korisnik 1111 je napisao:
Gledao sam i ja nase u19 protiv Dominikanske Republike i prilicno sam se razocarao. Ovi nisu uopste losi, crnje ko crnje - atlete, skocni svi i solidno igraju uz ogromnu pomoc sudija koja je juce bila prisutna - dokaz je cini mi se 12 faulova koje su nam svirali samo u 3/4....to ne smije biti opravdanje nikakvo, ali jednostavno nemamo neku igru, bas mi se nije svidjelo ono juce...Vanje Marinkovica nigdje nije bilo, Simanic odigrao mozda 10 minuta maksimalno, Lazarevic je navodno povrijedjen nesto pa je onda razumljiva njegova manja minutaza...Ilija Djokovic nam je bio najbolji igrac juce po meni, korektno skroz odigrao i razigrao ekipu u vecem dijelu meca, promasio par cistih suteva, ali valjda ce to doci na svoje.
Inace, Hrvati su napravili najvecu mogucu glupost. Bender je jedan od najboljih mladih igraca u Evropi trenutno (tako kazu) i ima potpisan ugovor za patike da nosi Jordan Brand, medjutim HKS ima ugovor sa adidasom za patike na ovom prvenstvu i sad momak ne moze igrati jer ovi nece da pristanu da on nosi Jordan Brand, a njemu ugovori ne dozvoljavaju da nosi ove druge...kakvi su to pacijenti, strasno....
Pitao je neko za Amere i Hrvate danas. Trebali bi to Ameri uzeti bez obzira na sve + jos nema Bendera i Mazalina danas kod Hrvata, tako da im ne dajem neke sanse...ono sto je najveca moguca glupost ovog takmicenja jeste da sve reprezentacije idu u drugu fazu, tj NIKO NE ISPADA. Cemu onda igranje svega ovog kad je skoro svejedno pobijedio ti nekog ili ne?
Nisu sudije krive, krivi su momci sto su par puta ispadali glupi, pogotovo Lazarevic kao i nasi centri. Odigramo dobru odbranu i onda se Lazarevic zaleti kao junac i nasjedne na fintu iz osnovne skole. Ali dobro
Realno je da ako ti je u utakmici ponajbolji igrac jedan Ilija Djokovic, onda to nije bilo dobro odigrano. Ilija je losija verzija Filipa Covica.
Simanic me pocinje nervirati, gnusa se kontakta, visi na liniji za 3 i to je to. Miladinovic nije kalibar za nesto vise, Glisic onako, mekan, a moj imenjak solidan ali mu fali cvrstine. Njemu prognoziram karijeru Stimca.
Stojanovic nevidljiv, Peno nesto malo igrao kako treba, Lazarevic los, ali ako je povredjen onda ok.
Zanimljiv mi je Danilo Ostojic, nisam obracao paznju na njega, ali on ima bas dosta potencijala. Aranitovica nisam ni skontao, ne znam da li je igrao uopste.
Sto se tice zena, bore se kao lavovi na celu sa tom Pejdzovom, meni dovoljno. Ta Danijela vise voli Srbiju od svih fudbalera zajedno, na celu sa seljacinama poput Kolarova i ekipe, takodje vise voli Srbiju od Micova i slicnih Srba.
Sad, sto mi zivimo u iluzijama da smo neki kurac u svijetu a glumimo neki ponos to je vec druga stvar. Realnost je da smo gola kurcina za druge drzave i sa slicnim kurcenjima samo ispadamo smijesni. Ali dobro, svako ima pravo na izbor.