banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 27 Jun 2026, 02:53 Danas je 27 Jun 2026, 02:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: SP u fudbalu 2026
PostPoslato: 22 Jun 2026, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Гледао сам Иран до првог поништеног гола, онда се начеститао родбине ВАРу и творцима истог и баталио... Боре се људи, а маса их није играла мјесецима, како сам чуо.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Rivaldinho je napisao:
Шта веле поједини, да је никад боље првенство? Има ли шта у најави, да баш не би требало пропустити?

*а да није у поноћ+ терминима

Ne treba propustiti aziju i afriku generalno, mada je treće kolo zeznuto za nas, od srijede idu dvije utakmice (u isto vrijeme) u terminima 21/22h, pa onda 4 utakmice poslije ponoći do jutra.
K'o prati NBA navikao je.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Razlog da navijamo da reprezentacija BiH bude sto duze na svjetskom prvenstvu :)

https://atvbl.rs/lat/sport-1/fudbal/sta ... om/2304527

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Rivaldinho je napisao:
Шта веле поједини, да је никад боље првенство? Има ли шта у најави, да баш не би требало пропустити?

*а да није у поноћ+ терминима

Evo, Francuska-Irak.. to je prakticno derbi grupe 8) :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2026, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
BOSS66 je napisao:
Razlog da navijamo da reprezentacija BiH bude sto duze na svjetskom prvenstvu :)

https://atvbl.rs/lat/sport-1/fudbal/sta ... om/2304527

Nee, banjalučkim Srbima je draže kad stari Srbin Granit Xhaka zabije gol nego Jovo Lukić... Čuj golman, još na klupi, je.o Borac, je.o sve, aj Katar!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2026, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Nešto najljigavije u ovom fudbalu što me veoma često odvraća da gledam je, kada se dogodi faul pa igrač se prevrće na sve strane.Zinuo kao peš, gotovo je , kopa sam sebi raku, mrtav...u najmanju ruku obadvije noge je polomio.
Poslije minut ustaje, da znak glavom da je sve u redu i igra se nastavlja dalje.Čak izvodi i slobodan udarac.Neviđne spodobe i ljigavci.To je moje gledište profila profi fudbalera.
Eno Ronalno golmana napičio volejom u međunožje i pada, hvata se za nogu, zinuo kao peš i namiguje...majko mila.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2026, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gsasa je napisao:
B.iH. se raspala totalno. Ovakvi teško da mogu šta napraviti.
Cemu pesimizam :) pa to su djeca [emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]]]],[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]] godina i normalne su oscilacije.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 05:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bravo momci idemo 2.jula na domacina pa sta bude.Samo srce na teren i ovako ste previse odradili.
Sad igrajte za sebe.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 05:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sinoc u Seattle,jebes Balkan
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 07:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Braća Jugosloveni... Preko srpske grbače.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 07:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Drago mi je sto je BIH prošla, navijao sma za njih,ali realno je trener tanak sto se tice trenerskog znanja (kao motivator je sigurno super).

Takodje, ima manu kao i neki treneri iz Srbije, a to je da ekipu sastavlja po nekim ranijim zaslugama pojedinog igrača, a ne po trenutnoj formi.

Npr. dok nije izvadio Dzeku , bilo je samo pitanje minuta kad ce Katar doci na 2:2.Dzeko igrao onako bezveze, u napadu i nekako, ali realno kad je in na terenu igra manje je u odbrani.
Demirovic je van svake forme,drži ga cijelu utakmicu, ima Jovu Lukcia koju je dao gol.

Sredina nije loša, ali falio je jedan taj igrač, tj taj što mu je mjesto uzeo Dzeko.

A ubjedljivo najbolji igrač sinoć nije igrao, onaj momak što je dobio crveni protiv Svicaraca, tako da je odbrana bila malo šuplja.

