skeva je napisao:
Hertzog je napisao:
Samo sto mi kazemo da i Zvezda namesta, a kod vas to nije slucaj. Uz to mi sada nemamo prebijene pare pa ni utakmicu ne mozemo kupiti, pa nas dere ko stigne sa po 3 komada u mrezi. Sto je jos jedan polazatelj naseg fudbala i stanja u njemu
Ne, u fudbalu je zdrava prica. Ali ce uskoro biti bolesna ako Zvezda uzme titulu ili jos gore, ne daj Boze iscupa se iz dugova. Trio Tole-Djura-Ramadani su tri Bozja covjeka koji dizu fudbalsku Srbiju u neslucene visine, ali zli vrac Covic to pokusava pokvariti i donijeti zlo Srpskom fudbalu

. Odlicna tema za neku crno-bijelu slikovnicu

Смјешно ти је то пребацивање приче на фудбал. Фудбал нам је затрован у комплету то свако зна,сви навијачи Партизана први пљују по Ђурићу,Рамаданију и компанији.
Овдје је нека друга прича.Нико да ми одговори одакле БВК Црвена Звезда Вет паре за овакав тим,јел од трансфера играча или продаје улазница у прошлим сезонама?
Бригате-ВК Партизан није у дуговима, не причам о томе већ о интересантној појави која се зове изненадни процват ватерпола у Крагујевцу и међ циганима? Одакле то одједном,ако Партизан као првак Европе није могао добити никакву помоћ од државе да сачува на окупу шампионски тим?
Е то су питања која чекају одговоре,ако незнате ви реците,да питам друга Дулића?
Сви ваши покушаји да оцрните једног Даниловића,Вујошевића, комплетан вишегодишњи рад Милановића,Шоштара и осталих ватерполо легенди,је једноставно ЈАДАН.
Жао ми ја што сам вам покварио и срушио илузије о великој Црвеној Звезди,али много сте прљави брате.
Херцог,твоји коментари и постављање слика су ме оставили без ријечи.Само нема потребе да потежеш неке теме о којима ниси довољно упућен,пријатељски савјет.
Сад одох да правим колаче за славу,спорцки поздрав.