Нова Варош je napisao:
Radonjić će morati imati plan B, to jest improvizaciju u slučaju da plan A ne ide. A to mu je najveća mana.
Nije on loš trener, nego jednostavno teško je voditi Zvezdu ko zvezdu još kad je legenda tu koji misli da sve zna.
Pošto Nelson 95% ide, valjda će naći nekog dobro pleja. Bar tih amera ima sepet po evropi.
Takođe, ja bi se zahvalio Simonu, doveo Krstića i Kalinića. Ili pak Gudurića tu metno. Ako već simon ostane, traku dati nekom drugom, Luku npr, jer Simon nije kadar toga.
Moje mišljenje.
Slazem se.
Radonjic je dobar trener ali naravno ima mana. Ove sezone je radio pod velikim pritiskom, nije se pokazao u odlucujucim utakmicama, mogao je bolje, nije dovoljno davao sansu mladjima, nije prosirio rotaciju sa Tejicem i Rebicem, ali sve je to do velikog pritiska. Ne moze se odmah postati pobjednik, osvajati sve, mora se steci iskustvo prvo. Ako ljudi u klubu misle da ce prelezati djecije bolesti i da ce sledece sezone uciniti iskorak, (posle hladjenja glave) ja sam za to da mu se da i sledeca sezona. Zna kako osvojiti prvo mjesto u ABA ligi, zna kako igrati evroligu (bice godinu dana iskusniji i sigurno ce isparaviti greske), zna gdje je grijesio i posto nije sujetan trudice se da ispravi te greske siguran sam. Dakle, treba mu plan B ako ne ide, treba mu malo vise hrabrosti oko mladih i da proba prijeci onu svoju poznatu pogubljenost u vaznim utakmicama. Vidjecemo sta ce biti.
Ako dobije i sledecu sezonu i maksimalno je iskoristi sa korigovanjem svojih gresaka i osvajanjem trofeja onda smo rijesili trenera na duge staze.