banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2010, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A dobro, verovatno ce gledati da dovedu neka pojacanja preko zime... Nesto preko youtube-a, kao i obicno... treba malo preispitati tim, krenuvsi od kapitena... Ali sve je to daleko, daj da ovaj deo dobro odradimo, a posle sta bude... Kakva je bila prethodna sezona, ova je i dobra, nisam se ni nadao tituli ove godine, malo Gazprom uneo nade, ali to tek mozda naredne sezone, ako lupe sakom od stol.... Valjda nece dozvoliti da im klosari rasipaju novce koje su ulozili

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izgleda da ce kazniti debila... I treba, kakav jadnik pa to nema nigde... Stojanovic je sve lepo objasnio ovom krkanu
Citiraj:
Stojke jedini počinio greh na derbiju?!

Golman Partizana i njegova poruka u centru pažnje sportske javnosti u Srbiji posle "večitog derbija". Osude iz Zvezde, kazna od Zajednice.

Da li Vladimiru Stojkoviću zbog poruke na majici, "Oprostite mi moju ružnu prošlost", koju je na kraju utakmice pokazao navijačima Partizana, preti kazna? Disciplinski organi Zajednice superligaša kažu da on nije smeo to da uradi!

"Prema pravilima zabranjeno je isticanje bilo kakvih poruka koje mogu da iritiraju", jasan je stav komesara lige Branislava Delića.

Dakle, Stojković se nalazi pred kaznom. Logično, pogrešio je i mora da "plati". Verujemo da će se i ubuduće "po novim propisima" sve uvredljive poruke na našim stadionima sankcionisati. Da je to bila praksa i ranije, verovatno da bi svi naši klubovi do sada već bankrotirali...

Postupak reprezentativnog golmana najviše je pogodio bivše i sadašnje igrače Crvene zvezde - Stevana Stojanovića i Ognjena Koromana.

Čuvar mreže zlatne Zvezdine generacije iz 1991. nikako ne može da shvati način na koji je Stojković reagovao po završetku derbija.

"Ono što je Stojković uradio na kraju derbija najblaže rečeno nije korektno. Sve je proteklo u najboljoj atmosferi, strasti su taman počele da se stišavaju, a onda je on uradio ono što je uradio. Meni je to neshvatljivo", rekao je za "Sport" bivši golman Crvene zvezde.

Stojković je u Đenovi prošao kroz pakao. Za dlaku je izbegao linč navijača njegovog nekadašnjeg kluba, tako da i ne čudi poruka koju je uputio Jugu. Međutim, Dika uprkos svemu što mu se dešavalo nema opravdanja za njegov postupak na kraju 139. "večitog derbija".

"Ništa ne može da opravda činjenicu da je pljunuo na klub u kojem je stekao ime. Razumeo sam to što je prešao u Partizan jer ga u Zvezdi nisu želeli, bilo je i ranije takvih slučajeva, ali ovaj potez je ispod svakog nivoa", zaključio je Stevan Stojanović.

Stojkovića nije mogao da razume ni Ognjen Koroman.

"To mi stavrno nije jasno. Stojketa znam kao korektnog, dobrog momka, mislim da mu taj vid isticanja nije bio potreban. Niko nikada iz Zvezde nije ništa ružno komentarisao po pitanju njegovog prelaska u Partizan i zato ne vidim razlog za takvu iritantnu poruku."

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Kristić:“Partizan 'pokvario' derbi”
Kristić je najveće rivale otpužio da su “umrtvili igru” i da su “statirali u meču”...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=467578
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Trebao je Krstic pre utakmice da nazove Stanojevica i da mu naredi u koj formaciji i kako takticki da odigra utakmicu.Milsio sam da je ovaj normalan covek ali izgleda da sam se grdno prevario,debilniju izjavu odavno nisam cuo :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zamenik disciplinskog sudije Zajednice Superlige Nenad Vuković kaznio je golmana Partizana Vladimira Stojkovića sa 120.000 dinara.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 15:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
bem ti zivot,ova vojvodina ne moze pobijediti neko selo jakovo od 200 ljudi ali zato kad igra protiv partizana mrtva glava :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 17:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sto je previse previse je
Juce Borac trazi doping kontrolu (aj to mogu i svariti ali ko placa troskove kontrole ako su svi cisti) Sad Hajduk ne moze organizovati utakmicu protiv Zvezde i to mogu skontati ali onda napusti ligu igraj lokalni i bog te veselio. Stvarno se pravi sprdnja od ove napacene lige to treba ugasiti.
Ko ima stadion igra ko garantuje bezbjednost igra ko konstantno kuka van, zabraniti pozajmljivanje igraca u istu ligu tipa Zvezda Radu, Partizan Borcu... Samim tim je prvenstvo neregularno bez obzira dal je u pitanju Zvezda Partizan Vojvodina...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ovi iz Hajduka su idioti, tako bude svake godine, a ove doping kontrole ne vredi ni komentarisati

