Звезда дуго није имала квалитетнијег играча а са друге стране са толико мало памети, примјетићете да се ово односи на његову брачну заједницу са мега/ултра/гига популарном дивом српског естрадног неба

.
Иначе, лично се јако радујем његовом потпису иако је очигледан разлог његовог повратка - промоција преко Звезде илити карта за поновни одлазак у неку од лига петице. По мени и то је коректно, Звезда ће добити јако квалитетног играча који може да игра на пар позиција, а уз то је игра лијевом ногом (ако се не варам) и још понешто зарадити слиједеће сезоне. Не слажем се са Shoole-том када каже да гомиламо дефанзивце, бар оне централне, сезона је дуга а кад уз то додамо куп утакмице и утакмице Лиге Европе штопери се јако троше. Бројка од 3 + 1 је на мјесту.
Сад би тек останак Нинкова имао праву тежину.
Тим и није лош кад се све реално сагледа, ако са резервом узмемо Коромана и његову форму, односно да ли ће одмах моћи да га користи у пуном капацитету. На страну моје симпатије према њему, мислим да је у питању сјајан играч, који је вјерујем мало средио и темперамент. Кад су задњи везни у питању, Исах би требао бити стартер али и Савио је прошлу сезону одиграо јако коректно па и са њим на тој позицији не би требало бити зиме.
Једина позиција на којој би могло бити проблема је класични шпиц. Ово што имамо на располагању ми не улива повјерење, далеко од тога да су Перович и Јевтић лоши, али ипак неко кога би екипа истрпила 90 минута из меча у меч. Помињао се тај бугарин, односно још неке стране варијанте које ми се чине и најреалније. Неко хладнокрван, искусан, прије свега.