banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 17:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Sep 2009, 08:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Nemanja Bilbija završio u bolnici zbog visokog šećera?!

Ne­ma­nja Bil­bi­ja, naj­bo­lji igra­ča Bor­ca i Pre­mi­jer li­ge BiH, te­ško je bo­les­tan. Su­per ta­len­ti­ra­ni ofan­zi­vni ve­znjak, mo­der­ni na­pa­dač za­vršio je u bol­ni­ci. U Bor­cu i Ba­nja Lu­ci je mo­bil­no sta­nje. Svi su u šo­ku, jer su os­ta­li - na­da­ju se pri­vre­me­no - bez svog naj­bo­ljeg igra­ča. Prem­da ni­ko u Bor­cu ne že­li ko­men­ti­ra­ti odla­zak Bil­bi­je u bol­ni­cu, sa­zna­je­mo da je mla­dić pre­ko no­ći iz­gu­bio ne­ko­li­ko ki­lo­gra­ma, i da na­vo­dno ima pro­ble­ma sa po­ve­ća­nim ni­vo­om še­će­ra u krvi!

Bil­bi­ju su po­sje­ti­li čel­ni­ci Bor­ca, sai­gra­či, tre­ne­ri, na­vi­ja­či... Ju­čer je svog pu­le­na po­sje­tio i Bra­ni­mir Tu­lić, se­le­ktor mla­de re­pre­zen­ta­ci­je BiH.

Ne­ma­nja je bio pred de­bi­jem za A-re­pre­zen­ta­ci­ju BiH. Mi­ro­slav Bla­že­vić mu je spre­mio po­ziv za me­če­ve pro­tiv Es­to­ni­je i Špa­ni­je. Bil­bi­ja se to­me sil­no ra­do­vao.

Bil­bi­ja je ko­le­gi Mir­zi Kus­tu­ri­ci noć pri­je ne­go će za­vrši­ti u bol­ni­ci pri­znao:

- Ne­ka­ko mi je nes­tvar­no što ću do­bi­ti po­ziv. Dra­go mi je što ću igra­ti sa igra­či­ma po­put Mi­si­mo­vi­ća, Dže­ke, a go­di mi po­ziv struč­nja­ka ka­kav je Mi­ro­slav Bla­že­vić - izja­vio je izme­đu os­ta­log za «Spor­tin.ba» Ne­ma­nja Bil­bi­ja.

Iako Ne­ma­nja ne­će igra­ti na­re­dni su­sret, zbog ko­ga je Mi­ro­slav Bla­že­vić na­ja­vio do­la­zak u Ba­nja Lu­ku, sa­zna­je­mo da Ći­ro ne­će za­obi­ći grad­ski sta­di­on. Do­la­zi da da po­dršku Bil­bi­ji u nje­go­voj bor­bi za što brži opo­ra­vak.

Ibri­šim­be­go­vić: Do­kto­ri op­ti­mis­ti

Spor­tski di­re­ktor Bor­ca Mu­ha­med Ibri­šim­be­go­vić ka­zao nam je ka­kao se na Bil­bi­ji vrše de­ta­ljne pre­tra­ge, ali da do­kto­ri ne že­le još ni­šta kon­kre­tno da ot­kri­va­ju.

- Na re­do­vnim je pre­tra­ga­ma, a do­kto­ri ka­žu da je sa­mo is­cprljen i da će sve bi­ti u re­du s njim. Mi smo vi­dje­li još na uta­kmi­ci pro­tiv Sla­vi­je da se sla­bo kre­će - ka­že Ibri­šim­be­go­vić do­dav­ši ka­ko će, bez ob­zi­ra na Ne­ma­nji­no sta­nje, u Ba­nja Lu­ku do­ći i se­le­ktor Ći­ro Bla­že­vić jer ima tu još ma­te­ri­ja­la za re­pre­zen­ta­ci­ju po­put Ma­ksi­mo­vi­ća, Vra­nje­ša…

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Steta za malog Bilbiju,nadam se da ce se brzo oporavit i ponovo nastaviti istim tempom kao do sad........ :cat:

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 08:49 
Cime se shutao kad je toliko secer porastao???

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 10:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Nije se ni sa cim "sutao" vec mu je izgleda stoka u klubu dala preveliku dozu infuzije za oporavak poslije utakmice sa Slavijom.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Ej vb87 imali nekih novi vjesti o njemu?

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
12 SATI PRESS U BANJA LUCI

e: A. Beganović
Petak, 25.09.09. 11:25.

Velika prašina se podigla oko zdravstvenog stanja trenutno jednog od najboljih igrača Premijer lige, Nemanje Bilbije.
Momak koji je svojim igrama očarao fudbalsku javnost Bosne i Hercegovine iznenada je završio u bolnici, a u 12 sati u Banja Luci biće održan press na kojem bi se trebalo saznati sve o ovom „slučaju“.

„Nemanja neće igrati narednu utakmicu. Njegovo zdravstveno stanje nije alarmantno. U narednim danima biće obavljeljene sve pretrage i nadamo se da će Bilbija uskoro ponovo biti na terenu“, rekli su za SportSport.ba čelnici Borca.

Uskoro opširnije...

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 10:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Apr 2009, 14:42
Три на страни три код куће...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2009, 12:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2009, 22:55
vb87 je napisao:
Nije se ni sa cim "sutao" vec mu je izgleda stoka u klubu dala preveliku dozu infuzije za oporavak poslije utakmice sa Slavijom.

