banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Sad cekam da me Sergej Barbarez ili neki drugi Srbin predstavlja u novom f/nsbih.
Ja cu da kazem kako on nije moj legitimni predstavnik, oni ce da me pitaju da li imam vagu na kojoj se mjeri necije Srpstvo...

Poznata prica ???

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Све ово се понавља, ситуација иста као пред рат у скупштини, нема договора између нас, сваком своје и крај, три савеза три државе.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Glupost ti je Gorana prozivati da ne voli Borac,on je to dokazao hiljadu puta samim tim koliko je vremena potrosio praveci ove najave,slike i sve ostalo.Covjek koji ne voli Borac sigurno ne bi trosio vrijeme na to.

Ja ga u ovom njegovom stavu cak ponekad i razumijem kad vidim neke vehabije i ljiljane na tribinama,ili citam ove ratoborne internet huligane iz ST Louisa ili Skandinavije,pukne mi film i da sam malo mladji vjerovatno bih rekao,nema veze nek ne igra ni borac ali nece ni oni. Ali,zivot nauci covjeka da pogleda i drugu stranu medalje,sjetim se ove sirotinje po Bosni,bijednih klubova u kojima igraci igraju za par stotina maraka,i koje bi ova suspenzija dotukla skroz (da je suspendovan Man Utd,ili Real smijao bih se...),sjetim se destina hiljada onih bijednika koji izlaze garavi iz rudnika Kreka,Banovici,Zeljezare Zenica i ostalih koje stranci izrabljuju od jutra do sutra za pisljivih par stotina maraka,i kad takav izadje iz okna ta reprezentacija i fudbal mu je jedino zadovoljstvo i sad ja treba da se radujem toj suspenziji,ne mogu jebiga,takav sam covjek da me nikad tudja nesreca na raduje.
Ali,zato nama samo nas Borac mora biti najvazniji,i da vidimo kako da nas ne ubiju po treci put. Sad nam treba mudrosti i latinskog lukavstva vise nego ikad,jer niko iz FBiH ne bi zaplakao za Borcem,ako bi oni uspjeli napraviti neki Savez,kome bi se dobrovoljno prikljucivali klubovi a njihove reprezentacija nesmetano nastavila takmicenje,kao i klubovi u evropi koji pristupe tom novom savezu.Ako dodje do te nezeljene situacije,imacemo samo dvije varijante.Ispasti pitchke i prikljuciti se tom nametnutom savezu ili igrati godinama amaterski nasu ligu za kikiriki,a ne zna se koje je gora od te dve varijante.
Zato ne treba likovati zbog ove situacije nego traziti nego dostojanstveno rjesenje gledajuci prvenstveno interes Borca,a ne radujuci se njihovoj nesreci.
Iskreno se nadam da ovi nasi delegati imaju neku rezervnu varijantu ili nesto za sta ja ne znam.To bi bilo pozitivno iznenadjenje za mene,a ne da se ,kao dosad,samo ide grlom u jagode,bez plana B.

Poslednji put menjao Schlager dana 01 Apr 2011, 12:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Dec 2009, 18:27
Kao osnivac teme zamolio bih da prepucavanja bar preselite na pm.

Danasnjim saopstenjem uefe/fife nismo saznali nista novo. Nema jos konkretnih smjernica iako kako vidim spominje se neki komitet ili odbor za hitnost. Pitanje je sta ce biti ako se proba od strane uefe/fife nametnuti nesto za sto fsrs ne bude htio prihvatiti...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:47 
Početnik
Početnik

Schlager je napisao:
Glupost ti je Gorana prozivati da ne voli Borac,on je to dokazao hiljadu puta samim tim koliko je vremena potrosio praveci ove najave,slike i sve ostalo.Covjek koji ne voli Borac sigurno ne bi trosio vrijeme na to.

