banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Dec 2008, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Помаже бог,браћо и добра вам вече.Јавио бих се ја много раније да оставим коментар поводом меча између Реала и Партизана,да ме није задесио несретлук.Наиме,послије изгубљене лопте играча Партизана у последњим тренутцима меча,једноставно се ничега не сјећам.Тек су ми јутрос све испричали.Ја сам другови доживио душевни колапс,разум изгубио и завршио у хитној.На позив особља из локала гдје сам гледо меч са својим великим пријатељом,хитна је дошла по мене и одвела ме.Јутрос сам се пробудио између 11:00 и 11:30 часова.Био сам у коми. :( Када сам отворио очи,запиао сам се:Боже,шта ја радим у болничком кревету и какве су ово двије ,,приказе у бијелом одјелу,, око мене?! То су били доктори,који су почели да ми ,,овлаш,, лијепе шамаре чим сам отворио очи.Умал се нисам побио са њима,јер шта ме којег мог ђоку шамарате. :-? Некако су ме смирили и све ми лијепо објаснили,као желе да виде јесам ли при себи.Хајд,добро.
Иако сам хтјео одмах кући,нису ме пустили.Тек негдје око 15 часова су пристали да дође пријатељ мој са којим сам гледо утакмицу,по мене!Доктори су узели мој број тел. и рекли да ће ме звати сваки пола сата,неколико пута и да се морам јавити,а ако се не јавим ето их опет :angry1:
Кући сам дошо у року од пола сата.Пријатељ је отишо својој кући.Ником ништа нисам јавио,ни матери ни дјевојци,ма ником ништа да не буде панике.Доктори су ме назвали три пута и више нису звали.Уредно сам им се јављо па су се вјероватно увјерили да је све у реду.Око 18 часова сам се осјећао уморно,опет сам заспао и спаво све до мало-прије.Имао сам неколико позива,ништа чуо нисам.Неки од тих позива су били и од дјевојке али њој сам се јавио и сложио неку причу ,ово оно,да се не диже прашина опет без потребе,јел.Знате,моја дјевојка навија за Звезду бре,а спремио сам се да одем по њу и идемо мало у провод,али претходно сам ето желио да се вама мало јавим :) Она нема баш неке везе иначе о спорту,него ето као она навија за Звезду и воли мало некад да подбада,када има разлог за то.Све ја то прихватам као шалу,али другови ако ме вечерас буде подбадала послије оног синоћњег пораза Партизана,а зна да сам ишо гледат,и још шта ми се свашта издешавало,бојим се да ћу јој и ноге и руке поломити и од провода се може десити спровод.Надам се да ће бити све у реду а и осјећам се боље.Држите ми палчеве 8)

Знам да ово никога не занима и опростите на замарању али морао сам се мало изјадати.
А и мало шале није на одмет,јел. :wink: :lol:

А сад стварно мало о мечу. :)
Па јој и хљебе и боже,јој небеса па како опет пола коша?!Не могу да вјерујем да након 3-4 пута у узбудљивој завршници нисмо изашли као побједници!Невјероватно за објаснити,али то је само данак неискуству.Ма ништа друго није,као да су се препали побједе у Мадриду.У појединим моментима су се односили према лопти као да је експлозивна направа,као да је не смију ухватит,несигурност у додавању,беспотребно губљење лопте и на крају ,што је најжалосније,не успјети се оупште органиовати за шут а цијелу завршницу су имали лопту у рукама.Па можда је могао и неки улазак под кош,јер су играчи Реала били развучени,пробати можда неки фаул извући па макар једно слободно погодити.Није се морало ићи на тројку обавезно,али трема,трема и страх.Лако је можда сад причати,али ипак су то момци који то сваки дан тренирају и требају се знати понашати у таквим ситуацијама.
Да ми је неко понудио на самом почетку пораз Партизана од пола коша,прихватио бих без размишљања.Ово је велики успјех и треба бити задовољан,што и јесам,али опет....ух замало!
Ако си већ губио толико и све то стигао,па дај бар потруди се да то ријешиш у своју корист а не да се то опет прокоцка.Кажем опет,јер се то исто дешавало и у Истанбулу кад смо губили добро па стигли,па у Атини губили 15-16 разлике и то стигли и ово синоћ,али све изгубили.Додуше,бољи смо од Реала,Ефес-а у међусобним дуелима,што може бити од значаја на крају.Треба побједити Паниониос са више од 5. поена(тројка украдена),и нека се изгубе оба меча и у Милану и у Москви али не пуно и ја мислим да Партизан може макар као четврти у групи,отићи даље!А и заслужио је :)
Још једном све честитке момцима на пожртвовању и што је најбитније,нису дозволили бруку.Све честитке и Мр.Др. Дулету Вујошевићу.

