banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2009, 14:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2009, 20:54
Potpuno saosjećam sa narodima BiH koji nisu imali tu sreću da iduće godine uz hladno pivo i mezet participiraju u jednoj mondijalističkoj interakciji. Ako je neko zaslužio da bude na završnoj smotri, danas već, fudbalskog folklora onda je to reprezentacija koju je osmislio Miroslav Ćiro Blažević. Duh koji ona generiše predstavlja istinsku dvoličnost i intelektualnu bijednost ovih prostora. Takvi kakvi su današnji uslovi takve i treba svijet da vidi. Srbi imaju čemu da se vesele i da je bilo imalo domaćinskog obraza selektori Srbije i Slovenije morali su javno pozvati sve narode bivše SFRJ da uzmu učešće uz njihove timove kroz aktivno navijanje i iskrenu komšijsku podršku. Profesionalna sakatost, licemjerje i taktika "out of range" nisu obezbjedili BiH završnicu u Južnoj Africi, ali su joj obezbjedile sliku predratnih novinskih članaka. Početi iz početka može samo jedna kvalitetna sredina. Elan je nešto više od SOURa u Sloveniji, a BiH je kompleksnija od jednog "pedera" kakav je Ćiro!
Dobro se upitajte kolika je vrijednost sporta u duhovnom uzdizanju sredine koja vas okružuje? Ovo su bila prva pitanja i riječi koja su potekla iz usta velikog Boška V. iz sela Ljeskare, zaseok Dubočaj, koji je jednom prilikom bio na utakmici između Hambarina i Gomjenice. Otprilike izgledalo je isto i prije četrdeset godina. Samo, uslovi života bili su drugačiji i nije bilo prostora za manijačenje nad zdravim razumom!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
И да Ногометни савез БиХ не повлашћује Насера Орића и даје му карте за ВИП ложу. И онда ја треба да се идентификујем са таквом репрезентацијом...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
shoole je napisao:
И да Ногометни савез БиХ не повлашћује Насера Орића и даје му карте за ВИП ложу. И онда ја треба да се идентификујем са таквом репрезентацијом...

Nisam cuo za to, ali opet kazem treba pitati predstavnike srpskog naroda u Fudbalskom sazvezu BiH sto ne dignu svoj glas protiv toga, vec samo cute i uzimaju dobre plate.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
BL Boy je napisao:
shoole je napisao:

Nisam cuo za to, ali opet kazem treba pitati predstavnike srpskog naroda u Fudbalskom sazvezu BiH sto ne dignu svoj glas protiv toga, vec samo cute i uzimaju dobre plate.

Prelistaj temu.
Bilo na FTV-u.
Citiraj:
U istoj toj svečanoj loži svoje mjesto imali su Naser Orić i Selma Bajrami.

A o ratnim zastavama Armije BiH i parolama bošnjačkih navijača treba pisati...
i onda se neko naljuti kada ljudi pišu da je to samo selekcija Bošnjaka.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 15:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Cestitam nam(srpskom lobiju) na dobro odradjenom poslu! Znao sam da ce ih uzdrmati ono sto smo im pripremili, ali nisam vjerovao da ce se ovako raspasti. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
BL4ever navijanje za BiH je individualni cin svakog pojedinca i njegova licna stvar. Cinjenica da nije bilo organizovanog navijanja, ali se utakmica BiH-Portugal itekako pratila i u RS. Milsim da je cijela stvar oko navijanja za BiH ispolitizovana i da mnogi ljudi vise iz inata navijaju protiv BiH selekcije. Ja i dalje ne razumijem tu politiku i taj stav sto se Srbi odricu BiH kao da su dosli i s marsa spali ovdje a ne bili na ovom prostoru oduvijek. Isto tako ne razumijem kako neko moze zivjeti u jednoj drzavi, a navijati protiv njene (ne mora za nju ako igra sa nekom tamo lijevom zemljom ako nista moze bar biti indiferentan, ako vec ne simpatise repku).

Sto se tice politicara i trecerazrenih kadrova koje salju u zajednicke institucije to samo pokazuje da su deklarativno za BiH, a zvanicno protiv zemlje u kojoj zive sto je isto mislim pogresna politika mada kad je o ovom slucaj to ne mjenja stvari (bio trecerazredni ili ne on je ipak Srbin i ide tamo uredno prima platu i niko ga ne proziva za to).

Sto se tice mog diskutovanja i pretpostvki koje kazes da iznosim, ja i ne mogu reci nista drugo kad si i ti sam neodredjen i pola stvari kazes mozda jesam mozda nisam, dakle nisi i ne zelis biti iskren a hoces da ozbiljno diskutujes.

Sto se tice ratnih zastava na terenima uvijek je bilo i bice nacionalista, to je tako i ne mozes zbog toga generalizovati stvari. Ipak su u manjini navijaci sa tim zastavama kao i pojedini sa zastavama Turske. To su ekstremisti i pacenici.

