banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 15:05 Danas je 02 Jul 2026, 15:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jun 2015, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Stvarno, a ja mislio da je dosao iz mrkonjica maksuz da pozdravi sampione... :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 21:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

ovo je najjaca promocija micigena

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Nisam gledao docek, jesu li izvizdali Pejdz?

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I ja koji hejtujem strance u reprezentaciji moram reci da bi to bas bilo idiotski. Nije ona kriva, nego ljudi iz saveza, tj oni koji su dozvolili da imamo stranca, njima treba zvizdati. A ne znam jesu li, nisam gledao, nadam se da nisu.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Šta fali stranom igraču ? Meni ne smeta.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Nisam gledao docek, jesu li izvizdali Pejdz?

Nisu, cak su je pozdravili bolje od pola kosarkasica

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ko god bi ju izviždao bio bi idiot po propisima.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Видим, добар број оних који су били против странаца и странкиња (страница?) у репрезентацији, окренуше нову страницу, да не кажем, трн д пејџ...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao npr ko?

Bar ovde na forumu, svi koji su bili protiv stranaca u reprezentaciji, su ostali pri tom stavu...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Sa strancem u reprezentaciji je osvojeno zlato.Eventualno je li moglo nešto bolje bez njega?

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Kao npr ko?

Bar ovde na forumu, svi koji su bili protiv stranaca u reprezentaciji, su ostali pri tom stavu...

I mene zanima ko to. :D Ja dok sam ziv bicu protiv stranaca u reprezentaciji, pa cak i ako bi osvojili SP u fudbalu sa njima, ne bih pogledao ni jednu utakmicu reprezentacije, kad bi igrao stranac u njoj.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ne mogu vjerovati da još uvijek smarate s tom pričom. Poprilično ste dosadili. Nadam se da ste toga i sami svjesni. :wink:

Bez ljutnje 8)

Nego, za one koji ne žele da pjevaju himnu:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=2P2Zq6zgXCo[/video]

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
I ja koji hejtujem strance u reprezentaciji moram reci da bi to bas bilo idiotski. Nije ona kriva, nego ljudi iz saveza, tj oni koji su dozvolili da imamo stranca, njima treba zvizdati. A ne znam jesu li, nisam gledao, nadam se da nisu.

Nisu mentalno retardirani da zvizde ljudima koji su stvorili uslove da se nasa reprezentacija popne na krov Evrope.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jest i to problem na taj nacin. Za koju godinu kad se povuku ove, neka ti iz saveza odu u Ameriku, pokupe 7-8 igracica iz WNBA (po mogucnosti crnkinje, samo za Skevu :D ), daju im drzavljanstvo i da ponovo osvojimo EP. Bicemo bas sila, kao Manchester City. 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Мени се првенствено свидјела игра ријечи странац-страница-страница-пејџ, па сам зато написао коментар :D Али да се примијетити да су ставови блажи послије успјеха, невезано конкретно за форум. Такође нисам промијенио мишљење након злата, женска кошарка ми је једнако смијешна и неозбиљна.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2015, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
Jest i to problem na taj nacin. Za koju godinu kad se povuku ove, neka ti iz saveza odu u Ameriku, pokupe 7-8 igracica iz WNBA (po mogucnosti crnkinje, samo za Skevu :D ), daju im drzavljanstvo i da ponovo osvojimo EP. Bicemo bas sila, kao Manchester City. 8)

Jebiga, ne mogu 8, takvo je pravilo na zalost da moze samo jedna. :D

http://www.srbijadanas.com/clanak/nista ... 29-06-2015

Nase mezimce, daj nam samo ovakvih patriota a tjeraj strance iz reprezentacije. Oni ne znaju sta je Srbija, dok Adem i ekipa znaju.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2015, 10:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ajd,valjda su se sad strasti i euforija malo stišale,da se može normalno razgovarati bez napaljenosti i psovki... :(

Znači,prvenstvo traje već par dana,i meni nekako tužno što ih niko i ne pominje..kontam,kakve su takve su,naše su...čemu ovakav ignore....iako sam već tad znao da ću teško progutati stranca,napišem ovaj post...

Citiraj:
Ne znam zasto niko ne pise o EP i nasim kosarkasicama...Mozda su ljudi iziritirani zbog Danijel Pejdz,a mozda je i nezainteresovanost u pitanju...

Uglavnom,nasa zenska kosarkaska reprezentacija nikad nije bila jaca...Uz devet nosilaca igre sa zadnjeg EP,gdje smo bili cetvrti,u ekipu se nakon sest godina vratila i sjajna Sonja Petrovic....Plus ova naturalizovana Amerikanka,sto mi se ne svidja nikako :angry4: :angry4:

Uglavnom,cure su krenule sjajno,demolirale Letoniju 16 koseva razlike na startu prvenstva.

