banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 15:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2009, 08:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Acrobatico je napisao:
Cuvena press konferencija na kojoj smo culi samo Obradovicevu verziju price...
A, koja glasi .... svi su krivi osim mene ....ja sam bezgresan!!!
Hajde molim te ...

Zasto ne postoji press konferencija gdje igraci demantuju Obradovica?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Pazi... oglasice se oni vec... nista ne brini ... imacemo priliku da cujemo i njihovu verziju ...
Do tada, dok ne cujem drugu stranu, nemam puno razloga da vjerujem samo selektoru.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 08:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Acrobatico je napisao:
Pazi... oglasice se oni vec... nista ne brini ... imacemo priliku da cujemo i njihovu verziju ...

Kada ce se oglasiti kad Obradovic odapne pa ce reci senilna budala nista nije tacno, veliki su to ljudi da bi sutili i trpili pljuvanje bez razloga koliko ima 3g. :wink:

Nemam namjeru da se dalje raspravljam i ulazim u bespotrebnu polemiku sta je neko trebao da uradi prije xxx godina da opere svoj obraz

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 09:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neka se oglase kad god osjete potrebu za tim ...

Ono sto je cinjenica je to da je Obradovic na toj press konferenciji 19 minuta govorio o igracima, a pri tome nijednom nije preuzeo bar dio krivice na sebe ... licemjerno, zar ne?
A, on je selektor, odgovoran za postavku na terenu, disciplinu u ekipi, pripreme i jos mnogo toga...

Ako je osjetio da nesto ne stima medju igracima, zasto nije reagovao jos tokom priprema?
Zasto nije iskljucio neke pojedince iz tima ako kvare duh? Kako je to Pesic mogao da uradi sa Radmanovicem, a on nije?

Toliko o njemu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ракочевић је јадник најгоре врсте и срамота ме је што је носио дрес моје Звезде. Државни дрес ми је увијек био пречи од клупског а тако ће и остати. Ладно може у кош са Павловићем, Стојаковићем и осталим издајницима који у задњих година оскрнавили име и част играња за своју земљу а зарад јадних и неадекватних разлога. Требало је генерацијама да изграде култ КК репрезентације а како је вријеме дошло требеће која година да се исти сруши а све захваљујући оваквима као што су Ракочевић и екипа. Мало човјеку двадесет дана одмора, па кода му ово није 99 посто задње првенство са репком у каријери? А не битан је кеш и то да ће да кисели него негдје у Турској... Е Србине јадан ли си! Срамота!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ракочевић је јадник најгоре врсте и срамота ме је што је носио дрес моје Звезде. Државни дрес ми је увијек био пречи од клупског а тако ће и остати. Ладно може у кош са Павловићем, Стојаковићем и осталим издајницима који у задњих година оскрнавили име и част играња за своју земљу а зарад јадних и неадекватних разлога. Требало је генерацијама да изграде култ КК репрезентације а како је вријеме дошло требеће која година да се исти сруши а све захваљујући оваквима као што су Ракочевић и екипа. Мало човјеку двадесет дана одмора, па кода му ово није 99 посто задње првенство са репком у каријери? А не битан је кеш и то да ће да кисели него негдје у Турској... Е Србине јадан ли си! Срамота!

