banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 16 Jun 2008, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Liverpool treba promijeniti sve ako želi konkurisati za titulu....od imena pa do vlasnika (obojice) i trenera :lol: :lol: :lol:

i prodati Pennanta i Arbelou :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Po meni trebaju prodati golmana, hipiju, alonsa, krauca, penanta, babela, arbelou, finana, voronjina.....ma jednostavnije je reci da trebaju ostaviti sam dzerarda, maskerana, karagera i toresa....Ostalo sve pocistiti..

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Reina je jedan oo najboljih golmana u premier ligi tako da stvarno ne kontam zasto bi njega trebali prodavat i koga bi to trebali dovest.....Hipia od iduce sezone vjerovatno se seli na klupu (bio bi na klupi vec u ovoj sezoni da Ager nije imao povredu) a ostali stoperi su se vec poprilicno uigrali (Skrtel, Caragher, i sa Agerom i Hipiom na klupi imaju jednu od jacih stoperskih linija na ostrvu a ujedno i sirinu klupe u slucaju povreda i premorenosti)......skripi malo na bekovskim pozicijama, osim Aurelia ostali su ipak za klasu ispod, Finan bi mozda i mogao igrat i eventualno Arbeloa ali ipak mislim da bi to trebali mjenjat, prodat Riisea, Finnana i dovest jednog beka koji zna sa loptom da igra u prvoj postavi i na klupi imat Degena i Arbelou za svaki slucaj....Sto se sredine tice tu ne bi trebalo bit nikakvih problema, zadnji vezni Mascherano i sa njim u paru Lucas Leiva koji moze igrat i ofanzivno i defanzivno, za klupu ostavit Alonsa....na krilima ne treba ni spominjat...Kuyt i Babel i sve si rijesio, na klupi imat Penanta koji kao dzoker moze da napravi dosta problema bilo kojoj odbrani...poluspic Gerard, i u napadu Torres....na klupi jos imat Benayouna (koji je pokazao da ima osjecaj za pas i od kojeg ocekujem da ove sezone zaigra puno bolje nego prosle s obzirom da svi imaju tu jednu godinu adaptacije) koji moze igrat umjesto Babela ili Gerarda.....prodat Voronina, Craoucha i kupit jednog napadaca i jedno lijevo krilo....

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 11:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
enc0re je napisao:
Liverpool treba promijeniti sve ako želi konkurisati za titulu....od imena pa do vlasnika (obojice) i trenera :lol: :lol: :lol:

i prodati Pennanta i Arbelou :lol:

Slomio sam desnu ruku pa nemam zivaca da tipkam lijevom ali javicu ti se za 15 dana kad skinem gips :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 11:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Zar Xabi Alonso nije već član Juventusa? Liverpool samo treba nove bekove i zdravog Skrtela i Caraghera što se odbrane tiče. Vezni red je sasvim solidan, ali ne kontam zašto su prosali Alonsa, ako jesu?! U napadu su odlični sa Torresom i Kuytom, ali bi trebali zadržati i Croucha nekako, nije on uopšte loš igrač, a pored toga je i domaći igrač i shvata veličinu kluba za koji igra za razliku od nekih!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ali ne kontam zašto su prosali Alonsa, ako jesu?!

Pa da bi napravili mjesta za ultra mega zvijezdu engleskog fudbala Garetha Barryja :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kao Barry nije dobar igrač??? Vukao je Aston Villu sa pozicije lijevog beka nekoliko godina, tačnije do prethodne dok se nisu malo pojačali. Sad je prešao više u sredinu, mada ja mislim da puno bolje igra po lijevoj strani, bilo u odbrani, bilo u veznom redu. Konačno da i Liverpool dovede nekog Engleza, smoriše sa ovim Špancima!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ne kažem ja da on nije dobar, dobar je ali za Aston Villu. Ne vjerujem da će on nešto značiti Liverpoolu, plus što Villa traži 20M funti za njega, ipak mislim da je malo (50%) precijenjen.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Reče vatreni navijač kluba koji ima transfer politiku na nivou 12-godišnjeg igrača Football managera..

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 07:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Siguran sam da oni ne bi prodali Essiena i zamijenili ga sa nekim polovnim Barryjem što otprilike radi Liverpool.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 07:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Al su zato Robenna zamijenili sa Maloudom :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 08:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
voronjina

Najlosiji igrac u istoriji doticnog kluba

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Bilo kako bilo, zadovoljan sam poslom koji je Juventus obavio do sada, Melberg, Xabi Alonso i Amauri, mada i dalje smatram da nije bilo potrebe da se dodatno pojačava napad s obzirom da su prva dva Juventusova napača ujedno i prva dva strijelca lige, ali dobro, Amauri je kvalitetan igrač, tako da neće odmoći Juventusu.

Čujem da su se bacili na kupovinu Branislava Ivanovića, koji ima izuzetno dobre šanse da bude zaboravljen i izbrisan iz fudbalskog svijeta ako ostane još jednu sezonu u Chelseau i bilo bi mi jako drago ako ga dovedu, s obzirom da dugo nije bilo Srbina u Juveu, a sad su dva na pragu kluba. Sad za vikend će se vršiti ti neki "završni" pregovori oko Stankovića, pa će se znati dolazi li ili ne, mada iskreno mislim da za njega nema mjesta u Juventusu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Al su zato Robenna zamijenili sa Maloudom

Robbena je kupio REAL Madrid.....to je isti onaj REAL Madrid koji će odvesti i Cristiana Ronalda iz Mančestera kojeg će zamijeniti isto neki Malouda :roll: :lol:
Oni sigurno nisu prodali Robbena da bi kupili Maloudu.........

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 09:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nego šta su uradili??? Pola godine na sva zvona zvonili da hoće Maloudu u svojim redovima, a Robben treba sjediti i čekati da dođe igrač od 30 miliona koji igra na njegovoj poziciji, a zove ga možda najveći klub na svijetu?! Real Madrid je jedini klub koji se ne odbija!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 09:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Real Madrid je jedini klub koji se ne odbija!!!

E upravo to....svi su klubovi jedno i Mancester i Liverpool i Barca i Bayern i sta ja znam,ali Real je nesto sasvim drugo...svakom igracu je san jednom zaigrati za Real...moze da prica ko sta oce!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Real Madrid je jedini klub koji se ne odbija!!!

Aj pročitaj ponovo moj post, možda i skontaš da sam baš to rekao.....

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 09:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Po tvome ispada da je Robben otišao, a da mu je onda nađena zamjena u vidu Maloude?! Malouda je najavljivan cijelu sezonu kao novo zvjezdano pojačanje za Chelsea, a Robben bi otišao u bilo koji jači klub u tom trenutnku jer nije želio grijati klupu nekom od koga je bolji za klasu, a pojačanje od 30 miliona ne može sjediti na klupi, znači on ide u drugi plan! Real Madrid mu je uletio kao premija!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne sjećam se da je baš tako bilo al' aj dobro....

Evo malo o transfer politici slavnog L'poola....
Po pisanju engleskog Daily Star-a Liverpool će ponuditi 7M funti Newcastle-u za veoma prosječnog Jamesa Milnera koji nije spojio 2 utakmice za Newcastle prošle sezone.

Pa zar već nemaju jednog prosječnog na toj poziciji (Pennant)? Još neka vrate Carsona sa pozajmice i mogu se boriti sa Aston Villom za 5. poziciju :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 09:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Uuu nemoj zajebavati Milner je extra igrac...drugo je to sto je povredjen bio dugo pa se nije mogao vratiti u pravu formu...ali inace decko je klasa od igraca!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]