banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 07:12 Danas je 30 Jun 2026, 07:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Mar 2019, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nek mi se napuse kurca. 10 puta bolji tim i ne mozemo meda. Hrkljus jebeni se igrao. Na stranu onaj ponisten gol, kao picke smo odigrali

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2019, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
skeva je napisao:
Hocemo li im trapati muda usta ili cemo kao po obicaju odigrati ko picke kad smo jaci za 9 klasa?

Koja muda?

Depilirajte pičke.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2019, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Kakve uzasne seljacine igraju u Partizanu. Jako prljav tim. Dno!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2019, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Hertzog je napisao:
Nek mi se napuse kurca. 10 puta bolji tim i ne mozemo meda. Hrkljus jebeni se igrao. Na stranu onaj ponisten gol, kao picke smo odigrali
Po cemu smo 10 puta bolji? Kvalitet se pokazuje na terenu a ne na papiru.
Bio je i Liverpul,a i dalje je,10 puta bolji od Zvezde pa izgubio u Beogradu.
Stici ce nas Radnicki kakav Partizan.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2019, 20:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
musakica je napisao:
Kakve uzasne seljacine igraju u Partizanu. Jako prljav tim. Dno!
Kod vas sve nobles. Garant Vojvođani i Slavonci.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Koliko je losa utakmica i treneri sjebani pa brane protivnike :lol:

Vrh

Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Nov 2016, 15:44
enc0re je napisao:
skeva je napisao:
Hocemo li im trapati muda usta ili cemo kao po obicaju odigrati ko picke kad smo jaci za 9 klasa?

Koja muda?

Depilirajte pičke.

Haha kako sad ne komentarišeš suđenje... Očekivano.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2019, 21:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Čeka da tegli nešto tvitne prvo :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2019, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
enc0re je napisao:
skeva je napisao:

Koja muda?

Depilirajte pičke.

Moracu se sloziti, toliko smo bolji a ne odigramo kao pizdurine. Boli me kurac za sudije i kradju, ovo je trebalo ici 3:1

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2019, 10:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
I ovaj derbi je pokazao da je nazalost u mecevima sa Partizanom problem Milojevic.
Ne možeš derbi pripremati kao svaku drugu utakmicu, da ti ekipa nakon pritiska od pet minuta igra kao u JSL modu.
Lijepo je to objasnio jedan nas igrač. U derbi se ulazi da u prvih 10 minuta groblju pokažeš ko je gazda odmah jači start , po cijenu i žutog da te se boje.
Mi do ulaska Pavkova sve igramo nešto na finjaka, čestit prekršaj ne znamo napraviti
Miloje je realno zeznuo i sa izborom igrača. Jirka je morao na teren umjesto Simića ako je već znao da Ebisilija neće uvoditi. Brži konkrtniji i odgovorniji. Simić je bukvalno sve ijedan napad zasrao.
Odbrana
Žuleta treba pod hitno išamarati. Igrač Zvezde NE SMIJE onako da se ponaša. Pada , mlatara rukama prigovara sudiji.
Milunović je bio užasan. Spor, loše čita prostor (a to mu je kao jača strana), plakaćemo za Degenekom vidi se to odmah.
Gajić loš ali jbg nije igrao na svojoj poziciji i još je morao često da pazi na simićevog igrača u defanzivi.
Branko Je odigrao na svom nivou, ali je problem što je u u ovakvim utakmicama on višak. Čim je izašao Jovančić je prodisao a kod njega se vidi da je pauza ostavila traga. Mora mnogo brže da se oslobađa.
Marin je pokazao da je klasa . Jednostavno potezi borba, nije bježao od rivala dobio je batine ali je znao itekako da se vrati
Ben bez lopte i previše odsječen.
Boaći se trudio ali jednostavno to nije to, kad ekipa samo u prvom dijelu napucava loptu
Zvezda sa ovim igračkim kadrom mora da igra po zemlji sa što bržom predajom jer ima igrače koji to mogu (Marin sad Ivanić i Jovančić)
Pavkov je još jednom pokazao kakav je. Nema sjajnu tehniku ali kad udje tačno znaš šta može od njega da se očekuje. Da dobije duel odmjeri loptu zagradi se. Čim je ušao odmah je napravio dva jaka prekršaja
Miloje je još jednom razočarao. Ostao mu je još jedan derbi da pokaže da uči iz sojih grešaka i da za derbi ekipa mora da bude naložena i borbena od starta.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2019, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Stojkovica treba dati u Partizan, ima njihov seljacki mentalitet, uklopio bi se

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2019, 13:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2019, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Deja vu

