banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 115  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Vaterpolo
PostPoslato: 14 Jan 2013, 20:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
:lol:

Meni je najvažnije da smo vratili sve svoje ljude da igraju kod nas i da imamo jaku ligu. Nadam se da to neće biti kratkog daha. Mlade talente stalno izbacujemo. Kod Grobara je odličan Mandić, a kad nas mi je odličan Strahinja Rašović.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 20:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
papučar je napisao:
Pa i ti drzis jednu konstantu omalovazavanja uspjeha Zvezde u svim mogucim i nemogucim sportovima. Nisi se mogao ugledati na 5-10 grobara ovde koji su cestitali na trofeju, dobroj utakmici i slozili se kako su na klupama dva gospodina za razliku od ostalih sportova. Tebi je najbitnije da ovo nije zdrava prica kod nas.

На оно што се дешава у ватерполу и кошарци нећу да ћутим (вјероватно се и у фудбалу спрема исти сценарио).
Ако је некоме ово спорт и регуларно,јеби га,мени није. То што је вама битно само да сте побједили Партизан,говори о вама. Ово што се ради и дешава у српском спорту од стране државе нема ни у Сјеверној Кореји.
Ако ви мислите да ће се српском ватерполу бити боље уз ова два пројекта,варате се. Сутра кад
пара нестане (а већ видим неки се жале како касне плате) шта ће бити? Куд који...
Преко ноћи дошли,преко ноћи нестали... Гура вас држава на све стране,а ја треба да причам о спорту и доброј атмосфери. Херцог- Партизанов навијач је одрастао уз болне поразе,наша љубав је јачала послије Фљамуртарија и Петах Тикве,тако да се не бој за мене.
п.с. Оној седморици потурица све најгоре у даљој каријери. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Znaci nije zdrava prica kad se tri kluba ravnopravno bore za titulu, nebitno kako se ti klubovi zovu. Zdrava prica je kad jedan klub dovede sve iz zemlje sto zna plivati bez slaufa pa onda pravi selekciju.
Tu glupost da nas drzava gura na sve strane ne znam ni kako da iskomentarisem. Nase SD puca po savovima, ali nas drzava gura.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gondra je napisao:
На оно што се дешава у ватерполу и кошарци нећу да ћутим (вјероватно се и у фудбалу спрема исти сценарио).

Ne može ti u fudbalu biti nezdravije, nego da ekipa koji u Evropi ispadne od amaterskih fudbalera, u narednim mjesecima obara rekorde u domaćoj ligi.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovo sto citam u poslednje vrijeme na forumu prelazi sve granice. Aj ok se zajebavati,, podbadati, pisati gluposti do jedne mjere, ali ovo je otvorena mrznja prema jednom klubu. Frustracije rastu bez potrebe, ali bas... Ali sta se moze, moracemo se pomiriti sa pricom o jednom postenom i jednom nepostenom klubu. Imamo istu stvar u Bosanskoj politici o jednoj nevinoj strani i jednoj krivoj strani, tako da nam ni ovo nece biti novo :D . Sve u svemu, nastavljamo sa zajebancijom 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 21:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Haha poturice ....
od njih sedam cetiri su nasa bila stalno a imate jos ubacenih u svojim redovima :)
sta nije zdravo da mi je samo znati...
rivalitet, konkurencija, ili to sto su i rivali napravili timove, dok se Partizan opredijelio za drugi put.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Klasicna mrznja, nista drugo

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 22:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Joj, nemojte se sad praviti naivni. Kakve gluposti pojedini od vas pišu i misle o Partizanu...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 23:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Haha poturice ....
od njih sedam cetiri su nasa bila stalno a imate jos ubacenih u svojim redovima :)
sta nije zdravo da mi je samo znati...
rivalitet, konkurencija, ili to sto su i rivali napravili timove, dok se Partizan opredijelio za drugi put.

Шта није здраво??!! Немој ме зајебавати.Основали су вас прије 3 године поново,овог љета су вам упумпали паре за најскупље играче у Европи? Одакле? Да није можда од продаје играча или улазница?
Крагујевац да не спомињем. Партизан има 7 титула првака европе и сваких пар година креће са тимом од нуле,узме клинце и пар година ствара тим као и сада. Због хроничне беспарице мора све да распрода чим неки већи успјех направи. Ми стварамо играче,имамо континуитет рада,традицију,а неко преко ноћи доводи цјели тим.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Znaci nije zdrava prica kad se tri kluba ravnopravno bore za titulu, nebitno kako se ti klubovi zovu. Zdrava prica je kad jedan klub dovede sve iz zemlje sto zna plivati bez slaufa pa onda pravi selekciju.
Tu glupost da nas drzava gura na sve strane ne znam ni kako da iskomentarisem. Nase SD puca po savovima, ali nas drzava gura.