ohohoho, evo nam jos jednog stuba srpstva na ovoj temi...o, presvjetli srbine, prosvjetli nas ko jos bruka sveti srpski grb i srpsko ime...
nastranu ostale gluposti, ali alergican sam na to da svakakva susa naziva pedju stojakovica izdajnikom. kao prvo, covjek je sa, bijase, 17 godina otisao iz srbije i sam izgradio kosarkasko ime prvo u grckoj, pa onda u NBA, bez pomoci bilo kojeg velikog srbina (osim divca). dakle, za razliku od nekih drugih stubova srpstva, ime je izgradio mnogo prije nego sto je igrao za reprezentaciju i reprezentacija mu nije nimalo pomogla da se uhljebi. kao drugo, igrao je redovno za reprezentaciju, dolazio povrijedjen na kompletne pripreme i prvenstva (ep 1999), igrao je kad mnogi drugi stubovi srpstva nisu htjeli (ep 2003), da bi ga, kao znak zahvalnosti, poslije toga gomila mediokritetskih novinara, glavonja iz saveza i obicnih "stubova srpstva" popljuvala kako nije veliki igrac, kako to sto on igra ustvari nije ni bitno ako ne igra "presvjetli bog bodiroga". kako nema onu stvar da rjesava utakmice. apsolutno ga podrzavam sto je poslije toga rekao "aha, ja vam ne valjam? e super, onda ko vas je*e i vas i vasu reprezentaciju".
da ne bude zabune, bodiroga je bio veliki covjek i vrhunski igrac, vjerovatno za nijansu bolji od stojakovica, ali je u reprezentaciji uvijek imao status boga, dok je stojakovic bio samo "onaj koji daje 20 poena po utakmici i time 'malo' pomaze bogu". i jako mi je drago sto se pokazalo ko je bio koliko bitan odmah poslije toga, na OI 2004 i EP 2005 (znam da ce me nitro i mnogi drugi popljuvati zbog ovoga, ali ostajem pri tome).

a sto se tice ostalih reprezentativaca, recimo radmanovic je dao izjavu poslije cuvenog EPa u kojoj je rekao da "ljudi iz saveza moraju pronaci nacin da drugacije razgovaraju sa reprezentativcima". taj intervju, naravno, nikad nije dobio neku vaznost, bilo je to samo jos jedno "opravdanje jednog izdajnika i malog srbina". znate, onaj nikakav srbin i izdajnik sto je donirao 100 000 dolara za izbjegle srbe sa kosova. da, upravo taj izdajnik srpstva i srpskog grba.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zaboga Milanko ... kome ti to objasnjavas???

Pojedinim forumasima koji su iz udobne fotelje sa pivom i kokicama u ruci navikli da vrhunske sportiste proglasavaju izdajnicima i drzavnim neprijateljima ...

Ne budi lud ... uzalud se trudis...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Vuk_samotnjak je napisao:
Acrobatico je napisao:
Hajde molim te ...

Zasto ne postoji press konferencija gdje igraci demantuju Obradovica?

Obradović je institucija!!! Isto tako je rekao:
Citiraj:
Rekao sam im na kraju da mogu da mi kažu sve, neću im više biti trener. Nisu rekli ništa. Svi sada govore da meni ništa ne zameraju. Rekao sam im da se pogledaju u ogledalo i vide da li su pošteni prema sebi. Najvažnije je da budemo ljudi. Ovo je sport, o ovome će se pričati još deset dana, setiće se toga sledeće godine pred Svetsko prvenstvo...Ja se za sebe ne brinem, osvajaću ja još trofeja ali ovi momci bi trebali da se pogledaju u ogledalu i sebi da odgovore na neka pitanja

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Acrobatico je napisao:
Hajde molim te ...

Obradovic je dva dana posle te konferencije bio gost na Sos Kanalu u emisiji Zona Pres i od 23;30 do 3 sata ujutru je odgovarao na pitanja gledalaca.U emisiju su bili pozvani i Jaric i Rakocevic ali oni su nisi odazvali,zasto?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 15:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nije Slobo kriv, mi smo govna... :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Obradovic je vrhunski strucnjak, u to nema sumnje. Trofejan i iskusan.
Ali je licemjer i nije nista bolji covjek od onih momaka po kojima je tada pljuvao.

Ta press konferencija je cisto sranje i pokusaj da se krivica (koju snose svi) skine sa jednog covjeka, a prebaci na sve ostale igrace ...

Halo ...covjek 19 minuta drzi monolog i pljuje po igracima, a NIJEDNOM da on prihvati bar 1 % krivice za neuspjeh ... je li to normalno???

