banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 809 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 41  Sledeća

Tko osvaja SP?
SAD 32%  32%  [ 28 ]
Argentina 1%  1%  [ 1 ]
Španjolska 3%  3%  [ 3 ]
Grčka 0%  0%  [ 0 ]
netko drugi 63%  63%  [ 55 ]
Ukupno glasova : 87
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
dakle, idemo dalje, mec po mec. price o prvom mjestu mozemo da zaboravimo, ali i dalje mislim da mozemo do cetvrtfinala...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Vazno je da ne budemo 4. Ili da ne ispadnemo... pu pu. Ajmo sutra uzet Liban, pa da kontamo kako cemo dalje.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jordan xD A glupo izgubismo.. Pola ovih se boji osutati kad imaju sansu za tri poena, a sutaju kad ne treba.. Da je bio tu Teodosic ovo bi laganini uzeli.. Ali sta da se radi, ako uzmemo sve do kraja bicemo prvi :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja uopste nisam toliki pesimista...Milanko pretjerujes najstrasnije....cijelu utakmicu smo odigrali sa jednim plejem (Markovic) i jednim centrom (Perovic) i opet smo odigrali egal....nije stvar u tome sto nam je falio Teodosic ili Krstic nego su nam falili centar i plej....plus sto su svabe stvarno imali pretjerane srece...ajd kad imas izradjenu akciju za tri ili kad se na neku frku dobije lopta na otvorenom sutu i opali trojka ali
Citiraj:
covjek od 2.15 nam daje tricu iz pi*ke materine s jedne noge.
plus sto mu je Velickovic zatvorio sut koliko god je mogao....ako ovo nije sreca ne znam sta je....

A price o prvom mjestu ne bi trebali ni u kom slucaju da zaboravimo....iz meca u mec...i ni pred kim ne prezat nego samo ostro....Markovic je dobar kao rezerva ali ipak nije za prvu opciju na pleju, iako je imao odlicnih dodavanja....a sta reci za Tepica, ja sam u njemu vidio novog Bodirogu al dobro, i on je imao los dan....moralo se nekako vratit ono nepromasivanje protiv Angole....

EDIT : zjb do mene...ispravio sam

Poslednji put menjao Freak on a leasH dana 29 Avg 2010, 19:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
Ja uopste nisam toliki pesimista...Milanko pretjerujes najstrasnije....cijelu utakmicu smo odigrali sa jednim plejem (Markovic) i jednim centrom (Perovic) i opet smo odigrali egal....nije stvar u tome sto nam je falio Teodosic ili Krasic nego su nam falili centar i plej....plus sto su svabe stvarno imali pretjerane srece...ajd kad imas izradjenu akciju za tri ili kad se na neku frku dobije lopta na otvorenom sutu i opali trojka ali
Citiraj:
covjek od 2.15 nam daje tricu iz pi*ke materine s jedne noge.
plus sto mu je Velickovic zatvorio sut koliko god je mogao....ako ovo nije sreca ne znam sta je....

A price o prvom mjestu ne bi trebali ni u kom slucaju da zaboravimo....iz meca u mec...i ni pred kim ne prezat nego samo ostro....Markovic je dobar kao rezerva ali ipak nije za prvu opciju na pleju, iako je imao odlicnih dodavanja....a sta reci za Tepica, ja sam u njemu vidio novog Bodirogu al dobro, i on je imao los dan....moralo se nekako vratit ono nepromasivanje protiv Angole....

Potpisujem sve.
Osim ovog lapsusa Krasic :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kako bi Krasic njih driblao :lol: A i to se mora napomenuti, Svabe su pogadjali sve.. Bolju utakmicu od ove nece odigrati na ovom SP 100%..

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Milanko Djeric je napisao:
dakle, idemo dalje, mec po mec. price o prvom mjestu mozemo da zaboravimo, ali i dalje mislim da mozemo do cetvrtfinala...

Zašto? I dalje je apsolutno sve u našim rukama, pobjedom protiv Argentine (uz pobjede protiv Jordana, i Australije) imamo velike šanse da budemo prvi. Mada, biti prvi, drugi ili treći, nije neka velika razlika, jer mi je u triju Hrvatska/Brazil/Slovenija praktično svejedno s kim bi igrali. Ako se realno uzme da su Ameri jedina ekipa koju zaista treba izbjeći, ovo večeras je samo dobra opomena. Kao što je to 2002. godine bio Portoriko, i tada smo završili kao 3, a ne 2. u grupi (Portoriko bio 1. a Španija 2.).

