Citiraj:
Hm, hm hm, zašto se on tereti, pa za loše poslovanje, dovođenje igrača ispod svakog mogućeg kriterija, a koji su ujedno bili pretplaćeni za ono što su znali, ili ono što su mogli,
Citiraj:
igrač sa srčanom manom, ne sjećam se kako se zove, ali došao je u klub, potpisao ugovor, a onda nakon toga je usatanovlejno da je bolestan, trajno, klub je morao da isplati dio obaveza iz ugovora...
Lukaš... Odličan igrač, sa srčanom manom, otkrivenom po potpisu za Zvezdu. Protura se teza da je doveden, kao neki invalid, a momak je prije dolaska u Beograd, odigrao 200-ak utakmica u portugalskom šampionatu za Akademiku i Boavistu.
Citiraj:
Ernan Barkos, igrač kupljen preko kasete, ali audio kasete... Čini mi se da je to bilo u njegovom mandatu, onaj neošišani bugarin itd itd itd itd...
Ernan Barkos, doveden kao igrač koji je postigao 25 golova u ekvadorskom šampionatu, u Zvezdi dobio priliku da odigra čak 90 minuta zbirno, zbog toga što su mafijaški igrači i Miškovićevi intimusi, Koroman i Jestrović, vodili glavnu riječ u ekipi, a njima se nije sviđalo da im stranci, objektivno kvalitetniji, uzimaju mjesto u timu. Na koliko si ti utakmica konkretno gledao Barkosa i Lukaša, pa i tog Georgieva, koji je doveden kao standardni reprezentativac Bugarske, pa da odgovorno tvrdiš da su loši igrači ili mačke u džakovima? Isti taj Barkos, je po povratku u normalne fudbalske tokove pokazao da zna da igra i daje golove. U tekućoj sezoni, postigao je 22 gola na 32 utakmice za LDU Kito, ukupno od odlaska 42 gola na 74 utakmice. Stvarno krš od igrača.
Šta ćemo sa Molinom? Ibrahimom Gajem? Kastiljom? Najboljim trenerom u postbarijevskoj eri - Zengom. Šta ćemo sa činjenicom da je sa Nikolom Žigićem, u tom trenutku, najtraženijim srpskim igračem, uspio da produži ugovor. Sve su to pretpostavljam, ogromni promašaji...
Preplaćeni igrači kažeš? Koliko su to preplaćeni? Koliko objektivno nije mnogo za Srbiju i srpski fudbal?
Možda je domaćinsko poslovanje, plata Koromanu od 300.000 eura po sezoni, za njegovo mrljavljenje lopte i igranje po sistemu "sam protiv svih".
Citiraj:
anravno super je to što je upecao takve sponzore, ali kada je već doveo tako itdašne gigante, onda mi samo ostaje nejasno kako je napravljen dug, ili ne ipak mi je jasno, imam mozak...
Prosvijetli me, molim te. Koliki je dug napravio Piksi? Koji su to konkretni njegovi potezi doveli do tolikog ekonomskog sunovrata Zvezde u te dvije sezone, koliko je on bio predsjednik...
Kao što većina ljudi reče, imao je viziju, ideju, koncept, sve ono što većina onih poslije njega, nema i nije imala. Znao je i da se mora uložiti, da bi se stvorio tim. Ko je to napravio rezultat iz ničega, bez imalo ozubiljnijih ulaganja...
Ostavimo se šuplje priče, plasirane po medijima, koje drže isti oni menadžeri i kriminalci, koje je Piksi pokušao da eskivira, prilikom stvaranja tima. Nisu mu dopustili, jer Paja, Vlaja, Trajko, Pera i ostali, moraju da igraju i da njihovi menadžeri imaju procenat od njihove prodaje. Kraj priče. Keka, Bambalići, Rajo Božović, Stojić, Ćalasan i ostali su prijatelji kluba i poštenjačine, a Piksi lopov i prevarant.
Citiraj:
И да, слажем се са Нитром, мала нада на кратке стазе (док се ово око власништва не ријеши) је да Руси инсистирају да имају већи утицај на ствари ако већ дају милионе евра.
Bojim se shoole, da nam je i ta nada, prilično slabašna. Rusi daju novac i to je to. Njih u suštini ne interesuje gdje i kako se troši, dok god imaju reklamu na dresu i na krovu stadiona, isplaćivaće tih milion - dva po sezoni. Jedino, da se pojavi neko i utvrdi da se, na neki način, urušava ugled Gasproma, ali to je teško očekivati. Mislim, drže ogromne sponzorske ugovore sa Zenitom i Šalkeom, pokrivaju ogroman dio svjetskog tržišta naftnim derivatima i sve mi se više čini je Škundrić upetljao prste u njihov dolazak u Zvezdu. Objektivno, taj ugovor je za njih kap u moru, a potencijalno može da im donese puno, ako se pokaže kao istina da im je prvi i prevashodni cilj, pronalazak olakšica pri privatizaciji NIS-a... Bojim se da im to jednostavno ne znači toliko, da bi se zamlaćivali sa ulaskom u Zvezdin UO, odnosno da se petljaju u sportski dio.