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije on popljuvao sve igrace vec one koji su lumpovali do zore i samim tim remetili atmosferu u reprezentaciji.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Знам да ђерић стандардно већ кења овуда али ево добио је и помоћ у виду акробате.
Свако играч који се не одазове на позив селектора је пизда.Најбољи пример за то је Новицки. Колико утакмице одигра у Даласу сваке сезоне и при том је човек број један у екипи али сваки пут се одазове у репрезетацију Немачке.
Респект.
Стојаковић је тек посебна цава. Павловић би али да га не пљују кад оде у Подгорицу. Зајеби.
Обдаровићу респект а ти акробато са твојим аргументима реће они и сл. батали причу. Они да су нешто хтели да кажу рекли би одмах али ево већ ако се не варам 3-4 године је прошло али ништа нисам чуо од јајара типа Јарић (Т. Живадин), Стојковић и других.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Знам да ђерић стандардно већ кења овуда али ево добио је и помоћ у виду акробате.
Свако играч који се не одазове на позив селектора је пизда.Најбољи пример за то је Новицки. Колико утакмице одигра у Даласу сваке сезоне и при том је човек број један у екипи али сваки пут се одазове у репрезетацију Немачке.
Респект.
Стојаковић је тек посебна цава. Павловић би али да га не пљују кад оде у Подгорицу. Зајеби.
Обдаровићу респект а ти акробато са твојим аргументима реће они и сл. батали причу. Они да су нешто хтели да кажу рекли би одмах али ево већ ако се не варам 3-4 године је прошло али ништа нисам чуо од јајара типа Јарић (Т. Живадин), Стојковић и других.

kakva glupost. novicki igra zato sto u reprezentaciji ima poseban status i omoguceno mu je da se ekipi prikljuci deset dana prije prvenstva i preskoci kompletne pripreme. baska bi igro da mora da prodje kompletne pripreme od dva mjeseca, ukljucujuci i planinski dio (koji, valjda, jos samo mi praktikujemo). a kad je kod nas stojakovic trazio da se malo kasnije prikljuci pripremama za ep 2005, obradovic je rekao da, naravno, od toga nema nista, a mediji su pozurili da ga proglase izdajnikom.
dakle, te tvrdnje tipa "kako novicki moze a nasi ne mogu" nemaju veze sa zdravim razumom, no, od tebe se nista drugo nije ni ocekivalo

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Acrobatico je napisao:
Obradovic je vrhunski strucnjak, u to nema sumnje. Trofejan i iskusan.
Ali je licemjer i nije nista bolji covjek od onih momaka po kojima je tada pljuvao.

Ta press konferencija je cisto sranje i pokusaj da se krivica (koju snose svi) skine sa jednog covjeka, a prebaci na sve ostale igrace ...

Halo ...covjek 19 minuta drzi monolog i pljuje po igracima, a NIJEDNOM da on prihvati bar 1 % krivice za neuspjeh ... je li to normalno???

Po čemu je licemjer? To što je vjerovao u prodane duše? Pa rekao je čovjek: " Kriv sam što sam im vjerovao." Meni je žao što su Pešića onako ispljuvali kada je Radmanovića istjerao iz svlačionice, a sport je isto što i vojska, zna se ko misli, ko skače i ko zabija, nema tu filozofije i demokratskih sranja. Ovo što sada Duda Ivković radi je sjajan posao, ovi momci imaju perspektivu, vjerujem da će igrati polufinale sada na evrobasketu jer je uradjena zdrava selekcija, svi su mladi i kurčeviti uz Ivkovićevu metodologiju rada uspjeh je zagarantovan!

Rakočević je sjajan igrač, ali on se dokazao, osvojio je medalje ali i mator je sada je bitnije da reprezentacija dobije nove košarkaške veličine tipa Teodosić, Veličković... Pa da narednih 5 godina Srbi ponovo karaju :D

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Licemjer je jer je 2005. dozvolio Jaricu da zakasni na pripreme, a godinu ranije isto pravilo nije vazilo i za Stojakovica ... tada je Obradovic kao trenirao strogocu ...
Jos jednom ponavljam, ... takav vojnicki rezim priprema jedino primjenjemo jos mi i Hrvati ... niko to vise ne radi ... a, dok god budemo nase kosarkase dijelili na patriote i izdajnike, kosarka ce nam biti tamo gdje je sada ...