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Šta se nekada radilo... a sada što su države manje, veća sra..a klubovi prave. Tada se barem neko pokušao suprostaviti. Da iskoristim tuđe kuckanje i copy&paste komentar

Citiraj:
...Sad cemo malo o tome, da znaju svi sta se desavalo u slucaju "Sajber"
Naime, u zadnjem kolu te sezone 1985/86 Zvezda i Partizan bili su poravnati na tabeli. Partizan je igrao kuci sa "Zeljom" (veoma bitan podatak, posle ce se videti i zasto), a Zvezda na Kosevu protiv Sarajeva. Partizan je, dakle, u posljednjem kolu morao pobediti s istom razlikom s kojom ce pobediti Crvena Zvezda, kako bi imao bolju gol razliku. Onda su se drugovi iz uprave Partizana dosetili da organizuju oprostaj Zvonka Varge (odlazi u inostranstvo !!!!), kako bi mec poceo kasnije do ostalih, i da bi mogli kontrolisati kretanje rezultata u Sarajevu. Kako bi Zvezda dala gol na Kosevu, tako bi Partizan po tom saznanju dao gol Zelji i sve tako dok obe utakmice nisu zavrsene pobedama beogradjana od 4:0. Naravno, gle slucajnosti, Partizan daje isti broj golova kao Zvezda i osvaja titulu.
Namestaljke su bile i na drugim stadionima, Dinamo je tukao Vojvodinu u NS cak 7:1, ali posto je Hajduk takodje pobedio, nisu uspeli da izbore Kup Uefa. OFK Beograd je iznenadjujuce dobio u Mostaru, ali su ispali posto su Buducnost (protiv Sutjeske) i Celik uzeli po bod, koliko im je trebalo pa su opstali u ligi. Evo rezultata tog famoznog zadnjeg kola:
BEOGRAD: Partizan - Zeljeznicar 4:0
SARAJEVO: Sarajevo - Crvena zvezda 0:4
NOVI SAD: Vojvodina - Dinamo Zagreb 1:7
PRISTINA: Pristina - Vardar 0:0
NIKSIC: Sutjeska - Buducnost 5:5
SPLIT: Hajduk - Dinamo Vinkovci 5:3
MOSTAR: Velez - OFK Beograd 2:3
ZENICA: Celik - Rijeka 1:1
OSIJEK: Osijek - Sloboda 2:1
Naravno, javnost je bila zgranuta i politicko-sportske strukture u tadasnjoj SFRJ su se nasle u ogromnom problemu. Sve je presekao Slavko Sajber, tadasnij predsednik FS Jugoslavije. Ponistio je celo kolo, i predlozio da se odigra novo i svi klubovi u ligi su pristali sem Partizana.
Ali, tu se prica ne zavrsava. Sajber kaznjava Partizan, Zeljeznicar, Crvena zvezdu, Rijeku, Dinamo Zagreb, Buducnost, Sutjesku, Velez, Celik i Sarajevo, koji u sledecu sezonu ulaze sa sest bodova minusa. U novoj sezoni 1986/87 Vardar (samo da dodam:predvodjen cudom od deteta Pancevim ) osvaja titulu, grobari su se ponovo nasli ostecenim jer bi oni sa onih sest bodova kazne bili prvaci.
Dugo, politicko-vojna vrhuska nije mogla da oprosti S.Sajberu na ovim vaspitnim merama i koriste situaciju kada Sajber prenosi neki porodicni nakit iz Beca u Jugoslaviju da se zbog carinskog prekrsaja politicki obracunaju sa njim. Partizan pritiska sudske organe i pred Ustavnim Sudom Jugoslavije trazi titulu iz te sezone i, naravno, dobija.
Rezime: grobarima je titula oduzeta zbog namestanja, ali na Sudu dobijaju titulu iz 85/86 i onu koju je Vardar osvojio sledece sezone...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 02:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
zabraniti pozajmljivanje igraca u istu ligu tipa Zvezda Radu, Partizan Borcu

Ne moze to niko zabraniti jer nema zakonskog osnova,u svim Evropskim ligama praktikuju to pravilo a ne samo kod nas.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 16:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
zabraniti pozajmljivanje igraca u istu ligu tipa Zvezda Radu, Partizan Borcu

Ne moze to niko zabraniti jer nema zakonskog osnova,u svim Evropskim ligama praktikuju to pravilo a ne samo kod nas.