Напријед Партизан !!!

Одох сада! Поздрав свима....

:hello2:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2008, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja tuge i zalosti od utakmice!Ja gore izdanje Partizana,nisam gledo odavno,odavno!!! :(

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2008, 23:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

CSKA-Real Madrid 78:82 :lol: Pa nisu bas odmah morali izgubit kod kuce nakon sto su izborili plasman u top 16!Mislim,odjednom je Real toliko ojaco da pobjedi CSKA u gostima!Ma da......

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 14:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I groblje će morati dobiti CSKA, ako žele prolaz dalje.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 15:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Nije baš tako, zavisi dosta toga od ostalih utakmica u grupi, pogotovo od ove večeras.
Postoji nekoliko, vrlo realnih, kombinacija prema kojima, sa pobjedom nad Grcima, Partizan ide dalje.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sve mi se cini da se stima da Partizan ispadne tj da bogatiji klubovi prodju u top 16

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Smecarluk, nisam gledao utakmicu ali vidim da vam trener pizdi posle svake i to zbog sudjenja. Mislim da je on i dovoljno veliki gospodin pa da mu to nije izvlakusa

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 21:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Stvarno je tesko sada reci kako ce se ova grupa,koja je cini mi se najkomplikovanija,zavrsiti.Ima jos dva kola da se odigraju a sve je otvoreno.Tim prije sto je u Atini u toku treca cetvrtina a trenutni rezultat je 49:57 u Korist Efes-a.Ako Efes ovo dobije u Atini,bice svasta.Armani je sada u usponu a docekuje Real-a,sledece kolo,dok u Istanbul dolazi CSKA.Partizan domacin Panioniosu.Mislim mozda da je malo bolje da Efes pobjedi veceras...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bice veselo :lol: Uzeo Efes 78:64 ,pa poderali su Grke u Atini.
Nemam pojma sta reci.Evo ovako to izgleda nakon 8. kola.

CSKA 6-2
Real M. 5-3
Efes P. 4-4
Partizan 3-5
AJ Milano 3-5
Panionios 3-5

U sledecem kolu se sastaju:Efes-CSKA,Milano-Real i Partizan-Panionios.
Zadnje kolo 14.01.,sastaju se:Panionios-Milano,CSKA-Partizan i Real-Efes.
Kombinacija ima stot´nu :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedna od najrealnijih kombinacija za prolaz Partizana je da Efes izgubi od Reala i CSK a Partizan dobije Panionios vise od 5 koseva razlike u Beogradu.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Патизану се намеће императив побједе у Бгд. Врло лако се може десити да ова посљедња три у групи заврше са истим односом, побједа и пораза. Ипак, моја је прогноза да ће Милан на зачеље, испред њега Грци, Партизан 4.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2008, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bigman je napisao:
Патизану се намеће императив побједе у Бгд. Врло лако се може десити да ова посљедња три у групи заврше са истим односом, побједа и пораза. Ипак, моја је прогноза да ће Милан на зачеље, испред њега Грци, Партизан 4.

Мораће се победити Паниониос кући више од 5 разлике а врло могуће и ЦСКА у гостима.
Биће јако тешко али најјачи кад је најтеже!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2008, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Није искључено ни да вам Руси у задњем колу изађу у сусрет са "другом" екипом. Можда би радије вас у другом кругу, него Грке... Мислим да је ова екипа зрела за топ 16, иако сам на почетку сезоне био скептичан по том питању. Нек је са срећом!

