Ajd sad neka se brisu postovi

evo teme vrhunske ali treba potraziti a ne pustati snimak sa utakmice Smederevo-Partizan na temi crvene zvezde i pizditi

i pored upozorenja moderatora da se na temi pisu komentari koji se odnose na temu ali opet dzaba a moderator opet nista samo eto izbrise

Dakle
Freak_on_a_leasH je napisao:
Mnogo je to price u prazno...poistovjecivat vjeru sa necim kao sto je fudbal je glupost....sta npr ja da sam delija a nisam pravoslavac....sta onda....kod nas je igra slucaja da je veina delija pravoslavne vjeroispovjesti al previse se tu neke stvari generalizuju i prelako se vjeruje u tog boga....gdje su sad one floskule o tome kako je zvezda bitnija od svega....al ispade da je zvezda najbitnija,...osim kad nije...jer onda jbga eto nije.....
Amin!
Zbog istih izlaganja meni se brisu postovi sa teme sa koje ovo kopirano
Moje prvo raspravljanje u vezi necega sa cime se ne slazem dozivjelo je opste ludilo medju pojedinima a neki su spominjali i neke pleske
Cuvaj se Freak
Ljudi,ja sam poslao Papi i e-mail i sms i mms negodovanja i ljutnje zato sto je dozvolio da se u neposrednoj blizini njegove rezidencije te katolickog svetilista Vatikana odigra utakmica Roma-Kijevo,zamislite na veliku subotu.Taj propust Papa nije smio dozvoliti.
To sto se u cijelom svijetu igraju utkmice na veliku subotu koja uopste nije crveno slovo je necuveno.Da ne komentarisem utakmice koje igraju na Uskrs i ponedeljak koji je u crkvenom kalendaru jaci od te subote i utorak isto.To je bruka cijelog svijeta.O idiotlucima fudbalskim koji se desavaju za Novu Godinu i Bozic kao npr. u Engleskoj,pa to je da covjek povrati.
Kjafiri jedni !!! Svi ste na krivom putu i Bog ce vas kazniti ali nikad nije kasno da naucite a imate vala i od koga

Pa kako nije smiruja jer nemoguce je da svi glupi a grupa nekih cigana ,,pametna,,
Naravno radi se o ciganskom lopovluku sto nije nista cudno ni novo.Naime,ako pobjede neces ostat ziv,sto smo vidjeli nakon jadne pobjede u kupu koja im nije donijela nista.Ako izvuku nerijeseno opet dobro jer treba i to znati a nema navijaca a ako izgube onda ce biti ,,lako vam je sad kad nemamo podrsku,,
Moze li sramotnije od toga!?Kava bre vjera kakvi bakraci,jos ti ,,navijaci,,koji su izdali to saopstenje,sve se bojim da su toliki vjernici.Sve go hostapler beogradski.Da se zaista oni drze vjere i crkve eeee kako bi to lijepo bilo.
Ma bjazziiii...