Sve se to moze lako regulisati.
Pozajmljujes visak igraca drugoj ligi i samim tim pojacavas njenu zanimljivost i gledanost. Ovako Zvezda posudi radu 7 igraca i onda na kontu rada ima 6 ili 4 sigurna boda ili Rad ima sigurne bodove u slucaju da Zvezdi nisu ptrebni. Tako odradis 2-3 kluba i pricamo o regularnosti :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U četvrfinalu Kupa Srbije, 10. novembra, sastaće se
Zvezda - Teleoptik,
Sinđelić - Partizan,
Vojvodina - Jagodina i
Sloboda - Spartak.

Je li Sindjelic izbacio Rad u osmini finala

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

1000DIN karta za sve tribine u Kuli, opet bolidi rade po starom :)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 14:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koja smijurija od lige igra se sa samo jednom (1) loptom :lol: :lol: :lol: ovo nema ni u jednoj iole ozbiljnoj ligi kad se djeca skupe za mali fudbal ponesu bar dvije tri lopte ovde se jedna Evropska liga igra sa jednom :lol: :lol: :lol: sve se moze u zemlji Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
sportske.net

Citiraj:
Hajduk:

Brać
Kasalica, Pauljević, M. Kovačević, Radanović, V. Kovačević
Jovanović, Bogić, Maksimović, Živanović
Komazec

Zvezda:

Stamenković
Ninkov, Adi, Tošić, Ignjatijević,
Milovanović, Isah, Vešović, Kadu, Vešović,
Perović, Kaluđerović

Utakmica je počela. Prema očekivanju, Hajduk defanzivan, sa isturenim Komazecom. Prva prilika za Zvezdu, šutirao je Perović, pa Vešović, Brać brani. Uzbuđenja u prvih pet minuta.

Zvezda nije mogla ništa u kuli ni sa 12 igrača :D :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prva pobeda Hajduka iz Kule i veoma vazni bodovi u borbi za opstanak posle deset odigranih kola,Rad pobedio Vojvodinu i vise nego zasluzeno popeo se na drugo mesto Jelen Superlige Srbije,Partizan rutinski savladao Jagodinu rezultatom 3-0 i tako se osamostalio na vrhu tabele pobegavsi Gradjevinarima 2 boda.

Tabela:
Partizan 10 8 1 1 20:6 25
Rad 10 7 2 1 14:5 23
Crvena zvezda 10 7 1 2 13:5 22
Vojvodina 10 5 4 1 10:2 19
Sloboda 10 4 5 1 8:7 17
OFK Beograd 10 4 3 3 10:9 15
Spartak 10 3 5 2 8:7 14
Smederevo 10 2 6 2 12:10 12
Borac 10 2 6 2 6:8 12
Jagodina 10 3 3 4 7:10 12
Javor 10 2 5 3 7:7 11
Indjija 10 2 4 4 8:9 10
BSK 10 2 4 4 6:11 10
Hajduk 10 1 2 7 7:14 5
Čukarički 10 0 3 7 1:15 3
Metalac 10 0 2 8 3:15 2

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fudbaleri Partizana zabeležili su treću uzastopnu pobedu bez primljnog gola u Jelen Superligi i zadržali vođstvo na tabeli ispred Crvene zvezde.

"Crno-beli" su u nedelju kao gosti na „Omladinskom stadionu“ pobedili BSK iz Borče 3:0 (1:0) i tako stigli do devetog trijumfa u prvenstvu.

Partizan je protiv BSK-a poveo u 10. minutu preko Marka Šćepovića kojem je asistirao Almami Moreira. Portugalac je bio strelac trećeg gola u 90. minutu, a tri minute pre njega mrežu je pogodio i Radosav Petrović na centaršut Babovića.

Tabela
1. Partizan 11 9 1 1 21:6 28
2. Crvena zvezda 11 8 1 2 14:5 25
3. Rad 11 7 3 1 14:5 24
4. Vojvodina 11 6 4 1 14:2 22
5. Spartak 11 4 5 2 13:9 17
6. Sloboda PS 11 4 5 2 8:8 17
7. OFK Beograd 11 4 3 4 10:10 15
8. Jagodina 11 4 3 4 10:10 15
9. Javor 11 3 5 3 8:7 14
10. Smederevo 11 2 7 2 12:10 13
11. Borac 11 2 6 3 6:12 12
12. Inđija 11 2 4 5 10:14 10
13. BSK 11 2 4 5 6:12 10
14. Hajduk 11 1 2 8 7:17 5
15. Metalac 11 1 2 8 5:16 5
16. Čukarički 11 0 3 8 2:17 3