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2019, 14:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
skeva je napisao:
Stojkovica treba dati u Partizan, ima njihov seljacki mentalitet, uklopio bi se
Taman bi nam se i ti uklopio onda.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2019, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Dobio bi traku odmah :D.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2019, 14:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Brigate BL je napisao:
I ovaj derbi je pokazao da je nazalost u mecevima sa Partizanom problem Milojevic.
Ne možeš derbi pripremati kao svaku drugu utakmicu, da ti ekipa nakon pritiska od pet minuta igra kao u JSL modu.
Lijepo je to objasnio jedan nas igrač. U derbi se ulazi da u prvih 10 minuta groblju pokažeš ko je gazda odmah jači start , po cijenu i žutog da te se boje.
Mi do ulaska Pavkova sve igramo nešto na finjaka, čestit prekršaj ne znamo napraviti
Miloje je realno zeznuo i sa izborom igrača. Jirka je morao na teren umjesto Simića ako je već znao da Ebisilija neće uvoditi. Brži konkrtniji i odgovorniji. Simić je bukvalno sve ijedan napad zasrao.
Odbrana
Žuleta treba pod hitno išamarati. Igrač Zvezde NE SMIJE onako da se ponaša. Pada , mlatara rukama prigovara sudiji.
Milunović je bio užasan. Spor, loše čita prostor (a to mu je kao jača strana), plakaćemo za Degenekom vidi se to odmah.
Gajić loš ali jbg nije igrao na svojoj poziciji i još je morao često da pazi na simićevog igrača u defanzivi.
Branko Je odigrao na svom nivou, ali je problem što je u u ovakvim utakmicama on višak. Čim je izašao Jovančić je prodisao a kod njega se vidi da je pauza ostavila traga. Mora mnogo brže da se oslobađa.
Marin je pokazao da je klasa . Jednostavno potezi borba, nije bježao od rivala dobio je batine ali je znao itekako da se vrati
Ben bez lopte i previše odsječen
Boaći se trudio ali jednostavno to nije to, kad ekipa samo u prvom dijelu napucava loptu
Zvezda sa ovim igračkim kadrom mora da igra po zemlji sa što bržom predajom jer ima igrače koji to mogu (Marin sad Ivanić i Jovančić)
Pavkov je još jednom pokazao kakav je. Nema sjajnu tehniku ali kad udje tačno znaš šta može od njega da se očekuje. Da dobije duel odmjeri loptu zagradi se. Čim je ušao odmah je napravio dva jaka prekršaja
Miloje je još jednom razočarao. Ostao mu je još jedan derbi da pokaže da uči iz sojih grešaka i da za derbi ekipa mora da bude naložena i borbena od starta.

Пола године пишем шта је проблем,видиш како излази све :wink:
А тек ћемо зајаукати кад оде Марин и кад нас не усере на љето. А просјечна плата 300000 евра. И то не на терену већ клупи,на терену је брат тркач.
Него,јел се сад оглашавала Снежа љепотица моја...
Само да не ућути као и она Ненадова. Сад ни да писне,а муж клупу грије :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 06:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Slika

"Čik pogodi ko sam" :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Убједљиво најгори на утакмици су Симић и Јовичић. Бригате брате... Оно је страшно шта је одиграо Бакула. На један добар, имао је 5 лоших. Био је далеко од сваког одбијанца од њихових нападача, испадао је у средини, на пасу КРИМИНАЛНО несигуран. Најгора партија од кад је у Звезди.

Симић, не могу ништа рећи, а да га не увриједим, пане бих. Ни коментара не заслужује.

Погрешна тактика потпуно, прескакали смо средину, Иванић или Ебесилио су морали бити стартери. Без правог крила смо играли утакмицу, а он није ни повео никог на дерби. Са оцјенама за Жулета се слажем, превише је сељак, Гобеља левел, али зна мало више. Опет смо ушли мекано, чекали и још добили батина на свом терену. Да је обрнут однос квалитета, они би нас сатрали, а ми лагано, прваци смо и то...

Да не причам каква су они сељачка екипа, и какав је оно антифудбал... Раднички и Партизан су по игри, тренерима и играчима ЕГАЛ.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2019, 09:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Raskoljnikov je napisao:
Ja pitam kakvu to pomoc dobijamo od fss? Ovaj da je i u Partizanu igrao, dobio bi poziv.

Jbg, tesko ja i ti mozemo diskutovati, al evo da te pitam, sta mislis kad neko prodaje nekog igraca, dal ga je lakse uvaliti ako je igarao za reprezentaciju ili ako nije, ne pricam o pozivu, pricam o minutama na SP...

Dakle nastavljamo dalje, Pavkov u reprezentaciji...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2019, 09:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
I milan gajic :lol: :lol:

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]