Sve zavisi sta ce biti sa trenerom. Ako ostane Radonjic mora se odluciti valja li mu Rebic, ako ne valja pustiti dijete nek igra u FMPu a dovesti iskusnog klasicnog pleja da dijeli minute sa Nelsonom.
Ja da sam trener u ekipu bih ubaci Gudurica a Lazica gurnuo na krilo totalno, pokazao je da moze pokriti u odbrani vise nego dovro tu poziciju a i moze pogoditi otvoren sut, takodja napreduje i ne sumnjam da ce sledece godine biti jos bolji. On me podsjeca na Milosavljevica, od panja do ozbiljnog igraca samo svojom zaslugom, uvijek pljuvan i osporavan ali momak cuti i radi na sebi.
Kapitenu reci cao i hvala,a traku dati Lazicu ili Mitrovic, moze i Nelson ali on ce ici ako ne ove onda sledece sezone tako da bih radije da kapiten bude Lazic. Dovesti startno krilo (u zavisnosti od nacionalnosti pleja, ako bi uboli premiju sa Vasom na pleju onda krilo stranac, crnac zvjerina). Cetvorke da nam budu Mitrovic i Tejic. 4-5 Radenovic uz smanjenje plate jer ima problema sa povredama. Na prvu peticu ozbiljnim skautingom dovesti nekog naseg Tajusa ili Simonsa, u glavnom mora biti atletski dominantan, plus Bobi.
Rasko cao, Tadija cao, Lipovij cao.
Sa ovakvom ekipom bi bili sjajni a imali bi i kontinuitet zbog ostanka kostura ekipe i odgovarajuce nadogradnje. Sjajno bi to bilo, vidjecemo. Mada ne bih se bunio ni da u potpunosti damo sansu klincima po cijenu rezultata u EL. Ma moze sve, lijepo je kad se igra EL