трибина Б. Зељковић je napisao:
Нова Варош je napisao:
Svašta se ispisa, od krletove supruge, kange, ultraofanzivnog juvea, da je liga srbije jača od austrije....
Ima doduše isitne u jednom djelu ovih postove Zeljkovića.
Čudi me da Zvezda nema automatimzme kad se krene naprijed, i realno Krstičić bi mogao neku utakmicu na klupi sjediti.
Pa ocito ljudi vole kad ja nesto iserem na forumu pa odgovaraju. Obicno stanem,narocito oko navijaca jer em pisu oni sto ne idu na utakmice ili djeca koja se loze,a pojma nemaju sta pisu. Ako nesto mrzim to je kad neko vrijedja preko tastature,ajde kad napise sere i sl,nije problem,ali druze,ne znas me a donosis zakljucke. Boli te kurac sta pisem,preskoci ili normalno napisi. Ali ajd,sta ima veze,neka malo tenzije. Evo jos da tebe pitam,kazes ima malo istine...jel ti tvrdis da ovog ne vara zena? Da to nije tacno. Jel juve nije ofanzivan? Ultra. Jesi sig da je austrijska liga jaca? Obrazlozi. Daj te jebace rapid,sturm,austriju da im vidim rezultate zadnjih pet god u evropi. Za krsticica se slazemo,ali znas kad ce taj na klupu? Nikad. Raspisao sam se,nista sledecih dva mjeseca bar.
Bože sačuvaj i sakloni. Juve je super jak ove godine, u top 3 ekipe, ali da je ultra ofanzivan prvi put čujem. To što si pročitao da je došao Ronaldo je drugi par opanaka. Idealan primjere protiv Mančestera, kako se utakmica zatvara i igra na rezultat a ne srlja sa nekom "ultra ofanzivom". (Iako im se može) Utakmice se dobijaju znanjem i taktičkom disciplinom a ne zajebavanjem na terenu.
U Zvezdi malo ko može igrati i blizu tog nivoa.