banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 16:00 Danas je 01 Jul 2026, 16:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 23 Jun 2014, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sta je na kraju sa Radonjicem, ostaje ili ide?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nadam se da ide. Nista nije uradio, covek nema nikakvu taktiku. Ako utakmica krene u smeru koji nije zamislio on nema plan B da to ispravi. Koji ce nam takav trener.

Kada se setim sta je Pesic radio sa daleko losijim timom i onda vidim ovog bezglavog jahaca

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 12:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Brigate BL je napisao:
Ja sam Bobijevim partijama zadovoljan to sto nije iskoristen na pravi nacin je nas problem...
Nas problem je bila atletska cetvorka koja bi vrsila korekcije u odbrani . Tu smo pogrijesili u pravljenju tima. Prvi problem je nedostatak pravog pleja, druga losa selekcija na tri i cetiri.
Takodje svima je , osim Radonji , jasno da Djenka ne moze da bude plej, covjek je cisti kosgeter kojem treba napraviti izolaciju

Kontam i ja da možemo Bobija bolje iskoristiti. Nek ostane. Rodonjić nije kadar za nas, volio bih da dođe neko drugi.
Dobili smo kaznu dvije utakmice bez publike i 300.000 da platimo.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pešića ne treba uopšte stavljati u istu rečenicu sa Radonjom !

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 14:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
Spominje se Maljkovic...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 15:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ako nam je Boza opcija
onda Radonja ostani :lol:

On je napustio Zagreb jer mu je neko poprijeko pogledao zenu, sta mislis kad mu na nekoj utakmici ljudi krenu psovati sve zivoi mrtvo jer misle da eto nije bio u pravu

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gotova jos jedna sezona, opet se raspadosmo kao po obicaju, mnogo mulja, kradje, svega pored sporta ali navikli smo na to, u kosarkaskoj Srbiji zna se ko drzi sve nivoe kosarkaske vlasti, a onaj koji iskoci iz sablona ne pise mu se dobro, ali tako je kako je, nije ovo prva godina, sve je to dobro istreniran "sistem", tako da nema potrebe o tom pisati, sve je jasno kada sudije slave sa igracima pobjede.

Sto se nas tice, gledajuci citavu sezonu u globalu nije to lose izgledalo, u pojedinim trenucima izgledalo je fantasticno, nekad uzasno ali neka srednja ocjena je da je bilo dobro. U sustini, jedna ili dvije pobjede su nas dijelile od sjajne sezone. Dobra rola u evroligi, polufinale evrokupa, prvi u ABA ligi, ok je, mislim da u nekom dugorocnom planu i gledajuci gdje smo bili prije dvije godine ovo je sasvim dobar put.

Sto se tice igraca i trenera krenucu od Radonjica. Gledajuci citavu sezone po meni ne moze dobiti prolaznu ocjenu. Glavni "kiksevi" su losa selekcija na 1 i 4 i uzasna odluka da se otpusti jedini kreativac u ekipi. Silba mu nikad necu oprostiti, sa njim bi ce prosetali do svih titula, ali dobro, greske se desavaju, problem je sto mu se nije nasla zamjena. Neki crnac poenter je morao doci, a ne Lipovij, strasna greska, kljucna u sustini. Dalje, gubljenje u kljucnim momentima, zaboravljanje kljucnih igraca na klupi, zapostavljanje mladih igraca, pogotovo Rebica koji je jedini u ekipi licio na nekog kreatora igre su sve stvari koje razlikuju odlicnog od solidnog trenera. Radonjic je dokazao da odlican nije, a ako zelimo napredovati kao sto smo napredovali do sada moramo se nadogradjivati i na tom planu. Ako ljudi u klubu osjete da Radonjic moze napredovati kao trener i da mu je bila potrebna sezona prilagodjavanja ok, pustiti ga neka radi, ali ovo sto je poceo nije bilo dobro u sustini.
Nelson, nas motor, glavni igrac, njega bih potpisao do kraja zivota neka igra i dao bih mu kapitensku traku.
Djenka, mnogo uspona i padova, ali posto je igrao ono sto stvarno ne umije a nije kriv za to onda mu dajem prolaznu ocjenu i drago mi je sto ostaje. Sa njim i pravim kecom u ekipi bicemo mnogo opasni.
Blazic, iako je zakazao u finalnoj seriji ima prolaznu ocjanu, velika energija, kvalitet i ako popravi konstantnost (nije ni cudo sto je nekonstantan jer je mlad) sledece sezone ce biti zvijerka.
Lazic, toliko osporavan, pljuvan, ali dzabe je to jer momak stalno radi na sebi, usavrsava se, pametan je, zna sta moze a sta ne, popravio je sut, ima muda, sjajno izvodi slobodna bacanja u odnosu na ostale, U sutini postao je veoma vazan igrac, a sve to je zaradio mukotrpnim radom. Veliko postovanje za tog momka!
Dakle bekovska linija nam ostaje ista u sustini sa tim da ce se Guduric boriti za mjesto i u zavisnosti koliko ce Rebic napredovati treba gledati da li da se momku da sansa ili da se dovodi pravi plej. Sve ostalo bi bila greska jer smo vidjeli ove sezone da nam skripi u organizaciji i da su sva ona siljenja posledica nedostatka pravog kreatora igre.
Simonovic, gledajuci citavu sezonu mislim da ne moze dobiti prolaznu ocjenu, previse nekonstantan a to za nekog vodju ili kapitena ne smije biti karakteristika. Ako ostane u redu, nije tolika frka, ali on treba da bude specijalac a ne prva opcija na tri.
Radenovic, odlican igrac ali unisten povredama. Momak bi trebao na ljeto da se izoperise sva sto treba i da malo pauzira, ovako ne moze nastaviti, ostace invalid ako ne koriguje nesto.
Tadija, cao zdravo
Mitrovic, prva opcija na 4 u sledecoj sezoni, bez konkurencije, sa 25+ minuta
Tejic, druga opcija na 4 sledece sezone, mnogo se dobro fizicki razvija, bice on zvijerka
Bobi, prolazna ocjena u sustini, sa kreatorom igre bi se nadavao koseva, ovako kada sebi gradi poziciju ne moze bas da pokaze sve sto moze.
Rasko, dovidjenja i prijatno, hvala za dobre igre prosle sezone gdje je prakticki pored Nelsona sam obezbijedio evroligu, ove sezone je igrac manje, tako da je vrijeme da odigra jos jednu ili dvije sezone u nekoj Krki ili Igokei i da zakljuci jednu sasvim solinu karijeru.

