vlakanje je napisao:
gledao sam, gledam i sad, ali veci je tvoj problem sto izgleda ti nisi gledao taj vaterpolo

Svašta! Imam ja dovoljno godina!
Harvester je napisao:
Ватерполо као спорт није лош сам по себи. Али то је спорт у коме судије имају толики утицај на резултат да се гледање практично и не исплати.
Kao što u vaterpolu skoro uvijek možeš svirati faul u napadu, tako i u fudbalu. Uvijek možeš zažmiriti na ofsajd. Uvaliti nekome crveni, svirati penal, igranje rukom u kaznenom prostoru. Pusti tu priču. Gotovo da nema sporta u kojem sudije nemaju uticaj. Negdje manji, negdje veći. Da ne pričamo sad o skijaškim skokovima
Erazmo Roterdamski je napisao:
Jasno je da se ne mogu porediti ovi najjači sportovi sa onim manjima, kao ni muški i ženski sport, ali treba podržavati svakog našeg ma šta igrao, pogotovo ako je uspješan u tome. Vaterpolo je fin sport, malo ga ubiše sudije, ali dobro. Mi trebamo biti ponosni što domioniramo tu već dosta godina, a ne da omaložavamo rezultate, kao ne igra to niko. Igra koliko igra i mi smo najbolji šta nas briga. Mada naravno, eventualna medalja u fudbalu se ne može mjeriti ni sa čim. Jedino košarka može prismrditi.
Rijetko korektan stav je ovaj tvoj, bar na ovom forumu. Ali da ne idemo daleko od teme. Kao što rekoh, spremio sam kokice za finalnu utakmicu, kao i za onu večeras gdje u finalu Svjetske lige igramo protiv Hrvata u vaterpolu, kao i za onu juče gdje su se naše djevojke u dramatičnoj završnici domogle bronze u odbojci na Evropskim igrama.
Idemo, Srbija.