banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 15:40 Danas je 30 Jun 2026, 15:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2018, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Skokni do KK teme da objasnis ovogodisnji bojkot? :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ne sere rijetko, ali sere kvalitetno.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja samo refresh udaram na KK. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vise je govana pojeo zbog grupe, nego slager zbog SDSa i jebacine zajedno. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 19:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ala Tribina sta ti pises

Fudbal je kolektivni sport ali eto Sparta je sve procvjetala sa Kangom. Lik je luda glava, koja na momente bljesne i kod nas je odigrao najbolju sezonu ali je pitanje kako bi se snasao sad kad ne bi bio glavni. U proslosezonskom timu on je svaku loptu morao da ovjeri.
Ne mozes da poredis njega i Krsticica jer nisu ista pozicija. Krle je u losijoj formi ove sezone i to nema veze sa zenom vec sa cinjenicom da mu se u gotovo svakom mecu mijenja partner u defanzivnom dijelu veze.
Austrijska liga je puno jaca,kvalitetnija od srpske lige gdje 90 posto ekipa igra bunker i jedva ceka da se valja po travi. O infrastrukturi, jacini utakmica tek ne treba puno pricati.
O tome kako nema jakih utakmica i zasto Zvezda pada u drugom dijelu bez veze je i pisati. Mi smo vecinu meceva u Srbiji praktično igrali sa drugim timom i nemamo poraza. Intenzitet utakmica je smijesan i tu nema trosenja.
Mi smo kao tim trenutno po kapacitetu Liga Evrope, usli smo u LŠ i dobiti tri top ekipe. Prosle sezone smo igrali sa CSKA i vidjelo se da mozemo ali ovo je druga elitna grupa timova. Sinoc smo igrali prvi dio solidno protiv Liverpula, jer nas nisu pritiskali. Kad su to poceli u drugom dijelu mi smo se opet izgubili. O brzini i kretanju tek ne treba pisati.
Ove sezone je krivica do Miloja koji jos nije pronasao pravi tim i pozicije.
U tvom idealnom timu u nasem veznom redu osim Jovance i Ebisilija ne bi imao ko da igra odbranu. Napunili bi nas tranzicijom kroz sredinu. Previse igraca koji ne mogu da u defanzivi naprave barem prekrsaj. Ta ekipa moze ali u ligi SRbije i uz Stojovica umjesto Gobelje.
Naše rivale u LŠ mi ne možemo da "uhvatimo lasom", ni kad se branimo a kamoli da ih napadamo

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 19:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Brigadir,jel ti pratis austrijski fudbal? Osim salzburga,timovi su rang cukarickog. U pravu si za valjanje i bunkere. Znam da ti je krle ljubimac,ali jebiga,on ju je birao ne ja :wink:
Pazi,ja njega volim jer igra za zvezdu,ali je njegov fudbal iz proslog vijeka. Kazes nije navikao na partndra? Pa sa jovicicem igra svaku evropsku utakmicu,imaju zajedno 30 utakmica. Mislim da nije jos navikao na partnerku,zato je partner problem. Ne bi imali odbranu sa ebesiliom i jovancicem? Ovako je sjajna jebote,trebao nam je salzburg 7 dati. Tako su pricali da kanga ne igra,a primili prosle god u grupi dva gola. Da,carinio ju je,ali jebeni igraci arsenala mu je ne mogu uzeti.
Skeva,brate moj napaceni,puna podrska kk. Kakav bojkot,cuje se pjesma :wink:
Sakal ili kako vec,ne znam jel kompliment ili nije,ali hvala brate. Cesto prodjem kroz tvoj kraj,treba to izdrzati tamo

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, onaj moćni sastav Arsenala koji je izvodio u LE prošle godine.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 19:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pratim i zato i kazem. Austrijanci su ispred nas, mnogo izjednačenija i kvalitetnija liga od Srbije

Krle nije uopšte moj ljubimac naprotiv mislim da sam najvise kritika u ovoj sezoni napisao na njegov racun.

Da ali sa kakvim smo timovima igrali prosle godine a sa kakvim igramo ove. Polufinalista LE, Finalista LŠ , PSŽ Napoli nemoj zezati. Ono sto oni igraju je dimenzija za sebe u odnosu na sve timove od prosle godine.

Koji crni igrači Arsenala nisu uzeli loptu Kangi.Pogledaj im tim pa onda napisi.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 20:01 
Pripravnik
Pripravnik

Tih pet rezervi arsenala su bili napaljeniji nego da je igrao prvi tim. Evo kontrapitanje,kako onda neki igrac npr zemuna ne radi to isto nasim rezervistima? Kad je vec lako. Cuj rezerve arsenala,pise se kao da su neki degeni sa poljane. Jesu ove ekipe jace,ali nas je rastocio salzburg,da oni nisu jaci od cska ili krasnodara? Ja ni ne govorim da mi trebamo dobiti nekoga vec da ako si mogao igrati ofanzivno protiv sustera,maradone,butragenja i kamaca,zube,rivalda,mozes vala i ne igrati bunker protiv napolija,a pogitovo salzburga. Pa nas je stoka urnisala,nismo presli centar. Dakle,ja pisem da imamo igrace za pravi fudbal i da tako treba igrati,a ne da lomimo kosti pedercicu nejmaru i opet primimo 6,a trebali smo 12.usao si u ligu sampiona,car si najveci,nema cigana koji te ne voli,pa daj mi sest napred novancic,ebi,ben,marin,kafu,boa. Mozda primimo 8 ali cemo dati 3