Прво-Партизан се не бори равноправно са вама и Радничким,нема потребе да објашњавам зашто.
Друго- Здрава прича би била да сте и ви и Раднички као Партизан и Војводина довели све из земље што зна пливати и правили селекцију и тим,само то се ради годинама а не преко ноћи као код вас.
Треће-да вас не гура држава,на би вас било ни у фудбалу ни у ватерполу и кошарци,јер толике крађе и минусе не може нико да врати легалним путем.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 23:43 
Bič božji
Bič božji

Nek vi radite sistemski, to je važno. Nama kada država prestane davati pare pašćemo i ti opet miran. Aj sad završi s tim.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 00:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Poceli su na vreme kukati kako nas drzava gura... Cim su osetili da oni padaju, a mi se vracamo (mada nismo ni stali sa propadanjem, a kamo li da se vracamo), oni krenuli pljuvati kako nas drzava gura. Kada je to bio slucaj kod njih nisu se culi, nego su kenjali kako nas rasturaju na svim frontova. Drzava nas je i upropastila jer je dala Mislivicu i slicnima da nas cerupaju ko zaklanu kokosku. Vracacete i vi dugove na isti nacin kao i mi, samo sto ste vi jadnici pa odmah pljujete, a mi smo godinama uz klub i cekamo bolje dane i tako je godinama. Ubijate se medjusobno i umesto da se bavite svojim problemima vi pljujete po nama. Tribina vam unistava klub, sto zabranjeni, sto ovi drugi. Dok smo mi bili u kanalu (a jos uvek smo) pricali ste kako nema jakog Partizana bez jake Zvezde, a sada vam smeta ta ista Zvezda, a gori ste od nas 10 puta... i jadniji

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 09:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma da drzava nikad nije davala VK Partizanu :lol:
Kad ste bili jedini dobili ste sve, ali i potrosili preko mjere...Je li i za to Zvezda kriva
Jesu li Savic i Jelenic krivi sto ste ostali duzni , sigurno su oni trosili pare za vase igrace...
Vi imate bazen na koristenju, mi placamo...

Makabizacija srpskog sporta nece proci...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali to je sistem, ne razumijes ti.... 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 11:05 
Bič božji
Bič božji

Joj ovog Brigatea. Ljudi rade sistemski od paleozoika, nemoj tako pričati. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u78NWkooBqw[/youtube]
Ko je ovaj lijevo sto ne zna pjesme picka li mu na materi :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 11:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
dusko pijetlovic

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ma da drzava nikad nije davala VK Partizanu :lol:
Kad ste bili jedini dobili ste sve, ali i potrosili preko mjere...Je li i za to Zvezda kriva
Jesu li Savic i Jelenic krivi sto ste ostali duzni , sigurno su oni trosili pare za vase igrace...
Vi imate bazen na koristenju, mi placamo...

Makabizacija srpskog sporta nece proci...

Наравно да неће проћи,поготово циганизација. Савић и Јеленић су ту мале маце,зна се ко стоји иза овог вашег ватерпола-Оливер Дулић и партијски колега Шапић.Видјећемо ко ће дуже издржати...
Држава је европским шампионима требала и три пута више да да,па не би морали продавати комплет тимове већ би их задржали и владали европом пар година. Чуј трошило се преко мјере,шта ја све нећу прочитати...
Партизан трошио преко мјере а у тиму све његови клинци,ви причате о прекомјерном трошењу,ви који сте купили читав тим??!!
Што се тиче базена...Смјешна прича. Послије свих успјеха и трофеја,смета вам и што смо ослобођени плаћања базена. Какви комплекси,Боже сачувај.
Можда и вас ослободе једног дана,кад освојите трофеје попут наших.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 15:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A ti kao znas koliko su para imali vaterpolisti Partizana 8)
kako ste onda stalno u dugovima ako nisu pretplaceni
tim se pravi na osnovu raspolozivog budzeta ...

kad smo mi igrali sa juniorima i sa dva starca tad vam nismo smetali...
Sapic VK nije dao nista ali bas nista....

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 15:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Kao sto ne mozes porediti barselonu sa ljubicem iz prnjavora tako ne mozes cz sa partizanom u vaterpolu.
Mogu se upumpati ne znam kolike pare ali tiule se ne kupuju,bar ne u evropi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 115  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]