banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 15:40 Danas je 30 Jun 2026, 15:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Tačno..već sledeće godine,ako se uspije izboriti za LŠ....sa ovim iskustvom,koje se ne može parama platiti...i što nema ni teorije da opet dobije ovako zočinačku grupu...uz novih 20 miliona evra,borba za treće mjesto će biti-realnost..
Tim prije što Terzić baš planski radi..vidim da je od zime već bezecovao ono lijevo krilo Trnave,Jirku....odradiće on dotad fina dva prelazna roka,uz rješavanje viška i nadogradnju gdje škripi..

Od nečega se moralo krenuti...ali dotad,pratiću na teletekstu :D..u ovome se ne može uživat :(

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Brigate BL je napisao:

Najvece razocarenje svakako Krle i Boaci, dok je Ben preumoran...
.

Ma daj...pa čovjek je profesionalni fudbaler. Došao iz Olimpijakosa koji je redovan u evro takmničenjima. Kako umoran jebote?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije se on tamo naigrao nešto..ono što se protiv Partizana iskazao golovima,odmah nakon toga je klupiran i čitavu polusezonu proveo na klupi i tribinama..nije ni Marin

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
E da, Zvezda na zimu treba od ovih 29-30 registrovanih igrača prodati 10 i dovesti 2-3-4 pojačanja i to je to.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Svejedno jebote. Profesionalni je sportaš, sezona skoro počela. Šta onda da kažu ovi iz klubova koji su LŠ i LE igrali do samog kraja pa onda na SP išli?

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na zimu je on došao u Zvezdu..ne ovog ljeta..Sjećaš se da je promašio zicer u Moskvi protiv CSKA za prolaz

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Opet, najgore mi je kad se sportaš pravda umorom. Aj na kraju sezone pa i nekako al oktobar je....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sportista jebeš mu mater.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I ja sam to primjetio,i prvi put,i kad je ponovio...ali pošto se i meni takvi ispadi dešavaju,uvijek ućutkam vašu generaciju,i kad mi naleti neki takav kao ti,kad me ispravlja......ućutkam ga rečenicom "ja sam u školi učio srpsko-hrvatski,a ne srpski kao vi,ja imam pravo da izletim" :lol: :lol:

Možda je i Zoku koja godina tog srpsko-hrvatskog,zakačila..žargonski SH 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 25 Okt 2018, 15:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kako je Partizan dobio više za market pool?

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 16:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Zoka postoji nesto sto se zove akumulirani umor.
Ben je imao malo odmora, a nije to samo igranje utakmica treba on i otputovati na mec reprezentacije postoji tu milion i jedna stvar..

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pročitah negdje, da su juče klinci Zvezde igrali katanaćo protiv Liverpula.
To je veći problem nego ovaj prvi tim.
Ako ti omaldinci ne mogu bar pokušati igrati fudbal dostojan ovog vremena, šta onda očekivati u prvom timu?

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 16:36 
Administrator
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Sportista jebeš mu mater.
Rečnik srpskog jezika MS 2011.Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zabij sebi taj rečnik znaš gdje

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 16:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Jbga, u poredjenju sa ovim alama tanki smo na svim pozicijama, a nisu pomogla ni ova dva penala.
Fino smo stajali prvih 20 minuta, a onda dodje pad koncentracije, primis go i to je to.

Ljudi u dva tri dodira dodju u sansu i igraju brzo, nenormalno brzo.

Protiv ovakvih ekipa moras imati zmajeve na svim pozicijama, a mi nismo dugo igrali fudbal protiv ovih atomskih ekipa.
Nije lose da se vidi gdje smo i kakvi smo. Sumnjam da bi nam puno pomogli i Marin i Rodic da su igrali.

Sa druge strane, bolje smo izgledali sinoc nego prtiv PSG, bice jos bolje protiv Liverpula u BG :)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 18:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Schlager je napisao:
Tačno..već sledeće godine,ako se uspije izboriti za LŠ....sa ovim iskustvom,koje se ne može parama platiti...i što nema ni teorije da opet dobije ovako zočinačku grupu...uz novih 20 miliona evra,borba za treće mjesto će biti-realnost..
Tim prije što Terzić baš planski radi..vidim da je od zime već bezecovao ono lijevo krilo Trnave,Jirku....odradiće on dotad fina dva prelazna roka,uz rješavanje viška i nadogradnju gdje škripi..

