Citiraj:
Ракочевић је јадник најгоре врсте и срамота ме је што је носио дрес моје Звезде. Државни дрес ми је увијек био пречи од клупског а тако ће и остати. Ладно може у кош са Павловићем, Стојаковићем и осталим издајницима који у задњих година оскрнавили име и част играња за своју земљу а зарад јадних и неадекватних разлога. Требало је генерацијама да изграде култ КК репрезентације а како је вријеме дошло требеће која година да се исти сруши а све захваљујући оваквима као што су Ракочевић и екипа. Мало човјеку двадесет дана одмора, па кода му ово није 99 посто задње првенство са репком у каријери? А не битан је кеш и то да ће да кисели него негдје у Турској... Е Србине јадан ли си! Срамота!
ohohoho, evo nam jos jednog stuba srpstva na ovoj temi...o, presvjetli srbine, prosvjetli nas ko jos bruka sveti srpski grb i srpsko ime...
nastranu ostale gluposti, ali alergican sam na to da svakakva susa naziva pedju stojakovica izdajnikom. kao prvo, covjek je sa, bijase, 17 godina otisao iz srbije i sam izgradio kosarkasko ime prvo u grckoj, pa onda u NBA, bez pomoci bilo kojeg velikog srbina (osim divca). dakle, za razliku od nekih drugih stubova srpstva, ime je izgradio mnogo prije nego sto je igrao za reprezentaciju i reprezentacija mu nije nimalo pomogla da se uhljebi. kao drugo, igrao je redovno za reprezentaciju, dolazio povrijedjen na kompletne pripreme i prvenstva (ep 1999), igrao je kad mnogi drugi stubovi srpstva nisu htjeli (ep 2003), da bi ga, kao znak zahvalnosti, poslije toga gomila mediokritetskih novinara, glavonja iz saveza i obicnih "stubova srpstva" popljuvala kako nije veliki igrac, kako to sto on igra ustvari nije ni bitno ako ne igra "presvjetli bog bodiroga". kako nema onu stvar da rjesava utakmice. apsolutno ga podrzavam sto je poslije toga rekao "aha, ja vam ne valjam? e super, onda ko vas je*e i vas i vasu reprezentaciju".
da ne bude zabune, bodiroga je bio veliki covjek i vrhunski igrac, vjerovatno za nijansu bolji od stojakovica, ali je u reprezentaciji uvijek imao status boga, dok je stojakovic bio samo "onaj koji daje 20 poena po utakmici i time 'malo' pomaze bogu". i jako mi je drago sto se pokazalo ko je bio koliko bitan odmah poslije toga, na OI 2004 i EP 2005 (znam da ce me nitro i mnogi drugi popljuvati zbog ovoga, ali ostajem pri tome).
a sto se tice ostalih reprezentativaca, recimo radmanovic je dao izjavu poslije cuvenog EPa u kojoj je rekao da "ljudi iz saveza moraju pronaci nacin da drugacije razgovaraju sa reprezentativcima". taj intervju, naravno, nikad nije dobio neku vaznost, bilo je to samo jos jedno "opravdanje jednog izdajnika i malog srbina". znate, onaj nikakav srbin i izdajnik sto je donirao 100 000 dolara za izbjegle srbe sa kosova. da, upravo taj izdajnik srpstva i srpskog grba.