Veceras cemo isto tako demolirati i Hrvatsku,pa preporucujem da od 19h uz njih skratite vrijeme do pocetka utakmice u Kopenhagenu.

Tim prije sto je ovo EP i kvalifikaciono za OI u Riju.

Znam da smo bar svi mi koji redovno pišemo na sportu,znali da je počelo prvenstvo,ali da 90% stalnih,ne piše o tome zbog iritiranosti strancem...Ali nisam siguran da su ovi koji na sportu pišu jednom mjesečno,i koji su najagresivniji postali kad ih je ponijela euforija-uopšte znali da se nešto održava... :(
Skoro da je do polufinala bilo tako...o čemu govori i ovo što sam pisao (mada,ispalo je da samo gledam zgodne trebe :D )

Citiraj:
kosarkasice u polufinalu SP!

to je kao ono kad smo lani pobjedili brazil (muskarci),pa cekali francusku u polufinalu...

gdje vam je gender senzitivnost :D

međutim,nakon pobjede u polufinalu,a pogotovo finalu,kreće opšte ludilo,psovke,prozivke.. :( .....i priznajem,kod mene je bilo obrnuto....kako su se ređale pobjede,sve jasnije i jasnije sam shvaćao da mi sa starncem u reprezentaciji ne znače ništa :(

Ovo sam pisao za ove "leteće" forumaše koji se pojave od euforije do euforije...

Druga grupa su stalni forumaši,koji su (bar po meni) upali u jako opasnu zamku koja se zove "ovi se bore,ovi se ne bore"...
Ispada da navijaju samo za takmičare,ekipe i sportove koji gaze i osvajaju zlata...samo kad se pobjeđuje...Vjerujte da nema ništa lakše nego okrenuti leđa,ismijavati,vrijeđati i psovati kad se gubi,a biti glasan kad se sa Antićem pobjeđivalo,i za godinu dvije opet se početi ložiti ako počnemo redati pobjede...Treba podržavati i kad se gubi i kad se pobjeđuje,a ne sakrivati se iza ovih novinskih floskula,koji dižu u nebesa kad se pobjedi,a kad se gubi pričaju o Ramadaniju,splavovima,kuravama i neborbenosti...
Ramadani,splavovi,Tole i kurve su bili i kad smo gazili sve na putu di Južne Afrike...
Znam da nista takvi,da niste derbi navijači i oni koji navijaju samo kad se pobjeđuje,ali sa ovom pričom o borbenosti i neborbenosti,psovkama i vrijeđanjem sad kad je najteže,ostavljate takav utisak,i žao mi je zbog toga...zato i pišem ovo,jer u direktnom kontaktu sa vama sam stekao drugačiji utisak....Osim,ako ima neko da je za fudbalere govorio tako i u kvalifikacijama sa Petkom i Antićem,na njega se ovaj post ne odnosi...
nadam se da se ne ljutite,ko hoće nek prihvati sugestiju,ko neće nek nastavi po svom...Njegova stvar...

Ovo me podsjetilo i zašto sam podnio neopzivu ostavku na mjesto moderatora za sport...i preporodio se nakon toga :( ...

To me i na borčevoj temi izbijalo....nekako sam,pogotovo kad je Borac i naši igrači u pitanju,jako teško podnosio što su poslije svakog poraza curice,pičketine,plaćenici i "NE BORE SE",a nakon svake pobjede "ETO,ŠTA SAM PRIČAO..TAKO SE BORI!!!!....HEROJI NAŠI"!!!

Previše godina imam da bih vjerovao da u vrhunskom profesionalnom sportu postoji termin "bori se" i "ne bori se"...svakog igrača kojeg sam upoznao,ne voli ni na treningu izgubiti!!!

A kamoli u reprezentativnom dresu...

Jednostavno,čini mi se da za pet godina nisam nigdje pročitao "Protivnik je danas bio bolji,jbg" :(

Jednostavno,čini mi se da za pet godina nisam nigdje pročitao "Protivnik je danas bio bolji,jbg" :(
A jednog dana ćete povjerovati i u moje riječi da nije ni približno ista konkurencija od sporta do sporta...I da je zaista veći uspjeh u jednom biti deseti,nego u drugom prvi...Da ne otvaram ponovo Pandurinu kutiju i ne preciziram...

I još da pomenem i ovu treću grupu,Taško,Ziri,Šakal i ostali koji su bili najpošteniji u ovom svemu...Od prvog dana su rekli ovo nas ne zanima,i svaka im čast...

Toliko od mene...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2015, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta je Slagzi, nema posla danas pa pises ovolike postove :lol:

Svaka cast kosarkasicama, ali Vucic je Bog!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2015, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Mene zanima zašto toliko stranica i postova da se objasni nezainteresovanost...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2015, 11:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bolje prate ovi što ne navijaju ili navijaju kontra nego ja koji navijam.

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]