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Nadam se da ovo nece poremetiti reprezentaciju.Nista strasno,opet sledeci mec po pobjedu i sve tako :D

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ono što je evidentno je da Tepića u ključnim trenucima treba vezati lancima i odnijeti daleko od dvorane u kojoj se igra meč. On bez pardona nastavlja sa svojim idiotskim kamikaza napadima u klač tajmu, kao što je svojevremeno zavijao u crno navijače Partizana (a i naše reprezentacije). Sad je već u godinama kad je morao to da ispravi, ali on se i dalje ponaša kao da ima 17 godina. Bojim se da je on praktično već izrastao u igrača koji može da da 20+ poena ali da protivnik uvijek može da računa na njega u ključnim trenucima.
Ovaj poraz nije toliko strašan, sutra se vraća Teodosić, razbićemo Džordana i vratiti dobru atmosferu. Još kad se vrati Krle, imaćemo respektabilan tim. Odlična stvar s Teovim povratkom je naravno to što će u ključnim trenucima mnogo manje lopti ići na Markovića i Tepića, a Teodosić ponekad nešto može i da pogodi.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ljudi, nemojte molim vas da prizivate 2002. Porediti tim koji smo tamo imali sa ovim je kao da poredimo prvi Drim Tim i Igokeu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Izgubili su od jedne prosjecne ekipe, cak ispodprosjecne, u normalnim okolnostima 20 razlike, al ajde, bili su slabiji za Teodosica,

I slazem se sa za Tepica, on nikada nije bio u stanju da zavrsi utakmicu, trebalo je ici na nekog drugog.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma morali smo im pustiti zbog fudbala :D

Ne, zaista, poraz boli, ali ne treba sad krenuti sa "nemamo mi kvalitet za medalju" pričama. Ova ekipa je dobra, i može do polufinala, u to sam ubijeđen.

A poređenja sa 2002. nisu u fazonu poređenja one i ove ekipe, već činjenice da poraz od objektivno slabijih protivnika ne mora da bude tragičan, niti da znači nedostatak kvaliteta. Španci na zadnjih nekoliko takmičenja na kojima su glavni favoriti imaju običaj da kiksnu od slabijih rivala (2007. od Hrvatske, prošle godine od nas, sad od Francuske, koja je takođe bez kompletne prve petorke došla na prvenstvo), pa ne dižu dramu, i kasnije daleko doguraju. I u Poljskoj smo gubili, ali i pobjeđivali kad je bilo najpotrebnije, nadam se da će se i sada desiti slična stvar.

Treba uzeti u obzir i činjenicu, da smo na ovo prvenstvo, za razliku od nekoliko prethodnih, opet došli sa određenim bremenom favorita, što može biti dodatni balast za mladu ekipu, pogotovo u ovakvim utakmicama, sa nepredvidljivim rivalima.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jel ovo Australija vodi na poluvremenu protiv Argentine? :lol:
Bice ovde svega... :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Izzard je napisao:
Jel ovo Australija vodi na poluvremenu protiv Argentine? :lol:
Bice ovde svega... :lol:

I dalje vodi 50-43 protiv Argentine u 3. četvrtini.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bice moje Swabe prve u grupi, a Srbija kakve je kurate srece ice na USA :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad na kraju Australija bude prva u grupi... Šta se dešava koji qrac i što niko ne prenosi?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
@freak

ne mislim ja da mi imamo losu reprezentaciju, samo kazem da bez dva glavna igraca, sa 10-toricom u rosteru nemamo pravo da ocekujemo laganu pobjedu protiv bilo koga, a kamoli njemacke. vidim da je u kladionicama koeficijent na nas bio 1.15. dakle, bili smo, kao, apsolutni favoriti, a to nam uopste ne treba. nemamo pravo da potcjenjujemo bilo koga, jer smo, kao sto rekoh, bez teodosica i krstica, grupa zasad samo dobrih (i nista vise od toga) igraca.
i ovoj spanskoj generaciji je trebalo 4-5 godina stasavanja i poraza dok nisu postali ono sto su sad.

i pored svega, danas je bilo i pozitivnih stvari. ma kako grozno lose igrali, i u regularnom toku i u produzetku smo uspjeli da se vratimo iz naizgled izgubljene situacije i imali sansu za pobjedu. od tepica se nije moglo ocekivati cudo, jer je ipak odigrao beznacajnu sezonu u panatinaikosu. sto se mene tice, uopste nije bio los, osim onih harikiri izgubljenih lopti, i na mjestu pleja je definitivno bolje rjesenje od nesposobnog markovica. srecom, jedno jos bolje rjesenje nam se vraca vec sutra 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 21:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Nece ovo Australija izdrzati,a bilo bi dobro da uzmu.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Izvukla se Argentina! Ako su se oni izvukli i protiv Njemačke i protiv Australije nešto mi govori da bi mi mogli uprskati i protiv Australije. Ali tada ćemo ipak biti kompletni pa možda ipak dobijemo Australiju.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A pesimizma! A možda znači da se neće izvući i protiv nas :D

A protiv Australije imamo i Marića koji sigurno neće biti baš najraspoloženiji igrač na terenu :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 809 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 41  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]