Ja ga u ovom njegovom stavu cak ponekad i razumijem kad vidim neke vehabije i ljiljane na tribinama,ili citam ove ratoborne internet huligane iz ST Louisa ili Skandinavije,pukne mi film i da sam malo mladji vjerovatno bih rekao,nema veze nek ne igra ni borac ali nece ni oni. Ali,zivot nauci covjeka da pogleda i drugu stranu medalje,sjetim se ove sirotinje po Bosni,bijednih klubova u kojima igraci igraju za par stotina maraka,i koje bi ova suspenzija dotukla skroz (da je suspendovan Man Utd,ili Real smijao bih se...),sjetim se destina hiljada onih bijednika koji izlaze garavi iz rudnika Kreka,Banovici,Zeljezare Zenica i ostalih koje stranci izrabljuju od jutra do sutra za pisljivih par stotina maraka,i kad takav izadje iz okna ta reprezentacija i fudbal mu je jedino zadovoljstvo i sad ja treba da se radujem toj suspenziji,ne mogu jebiga,takav sam covjek da me nikad tudja nesreca na raduje.
Ali,zato nama samo nas Borac mora biti najvazniji,i da vidimo kako da nas ne ubiju po treci put. Sad nam treba mudrosti i latinskog lukavstva vise nego ikad,jer niko iz FBiH ne bi zaplakao za Borcem,ako bi oni uspjeli napraviti neki Savez,kome bi se dobrovoljno prikljucivali klubovi a njihove reprezentacija nesmetano nastavila takmicenje,kao i klubovi u evropi koji pristupe tom novom savezu.Ako dodje do te nezeljene situacije,imacemo samo dvije varijante.Ispasti pitchke i prikljuciti se tom nametnutom savezu ili igrati godinama amaterski nasu ligu za kikiriki,a ne zna se koje je gora od te dve varijante.
Zato ne treba likovati zbog ove situacije nego traziti nego dostojanstveno rjesenje gledajuci prvenstveno interes Borca,a ne radujuci se njihovoj nesreci.

Kada sam otvarao temu nadao sam se da cu naici na ovakve sugovornike.

Citiraj:
Iskreno se nadam da ovi nasi delegati imaju neku rezervnu varijantu ili nesto za sta ja ne znam.To bi bilo pozitivno iznenadjenje za mene,a ne da se ,kao dosad,samo ide grlom u jagode,bez plana B

Ne znam koja bi to mogla biti varijanta ili rezervi plan, jedino sto mi pada na um jeste nastavak odbijanja. Analogno tome mozda dodje do formiranje posebnih liga sto opet uefa/fifa nece dozvoliti. Posto je sport bitna stavka svima u ovoj drzavi je li moguce da ovo bude pocetak kraja!? Kada kazem pocetak kraja, mislim na postojanje ove drzave!'

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Sep 2010, 15:56
Citiraj:
Ako dodje do te nezeljene situacije,imacemo samo dvije varijante.Ispasti pitchke i prikljuciti se tom nametnutom savezu ili igrati godinama amaterski nasu ligu za kikiriki,a ne zna se koje je gora od te dve varijante.

Pa poslije tolikih godina opstrukcije ... ne moze covjek da ne konstatuje da bolje niste ni zasluzili.

Kad sami sebi necete da date sansu ..sto bi to drugi radili.

Citiraj:
ako bi oni uspjeli napraviti neki Savez,kome bi se dobrovoljno prikljucivali klubovi a njihove reprezentacija nesmetano nastavila takmicenje,kao i klubovi u evropi koji pristupe tom novom savezu.

Tako nesto je vec bilo i mislim da nije nemoguce da se opet ponovi.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ситуација у држави је таква већ 20 година, није ово ништа ново. Шта је овде проблем, проблем је што долази до сукоба интереса између Борчевог успјеха и "успјеха" Републике Српске. Борчев успјех је играње лиге шампиона, а успјех Р.Српске је блокирање БиХ у фудбалу и као корак ка независности. Намјерно сам рекао као, јер колико сам упознат у свим осталим битнијим спортовима постоји један предсједник, а ми нисмо ни мање ни више независни, само у фудбалу то представља проблем јер је фудбал најважнији спорт. Да се осврнем мало и на ФСРС, зашто би Борац подржао став ФСРС-а за предсједништвом, кад тај исти савез и људи у том савезу раде против Борца свих ових година, улажу паре које добију од УЕФЕ у неке стадионе у Угљевику, Црвеној земљи, Модричи... Да не говоримо о умјешаности у она два неправедна испадања Борца из Премијер лиге. Зашто? Па вјерованто зато јер ми незнамо цијелу причу, вјероватно је управи Борца обећано нешто као компензација након свега овога, или је управа једноставно још једном урадила на своју штету зарад неког српства. Е сад се ја питам гдје је било то српство код осталих кад су небројено пута гурали Борца у понор? Гдје им је српство у кошаркашком савезу, зашто Игокеа не иступи из "наметнуте" лиге БиХ? Рећу вам и зашто, зато што служи за прање новца, и зато што ту нема никаквог српства. Зашто у свим осталим битнијим спортовима постоји један предсједник, зашто се ту није блокирало. Зашто се ФС није блокирао прије, кад је рецимо Модрича била шампион? Зашто се то све дешава у години када Борац биљежи само позитивне резултате у свим аспектима, то мора да је случајност? И још нешто, тај један предсједник не значи ништа, јер он сам не може донјети никакву одлуку, нити укинути ФСРС, а ни Републику Српску. :wink:

У чему је онда проблем господо?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Гдје им је српство у кошаркашком савезу, зашто Игокеа не иступи из "наметнуте" лиге БиХ?

