banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 17:48 Danas je 02 Jul 2026, 17:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
A šta ćemo sa selektorima?
Eto, bilo je i stranaca u raznim sportovima, a vodili Srbiju...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Isto.

Smo male blaze, ali isto.

Klemente i Dik su nam bili neophodni i puno pomogli.
Veliki ljubitelji Srbije. Nisu zbog para. Jok.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko je tebi stranaca ok? U ekipi...
Zasto stati na jednom? Dovedi 12 i Arapina da ti promjeni grb i igraj sa Mancester Sitijem.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka

Ako će nositi dres Srbije, zlagati se i biti od koristi, š'o da ne.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A onda ono sto te pitam vec 2-3 puta, koja je onda razlika izmedju reprezentacije i kluba? Sto bi se onda odrzavala Svjetska, Evropska i ostala prvenstva? Da vidimo ko je kupio bolje strance?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Donesi nam zlato Danielle! Za ostalo cemo lako...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EdbUuCIqG3Y[/youtube]

Poslednji put menjao giometar dana 28 Jun 2015, 12:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne bih dalje uopste raspravljao.
Nek je sa srecom.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka

giometar je napisao:
Donesi nam zlato Danielle! Za ostalo cemo lako...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EdbUuCIqG3Y[/youtube]

:lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka

zerocool je napisao:
Sto bi se onda odrzavala Svjetska, Evropska i ostala prvenstva? Da vidimo ko je kupio bolje strance?

Pa zar nije tako već godinama? :P

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
U reprezentaciji Srbiji nije, muskoj. Bolje biti drugi sa Bircevicem, nego prvi sa Lebronom. ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka

A ako se npr. Lebron oženi nekom našom il mu šune pa se ponudi sam. Da li bi ga Đorđević odbio?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
To je ljudi sve stvar pravila i vrcenje para....sta mislite zasto u fudbalu nema toliko stranaca po reprezentacijama kao npr u rukometu....prosto ko pasulj, fudbal sam od sebe ima dovoljno para na klubskom nivou tako da FIFA i UEFA mogu da donesu zakon da ako si nastupao za jednu reprezentaciju gotovo je...u rukometu nema toliko para i svima je bolje ako se toga jos malo obrne pogotovo ako hoce seici da lupe pare....i onda dobijes to sto dobijes....evo npr FIBA je rekla da moze jedan stranac i sve reprezentacije imaju jednog stranca osim nase i americke....meni je drago zbog toga zato sto to potvrdjuje moju tezu da smo mi ovde prvenstveno kosarkaska zemlja pa onda jedno 100 mjesta prazno pa sve ostalo....

Ako cete pricat o dominaciji fudbala nad ostalim sportovima...nema sanse da bi mjenjao i jednu medalju za onu u fudbalu...a evo i zasto....u svim ostalim sportskim selekcijama imali smo vrhunske sportiste i velike ljude....u fudbalu su to najcesce chobani i degenerici bez trunke mozga u glavi....nema sanse da bi mjenjao bracu Grbic i sve sto su oni uradili za neke tamo nadobudne gonice lopte koji su jedino djecu naucili da mozes da budes kompletan idiot i zaradis milione...nikad nismo bili fudbalska zemlja i nikad necemo bit....mozemo sa vremena na vrijeme da imamo neku talentovanu reprezentaciju kao npr ceska i to je to...razlika je samo sto ce nas mentalitet uvijek zaustavit da napravimo rezultat....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Gledao sam i ja nase u19 protiv Dominikanske Republike i prilicno sam se razocarao. Ovi nisu uopste losi, crnje ko crnje - atlete, skocni svi i solidno igraju uz ogromnu pomoc sudija koja je juce bila prisutna - dokaz je cini mi se 12 faulova koje su nam svirali samo u 3/4....to ne smije biti opravdanje nikakvo, ali jednostavno nemamo neku igru, bas mi se nije svidjelo ono juce...Vanje Marinkovica nigdje nije bilo, Simanic odigrao mozda 10 minuta maksimalno, Lazarevic je navodno povrijedjen nesto pa je onda razumljiva njegova manja minutaza...Ilija Djokovic nam je bio najbolji igrac juce po meni, korektno skroz odigrao i razigrao ekipu u vecem dijelu meca, promasio par cistih suteva, ali valjda ce to doci na svoje.

Inace, Hrvati su napravili najvecu mogucu glupost. Bender je jedan od najboljih mladih igraca u Evropi trenutno (tako kazu) i ima potpisan ugovor za patike da nosi Jordan Brand, medjutim HKS ima ugovor sa adidasom za patike na ovom prvenstvu i sad momak ne moze igrati jer ovi nece da pristanu da on nosi Jordan Brand, a njemu ugovori ne dozvoljavaju da nosi ove druge...kakvi su to pacijenti, strasno....