Konjovodja sto se mene tice ne mora me niko pozivati ja cu navijati za Srbiju kao i za Sloveniju, zelim im puno srece i vec sam rekao za sve zemlje bivse juge navijam nebitno ipak su po porijeklu blizi od nekih tamo camuga i sl. pozzz

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ne mogu biti 100% siguran, ali mislim da reprezentativci ne dobijaju mjesecnu platu.

Ne moze me niko ubjediti da je identicna stvar igrati za reprezentaciju, i npr. raditi u agenciji BiH za bankarstvo, ili da se to moze opisati "nije sija, nego vrat". Nema sanse.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
BL Boy je napisao:
...Isto tako ne razumijem kako neko moze zivjeti u jednoj drzavi, a navijati protiv njene (ne mora za nju ako igra sa nekom tamo lijevom zemljom ako nista moze bar biti indiferentan, ako vec ne simpatise repku).

Sjećam se svojevremeno na tekmi Danska - BiH kako su Danci bh. porijekla zdušno navijali protiv Danske i kako se niko u BiH nije na to bunio...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 15:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ćiro, pederu! :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
...Isto tako ne razumijem kako neko moze zivjeti u jednoj drzavi, a navijati protiv njene (ne mora za nju ako igra sa nekom tamo lijevom zemljom ako nista moze bar biti indiferentan, ako vec ne simpatise repku).

Ali ti je savrseno jasno zasto se na smrtovnici reprezentaciji Portugala (btw :lol: :lol: :lol: ), na prvom mjestu ozaloscenih nasao M.D? Tu nema nista cudno?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Duh koji ona generiše predstavlja istinsku dvoličnost i intelektualnu bijednost ovih prostora. Takvi kakvi su današnji uslovi takve i treba svijet da vidi. Srbi imaju čemu da se vesele i da je bilo imalo domaćinskog obraza selektori Srbije i Slovenije morali su javno pozvati sve narode bivše SFRJ da uzmu učešće uz njihove timove kroz aktivno navijanje i iskrenu komšijsku podršku. Profesionalna sakatost, licemjerje i taktika "out of range" nisu obezbjedili BiH završnicu u Južnoj Africi, ali su joj obezbjedile sliku predratnih novinskih članaka.

Врх :lol:

А Ћиру минирао бивши Србин Мисимовић :lol:

Citiraj:
Isto tako ne razumijem kako neko moze zivjeti u jednoj drzavi, a navijati protiv njene

Грешиш овај синко, силно грешиш...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Lear je napisao:
BL Boy je napisao:

Sjećam se svojevremeno na tekmi Danska - BiH kako su Danci bh. porijekla zdušno navijali protiv Danske i kako se niko u BiH nije na to bunio...

Malo ti je neukusna ova opaska, jer ti "danci bh porijekla" su na silu protjerani sa ovih prostora tamo davne 1993, tako da ti ovaj pokusaj duhovitosti pada u vodu. Al da ti ne propane fora, mozda se neko nasmijao tvojoj poskocici. :wink: . Meni ce licno uvijek biti cudno da srbi iz manjeg bh entiteta navijaju za zemlju koju 90% ljudi vidi samo na izvjestajima iz dnevnika RTRS-a, al neko ce reci to je izbor pojedinca. Super. Tako i treba. Ali isto tako mi je cudno da dizete, o vi silni protivnici beha reprezentacije, toliku buku kad neko ponese zastavu sa ljiljanima na tribinu. Zar vas ne interesuje beha repka pobogu brate? Zasto vas boli kita onda za Misketom i Cirom i zastavama ako vas ne interesira? Pustite sve to na miru i pokusajte srediti sebi biometrijske srbijanske pasose ( ako ih uspijete izganjati jedino ako iselite u Sumadiju, Macvu ) i jeftine karte za JAR. Usput i vjezbanje vjestackog ekavskog nebi skodio. :wink:

Poslednji put menjao La Point dana 25 Nov 2009, 16:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
MuskoBre je napisao:
BL Boy je napisao:

Ali ti je savrseno jasno zasto se na smrtovnici reprezentaciji Portugala (btw :lol: :lol: :lol: ), na prvom mjestu ozaloscenih nasao M.D? Tu nema nista cudno?