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

трибина Б. Зељковић je napisao:
Tih pet rezervi arsenala su bili napaljeniji nego da je igrao prvi tim. Evo kontrapitanje,kako onda neki igrac npr zemuna ne radi to isto nasim rezervistima? Kad je vec lako. Cuj rezerve arsenala,pise se kao da su neki degeni sa poljane. Jesu ove ekipe jace,ali nas je rastocio salzburg,da oni nisu jaci od cska ili krasnodara? Ja ni ne govorim da mi trebamo dobiti nekoga vec da ako si mogao igrati ofanzivno protiv sustera,maradone,butragenja i kamaca,zube,rivalda,mozes vala i ne igrati bunker protiv napolija,a pogitovo salzburga. Pa nas je stoka urnisala,nismo presli centar. Dakle,ja pisem da imamo igrace za pravi fudbal i da tako treba igrati,a ne da lomimo kosti pedercicu nejmaru i opet primimo 6,a trebali smo 12.usao si u ligu sampiona,car si najveci,nema cigana koji te ne voli,pa daj mi sest napred novancic,ebi,ben,marin,kafu,boa. Mozda primimo 8 ali cemo dati 3

1. Zvezda nema igrače za to. Možda na nivou JSL ili neke osrednje grupe u LE, ali u LŠ još uvijek ne.
2. Kurac ćeš dati 3, ali ćeš primiti 8, to je sigurno. Ne provaljuj se.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 20:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zasto mi to ne radimo ostalim ekipama u ligi Srbije, zato sto ne igramo u najjacem sastavu
Partizan je dosao nakon Napolija
To o tri gola mozemo da sanjamo.
Evropske ekipe kaznjavaju greske u veznom redu vrhunskim kontrama. Mi na svakoj utakmici imamo najmanje 20 prodanih lopti.
Sjeti se sinoc kad smo napali i pogrijesili u dodavanja, odmah dvije mrtve sanse za Liverpul u finisu

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 20:23 
Pripravnik
Pripravnik

Da,to je tacno,ali sto smo prodali? Pa zato sto su igrali bas ti koji trce samo ili su spori kao puzevi. To i govorim,da igraju ovi sto znaju sa loptom ne bi ni prodali. Ove ekipe bi nas rasturile,ali su idealne za igrace koji kod nas ni ne igraju jer stoje visoko,svi idu u napad. Sve tri ekipe su idealne,ali treba imati muda.

Nek ti mangupe znas da se ja provaljujem,a nismo nikad zaigrali tako. Imam 500 utakmica uzivo odgledanih,bar jos sto treninga,ali neka se ti razumijes.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 20:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kako ne bi prodali, znali li Ben sa loptom. Zna ... a onda pogledaj mec pa vidi koliko je duela izgubio i koliko puta su u uzeli loptu cisto, te otvorili mogucnost za kontru.
Ebisilio zna lopte , svi se slazemo ali isti slucaj. On je doduse dobio dosta duela ali je imao nekoliko izuzetno opasnih lopti
Natjeraces me da pogledam opet mec i jos napisem po minutama sve greske i da ti pokazem da grijesis

Znam ja da se tebi Robi svidja jos od Indjije gdje je na 3:0 uveo jos jednog napadaca :)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 20:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pa prodao je druze jer nije imao s kim odigrati. Samo ebisilio. Da je imao jos marina,jovancica i kafua,kurac bi prodao. Da si stavio mesija da igra sinoc umjesto njega jel mislis da bi uradio nesto? Razumijem ja da igramo ovako da je sredina guma bogdanovic i deki milovanovic,ali imas ljude koji pikaju fuce kao u boriku na parketu i ne koristis ih.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 20:48 
Pripravnik
Pripravnik

Hocu da kazem da jeste jedan lion izg od psga 5 0. Ali je posjed bio 60-40 za lion. Sutevi 10-10. Hocu da nas upamte kao siromasniji klub,ali sa smekerskom igrom,a ne kao bunkerase i mesare. Ako vec imamo takve igrace,a imamo. Znam da imamo. Boli me uvo za bodove.
Jedan juve je skontao da nece uzeti ls bez ultraofanzive. Ej juve,kojeg sam prvi put gledao 86.i koji je i tada dobio svojim jebenim rezultatom 0 1(0 0).

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da,to je tacno,ali sto smo prodali? Pa zato sto su igrali bas ti koji trce samo ili su spori kao puzevi. To i govorim,da igraju ovi sto znaju sa loptom ne bi ni prodali. Ove ekipe bi nas rasturile,ali su idealne za igrace koji kod nas ni ne igraju jer stoje visoko,svi idu u napad. Sve tri ekipe su idealne,ali treba imati muda.