Tacno.U Pcelarskom Savezu mu smeta jedan Predsjednik,ali u Kosarkaskom,gdje je njegova Igokea mu ne smeta Nihad Imamovic kao Predsjednik.I nije mu to smetnja da dere sve po 50 razlike.

Da nije zalosno,bilo bi smijesno.

Poslednji put menjao Schlager dana 01 Apr 2011, 13:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја сам убијеђен да је ово све пренадувано од стране зелених медија, и да ће и репрезентација вољене нам БиХ :D играти утакмице, и да ће клубови играти квалификације...

А у једну руку добро је и што ће отјерати ове паразите из Савеза, јер нам ништа добро нису донијели...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Такође мислим исто, и да су наши управо подржали ФСРС из разлога јер ће убацити неког нашег у тај нови савез. То, или су сами себи лупили шамарчину(а и нама).

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 13:03 
Početnik
Početnik

skypostman je napisao:
Ситуација у држави је таква већ 20 година, није ово ништа ново. Шта је овде проблем, проблем је што долази до сукоба интереса између Борчевог успјеха и "успјеха" Републике Српске. Борчев успјех је играње лиге шампиона, а успјех Р.Српске је блокирање БиХ у фудбалу и као корак ка независности. Намјерно сам рекао као, јер колико сам упознат у свим осталим битнијим спортовима постоји један предсједник, а ми нисмо ни мање ни више независни, само у фудбалу то представља проблем јер је фудбал најважнији спорт. Да се осврнем мало и на ФСРС, зашто би Борац подржао став ФСРС-а за предсједништвом, кад тај исти савез и људи у том савезу раде против Борца свих ових година, улажу паре које добију од УЕФЕ у неке стадионе у Угљевику, Црвеној земљи, Модричи... Да не говоримо о умјешаности у она два неправедна испадања Борца из Премијер лиге. Зашто? Па вјерованто зато јер ми незнамо цијелу причу, вјероватно је управи Борца обећано нешто као компензација након свега овога, или је управа једноставно још једном урадила на своју штету зарад неког српства. Е сад се ја питам гдје је било то српство код осталих кад су небројено пута гурали Борца у понор? Гдје им је српство у кошаркашком савезу, зашто Игокеа не иступи из "наметнуте" лиге БиХ? Рећу вам и зашто, зато што служи за прање новца, и зато што ту нема никаквог српства. Зашто у свим осталим битнијим спортовима постоји један предсједник, зашто се ту није блокирало. Зашто се ФС није блокирао прије, кад је рецимо Модрича била шампион? Зашто се то све дешава у години када Борац биљежи само позитивне резултате у свим аспектима, то мора да је случајност? И још нешто, тај један предсједник не значи ништа, јер он сам не може донјети никакву одлуку, нити укинути ФСРС, а ни Републику Српску. :wink:

У чему је онда проблем господо?

Jedno interesantno razmisljanje, mozda i najdublje na temi.

Citiraj:
Ја сам убијеђен да је ово све пренадувано од стране зелених медија, и да ће и репрезентација вољене нам БиХ :D играти утакмице, и да ће клубови играти квалификације...
А у једну руку добро је и што ће отјерати ове паразите из Савеза, јер нам ништа добро нису донијели...

Da je prenaduvano mislim da nije.
A ovu ruku, ne da je dobro vec je fenomenalno ako bi se tipovi tipa huse golaca,colakovica, dominkovica...i tipove tipa pokojnog jelica, zauvijek izbrisali sa fudbalske karte.

Citiraj:
Tacno.U Pcelarskom Savezu mu smeta jedan Predsjednik,ali u Kosarkaskom,gdje je njegova Igokea mu ne smeta Nihad Imamovic kao Predsjednik.

