Помаже бог,браћо и добра вам вече.Јавио бих се ја много раније да оставим коментар поводом меча између Реала и Партизана,да ме није задесио несретлук.Наиме,послије изгубљене лопте играча Партизана у последњим тренутцима меча,једноставно се ничега не сјећам.Тек су ми јутрос све испричали.Ја сам другови доживио душевни колапс,разум изгубио и завршио у хитној.На позив особља из локала гдје сам гледо меч са својим великим пријатељом,хитна је дошла по мене и одвела ме.Јутрос сам се пробудио између 11:00 и 11:30 часова.Био сам у коми.

Када сам отворио очи,запиао сам се:Боже,шта ја радим у болничком кревету и какве су ово двије ,,приказе у бијелом одјелу,, око мене?! То су били доктори,који су почели да ми ,,овлаш,, лијепе шамаре чим сам отворио очи.Умал се нисам побио са њима,јер шта ме којег мог ђоку шамарате.

Некако су ме смирили и све ми лијепо објаснили,као желе да виде јесам ли при себи.Хајд,добро.
Иако сам хтјео одмах кући,нису ме пустили.Тек негдје око 15 часова су пристали да дође пријатељ мој са којим сам гледо утакмицу,по мене!Доктори су узели мој број тел. и рекли да ће ме звати сваки пола сата,неколико пута и да се морам јавити,а ако се не јавим ето их опет
Кући сам дошо у року од пола сата.Пријатељ је отишо својој кући.Ником ништа нисам јавио,ни матери ни дјевојци,ма ником ништа да не буде панике.Доктори су ме назвали три пута и више нису звали.Уредно сам им се јављо па су се вјероватно увјерили да је све у реду.Око 18 часова сам се осјећао уморно,опет сам заспао и спаво све до мало-прије.Имао сам неколико позива,ништа чуо нисам.Неки од тих позива су били и од дјевојке али њој сам се јавио и сложио неку причу ,ово оно,да се не диже прашина опет без потребе,јел.Знате,моја дјевојка навија за Звезду бре,а спремио сам се да одем по њу и идемо мало у провод,али претходно сам ето желио да се вама мало јавим

Она нема баш неке везе иначе о спорту,него ето као она навија за Звезду и воли мало некад да подбада,када има разлог за то.Све ја то прихватам као шалу,али другови ако ме вечерас буде подбадала послије оног синоћњег пораза Партизана,а зна да сам ишо гледат,и још шта ми се свашта издешавало,бојим се да ћу јој и ноге и руке поломити и од провода се може десити спровод.Надам се да ће бити све у реду а и осјећам се боље.Држите ми палчеве
Знам да ово никога не занима и опростите на замарању али морао сам се мало изјадати.
А и мало шале није на одмет,јел.
А сад стварно мало о мечу.
Па јој и хљебе и боже,јој небеса па како опет пола коша?!Не могу да вјерујем да након 3-4 пута у узбудљивој завршници нисмо изашли као побједници!Невјероватно за објаснити,али то је само данак неискуству.Ма ништа друго није,као да су се препали побједе у Мадриду.У појединим моментима су се односили према лопти као да је експлозивна направа,као да је не смију ухватит,несигурност у додавању,беспотребно губљење лопте и на крају ,што је најжалосније,не успјети се оупште органиовати за шут а цијелу завршницу су имали лопту у рукама.Па можда је могао и неки улазак под кош,јер су играчи Реала били развучени,пробати можда неки фаул извући па макар једно слободно погодити.Није се морало ићи на тројку обавезно,али трема,трема и страх.Лако је можда сад причати,али ипак су то момци који то сваки дан тренирају и требају се знати понашати у таквим ситуацијама.
Да ми је неко понудио на самом почетку пораз Партизана од пола коша,прихватио бих без размишљања.Ово је велики успјех и треба бити задовољан,што и јесам,али опет....ух замало!
Ако си већ губио толико и све то стигао,па дај бар потруди се да то ријешиш у своју корист а не да се то опет прокоцка.Кажем опет,јер се то исто дешавало и у Истанбулу кад смо губили добро па стигли,па у Атини губили 15-16 разлике и то стигли и ово синоћ,али све изгубили.Додуше,бољи смо од Реала,Ефес-а у међусобним дуелима,што може бити од значаја на крају.Треба побједити Паниониос са више од 5. поена(тројка украдена),и нека се изгубе оба меча и у Милану и у Москви али не пуно и ја мислим да Партизан може макар као четврти у групи,отићи даље!А и заслужио је
Још једном све честитке момцима на пожртвовању и што је најбитније,нису дозволили бруку.Све честитке и Мр.Др. Дулету Вујошевићу.
Напријед Партизан !!!
Одох сада! Поздрав свима....