banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 20:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Sledeća

Da li ste za regionalnu ligu?
Da 69%  69%  [ 38 ]
Ne 31%  31%  [ 17 ]
Ukupno glasova : 55
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Apr 2014, 15:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Maribor je sad druga prica , mislim da bi najlosiji makedonci bili , ne znam za crnu goru ..
al hocu da kazem ako se bude liga osnivala , to nece biiti liga bivse nam drzave negu u njoj bi ucestvovali madjari , bugari , slovenci , hrvati , bosanci , srbi , crna gora , makedonija , otprilike to je to ... nisam siguran za rumune jer imaju ligu solidnu ...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nema od ovog ništa, nikad na ovo neće pristati niko iz velike četvorke jer im ne odgovara, a oni se realno i pitaju.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dinamo prvi nece pristati, sta ih boli uvo, 100 godina su prvaci i igraju kvalifikacije za LS i ulaze u nju. Slicno je u vecini zemalja, imas jednu ili dve jake ekipe kojima je rizik da igraju ovu ligu jer nece imati para od kvalifikacija za LS koje dobiju kroz domace prvenstvo

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ma to puno zavisi od sponzora i love. Mislis da Mamic nebi zelio da Dinamo igra ako bi imalo financijski efekat. Cisto sumnjam.Taj bi za lovu igrao i uzicko kolo na trgu bana jelacica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 14:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Nasao sam preko pretrage ovu temu nadam se da je OK

Opet se zaostrila prica oko regionalne lige..

Ускоро креће регионална лига у фудбалу! Ивица Осим: Када Звезда нешто жели онда и сви други желе
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/2581 ... drugi-zele

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mene samo zanima kako oni misle regulisati mjesta oko Evrope, nesto sumnjam da je UEFA raspolozena da daje dodatna mjesta toj ligi, a ako ne daju, onda ce ekipe sa ovih prostora biti na velikom gubitku.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 15:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
i albaniju obavezno da dodaju u tu ligu
koji bi to okrsaji bili

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Nista od toga biti nece.....ko ce da kontrolise nazovimo navijace?!?!? policija cisto sumnjam.....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
Nista od toga biti nece.....ko ce da kontrolise nazovimo navijace?!?!? policija cisto sumnjam.....

Sam klub ima da ih kontrolise ako hoce da ucestvuje.Znaci udri samo po dzepu pa ko izdrzi.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 15:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ako me pitate da li sam za regionalnu ligu ili ne...ako će borac igrati u njoj,onda sam za,ako neće onda sam protiv! 8)

ako me pitate šta mislim hoće li biti regionalne lige,reći ću da neće...uefa ima ogroman nagradni fond,u kojem svaki kozojeb koji igra evrokupove dobije par stotina hiljada evra...nebitno da li se zove metalurg,pljevlja,domžale ili široki....iz zemalja bivše jugoslavije je ovog ljeta igralo 20-30 klubova u evropi,a iz te regionalne bi igralo 4....5 maximalno....

to je neuporedivo veći problem nego ovaj bubuljičar iz BBB koji je srećan kao kuče u liftu jer je vidio da zna zapaliti baklju...

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Okt 2015, 15:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ako me pitate da li sam za regionalnu ligu ili ne...ako će borac igrati u njoj,onda sam za,ako neće onda sam protiv! 8)

Kao da ti je Krupa daleko :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 15:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tacno 24 klubova ove sezone, po 4 iz Srbije, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. O tome i ja pricam, a kad bi bila zajednicka, neka UEFA i ubaci mjesto-dva, to bi opet bilo maksimalno 6 mjesta, ne bi dali vise od tog nema sanse. Znaci izgubili bi 18 mjesta u Evropi. A Hrvatska je veoma blizu da imaju i dva predstavnika u kvalifikacijama za LS.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 15:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa to je to...partizan je u ovom glupom i utješnom kupu,koji italijani i englezi igraju sa rezervnim timovima,već zaradio 6,5 miliona evra!!!
o ligi šampiona je neukusno i pričati...

lako je napraviti regionalnu ligu u košarci gdje su zvezda i partizan doskora za pobjedu u grupnoj fazi LŠ dobijali po 7500 evra!!! :( :( :(

da ne pričam o regionalnoj ligi u ostalim sportovima koju gleda samo familija igrača...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Tacno 24 klubova ove sezone, po 4 iz Srbije, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. O tome i ja pricam, a kad bi bila zajednicka, neka UEFA i ubaci mjesto-dva, to bi opet bilo maksimalno 6 mjesta, ne bi dali vise od tog nema sanse. Znaci izgubili bi 18 mjesta u Evropi. A Hrvatska je veoma blizu da imaju i dva predstavnika u LS, jedan direktno jedan u kvalifikacije.