Posto je izjavio da navija za BiH samo kad igra protiv Turske a i tu je pogazio rijec jer se nije pojavio na Bilinom da navija protiv silnih, omrazenih Osmanlija.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije mogao da dodje, ispracao je pobjednike grupe na SP. No dobro, i vi i dalje imate sanse. Ako vas Sony Playstatione izda, bojim se da ne pretjerate.Alternativno, nadam se da ste nabavili dovoljan broj tv prijemnika. I naravno, obzirom da smo mi pravi domacinski narod, svi ste pozvani da kao gosti dajete doprinos navijanju i podrsci sampionu grupe. Naravno, klempo vas cheka.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
Lear je napisao:
BL Boy je napisao:

Malo ti je neukusna ova opaska, jer ti "danci bh porijekla" su na silu protjerani sa ovih prostora tamo davne 1993, tako da ti ovaj pokusaj duhovitosti pada u vodu. Al da ti ne propane fora, mozda se neko nasmijao tvojoj poskocici. :wink: . Meni ce licno uvijek biti cudno da srbi iz manjeg bh entiteta navijaju za zemlju koju 90% ljudi vidi samo na izvjestajima iz dnevnika RTRS-a, al neko ce reci to je izbor pojedinca. Super. Tako i treba. Ali isto tako mi je cudno da dizete, o vi silni protivnici beha reprezentacije, toliku buku kad neko ponese zastavu sa ljiljanima na tribinu. Zar vas ne interesuje beha repka pobogu brate? Zasto vas boli kita onda za Misketom i Cirom i zastavama ako vas ne interesira? Pustite sve to na miru i pokusajte srediti sebi biometrijske srbijanske pasose ( ako ih uspijete izganjati jedino ako iselite u Sumadiju, Macvu ) i jeftine karte za JAR. Usput i vjezbanje vjestackog ekavskog nebi skodio. :wink:

Šta se ti tu jediš, poenta posta je bila da ne treba biti licemjeran... nastavkom tvog komentara si pokazao pravo lice, kao uostalom i većina onih iz federacije... zbog toga ova zemlja i ne ide naprijed, ali dobro, lako je pisati iz Njemačke, Austrije i sl. jer BiH ionako vidiš jednom ili 2 puta turistički...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Svojevremeno sjecanje te vara. :) Ne znam da postoje Danci bh porijekla.To su bili Bosanci i Hercegovci vjerovatno rodjeni i nastanjeni u Danskoj.Koje su vjeroispovjesti ne bih ti znao reci.Posto pretpostavljam da ti je znacajna ta informacija.
Velika vecina ih ima dvojno drzavljanstvo.btw Na toj tekmi su bili navijaci BiH iz cijele Evrope.

Ne znam zasto vam smeta zastava sa zlatnim ljiljanima.Da nije bilo te zastave i onih koji su je nosili i nose je jos uvijek,ne bi bilo ni ove teme. :) Niti bi bilo drzave Bosne i Hercegovine. :)

Ajd uzdravlje,da zajedno odemo na EP,bez cire uz Misketa kralja, na celu sa Sergejom Barbarezom! :)
Znate li koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa ?
Fudbaleri igraju na SP. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
Lear je napisao:
BL Boy je napisao:

Sto se tice karata, za koju destinaciju vi sebi ganjate karte, i kojim povodom? Vidite da vam je Zenica maximalan domet. Tri puta :lol: ispadate ko najveci papci u barazu, manite se corava posla, svako normalan je do sad mogao da vidi da ovo nije za vas.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

wolfsburg_rapsodija je napisao:
Svojevremeno sjecanje te vara. :) Ne znam da postoje Danci bh porijekla.To su bili Bosanci i Hercegovci vjerovatno rodjeni i nastanjeni u Danskoj.Koje su vjeroispovjesti ne bih ti znao reci.Posto pretpostavljam da ti je znacajna ta informacija.
Velika vecina ih ima dvojno drzavljanstvo.btw Na toj tekmi su bili navijaci BiH iz cijele Evrope.

Ne znam zasto vam smeta zastava sa zlatnim ljiljanima.Da nije bilo te zastave i onih koji su je nosili i nose je jos uvijek,ne bi bilo ni ove teme. :) Niti bi bilo drzave Bosne i Hercegovine. :)

Ajd uzdravlje,da zajedno odemo na EP,bez cire uz Misketa kralja, na celu sa Sergejom Barbarezom! :)

Moj post je potpuno pogrešno protumačen, ali dobro. Imao sam simpatije prema BiH u utakmici sa Portugalom do onog trenutka dok nisam vidio te zastave na stadionu... Nebitno, te zastave su dokaz da je sve to utopija...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Lear je napisao:
wolfsburg_rapsodija je napisao:

Moj post je potpuno pogrešno protumačen, ali dobro. Imao sam simpatije prema BiH u utakmici sa Portugalom do onog trenutka dok nisam vidio te zastave na stadionu... Nebitno, te zastave su dokaz da je sve to utopija...

Velika steta, izgubili smo vjernog navijaca. :) Ne znam na sta si mislio da je utopija.Bosna i Hercegovina nije utopija.Ona je tu vjekovima
htijeli mi to priznati ili ne.Ona je fakat, nepobitna cinjenica i nasa realnost.Jos jednom ti kazem dok je onih koji nose zlatne ljiljane bice i Bosne i Hercegovine.
Po tvome, ako bi neko sa zastavom srpskog naroda navijao za BiH onda onaj drugi to ne bi trebao ciniti.Glupost.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako je ovo drzava, ja sam motokultivator.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]