Pitao je neko za Amere i Hrvate danas. Trebali bi to Ameri uzeti bez obzira na sve + jos nema Bendera i Mazalina danas kod Hrvata, tako da im ne dajem neke sanse...ono sto je najveca moguca glupost ovog takmicenja jeste da sve reprezentacije idu u drugu fazu, tj NIKO NE ISPADA. Cemu onda igranje svega ovog kad je skoro svejedno pobijedio ti nekog ili ne?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Подјела код нас у свему је увијек било и биће. Утакмицу наравно нећу гледати, а тотално ми је онда свеједно ко ће узети данас. Тако би било и да је у мушкој селекцији странац. Живо ме интересује ситуација око дочека ако би евентуално освојиле злато, мислим на број људи. Ватерполо, стрељаштво, кајакаштво или шта ти ја знам никако не треба минимизирати, иако су мање пропраћени и мање популарнији спортови. Ја нпр не бих мијењао медаље ватерполиста за ЈЕДНУ медаљу у фудбалу. Те медаље имају велику тежину, поготово због тога што су настале из таквих услова какви јесу. Ти момци су мене једнако обрадовали као и кошаркаши прошле године или нпр орлићи са овим златом. На крају крајева, каква је порука шаље неким младим играчицама које сањају да некад сутра играју за национални дрес? Радије ћу прихватити и поразе и неуспјехе, неквалитет игре, него успјех са странцима.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 13:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Stranca trenera i nekako mogu sažvakati. Evo mi nemamo nikoga da nas nauči hokej, dođe Kanađanin i pokaže. To mi je i ok, platiti mu i dobro. A medalje neke mijenjati nikada, naravno da bih volio da imamo nešto u fudbalu, ali da smo zaslužili sigruno bismo do sada uzeli.
Nego, nadam se da će večeras naše uzeti zlato, bore se cure na smrt. Nadam se da i ovi U19 mogu nešto.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
korisnik 1111 je napisao:
Gledao sam i ja nase u19 protiv Dominikanske Republike i prilicno sam se razocarao. Ovi nisu uopste losi, crnje ko crnje - atlete, skocni svi i solidno igraju uz ogromnu pomoc sudija koja je juce bila prisutna - dokaz je cini mi se 12 faulova koje su nam svirali samo u 3/4....to ne smije biti opravdanje nikakvo, ali jednostavno nemamo neku igru, bas mi se nije svidjelo ono juce...Vanje Marinkovica nigdje nije bilo, Simanic odigrao mozda 10 minuta maksimalno, Lazarevic je navodno povrijedjen nesto pa je onda razumljiva njegova manja minutaza...Ilija Djokovic nam je bio najbolji igrac juce po meni, korektno skroz odigrao i razigrao ekipu u vecem dijelu meca, promasio par cistih suteva, ali valjda ce to doci na svoje.

Inace, Hrvati su napravili najvecu mogucu glupost. Bender je jedan od najboljih mladih igraca u Evropi trenutno (tako kazu) i ima potpisan ugovor za patike da nosi Jordan Brand, medjutim HKS ima ugovor sa adidasom za patike na ovom prvenstvu i sad momak ne moze igrati jer ovi nece da pristanu da on nosi Jordan Brand, a njemu ugovori ne dozvoljavaju da nosi ove druge...kakvi su to pacijenti, strasno....

Pitao je neko za Amere i Hrvate danas. Trebali bi to Ameri uzeti bez obzira na sve + jos nema Bendera i Mazalina danas kod Hrvata, tako da im ne dajem neke sanse...ono sto je najveca moguca glupost ovog takmicenja jeste da sve reprezentacije idu u drugu fazu, tj NIKO NE ISPADA. Cemu onda igranje svega ovog kad je skoro svejedno pobijedio ti nekog ili ne?

Nisu sudije krive, krivi su momci sto su par puta ispadali glupi, pogotovo Lazarevic kao i nasi centri. Odigramo dobru odbranu i onda se Lazarevic zaleti kao junac i nasjedne na fintu iz osnovne skole. Ali dobro

Realno je da ako ti je u utakmici ponajbolji igrac jedan Ilija Djokovic, onda to nije bilo dobro odigrano. Ilija je losija verzija Filipa Covica.
Simanic me pocinje nervirati, gnusa se kontakta, visi na liniji za 3 i to je to. Miladinovic nije kalibar za nesto vise, Glisic onako, mekan, a moj imenjak solidan ali mu fali cvrstine. Njemu prognoziram karijeru Stimca.
Stojanovic nevidljiv, Peno nesto malo igrao kako treba, Lazarevic los, ali ako je povredjen onda ok.
Zanimljiv mi je Danilo Ostojic, nisam obracao paznju na njega, ali on ima bas dosta potencijala. Aranitovica nisam ni skontao, ne znam da li je igrao uopste.