E tih 18 mjesta sto navodis,klubovi bi namirili prodajom igraca jer bih kvaliteta odmah skocila.Nevjerujem da svaki klub dobije 1-2 miliona eura od ucesca jednog ili dva pretkola LS ili LE.Odmah bi se stvorio kvalitet i cijena igraca bi skocila,a ne kao sad ako ga uvalis za 50 000 eura super si prosao.Tad bi se iskristalizao kvalitet,a ne kvantitet kao danas.
Nemoze se samo sjediti i cekati od UEFE pare,treba nesto i stvarati.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Borac u toj buducoj ligi nebi mogao igrati. ni u kakvoj kombinaciji.
Iz BIH bi isla 2,3 kluba, pa i 4, tesko da bi Borac tu mogao upasti. Govorim po trenutnom stanju.

Da bi mogli racunati koliko bi mjesta za Evropu iz regionalne bilo, prvo treba vidjeti gdje bi uopste smjestili buducu regionalnu ligu, u nekom svom najjacem sastavu od 16 klubova:
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... s/country/

Po kvaliteti gdje bi to bilo.. negdje izmedju Turske, Ceske, Grcke?

Turci - 1 direkt LS, 2 kvalifikacije LS, 2 kvalifikacije LE
Cesi - 2 kvalifikacije LS, 2 kvalifikacije LE
Grci - 1 direkt LS, 1 kvalifikacije LS, 3 kvalifikacije LE
Svicarci - 1 direkt LS, 1 kvalifikacije LS, 2 kvalifikacije LE

Koeficijenti se gledaju u zadnjih 5 godina. Po meni su Svicarci, Belgijanci (pogotovo), na ovoj listi previsoko. Mislim naravno opravdano pravili su im klubovi uspjehe, nego govorim kao liga generalno.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Najbitnija stvar = trziste. Ono bi iznosilo 25 miliona ljudi (racunajuci i dijasporu).

Klubovi koji bi ucestvovali bi dobijali mnogo bolje premije. Vise novca za transfere, za jacanje timova, bolje nagrade.. bolji izlog za prodaju igraca dalje..

Gostovanja bi vjerovatno bila zabranjena.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 16:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kolega,dobronamjerno pišeš...

Ako bi se uspostavio neki vertikalni sistem pri kojem bi skoro svako mjesto odlučivalo o nečemu,možda bi i imalo smisla...

da recimo Prva dva idu u LŠ,sledećih 6 u LE,ostali da se bore za opstanak...

ako ne bi bilo tog takmičarskog naboja,bilo bi smiješno...

a još smiješnije ako bi uefa rekla evo vam dva mjesta ukupno!! :( :(

vjeruj da bi tragikomično bilo koliko bi osijek puštao dinamu ili neki srpski klub zvezdi...

ja imam dugo pamćenje,i uopšte mi nije najsmješnije ono "šajberovo" kolo u kojem dinamu treba pobjeda od 6 golova razlike i pobjeđuje u gostima 1-7,u kojem se zvezda i partizan takmiče ko će dati više golova sarajevu i želji,i gdje se davor čop bori za titulu najboljeg strijelca i daje 5 golova u vinkovcima :( :(

ne...meni je najsmješnije bilo kad su se zvezda i dinamo borili za prvaka...i kako se igrači hajduka sklanjaju u poljudu pred dinamovcima (i kako čitav poljud sa zgražanjem gleda svog gorana vučevića,neobavještenog,koji smanjuje vođstvo dinama),a na jna (istovremeno se igralo) ne bih ni pričao šta su partizanovci radili uklanjajući se pred pančevom,prosinečkim i ostalim,,jer u ovoj današnjoj ostrašćenosti,jedini komentar bi bio "šlager sere" :( :(

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 17:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
pa to je to...partizan je u ovom glupom i utješnom kupu,

Nije baš jaka kao Mitropa kup al' nemoj baš tako posprdno o LE....

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2015, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nisam citao sta ste pisali, samo da prokomentarisem.

Zvezda-Hajduk 50.000 ljudi
Zvezda-Dinamo 50.000 ljudi
Zvezda-Zeljeznicar, vjerovatno blizu punog kapaciteta.
Zvezda-Partizan standardno.
Hajduk-Zvezda
Hajduk-Partizan

Ovo bi mnogo znacilo klupskom fudbalu na balkanu. A to, da li ce Osijek pustiti Dinamo ili Cukaricki Parizan ili Zvezdu, to nije bitno uopste, kao da se sada ne pusta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]