Od nečega se moralo krenuti...ali dotad,pratiću na teletekstu :D..u ovome se ne može uživat :(

Hmmmmm,nemoj toliko vjerovati Terzi,iako radi posao za sada. Sledece godine mislim da nema sanse da udjemo opet jer te ne moze dva puta onako usrati. Liga evrope puna kapa. Evo moje neko vidjenje,iako ce biti mozda drugacije,na mene rezultat ne utice sto se tice podrske klubu. Zato tebe care nkapiraju oko sdsa,ostajes dosljedan kako god da je. Ajde zajebancija,ali ono oko slike...nisko,uzas. Da se razumijemo,puca mi kurac za sva goveda politicka. Dakle,nakrcali smo tim prvi put posle 92.igracima koji znaju igrati lopte. i onda igras sa onima koji trce,a ne znaju ni sami gdje. Ok,fali brat talek,donald,ali opet imas znalce sa loptom. Kad su pricali super ode kanga,remeti mir svlacionice,krsticic je bolji,sralo mi se. Da,bolje da ne remeti kanga vec zene fudbalera. Drugar mi pokazao prije par mjeseci njegov instagram. Vidio sam dve slike i sve mi je jasno. Mogao bih ruku dati da ga zena vara pa onako igra i ne moze doci sebi. I ne varala ga sta lik pise na slikama. Naravno miloje ga mora drzati zbog zasluga od prosle godine,a i ne bi valjalo da skoci i druga zena posle borjanove. Idemo dalje...pricaju losa liga pa ne mozes se priviknuti na vrhunske timove. Nek je austrijska jaka u materinu. Trece,kad srpski treneri skontaju da zadnji vezni treba znati igrati a ne trcati,mozda i reprezentacija nesto uradi. Najbolju utakmicu u evropi smo odigrali prosle godine kuci sa krasnodarom,a zasto...pa zato sto je zadnjeg veznog igrao donald,a centralnog kanga,ispred srnic. Tako se igra,pokazes muda i nagrada stize. Znaci,najbolji zvezdin tim je borjan,gobelja desno,degenek,babic,rodic lijevo,jovancic zadnji vezni,ebesilio centralni,ben poluspic,kafu desno krilo,marin lijevo i boa. Svi znaju igrati i ofanzivni su. pa napadaj ti jer si najebao ako oni napadaju.Naravno,mi ovako necemo izaci ni protiv macve sabac a ne liverpula,tako da mozda i otkinemo njima bod,napoli i psg na mari ce nas probusiti. Da neko ne pomisli vidi ovog kretena nezadovoljnog,on bi da se dobije psg. Ne,ja zelim da zvezda bude zvezda,da igra sa njima kao da je rad pa sta bude,a ne bih je nikada mijenjao za liverpul i ono sranje na tribinama koje je ostalo od cuvenog kopa i toplih nogu

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
А добро, велики је успјех и пласирање у ЛШ, да се не лажемо. А такође будимо искрени и признајмо да ни један од наших клубова не може да се носи са оваквима као што су у Звездиној групи, па ни Звезда. Је ли ико мислио да 6:1 против ПСЖ-а или 4:0 против Ливерпула нису реални, па чак и малко ублажено стање ствари? Све је то нормално, мора се ићи поступно.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
трибина Б. Зељковић je napisao:
Najbolju utakmicu u evropi smo odigrali prosle godine kuci sa krasnodarom,a zasto...pa zato sto je zadnjeg veznog igrao donald,a centralnog kanga,ispred srnic. Tako se igra,pokazes muda i nagrada stize.

Krasnodar ima i dalje 10x jeftiniji tim od ovih timova sa kojima igramo i utakmica sa njim nije mjerilo.

+ sigurno je da igranje u Jelen Ligi unazađuje Crvenu Zvezdu jer prosto navikava igrače da imaju više vremena do prosleđivanja lopte kada su nam protivnici sporiji sa lošijim reakcijama. Zato i djelujemo na terenu kao izgubljeni ili tehnički loši kada nas pritisnu Salcburg, Liverpul ... Odjednom se oko Boćka usamljenog stvore četvorica i normalno da nezna šta će sa loptom.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2018, 18:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
musakica je napisao:
трибина Б. Зељковић je napisao:
Najbolju utakmicu u evropi smo odigrali prosle godine kuci sa krasnodarom,a zasto...pa zato sto je zadnjeg veznog igrao donald,a centralnog kanga,ispred srnic. Tako se igra,pokazes muda i nagrada stize.

Krasnodar ima i dalje 10x jeftiniji tim od ovih timova sa kojima igramo i utakmica sa njim nije mjerilo.

+ sigurno je da igranje u Jelen Ligi unazađuje Crvenu Zvezdu jer prosto navikava igrače da imaju više vremena do prosleđivanja lopte kada su nam protivnici sporiji sa lošijim reakcijama. Zato i djelujemo na terenu kao izgubljeni ili tehnički loši kada nas pritisnu Salcburg, Liverpul ... Odjednom se oko Boćka usamljenog stvore četvorica i normalno da nezna šta će sa loptom.

Pa salzburg igra goru ligu od zvezde care. Nisam ja nezadovoljan,ja tu ligu sampiona ni ne gledam sem zvezde,meni je vaznije otici u sabac za vikend. Ja kazem da bih volio da zvezda tako igra,nebitno kako ce proci,prisustvovao sam desetinama katastrofa od igre do rezultata,ali sam svjestan da se to nece desiti jer ovako mozda razmislja samo robi prosinecki :wink:

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]