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2008, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma kakvi Rusi i drugi tim,Mesina ce pre igrati za Milano nego za nas

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 10:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Какав диван поклон за Божић,добили смо јуче ми :D Дивно је било гледати црно-белу рапсодију ,коју су нам приредили млади кошаркаши Партизана и тако увеличали већ ионако огромно божићно расположење.Потопљен је Паниониос са 23 коша разлике.
На крају је на семафору стајало 80:57 :hello1: Овом побједом,Партизан је направио велики а можда и одлучујући корак за улазак међу 16 најбољих тимова Европе.
Ја мислим да би Анђелија Арбутина са својим колегицама убацила Партизану макар који кош више :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2009, 01:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Након побједе Арманија над Реалом 70:61,заиста не знам какав би могао бити крајњи исход у овој групи.Предајем се :lol: ....ипак треба сачекати Православну Нову Годину и навече задње коло Еуролиге,а сви се мечеви играју дакле 14. јануара и сви тачно са почетком у 19.30 часова.А до тад....само опуштено :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2009, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Partizan poslednje kolo pobedjuje CSK-a u Moskvi,o ostali nek stimaju koliko hoce

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2009, 18:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Joj bi dobro bilo da se kojim slucajem to desi ,mada realno tesko za ocekivati....ali zasto nam ne bi braca malo podpomogla :D sta bi im falilo,svakako su se davno plasirali medju 16 najboljih....

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2009, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bas ce nam pomoci,zbog njih smo i dosli u ovakvi situaciju,da su pretproslo kolo dobili Reala kod kuce mi bi vec bili u top 16 ili da nisu izgubili od Milana a vodili su 25 razlike,ipak je Mesina Talijan i sve ce uciniti da Milano prodje.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2009, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Bas ce nam pomoci,zbog njih smo i dosli u ovakvi situaciju,da su pretproslo kolo dobili Reala kod kuce mi bi vec bili u top 16 ili da nisu izgubili od Milana a vodili su 25 razlike,ipak je Mesina Talijan i sve ce uciniti da Milano prodje.

Sijuks-e,ne kazem ja tvoja teorija ne stoji,ne bi me cudilo da Partizan na kraju i ispadne pored tri peha koja je dozivio gubeci sa pola kosa.No,ipak druze nije se ni Realu igrati,jer sta evo recimo da Partizan dobije CSK-a a Real izgubi od Efes-a.Real dolazi na odnos pobjeda-poraz
5-5 bas kao i Partizan,a ko je bolji od ta dva tima to znamo.Ako Partizan izgubi a Real dobije i Armani dobije u Atini,onda Partizan i Efes imaju 4-6 a opet znamo ko je bolji medjusobno.Mislim cak i da Panionios dobije sa solidnom razlikom Armanija,ima jos uvijek teoretske sanse.E jedino je ostalo ovako:Partizan gubi u Moskvi,Real gubi kod kuce,Armani dobija u Atini i onda Partizan bi ispao.Ako se to desi e jbg onda neka se desi.Zasto CSK-a tuce Efes-a u Istanbulu kad su svakako najvjerovatnije obezbjedili prvo mjesto i da su izgubili?Moguce je da ce se mozda nesto probati namjestiti ali nemoj druze zaboraviti da svi mecevi pocinju u isto vrijeme a ne danas jedan a sutra dva.jedino da im neko ,,live,, dojavljuje stanje u Moskvi pa sad dodajte gas morate dobit ili hej pustaj Efes da prodje.Ja mislim da Real treba dobiti to da ih ne bi na kraju glava bolila slucajno.Opet kazem ,moze se desiti svasta ali ipak sacekajmo :)
Pozdrav stari i naprijed Partizan.Mislim da su zasluzili.
Jah,da ne zaboravim,moze igrati i kos razlika ulogu,gdje je Partizan jak.Real kao drugi ima +22,Partizan ima samo 6 zaostatka,dakle +16,a ostali su u debelom minusu.....Armani
-21,Efes -46 a Panionios -104.....bice uzbudljivo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]