prolazila autom blizu stadiona i nekih pedestak balavaca ne starijih od 16,17 godina pocela joj lupati i penjati se na auto.Sve junak do junaka,udarili na zensko, do jednom dok ne nalete na nekog...

Sta bi ti, da ih neko prati sta rade van stadiona i natambura ako naprave neko sranje?! Jednostavno izbjegavaj napaljenu balavurdiju i to je to! Tvoja cura je trebala znati da se skoro uvijek takve stvari desavaju poslije utakmica! Ne ide na utakmice fin i kulturan svijet( ovo se odnosi na vecinu) vec masa svakojakih mracnjaka.

I jos nesto- Uzmite u obzir da masa tih kretencica dolaze sada kada je "in" biti na tribinama. Kada dodju slabiji rezultati moci ce se otici kao covjek na utakmicu.

Poslednji put menjao vb87 dana 28 Sep 2009, 07:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 07:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
vb87 je napisao:
SIJUKS je napisao:

Sta bi ti, da ih neko prati sta rade van stadiona i natambura ako naprave neko sranje?! Jednostavno izbjegavaj napaljenu balavurdiju i to je to! Tvoja cura je trebala znati da se skoro uvijek takve stvari desavaju poslije utakmica! Ne ide na utakmice fin i kulturan svijet( ovo se odnosi na vecinu) vec masa svakojakih mracnjaka.

I jos nesto- Uzmite u obzir da masa tih kretencica dolaze sada kada je "in" biti na trbinama. Kada dodju slabiji rezultati moci ce se otici kao covjek na utakmicu.

Da, najbolje da mi gomila klinaca odredjuje kad cu i kojim putem ici gradom.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 07:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da li si ti procitao sta sam napisao? Danasnja omladina te prvo prebije pa ti onda kaze zasto su te prebili. Ako naletis na gomilu neizivljene balavurdije, koje zele da ti razbiju tikvu, izbjegavaces ih htio ti to ili ne.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 07:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
vb87 je napisao:
Da li si ti procitao sta sam napisao? Danasnja omladina te prvo prebije pa ti onda kaze zasto su te prebili. Ako naletis na gomilu neizivljene balavurdije, koje zele da ti razbiju tikvu, izbjegavaces ih htio ti to ili ne.

Procitao sam i smatram to pogresnim pristupom. Htio sam implicirati da treba poslat ili neke starije vulturese da ih smire, ili policiju da ih malo vise smire. Da odgovor na divljanje i nasilje po ulicama nije izbjegavaj te ulice, nego posalji im maricu pa nek se pred policijom mangupisu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]