Sto se tice rostera za sledecu sezonu, rano je da se planira jer ne znamo da li ce Radonjic ostati, ali u sustini mi imamo kostur ekipe (zadrzavanje kostura na kraju sezone je bila naucna fantastika do prosle sezone), znamo gdje skripi i sta treba naograditi. Treba raditi sa klincima citavo ljeto i vidjeti ko moze ispostovati ono sto se od njega trazi. Tu prvenstveno mislim na Rebica, Gudurica, Kaplanovica, Cvorovica, malog Djukanovica (mada je rano za njega), Dobrica i slicne igrace kao i na Stojanovica.
Mnogo je bitno raditi sa Stojanovicem preko ljeta jer mali je vrhunski potencijal, Blazic krilo sto bi se reklo, i ako bude dobro radio na ljeto vec sada moze zamijeniti Simonovica iako ima 17 godina.
Dakle za neku evroligasku jaku ekipu nam je potreban korektor na 4-5, po mogucnosti crnac sa atletskim sposobnostima kao Dorsi, Tajus, Simons i sl., a takvih igraca ima samo treba pametno izabrati. Potrebno nam je krilo ubica i tu se treba dobro otvoriti i mislim da nece biti problema za pare ako uspijemo ubaciti u ekipu nekog mladog igraca na deficitarnu poziciju, tipa Rebica u ozbiljnoj roli na pleju i imajuci u vidu da nam se oslobadjaju pare od ugovora Radenovica i Tadije gdje ce Mitrovic i Tejic odradjivati posao. I vec sam spomenu potreban nam je plej. Sve u svemu, rokada Rasko-dobar centar, Raden-korektor na 4-5, Lipovij-prva trica, Rebic ako se ne pokaze na ljeto-prvi plej, plus Tadija-Tejic (da Tejic dobije ulogu u ekipi). 3 ili 4 nova igraca uz ovaj kostur i bice to ozbiljna nadogradnja gdje cemo u slucaju da pogodimo sa igracima biti strasna ekipa.
Idemo dalje, gradjenje ekipe je tek pocelo, dizemo se polako, imamo kontinuitet i to je najbitnije.
Izvinjavam se na kilometarskom postu :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 15:34 
Bič božji
Bič božji

To je to otprilike.
Simonović nije zadovoljio po Skevi, da se zna. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trea Lipoviju produžiti ugovor na 5 godina.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije na zalost. drag je on meni ali imao je dovoljno vremena da pokaze da li zasluzuje biti kapiten, mislim da traku nije opravdao.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 15:46 
Bič božji
Bič božji

Nije realno. I ja bih stavio Nelsona za kapitena ako ostane. Simonović može ostati, ali kao neka teška zamjena, čisto malo u odbranu da uđe nekad kad treba.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da, ako ostane Nelsonu dati traku, zasluzio je stvarno.
Od nasih ne znam kome bi mogli, eventualno Mitrovicu..

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 15:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Traka na ruku Srbina ide. Kaki stranci kru te jebo ledeni.

Ja bi se zahvalio Nelsonu, iako je ona najmanje kriv za neuspjehe. Treba dovesti pleja koji zna razigrati sve druge igrače.
Bogdanović se maltene nije ni umorio u odbrani, Nelsonu se odmaknje koliko hoće. I onda u napadu dođe skroz odmoran. Zavrte pik na 45 stepeni, ostane Bobi na njemu (čitaj niko) i ruka, i dadne 100 000 poena. I za Raška isto važi.
Treba plej u napadu, koji zna probiti prvu liniju, i dati loptu slobodnom igraču. A vala u šutu ne može biti grđi od Nelsona pa i da hoće.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa od ovih sad nema kome dati, eventualno Mitrovicu kao sto rekoh.
Hoce li doci ko iz Mege? :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Krstić bi lego na poziciji 3 ko ziriju čelendžer u jagarama.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 16:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cigani ludjaci
ja se jos nisam oladio od ove sezone a vi vec sklopili tim za narednu

od srijede dosta zavisi a nije u pitanju Evroliga. Bice nekoliko sastanaka na kojima ce se vidjeti sta i kako dalje...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja se ne bih ljutio ni da roster popunimo nasom djecom i sa klincima iz Mege.
Brigate, sta je najrealnije?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2014, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To ni oni u klubu ne znaju :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

i šta velite, igrali zvezda el?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije se pojavio neki klub sa nekim ekstra ulaganjima u poslednje vrijeme, tako da, sanse nam se povecavaju. Vidjecemo, ako se desi scenario da igramo ipak trebamo Radonjicu zahvaliti, doveo nas je do prvog mjesta u ABA regularnom dijelu i samim tim u evroligu :D

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]