..imaju li oni toga uopste...ccc :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Citiraj:
Вечерас од 19 часова Градски стадион у Бањалуци биће поново у центру пажње љубитеља фудбала у Републици Српској и БиХ. У осмом колу на свом терену Бањалучани дочекују сарајевски Жељезничар. Биће то истински дерби.

- Припреме за сусрет са Жељезничаром иду планираним током. И овај сусрет пропустиће повријеђени Дарко Љубојевић, Душко Сакан и Синиша Гагула, а поред тога појавио се и нови проблем са Немањом Билбијом који неће бити у комбинацији за првих 11. Међутим, убијеђен сам да и поред тога ова екипа има снаге да буде на свом нивоу и да ћемо наставити са успјешном серијом која траје од почетка првенства - рекао је први помоћник шефа стручног штаба Велимира Стојнића, Стојан Малбашић.

CoricШтопер Бањалучана Леонид Ћорић увјерен је у нови тријумф лидера Премијер лиге БиХ:

- Свјесни смо да нас очекује тежак меч јер је Жељезничар квалитетна екипа која зна да се надиграва. У нашим редовима влада одлична атмосфера и спремни смо да пружимо свој максимум да освојимо нова три бода - истакао је Ћорић.

За меч на Градском стадиону влада огромно интересовање.

- Очекујемо још један фудбалски спектакл у Бањалуци и, наравно, побједу Борца. Интересовање за дерби сусрет осмог кола заиста је огромно и очекујемо долазака великог броја познатих личности из политичког, јавног и спортског живота Републике Српске, а међу гостима највјероватније биће и високи представник Валентин Инцко - рекао је директор Борца Радмило Шиповац.
Отказан ТВ пренос

Иако је најављивано да ће дерби сусрет 8. кола, Борац - Жељезничар, бити директно преношен путем Јавног ТВ сервиса од тога, највјероватније, неће бити ништа.

- "Euromedia" која има уговор са ФС БиХ за директне преносе утакмице Премијер лиге БиХ није измирила обавезе према ФК Борац и због тога сусрет неће бити уживо емитован. Уколико се измире дуговања, можемо да разговарамо о директном преносу - рекао је Шиповац.
Билбија пропушта дерби

BilbijaМлади Немања Билбија није у комбинацији за суботњи сусрет на Градском стадиону због здравствених проблема.

- Док се не обаве сви прегледи и испитивања не можемо да кажемо о чему је ријеч. Евидентно је да је Билбија исцрпљен и да је у претходних неколико мјесеци носио велико бреме оптерећења, а пошто се ради о младом момку, овакве ствари су сасвим нормалне. Вјерујемо да ће већ у сљедећем колу против Рудара у Приједору овај талентовани фудбалер бити на терену - истакао је Шиповац.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Sretno Borcu danas,nadam se da će Ujgure ispratiti sa jedno 3-4 gola u mreži :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vecaras lagano idemo na gardski,,,jedva ceakmm,,,pobjeda Borca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

2-0 :)
Stadion je bio prepun, ostalo je ljudi po stepenicama, nisu mogli svi stati, a na zapadu takodje nedostatak mjesta, sve to uz novi semafor.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Super tekam,,,odavno vise raje nije bilo,,,,,,i navijanje je bilo fantasticno,,,,,Borac sampion :D :D :D :D

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Banjalucki_Behar je napisao:
Super tekam,,,odavno vise raje nije bilo,,,,,,i navijanje je bilo fantasticno,,,,,Borac sampion :D :D :D :D

Ja se ne sjecam da je ikad bilo vise, bar od 2000.te (mozda tamo 2000-2001, kad je bila i sjeverna i juzna tribina, protiv BSKa), ne racunam utakmicu protiv SR Jugoslavije i Zvezde prije par godina. Prepuno veceras bi. Na ulazu sam cekao 20ak minuta, kad sam zakasnio

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 22:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Najviše je bilo protiv Rudara iz Prijedora, odmah nakon rata, 3:2 za Borac bilo...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Al je zato utakmica bila sranje, uz onakvo sudjenje nikada nece uspeti neki klub sa ovih prostora. Prvo ponisten cist gol zelji, a drugo kriterijum faulova je smesan, znaci domacin ne sme da se dira :lol: :lol: :lol:
Lepa slika na stadionu, ali davati 4KM da vidis pun stadion je previse, nista osim toga ne dobijes za te pare. Znas da ce Borac pobediti pa nema ni neizvesnosti...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Дај Херц немој зајебават, какав чист гол??? Суђење је било солидно, очигледно ниси пратио Борца и премијер лигу у претходним сезонама.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertz, drzi te cuga od sinoc jos.
Ono je bio offside Zelji. Ne mogu da garantujem za svaki faul da je bio cist, ali vecina jeste, nemoj zafrkavati. :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Oprostite mu nezna sta govori vodio sam ga na par piva prije utakmice i nije mu svaka na mjestu a cijelo vrijeme galamio na neku balavurdiju samo viko "sjed dole" :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2009, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sedio sam u ravnini sa igracem kojem je dosudjen ofsajd... i po meni je bio cist gol (mozda nisam video od klinaca ispred mene) :lol: :lol: :lol:
O sudjenju necu da pricam, na kojoj god sam utakmici bio, domacin je toliko povlasten da je to smesno... Isto tako kada odes na stranu blago receno, najebao si

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]