I kao sto rece Djeric, ne igra Novicki za reprezentaciju zato jer je lud za njom, vec decko ima poseban, privilegovan status.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
KSS je bordelo
2. jul, 2009

EP u basketu je pred nama a selektor ne može ni da se sastane sa vojskovođama našeg Saveza. Posle propalih zasedanja UO i Skupštine KSS Dušan Ivković je žestoko isprozivao košarkaški Savez.

- Ovo je izraz nemoći i bahatosti, a mi smo državna institucija. Ako ne možemo sami da se organizujemo, neka to učini neko drugi. Skupština nema moć, ona i Upravi odbor ne postoje. Mogu i da me smene, ali nikada nisam radio u većem bordelu - grmeo je selektor.

Navijači Partizana odavno znaju šta se dešava u Savezu. Tu se ne zna ko pije a ko plaća. Kafedžiju imaju, a nedostaje im samo pevaljka, mada Gurke bi po završetku karijere mogao da preuzme tu ulogu. Bitno je da su pozvali Džordija da im po ko zna koji put objasni bodovanje, a usput im i obeća da će jedan srpski klub dobiti mesto u kvalifikacijijama za Evroligu. Da, da smo što nije. Igraće neki drugi srpski klub u Evroligi, ali to će biti onog dana kad ne bude Partizana!!!

http://www.partizan.net/srpski.html

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dakle, Rakocevic ipak igra u Poljskoj ... potvrdili beogradski mediji ...

A, ti navijaci Partizana ... pa ako ne znaju ko pije, a ko placa u savezu ... onda sasvim sigurno znaju da crno-bijeli lobi drma srpskom kosarkom posljednjih nekoliko godina ... pa, neka se obrate malo na tu adresu ...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Acrobatico je napisao:
Licemjer je jer je 2005. dozvolio Jaricu da zakasni na pripreme, a godinu ranije isto pravilo nije vazilo i za Stojakovica ... tada je Obradovic kao trenirao strogocu ...
Jos jednom ponavljam, ... takav vojnicki rezim priprema jedino primjenjemo jos mi i Hrvati ... niko to vise ne radi ... a, dok god budemo nase kosarkase dijelili na patriote i izdajnike, kosarka ce nam biti tamo gdje je sada ...

I kao sto rece Djeric, ne igra Novicki za reprezentaciju zato jer je lud za njom, vec decko ima poseban, privilegovan status.

Који је својим играма и заслужио јер је први кошаркаш Даласа док ове наше "звезде" су први кошаркаши али на клупи.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:

A, ti navijaci Partizana ... pa ako ne znaju ko pije, a ko placa u savezu ... onda sasvim sigurno znaju da crno-bijeli lobi drma srpskom kosarkom posljednjih nekoliko godina ... pa, neka se obrate malo na tu adresu ...

U prvu si decko,taj lobi je pogurao Partizan da dve godine za redom igra cetvrtfinale EVRO-LIGE,taj lobi je takodje svrstao Partizan u drugi sesir zreba za Evroligu,taj lobi je izdejstvovao da Partizan obori Evropski rekord po gledanosti tj preko 23 000 ljudi,taj lobi je namestio da Partizan bije najbolje Evropske ekipe poput Panatanaikosa,CSK-a,Reala,Unikahe i tj lobi ce pogurati da Partizan iduce godine dobije A-licencu ako uopste i znas sta to znaci,taj lobi je kriv sto stoka nabija 30 razlike,taj lobi je zapretio igracima Anzvomansa da ako ne tuku Zvezdu u Pioniru preko 20 razlike da se nece vratiti zivi u Ukrajinu...a mozda je taj lobi umesao prste i u ubistvo Dzonija Kenedija,nikad se ne zna.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]