Nek ti mangupe znas da se ja provaljujem,a nismo nikad zaigrali tako. Imam 500 utakmica uzivo odgledanih,bar jos sto treninga,ali neka se ti razumijes.

Što ne poništava činjenicu da si glup k'o kurac i živiš u nekim svojim teorijama, slijep pored očiju. Sa ekipama koje je Zvezda dobila u grupi, možeš imati kamena muda, veličine lopte ili šta god, sudbina ti je ista jer nema kvaliteta, igrao defanzivno, ofanzivno ili bilo kako. Plus što Zvezda nema igrače za takvu kako ti kažeš "šmekersku" igru na ovom nivou. Razlika je u 2-3 klase.

Šmekeri mogu biti u Zemunu ili po Srbiji

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 22:10 
Pripravnik
Pripravnik

Polako momce,ide ti para na nos kao tim govedima koje cuvas. Smiri se. Ovo je imaginarno mjesto,ne moras pokazivati da si (malo)uman. Ne kontas iz deset postova sta ja pisem. Niko nikome ne moze da zabrani da igra kako on hoce. To tvoje pisanje bi imalo smisla da sam ja rekao da bi pobijedili nekoga. Po toj logici bi kada se sretnu dva suparnicka navijaca od kojih jedan ima 120 kg,a drugi 75,ovaj manji uhvatio pedalu jer eto ne moze nista,iako pokusao nije. Na svakoj temi poklapas nesto,ok rekla ti mama da si bistar,ali stani nekada,bolje da ti se dize kita u stvarnom zivitu nego kad udaras po tastaturi

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Svašta se ispisa, od krletove supruge, kange, ultraofanzivnog juvea, da je liga srbije jača od austrije....

Ima doduše isitne u jednom djelu ovih postove Zeljkovića.
Čudi me da Zvezda nema automatimzme kad se krene naprijed, i realno Krstičić bi mogao neku utakmicu na klupi sjediti.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Polako momce,ide ti para na nos kao tim govedima koje cuvas. Smiri se. Ovo je imaginarno mjesto,ne moras pokazivati da si (malo)uman. Ne kontas iz deset postova sta ja pisem. Niko nikome ne moze da zabrani da igra kako on hoce. To tvoje pisanje bi imalo smisla da sam ja rekao da bi pobijedili nekoga. Po toj logici bi kada se sretnu dva suparnicka navijaca od kojih jedan ima 120 kg,a drugi 75,ovaj manji uhvatio pedalu jer eto ne moze nista,iako pokusao nije. Na svakoj temi poklapas nesto,ok rekla ti mama da si bistar,ali stani nekada,bolje da ti se dize kita u stvarnom zivitu nego kad udaras po tastaturi

500 odgledanih utakmica (navodno) a i dalje ne zna u šta gleda.
Lupeta neke idealističke gluposti o smekerskom fudbalu u 2018.godini kad ekipe kao Napoli, psg i Liverpool protivnika gaze presingom na njegovoj polovini. I to ekipe daleko jače od CZ.

Situacija u kojoj bi Zvezda bilo kome iz ove grupe dala 3 gola je isto realna kao i da pobijedi PSG ili Liverpool. Tako da obrni okreni - prdiš bezveze.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 22:50 
Pripravnik
Pripravnik

Нова Варош je napisao:
Svašta se ispisa, od krletove supruge, kange, ultraofanzivnog juvea, da je liga srbije jača od austrije....

Ima doduše isitne u jednom djelu ovih postove Zeljkovića.
Čudi me da Zvezda nema automatimzme kad se krene naprijed, i realno Krstičić bi mogao neku utakmicu na klupi sjediti.

Pa ocito ljudi vole kad ja nesto iserem na forumu pa odgovaraju. Obicno stanem,narocito oko navijaca jer em pisu oni sto ne idu na utakmice ili djeca koja se loze,a pojma nemaju sta pisu. Ako nesto mrzim to je kad neko vrijedja preko tastature,ajde kad napise sere i sl,nije problem,ali druze,ne znas me a donosis zakljucke. Boli te kurac sta pisem,preskoci ili normalno napisi. Ali ajd,sta ima veze,neka malo tenzije. Evo jos da tebe pitam,kazes ima malo istine...jel ti tvrdis da ovog ne vara zena? Da to nije tacno. Jel juve nije ofanzivan? Ultra. Jesi sig da je austrijska liga jaca? Obrazlozi. Daj te jebace rapid,sturm,austriju da im vidim rezultate zadnjih pet god u evropi. Za krsticica se slazemo,ali znas kad ce taj na klupu? Nikad. Raspisao sam se,nista sledecih dva mjeseca bar.

To za tri gola sam napisao onako,nebitno 3 ili 1. Ali da nemas sut u gol,jebo te takav fudbal. Vjerovatno si u pravu da ne vidim dobro teren,obicno mi barjakom neko mase ispred nosa

Poslednji put menjao трибина Б. Зељковић dana 25 Okt 2018, 22:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]