Sto se tice zena, bore se kao lavovi na celu sa tom Pejdzovom, meni dovoljno. Ta Danijela vise voli Srbiju od svih fudbalera zajedno, na celu sa seljacinama poput Kolarova i ekipe, takodje vise voli Srbiju od Micova i slicnih Srba.
Sad, sto mi zivimo u iluzijama da smo neki kurac u svijetu a glumimo neki ponos to je vec druga stvar. Realnost je da smo gola kurcina za druge drzave i sa slicnim kurcenjima samo ispadamo smijesni. Ali dobro, svako ima pravo na izbor.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka

skeva je napisao:
Sto se tice zena, bore se kao lavovi na celu sa tom Pejdzovom, meni dovoljno. Ta Danijela vise voli Srbiju od svih fudbalera zajedno, na celu sa seljacinama poput Kolarova i ekipe, takodje vise voli Srbiju od Micova i slicnih Srba.
Sad, sto mi zivimo u iluzijama da smo neki kurac u svijetu a glumimo neki ponos to je vec druga stvar. Realnost je da smo gola kurcina za druge drzave i sa slicnim kurcenjima samo ispadamo smijesni. Ali dobro, svako ima pravo na izbor.

Potpisujem. Sve rečeno ovim boldovanim.

Freak on a leasH je napisao:
Ako cete pricat o dominaciji fudbala nad ostalim sportovima...nema sanse da bi mjenjao i jednu medalju za onu u fudbalu...a evo i zasto....u svim ostalim sportskim selekcijama imali smo vrhunske sportiste i velike ljude....u fudbalu su to najcesce chobani i degenerici bez trunke mozga u glavi....nema sanse da bi mjenjao bracu Grbic i sve sto su oni uradili za neke tamo nadobudne gonice lopte koji su jedino djecu naucili da mozes da budes kompletan idiot i zaradis milione...nikad nismo bili fudbalska zemlja i nikad necemo bit....mozemo sa vremena na vrijeme da imamo neku talentovanu reprezentaciju kao npr ceska i to je to...razlika je samo sto ce nas mentalitet uvijek zaustavit da napravimo rezultat....

Isto potpisujem. Jes' da pišeš da su fudbaleri Chobani i vrijeđaš poštene čobane, na čelu sa mnom :lol: ali si u pravu. Degenerici koji su se malo oparili. Braća Grbić su veličine za njih. Igračine. Ljudi i na terenu i van njega.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 14:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dobro je savke rekao,sto ljudi,sto cudi,sto misljenja...

toliko su kontradiktorni stavovi da je svaka daljnja diskusija bespredmetna....kao dvije krajnosti mozemo uzeti ovo sto mnogi ne bi mijenjali medalju u vaterpolu za fudbal,ili druga suprotnost (ja :D ),koji najvecim uspjehom ex-yu sporta IKAD (jebiga zivio sam i u toj drzavi :D ),smatra trece mjesto Hrvatske na SP u Francuskoj!! ...tabletu za smirenje sam tad zadnji put popio :angry4: :angry4: ...a da su sacuvali ono vodjstvo protiv Francuske u polufinalu,siguran sam da bih umro :lol: :lol:

To je u mojim ocima vece od svih ovih Janica,Djokovica,vaterpolista,Ivanisevica,odbojkasa...

A kao jedini pandan,i nesto priblizno tome,smatram svjetsku titulu nasih kosarkasa u Indianapolisu 2002...I naravno,Zvezdina titula u Bariju
Niti trazim istomisljenike,niti smatram da je ovaj moj stav nesto racionalan,ali iz moje vizure (neko ce reci deformisane) to je izgledalo tako!

zato najbolje da se manemo corave diskusije,jer stavovi su totalno nepomirljivi...

Tema je kosarka i nek ljudi pisu o tome...

Onaj kome ne smetaju stranci,nek pise u finalu cura...

Neko o djeci u19 koji igraju danas protiv Koreje...

A ja cu vjerovatno gledati ovo iz beogradske Arene...Spanoulisa,Preldzica,Daria Sarica,Teletovica,Peru Antica,Nedovica,Dangubica,Micova,Bobana Marjanovica,Lovernja,Danstona...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Schlager je napisao:
dobro je savke rekao,sto ljudi,sto cudi,sto misljenja...

toliko su kontradiktorni stavovi da je svaka daljnja diskusija bespredmetna....kao dvije krajnosti mozemo uzeti ovo sto mnogi ne bi mijenjali medalju u vaterpolu za fudbal,ili druga suprotnost (ja :D ),koji najvecim uspjehom ex-yu sporta IKAD (jebiga zivio sam i u toj drzavi :D ),smatra trece mjesto Hrvatske na SP u Francuskoj!! ...tabletu za smirenje sam tad zadnji put popio :angry4: :angry4:

To je u mojim ocima vece od svih ovih Janica,Djokovica,vaterpolista,Ivanisevica,odbojkasa...

A kao jedini pandan,i nesto priblizno tome,smatram svjetsku titulu nasih kosarkasa u Indianapolisu 2002...I naravno,Zvezdina titula u Bariju

U sustini fazon je samo sto ti fudbal smatras daleko bitnijim od bilo cega drugog...steta sto je nasoj naciji fudbal negdje tamo daleko....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2015, 15:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
A ja cu vjerovatno gledati ovo iz beogradske Arene...Spanoulisa,Preldzica,Daria Sarica,Teletovica,Peru Antica,Nedovica,Dangubica,Micova,Bobana Marjanovica,Lovernja,Danstona...

Jel ima prenos?

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]