Ne znam zasto, ali nisam razmisljao o ovome...a ima smisla...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 13:39 
Pripravnik
Pripravnik

Stanje u BiH fudbalu je katastrofalno. Kvalitet fudbala je na nivou o kojem ne treba ni govoriti.
Liga nam je - kakva je da je, bar se igraju utakmice.
Jedina sansa BiH fudbalera (onih koji danas igraju u Premijer ligi) je da se pokazu u igri u reprezentaciji ili u nekom kupu u Evropi.
Suspenzijom - je i taj san "ubijen" i naravno motivacija BiH fudbalera je kao nikada do sada. Na najvisoj mogucoj razini, naravno.
Uspjeh izgleda, posto vidim da ih je vise koji se raduju suspenziji nego sto razmisljaju o posljedicama.
Super.
Citiraj:
Да прави, док се год ова земља зове БиХ саботираћу је на све начине па макар и мене то укопало!!
Ово говорим као окупирани Србин у вјештачкој творевнини а не као навијач!

Bruka i sramota
I jos navijac Borca, koji bi po svemu sudeci morao u Evropu ove godine.
Pa bolan ti ljudi su citav zivot proveli na zelenom terenu upravo zbog toga - sto vole taj sport, sto hoce da se dokazu i pokazu, a to mogu samo kroz rezultate a krelac kao ti ima obraza da kaze da ce "kao sabotirati na sve moguce nacine".
Oni se odricali i skole i drustva i zivota, zbog dokazivanja u Evropi, zbog sna o zlatnoj kopacki i velikoj lovi - a ti okacio borcev grb i ne stidis se reci da ih "kao sabotiras".
Zapitaj se ko je direktno pogodjen "sabotazom".

Cudna vremena prijetelju moj, djavo ih odnio ....

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Крелац, да ево ја сам крелац!!! ДА саботираћу ову земљу и дјецу ћу своју учити да вас мрзе! Битно је да си ти дошао овдје да нас просвјетлиш о свемогућиии

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik

Evo sa neke Wiki stranice ..
Citiraj:
Fudbal je danas u Bosni i Hercegovini najpopularniji i najrasprostranjeniji sport. Broj registrovanih igrača je 20.721, broj klubova 1607, a sudija 716

Ovo je mislim podatak za 2007/2008
Nije mali broj entuzijasta.

Prije rata kazu da je taj broj registrovanih (u svim kategorijama) iznosio i preko 50000.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
полако Горане, нема потребе да их учиш да мрзе.
зар да мрзе неког ко је отпо од народа, продао вјеру за вечеру. такве само можеш да сажалијеваш и да окрећеш главу од њих.
сад ће они нама да причају како ми у ствари не волимо Борац, како смо ми заслијепљени и како нама медији испирају мозак. ми све своје проблеме не видимо у тихићу, лагумџији, силајџићу, нити другом народу.

е сад што се тиче суспензије.
наравно да нам је свима стало да Борац игра европу. али немојте нама да пребацујете сав терет овог проблема. крећете од завршног чина, односно гласања о фамозном статуту, а нећете да се вратите мало у прошлост и како је дошло до свега овога.
-да, на завршном чину су Срби и Хрвати били против статута.
-да, то је дневно политичка одлука.
али у вашим медијима који вам испирају мозак гласали су само Срби и за све је крив додик.

мислите да ће стварно ишчистити савез и све делегате?
онда не познајете систем који воде банкари из уефа и фифа које интересује само новац.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 14:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
@Schlager 13:35 NAJREALNIJI post do sad na temi.

@skypostman 13:49 NAJDUBLJI post to sad na temi.

Svaka cast obojici, onako od srca. Skidam kapu.

@Goran - ti si u tolikoj zabludi da nisam siguran da znas gdje ti je su*ak. Tvoji komentari su uvreda za ljudska bica generalno.

Cuj 'ucit cu djecu da vas mrze'...takvi ljudi NE ZASLUZUJU DJECU jer nam njihova djeca naprave 1992. svakih X decenija.... Napustit ces ovaj svijet nakon sto zivot provedes u mrznji, a pazi ovo - ni za sta se ne pitas.... Tuzno.

MOD: Psovke i nazivanje drugih učesnika pogrdnim imenima se neće tolerisati, smirite doživljaje!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Meni je muka više od ovih prepucavanja stalno se vrti film ukrug. Ovo je nevjerovatno da te neko tjera na silu da živiš u državi koja je nametnuta i nemoguća a samo da bi se dodvorio muslimanima koje tamani u Africi i Aziji, izem ti politiku.

