Schlager je napisao:
Tačno..već sledeće godine,ako se uspije izboriti za LŠ....sa ovim iskustvom,koje se ne može parama platiti...i što nema ni teorije da opet dobije ovako zočinačku grupu...uz novih 20 miliona evra,borba za treće mjesto će biti-realnost..
Tim prije što Terzić baš planski radi..vidim da je od zime već bezecovao ono lijevo krilo Trnave,Jirku....odradiće on dotad fina dva prelazna roka,uz rješavanje viška i nadogradnju gdje škripi..
Od nečega se moralo krenuti...ali dotad,pratiću na teletekstu

..u ovome se ne može uživat

Hmmmmm,nemoj toliko vjerovati Terzi,iako radi posao za sada. Sledece godine mislim da nema sanse da udjemo opet jer te ne moze dva puta onako usrati. Liga evrope puna kapa. Evo moje neko vidjenje,iako ce biti mozda drugacije,na mene rezultat ne utice sto se tice podrske klubu. Zato tebe care nkapiraju oko sdsa,ostajes dosljedan kako god da je. Ajde zajebancija,ali ono oko slike...nisko,uzas. Da se razumijemo,puca mi kurac za sva goveda politicka. Dakle,nakrcali smo tim prvi put posle 92.igracima koji znaju igrati lopte. i onda igras sa onima koji trce,a ne znaju ni sami gdje. Ok,fali brat talek,donald,ali opet imas znalce sa loptom. Kad su pricali super ode kanga,remeti mir svlacionice,krsticic je bolji,sralo mi se. Da,bolje da ne remeti kanga vec zene fudbalera. Drugar mi pokazao prije par mjeseci njegov instagram. Vidio sam dve slike i sve mi je jasno. Mogao bih ruku dati da ga zena vara pa onako igra i ne moze doci sebi. I ne varala ga sta lik pise na slikama. Naravno miloje ga mora drzati zbog zasluga od prosle godine,a i ne bi valjalo da skoci i druga zena posle borjanove. Idemo dalje...pricaju losa liga pa ne mozes se priviknuti na vrhunske timove. Nek je austrijska jaka u materinu. Trece,kad srpski treneri skontaju da zadnji vezni treba znati igrati a ne trcati,mozda i reprezentacija nesto uradi. Najbolju utakmicu u evropi smo odigrali prosle godine kuci sa krasnodarom,a zasto...pa zato sto je zadnjeg veznog igrao donald,a centralnog kanga,ispred srnic. Tako se igra,pokazes muda i nagrada stize. Znaci,najbolji zvezdin tim je borjan,gobelja desno,degenek,babic,rodic lijevo,jovancic zadnji vezni,ebesilio centralni,ben poluspic,kafu desno krilo,marin lijevo i boa. Svi znaju igrati i ofanzivni su. pa napadaj ti jer si najebao ako oni napadaju.Naravno,mi ovako necemo izaci ni protiv macve sabac a ne liverpula,tako da mozda i otkinemo njima bod,napoli i psg na mari ce nas probusiti. Da neko ne pomisli vidi ovog kretena nezadovoljnog,on bi da se dobije psg. Ne,ja zelim da zvezda bude zvezda,da igra sa njima kao da je rad pa sta bude,a ne bih je nikada mijenjao za liverpul i ono sranje na tribinama koje je ostalo od cuvenog kopa i toplih nogu