banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 02:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Avg 2008, 12:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
istina je da je Borac ostecen protiv Zrinjskog, a kada je sudjenje u pitanju, cuo sam da su kaznjeni glavni i jedan od pomocnih sudija sa 3 i 6 utakmica suspenzije.
nazalost, nisam stigao na premijernu utakmicu u Banjaluci protiv Orasja, ali sam cuo da je Borac pocascen, obzirom da sudija nije svira cist penal za Orasje!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 08:47 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Avg 2008, 08:43
bles je napisao:
у мостару је било око 100 Лешинара....Борац док ми нисмо ушли на стадион био је разбијен са 2-0,а од тренутка кад смо ушли креће наша пјесма и преокрет уз одваљивање зрињског на терену....иако су судије максимално навлачиле усташама...на покушај наших играча да пређу центар офсајди су одмах свирани...све је било изрежирано као и пенал на самом крају...играчи су дали свој максимум и не може им се ништа замјерити...
Slika

Hocete li doci Zvijezdi na gostovanje

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 12:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
Лешинара око 60 у Требињу...
Slika

Slika

остале слике
http://www.lesinari1987.net/galerija/th ... p?album=32

звијездашу дођи на текму,па онда типкај нешто по форуму :roll: :fist:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 13:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Avg 2008, 08:43
Dodi ti na tekmu pa pisi,igramo u Orasju zbog izgradnje stadiona,nadam se da ces doci da gledamo tekmu.hehe he

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 17:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Slika

Борац је опет поражен 2-0 од клуба Звијезде из градачца...текма се играла у орашју а тамо је било и 70 Лешинара....
а идућег викенда играмо са Сарајевом....

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2008, 08:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ako se po jutru dan poznaje, Borac bi i ove godine lako mogao ispasti iz lige.

Стојан Врањеш поцијепао дрес

БAЊA ЛУКA - Првотимац Борца Стојан Врањеш приликом замјене у 75. минуту на утакмици против Звијезде скинуо је дрес, поцијепао га, бацио према саиграчима и стручном штабу и упутио се ка свлачионици.

Потенцијални млади репрезентативац БиХ је тако реаговао непрофесионално и дао је повода публици у Орашју да овај његов несхватљив гест пропрати смијехом, аплаузом и пуни задовољства. Због овога Стојан Врањеш је на јучерашњем јутарњем тренингу био одстрањен од остатка екипе, а занимљиво је, да по уобичајеној пракси, тренинг није водио шеф струке Миломир Одовић. Он се тренутно налази у Сарајеву и доћи ће у току данашњег дана. Управо ће он одредити даљу судбину младог играча.

- Излишно је било шта говорити о поступку Врањеша. Неспортски и непрофесионално се понио не респектујући ни клуб ни људе у њему и захтијеваћу суспензију. Потпуно неприхватљиво је што је личну немоћ на терену Стојан демонстрирао на такав, ружан начин, кидајући дрес и бацајући га. Има неких ствари преко којих се не може прећи. Ово никада нисам доживио ни као играч од саиграча, али ни од фудбалера које сам тренирао - истакао је шеф струке Борца Миломир Одовић.

Спортски директор црвено-плавих Владо Јагодић истиче да још никаква пријава за Врањеша није дошла, али да је због непримјереног геста суспендован до окончања поступка.

- Стојан треба у року од 24 часа да достави писмену изјаву за то што је урадио. Негативно сам изненађен његовим поступком поготово што је клуб у посљедње вријеме имао изузетно разумијевање према њему. Врањеш, али уједно и сви играчи морају да знају да је Борчев дрес светиња. Не памтим да се ово икада у историји клуба десило. Након изјаве коју достави играч све је на дисциплинској комисији клуба која ради по правилнику - рекао је Јагодић.

Предсједник Спортско-фудбалског предузећа Борац Милорад Јањетовић изненађен је поступком Стојана Врањеша и истиче да ће казне за сваки вид недисциплине и арогантности бити ригорозне.

- Врањеш се огријешио о клупску дисциплину, бацио је велику мрљу и на нас који радимо у Борцу, али и на клуб који живи већ 82 године. То је недопустиво. Лично ћу се залагати за његову суспензију, такви играчи нам нису потребно. Посебно сам изненађен због чињенице што смо максимално коректни били не само према Стојану, већ и његовом брату Огњену, оцу Жељку. Не знам шта се уопште дешава у његовој глави када је могао тако нешто да уради - истакао је Јањетовић.

Први човјек премијерлигаша с Градског стадиона истакао је још један детаљ:

- Познато је да су браћа Врањеш на мети београдске Црвене звезде. Чим су људи с "Маракане" сазнали о немилом догађају звали су ме лично, али и људе у клубу да се распитају о непрофесионалном гесту Стојана. Представници Звезде нису задовољни оним што се десило и у наредним данима обавићемо низ састанака. Није искључено да Врањешов одлазак у Београда сада дође у питање. Нисам оптимиста након контакта с Београђанима.

Врањеш: Без коментара
Првотимац Борца Стојан Врањеш након преспаване ноћи јуче није био расположен за причу послије инцидента у Орашју.

- Немам никакав коментар - било је све што је рекао.

Шпица плакао
Директор Борца Дамир Шпица, капитен Борца из 1988. године када је освојен Куп Југославије плакао је послије утакмице у Орашју.

