Schlager je napisao:
jebo ti ovu ligu šampiona
ovdje svakih 2 minuta neka opasnost,ne znaš odakle prijete više...mogu tek mislit u parizu sa onim embape...di maria..kavani...neymar...nit znaš koga bi pazio,čuvao,zatvarao..ni geje bi gledao...nimalo nisam uživao u utakmici...
sto puta je bolja ona liga evrope gdje igraš sa svima ravnopravno!
ovdje je jedina prednost ove enormne pare za bod ili pobjedu.....
svaka čast momcima na ovom herojskom bodu,ali jebo ti ovo,bar još koju godinu dok se ne stane potpuno na noge

Kao najveći narcis,moram citirati svoj post,dan nakon utakmice sa Napolijem,kad sam se zarekao da neću više gledat ovo mučenje (Skeva me natjerao na foru da glemo u Molosu ono iz Pariza,ali neće uskoro niko!),bar još dve godine,dok Terza ne dovede ovo u rang bar nekog Šahtjora,Benfice,Olimpiakosa....da ne bude više Liverpool-Zvezda kec 1,07.....već bar 1,25..pa da navijamo!
Iako je taj bod protiv Napolija bio herojski,meni se zgadio i život i fudbal,kad sam vidio kolika je to razlika u svjetovima..u brzini...prvom koraku...ubrzanju..tehnici...
PS Iako ste me tad izružili,želim da se ovako javno zahvalim jednom od vas sa ove teme,koji mi je odmah poslao pp da se razumijem u fudbal..da u ovome ne može uživat niko ko istinski doživljava Zvezdu..da je ovo za glory huntere..i da se mnogo više raduje svom odlasku na marakanu,vikend nakon toga,protiv subotice,ili koga već reče..
Mislio sam da me samo on razumije,ali i Herc sinoć napisa nešto slično