banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 04:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Očigledno da se i ti sa tim svojim postupkom uklapaš u sveopšti ruralizam, zista me ne čudi ako to zista i radiš svojim komšijama...

A jesi mi i šuknuo nema šta, smisli nešto pametnije sledeći put. De sad pametnice, kad si me spustio, odgovori mi na pitanje. Da tebi nešto smeta, da li bi prestao obraćati pažnju na to ili radio na tome da se to što tebi smeta zaustavi? Ista priča bi bila da ti neko puca pleske, a ti kuliraš, tako da ta tvoja priča ne pije ni kap vode... ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ima li na toj slici simbola koji te podsjećaju na nešto u vezi Borca ili slično... Porediti svoje dijete sa bilo čim je krajnje neozbiljno, jedino ako ne želiš da se pohvališ da imaš dijete... ne razumijem smisao toga...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:08 
Bič božji
Bič božji

Panzer je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Očigledno da se i ti sa tim svojim postupkom uklapaš u sveopšti ruralizam, zista me ne čudi ako to zista i radiš svojim komšijama...

A jesi mi i šuknuo nema šta, smisli nešto pametnije sledeći put. De sad pametnice, kad si me spustio, odgovori mi na pitanje. Da tebi nešto smeta, da li bi prestao obraćati pažnju na to ili radio na tome da se to što tebi smeta zaustavi? Ista priča bi bila da ti neko puca pleske, a ti kuliraš, tako da ta tvoja priča ne pije ni kap vode... ;)

Nije mi bila namjera da ti spuštam, generalno, meni ne smeta ništa na šta ne mogu da utičem, tako se ponašam i tako živim život, a grafiti o mom klubu i mom gradu mi nikada nisu smetali, a žvrljotine su obično djelo klinaca...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
тема је за депоније, а и аутор (и) исте и надам се да ће администраотри бити дослиједни, јер и за мање ствари се бановало, брисало.
не видим никакав ефекат који ће се постићи остављањем исте

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Kao sto sam napisala
blackrose je napisao:
Kao sto je neko vec napisao, ja licno, kada kazem zvrljotine, mislim na slicno (da ne trazim sad po netu, upotrijebicu vec postovanu):

a ozbiljne su zvrljotine na kojima pise: zivot za Boprac i sl.?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:24 
Bič božji
Bič božji

blackrose je napisao:
Kao sto sam napisala
blackrose je napisao:
Kao sto je neko vec napisao, ja licno, kada kazem zvrljotine, mislim na slicno (da ne trazim sad po netu, upotrijebicu vec postovanu):

a ozbiljne su zvrljotine na kojima pise: zivot za Boprac i sl.?

Na slici na koju se odnosio komentar, ja nisam vidio ništa što bi dalo naslutiti da su lešinari autori...

Ili ja ne vidim...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
jos kad naprijedovi kondori krenu sa svojom kampanjom pod sloganom

naprijed naprijed nazad bsk

pa kad krenu grafitirati bit ce definitivno dzaba ste krecili

sarati sablonima svjeze fasadirane zgrade i pri tom se busati u prsa kako voli bl moze samo neko ko nije bas najbolje razmislio o kontradikciji ta dva detalja

prije 2 godine finalno zavrsise obnovu fasade na mojoj zgradi ( velika zgrada malo stanara) dugo nam je trebalo da skupimo novac za fasadu a i to da nije bilo ucesca grada ni danas ne bi uspjeli, elem zavrsilo se fasadiranje zgrada se sjaji ko patkov rep prosto te milina uci u haustor
nisam bio lijen a ni naivan pa gurnem jedno jutro pljuge u dzep i u lokalni birc na kafu da nadjem vulturese iz moje MZ sjednemo pa po kafici pa po viljamovci i na moje molbu odgovore potvrdno (nema grafita bar prvih 6 mjeseci) reko pustite nas da malo ocejfimo u novoj fasadi
stvarno skidam kapu nije bilo grafita ne 6 mjeseci vec skoro godinu dana onda jedno jedno jutro L87 osvanuo
jebi ga bilo mi krivo al u drugu ruku bijah zadovoljan sto je i toliko potrajalo

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 13:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Temu ću ipak zaključati,predložiti moderaciji da se obriše potpuno i sankcionišu prekršioci pravila foruma.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]