banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 00:12 Danas je 25 Jun 2026, 00:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 1224  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 11 Maj 2011, 00:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Joj Fiki kralju, sta bi mi bez tebe? :D Pa Cobra je mala maca za tebe :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego, i Verdasco je danas pokazao sta zna, uzeo prvi set 6:2 i u drugom vodio 5:4 i imao 40:0 na svoj servis, znaci 3 vezane mec lopte, i na kraju je izgubio mec :lol: Igrao je protiv Soderlinga koji je isto bio katastrofalan, imao je 19 direktnih poena i 49 neiznudjenih greski, pametnom dosta..

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 00:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Neces vjerovati, danas su me takve ludosti rusile na tiketima, bruka, i izmedju ostalog prodjem tiket gdje sam imao Soderlinga :lol: :lol:

Mec ocajan, tj. kvaliteta, ali ipak uzbudljiv. Verdasco dokazao po ko zna koji put da je previse nestabilan, i mislim da je njemu mjesto maximalno izmedju 15-20 pozicije.

Soderling, mislim da polako pada..Cini mi se da sve teze nosi sa jednom, sve ociglednijom cinjenicom, da nije materijal za npr. top 5. Ima sindrom Federera, a i protiv Nadala, Jeremije, Ferera, DelPotra, Mareja (onog starog), generalno nema sta da trazi..Moze dobiti poneki mec, ali to nije to..Rekao bih da mu to sve teze pada. Poznato je da on ima ego do neba, i nafurava se da bude broj. 1, ili tako nesto...A od toga nema nista, i sad polako tone.

Prebice ga neko na RG najkasnije u trecem kolu. Nadam se neki JuznoAmerikanac :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 00:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Soderling je krenuo padati od kako je raskinuo saradnju sa Normanom (tj Norman je otisao posto mu se ne da vise putovati i hoce vise da bude sa porodicom) od tad nije uradio skoro nista, osim na pocetku ove godine uzeo 3 turnira ali dva iz serije 250 i jedan iz serije 500 (ili bi obrnuto, nevazno).. Vidjecemo sad na RG kakav je, ako ne dodje do 1/4 ili 1/2 finala onda je na zalost stvarno odsvirao svoje u top5, a stvarno mi je extra igrac.. Onaj njegov forehand je smrt, nema ljepseg udarca (ne mislim tehnicki) u tenisu po meni, onakvu snagu jos ima samo Del Potro kada je zdrav, to kad udari mozes se nadati samo da je lopta u autu, posto se ne stize :)
A Verdasco je tele, pa taj covjek po mecu ima 10+ duplih greski, i danas je u tom gemu gdje je servirao za mec imao tri?!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 00:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Meni se on generalno bas i ne svidja kao igrac, u svoj toj njegovoj igri ne vidim talenat, ne vidim improvizaciju, ne vidim lucidnost, taktiku u smislu prilagodjavanja protivnku, npr. sa promjenom ritma. On ima svoju jednu jedinu igru, i ako ide ide..Ako ga ne ide, moze ga pobjediti bilo ko iz 150. ..Navjezbanost, navjezbanost, snaga, snaga...I kod servisa, i kod forhenda. Roger ga 16 puta uzima na istu foru. Svaka cast za trud i rad, ali meni je to previse sterilno.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pošto ne pratim tenis tako često primjetio sam da u dublu se ne spominje tandem Zimonjić-Nestor. Je li to Nestor povrijeđen?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 01:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja još ne bih otpisao Federera, čova sam sebi prognozira uspjeh uz kostataciju da mu je teško doći do izražaja kada turnire isključivo osvajaju ili Rafa ili Nole.

Citiraj:
“It’s important for me to get to back to being no.1. I said this at Wimbledon and it is still very real and very possible. I still have the World Tour Finals in my pocket and I don’t have any Grand Slams yet. If I maybe got one of those, things will change drastically all over the place. Right now these guys are playing better than me and better than the other players and that’s a fact. Novak is winning all the big tournaments with Rafa this year and that makes it difficult to get to the big tournaments, but I am in the position I want to be in and I am close to winning tournaments as well. I am feeling very good physically and it is definitely an interesting time right now that Novak has not lost all season long. It’s a very different situation but it has not changed very much other than I might be in the semi-final with Rafa. It’s not really much different to when I was no.1 or no.2 because then it was (Andy) Murray or Novak, and Nadal of course was also in my section once or twice. There have been really tough draws in the last years because everyone has been playing so consistently. I don’t think that Murray can’t play on clay or Rafa can’t play on grass or Novak struggles indoors. I think that everyone can play on all of the surfaces and this makes it extremely hard to win all of these big tournaments.”
http://www.internazionalibnlditalia.com/News/Tennis/2011/Tournament/RF-prepress.aspx

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 09:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
filozof sa vrbasa je napisao:
Pošto ne pratim tenis tako često primjetio sam da u dublu se ne spominje tandem Zimonjić-Nestor. Je li to Nestor povrijeđen?

File, obojica jos igraju tenis, samo sada imaju druge partnere. Nedavno su igrali jedan protiv drugog. A nasi Nesstora vise ne isticu, jer ne igra sa Zimonjicem.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Meni se on generalno bas i ne svidja kao igrac, u svoj toj njegovoj igri ne vidim talenat, ne vidim improvizaciju, ne vidim lucidnost, taktiku u smislu prilagodjavanja protivnku, npr. sa promjenom ritma. On ima svoju jednu jedinu igru, i ako ide ide..Ako ga ne ide, moze ga pobjediti bilo ko iz 150. ..Navjezbanost, navjezbanost, snaga, snaga...I kod servisa, i kod forhenda. Roger ga 16 puta uzima na istu foru. Svaka cast za trud i rad, ali meni je to previse sterilno.

Ma znam, sve to stoji sto si rekao, nema on ni neke voleje, backhand mu je prosjecan, ali forehand je zlo! A i lik je pravi motherfu*ker kao sto bi reklo, boli ga uvo za svim, sjecas se kako je Nadala zajebavao na Wimbledonu 2007 ja mislim? Zbog takvih stvari ga i gotivim, + ako je njegov dan jednostavno se ne moze igrati protiv njega :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jadan Kubot, ubi ga Nole, 6:0, 3:0 trenutno ;>

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Evo i prvog gema :)
A što se namjestila ona na tribini u crvenoj haljini. Možda se zato i Novak naložio da uzme sa nulom :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Dobro je što se nije posvetio slikanju :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hahaha, al bas :D Laganini, jedva nesto preko sat 6:0, 6:3 :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 13:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Lorenzi, dominiraj!!! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Lorenzi majstore !!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 14:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2011, 14:41
Nadal k'o da je na vodi postio mjesec dana.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moram ici ali ne mogu zbog meca! Nadal nikad losiji ali boli me uvo, neka izgubi pa da ga Nole prestigne :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 14:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2011, 14:41
Ako ga Lorenzi uzme,mora li titula il moze i nesto manje?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma dogovorio se Nadal sa Noletom da mu prepusti prvo mesto na par sedmica, pa ce ovo izgubiti :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mora titula opet, sledece sedmice kad se oduzmu bodovi iz Madrida (iz Rima su vec oduzeti) bice oko 700 bodova razlike, znaci samo titula je u igri i da Nadal ispadne u 1/4 finalu ili ranije (npr sad) :D

Vrh

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 1224  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]