U 12. kolu. koje je na programu 13. novembra, sastaju se:
Inđija - Metalac
Sloboda - Čukarički
Partizan - Javor
Hajduk - BSK
OFK Beograd - Jagodina
Rad - Crvena zvezda
Borac - Smederevo
Spartak - Vojvodina

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 23:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Ajd sad neka se brisu postovi :lol: evo teme vrhunske ali treba potraziti a ne pustati snimak sa utakmice Smederevo-Partizan na temi crvene zvezde i pizditi :lol: :lol: :lol: i pored upozorenja moderatora da se na temi pisu komentari koji se odnose na temu ali opet dzaba a moderator opet nista samo eto izbrise :wink:

Dakle

Freak_on_a_leasH je napisao:
Mnogo je to price u prazno...poistovjecivat vjeru sa necim kao sto je fudbal je glupost....sta npr ja da sam delija a nisam pravoslavac....sta onda....kod nas je igra slucaja da je veina delija pravoslavne vjeroispovjesti al previse se tu neke stvari generalizuju i prelako se vjeruje u tog boga....gdje su sad one floskule o tome kako je zvezda bitnija od svega....al ispade da je zvezda najbitnija,...osim kad nije...jer onda jbga eto nije.....

Amin!
Zbog istih izlaganja meni se brisu postovi sa teme sa koje ovo kopirano :lol:
Moje prvo raspravljanje u vezi necega sa cime se ne slazem dozivjelo je opste ludilo medju pojedinima a neki su spominjali i neke pleske :lol: :lol:
Cuvaj se Freak :lol:
Ljudi,ja sam poslao Papi i e-mail i sms i mms negodovanja i ljutnje zato sto je dozvolio da se u neposrednoj blizini njegove rezidencije te katolickog svetilista Vatikana odigra utakmica Roma-Kijevo,zamislite na veliku subotu.Taj propust Papa nije smio dozvoliti.
To sto se u cijelom svijetu igraju utkmice na veliku subotu koja uopste nije crveno slovo je necuveno.Da ne komentarisem utakmice koje igraju na Uskrs i ponedeljak koji je u crkvenom kalendaru jaci od te subote i utorak isto.To je bruka cijelog svijeta.O idiotlucima fudbalskim koji se desavaju za Novu Godinu i Bozic kao npr. u Engleskoj,pa to je da covjek povrati.
Kjafiri jedni !!! Svi ste na krivom putu i Bog ce vas kazniti ali nikad nije kasno da naucite a imate vala i od koga :lol: Pa kako nije smiruja jer nemoguce je da svi glupi a grupa nekih cigana ,,pametna,,
Naravno radi se o ciganskom lopovluku sto nije nista cudno ni novo.Naime,ako pobjede neces ostat ziv,sto smo vidjeli nakon jadne pobjede u kupu koja im nije donijela nista.Ako izvuku nerijeseno opet dobro jer treba i to znati a nema navijaca a ako izgube onda ce biti ,,lako vam je sad kad nemamo podrsku,,
Moze li sramotnije od toga!?Kava bre vjera kakvi bakraci,jos ti ,,navijaci,,koji su izdali to saopstenje,sve se bojim da su toliki vjernici.Sve go hostapler beogradski.Da se zaista oni drze vjere i crkve eeee kako bi to lijepo bilo.
Ma bjazziiii...

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 23:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja stvarno postujem svacije stavove da su stavovi zaista zbog razloga zbog koji su nastali opravdani.Vaskrs bi se mozda i mogao uzeti u obzir ali da se ti ljudi zaista drze toga.Pa bre glavu dajem da nijedan postio nije niti je ikad.I ta neka tradicija, cuj ,,bez fudbala ne vaskrs,, :lol: valjda bez fudbala na veliku subotu,sta li vec!?
E svasta...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ti si zaista neponovljiv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... Cak ces prestici i contador-a koji se provaljivao ovdje prije nekih 5-6 mjeseci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 23:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Normalno da se provaljujem za tebe kad ti totalna provala cigana za koju i sam znas da je cirkus ne ide sad u prilog :wink:
I de stavi jos koji smajli da budes bas ono ubjedljiv :lol: sto inace jesi :lol:
I jos nesto,a ti samo nastavi sa mudrostima :wink:
Nedelja vece,dva momka iz ultra boysa dosla u posjetu malo dijaspori :wink:
Sjede dva stola od mene,leše se od pive,ne znaju kud gone.
Vaskrsnji post,a vjernici se lese ili mozda ovi iz ultra boysa su kjafiri i izrodi :lol:
Je li tako da lazem?Je li tako da ti ovo ne odgovara :wink:
Ne daj se :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]