Mržnju ne podržavam a u svemu ostalom svog internet prijatelja Gorana podržavam. A u neku ruku razumijem, vjerovatno je čovjek popiz..o kao i svi mi koji dalekosežnije razmišljamo i mislimo da će ako ovo prođe isti sistem biti i u raznim drugim oblastima života. Ovdje pokušavaju preko Borca a sutra će isto dati nešto primamljivo radi ukidanje nadležnosti RS koje im smetaju da mrtvaca, čitaj bih-a, ožive, pa će se opet naći grupa građana iz RS kojima odgovara ukidanje nadležnosti da bi dobili te neke privilegje... Pokušavaju na sve načine razbiti jedinstvo RS i ako sam na nešto ponosan to je da nazirem da su Srbi konačno došli u pamet, što bi se reklo i da su jedinstveniji nego ikad.

Uprkos svemu ukoliko postoji dobra volja kao što tvrde i želja da fudbal napreduje kod bošnjaka njima će biti u cilju da se savez očisti od kriminalaca prije svega njihovih i da počne privlačiti veće investicije u fudbal a ne da im je jedina preokupacija kako ukinuti tročlano predsjedništvo i što manje smanjiti uticaj FSRS.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 14:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Feb 2011, 01:38
Schlager je napisao:
Tacno.U Pcelarskom Savezu mu smeta jedan Predsjednik,ali u Kosarkaskom,gdje je njegova Igokea mu ne smeta Nihad Imamovic kao Predsjednik.I nije mu to smetnja da dere sve po 50 razlike.

E, bravo! Spominju delegati iz Republike Srpske neku ugroženost ako bude Bošnjak predsjednik, spominju neko preglasavanje... :-? Košarkaški savez je pravi primjer, iako i tu ima milion problema, ali kvalitet kluba ispliva na površinu, Igokea ima igrače, ima igru, i ne može im niko ništa, osramotiše Bosnu neki dan. Isti slučaj bi bio s Borcem, jedan ili tri predsjednika, nije bitno. S jednim predsjednikom bi samo postali normalan Savez, zaista ne razumijem kako su tu ugroženi interesi Republike Srpske i srpskog naroda.
Ali, naređenje delegatima iz Republike Srpske je stiglo iz političkog vrha tog entiteta, nećemo se zavaravati.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 15:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
@Schlager 13:35 NAJREALNIJI post do sad na temi.

@skypostman 13:49 NAJDUBLJI post to sad na temi.

Svaka cast obojici, onako od srca. Skidam kapu.

@Goran - ti si u tolikoj zabludi da nisam siguran da znas gdje ti je su*ak. Tvoji komentari su uvreda za ljudska bica generalno.

Cuj 'ucit cu djecu da vas mrze'...takvi ljudi NE ZASLUZUJU DJECU jer nam njihova djeca naprave 1992. svakih X decenija.... Napustit ces ovaj svijet nakon sto zivot provedes u mrznji, a pazi ovo - ni za sta se ne pitas.... Tuzno.

MOD: Psovke i nazivanje drugih učesnika pogrdnim imenima se neće tolerisati, smirite doživljaje!

Боли тебе како ћу ја провести живот, овај шабан неки мени говори колко ја волим борац или не, ај разгулите одавде... мутиетничари на дјелу!!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
UEFA i FIFA krenule u formiranje novog Saveza

Prinudna uprava N/FSBIH biće sastavljena od devet članova, tri stranca, te po dva Srbina, Bošnjaka i Hrvata, saznaje SportSport.ba.
UEFA i FIFA imenovaće privremenu upravu na čelu koje će najvjerovatnije biti Allan Hanson, te još dva stranca. Velika promjena trebala bi biti u sastavu bh. predstavnika.

Naime, entiteti neće imati svoje predstavnike kao do sada već bi klubovi trebali davati svoje predstavnike u savezu.

UEFA je već obavila razgovore sa brojnim fudbalskim radnicima, između ostalih sa Predragom Pašićem, Sergejom Barbarezom, Duškom Bajevićem... Te predstavnicima Borca, Željeničara, Sarajeva i još nekih klubova iz bih.

Jednu od ključnih uloga trebao bi dobiti Dušan Marović, dugogodišnji djelatnik UEFA-e i FIFA-e, koji je rekao:

"Voljan sam pomoći bh. fudbalu. Prema mojim saznanjima reprezentacija BiH neće biti suspendovana".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 195 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]