Sve u svemu...fino da su prošli, ali mislim da je ovo kraj.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 08:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Fino da su (smo) prošli. Navijam za BiH ali mi i dalje nedostaje prava emocija, doduše nema je više kao prije ni za Srbiju, ogadili su nam fudbal :lol:
Ekipa se bori srcem ali je dobro limitrana, i to može raditi posao neko kraće vrijeme... Ali sve su svemu super. Nisu izgubili bodove gdje se to nije očekivalo.
Džeko je slično kao Ronaldo u Portugalu, generalno više ne doprinosi toliko a ima cementirano mjesto.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 08:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Džeko može samo gledati kako oni momci trče oko njega. On je u ekipi kao motivator, uzor i stub iskustva za ostale. Isto kao i tenk, Kolašinac. Doduše, on je tu da išamara cijelu ekipu ako zatreba :D

Demirović... ja ne pratim stvarno fudbal, ali nije mi jasno zašto ga drži na terenu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dzeko bi trebao da ulazi kao dzoker sa klupe oko 60-70, ali ocigledno nije lako tako veliko ime ostaviti na klupi. Za Demirovica se svi pitaju, juce dobio savrsenu loptu i umjesto da je fino spusti glavom za gol, on usra (jedan od milion kikseva).

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
zerocool je napisao:
Dzeko bi trebao da ulazi kao dzoker sa klupe oko 60-70, ali ocigledno nije lako tako veliko ime ostaviti na klupi. Za Demirovica se svi pitaju, juce dobio savrsenu loptu i umjesto da je fino spusti glavom za gol, on usra (jedan od milion kikseva).
I ja kontam da je njegovo vrijeme od 60-70 min., a nikako od prve. Može on biti uzor i van terena.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dzeko mora igrati jer se ta djeca opuste i pogube kad on nije tu. Znate kako se ono kaze,kad macka nije tu i misevi kolo vode.Sto se tice Demirovica on daje sve od sebe,vraca se u odbranu,bori se ali ga nece gol i sigurno da bi on vise zelio da ga postigne nego ja. Sad dal bi mu dobro doslo malo odmora……samo nebi ga Stutgart placao da nije kvalitet. Imamo mi jos jednog odlicnog golgetera Harisa Tabakovica al bi on trebao biti iznenadjenje za USA jer je tek izasao iz povrede.Sto se tice Jove Lukica ma njemu ce mjesto biti zacementirano kad ode Dzeko.Sad je tu upao,ljudi ga zavolili jos ako nadje neki klub u ligi petice,jer budimo realni jest on najbolji u Rumuniji ali porediti njemacku i rumunjsku ligu nije realno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Demirović dosta trke unosi, presinga, trči i za Džeku.
Pošto se igra 4-4-2, on mora igrati da bi bilo jače motorike u polju.
Ne ide ga gol, ali drugi su dali, BiH je napravila top rezlutat.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jedino sam sretan,a ne samo ja nego mnogi kad mu ne igra Benjamin Tahirovic.Taj covjek me podsjeca na igru Grahovca kad se vratio u Borac,samo dodaj do prvog svog igraca,a covjek treba organizovati igru.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
BOSS66 je napisao:
Bravo momci idemo 2.jula na domacina pa sta bude.Samo srce na teren i ovako ste previse odradili.
Sad igrajte za sebe.

Nego, mali off, svaka čast tvojim komšijama gore.
Postali vitalni sa "Viking row"
Izlijeću mi videi po mrežama, od parlamenta, preko supermarketa do Tajms skvera, svuda izvode.
Čak i kad se Gugla Viking row izlete na dnu ekrana Norvežani koji veslaju.
Bolju reklamu za zemlju nisu mogli smisliti.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sto se tice ugodjaja za sad, pa cak i vecine utakmica, moram priznati da sam pozitivno iznenadjen. Posjete su isto fenomenalne i generalno mi se cini da je sve dobro, sem cijena i pauza za reklame.

Vrh

[ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]