- Позвао ме је Шпица и рекао ми: "Предсједниче ово не могу да издржим. Гинуо сам за овај дрес, а видите како се данас ниподаштава Борац као клуб и грб који треба да буде светиња". Нисам знао шта да му кажем, остао сам затечен - рекао је Јањетовић.

Јуче нисмо успјели да ступимо у контакт с Дамиром Шпицом.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2008, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Стојан Врањеш поцијепао дрес

Dečko je utripao da je igrač... Ako se dobro sjećam i na utakmici protiv Orašja je paradirao terenom, kao da je Kvarežma i glumatao klasu, a jedan komentar (Stojane tuko), sa tribina, bio je dovoljan da kaže više nego bilo šta drugo. Sad lijepo kazna po džepu, pa ga natejrati da na ruke pere dres, poslije svake utakmice. I usput ga otjerati na trening juniorima, da im sakuplja lopte. Samo treba odrediti na koji period mu treba dati da sve to radi.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 08:35 
Veteran
Veteran

Врањеш: Извињавам се свима

Извињавам се саиграчима, свим навијачима, стручном штабу и свима онима којима је Борац светиња. У Орашју сам реаговао у афекту и жалим због тога.

Ово је јуче истакао млади фудбалер бањалучког Борца Стојан Врањеш који је на суботњој утакмици у Орашју против Борца при замјени скинуо, поцијепао дрес, бацио га на клупу с резервним играчима и отишао у свлачионицу.
- Схватам да сам погријешио, нисам имао намјеру да тако реагујем, али једноставно нисам могао да издржим, пукао сам. Кајем се због тога и жао ми је. Борац је клуб у којем сам поникао, он је за мене светиња. Све ми у животу значи. Нисам смио да поступим на онакав начин, међутим био сам нервозан због наше немоћи на терену. У тој превеликој жељи за побједом и успјехом направио сам глупост - рекао је Стојан Врањеш.

Потенцијални млади бх. репрезентативац и фудбалер за којег се интересује београдска Црвена звезда јуче је послао писмену изјаву у клуб о инциденту у Орашју. У писму је такође навео да се каје и да жали због онога што је учинио.

- - -

Ненад Студен и Златко Ђорић, дојучершњи првотимци премијерлигаша из Лакташа, нови су чланови Борца. Први је потписао уговор на двије године, док је Ђорић потпис ставио до краја такмичарске сезоне, с могућношћу да се та сарадња продужи за још једну годину уколико обје стране буду задовољне.

- Срећан сам што сам по трећи пут у свом клубу. Надам се да ће бити по оној народној трећа срећа, односно да ћу оправдати повјерење људи који су вјеровали у мој квалитет и вратили ме на Градски стадион. И поред нешто лошијег старта вјерујем да се можемо укључити у борбу за горњи дио табеле - истакао је Ненад Студен.

Слично размишља и Златко Ђорић, који је у Лакташима прецртан због кршења клупске дисциплине.

- Шта је било у Лакташима, било је. То је за мене затворена књига и окрећем се новој страници, а то је Борац. Драго ми је да сам се обрео у клубу тако свијетле традиције. Без обзира на нешто лошији старт, мислим да мој нови клуб није пуно заостао за осталим екипама из врха, јер не треба заборавити да је екипа у прва четири кола чак у три наврата играла на гостовањима. Сасвим сам сигуран да ће праве игре и резултати тек сада услиједити - рекао је Златко Ђорић, нови нападач тима са Градског стадиона.

Послије пораза у прошлом колу у гостима од Звијезде из Градачца, у редовима бањалучког премијерлигаша сада се окрећу припреми за наредни првенствени дуел. У суботу, 30. августа, играчи Борца на свом терену одмјериће снаге са екипом Сарајева, једним од најозбиљнијих кандидата за шампионску титулу.

Јањетовић: Биће још појачања

- До краја прелазног рока настојаћемо да ангажујемо још неколико играча јер смо схватили да са овим играчким кадром, ипак, не можемо да остваримо зацртане амбиције. У договору са стручним штабом и директорима надам се да ћемо пронаћи излаз из ове мале резултатске кризе и да ћемо такмичење наставити с много бољим резултатима - рекао је предсједник СФП Борац Милорад Јањетовић.

Ova pojacanju mi djeluju iz supljeg u prazno...
Kao da su Laktasi klub. Samo imaju love da kupuju rezultate.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 10:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sad je pravi ispit za Borac, da li će opet biti grčevita borba za opstanak. Ozbiljan protivnik na domaćem terenu.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Првотимац Борца Стојан Врањеш приликом замјене у 75. минуту на утакмици против Звијезде скинуо је дрес, поцијепао га, бацио према саиграчима и стручном штабу и упутио се ка свлачионици.

Избацивање из екипе, раскид уговора и доживотна забрана уласка на Градски стадион. Клуб није само резултат, већ клуб чине и велике одлуке приликом оваквих дешавања.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2008, 07:48 
Veteran
Veteran

Врањеш суспендован на два мјесеца!

Дисциплинска комисија Фудбалског клуба Борац суспендовала је данас првотимца Стојана Врањеша на два мјесеца неиграња плус новчана казна од 6.000 КМ јер је поцијепао дрес.

На суботњој утакмици 4. кола Премијер лиге у којој је бањалучки клуб гостовао у Орашју код градачачке Звијезде (поражен са 2:0), Врањеш је замијењен у 75 минуту. Своје незадовољство овим потезом стручног штаба исказао је тако што је подерао дрес и бацио га ка клупи са резервним играчима и отишао у свлачионицу.

Пријаву против играча поднио је тренер Миломир Одовић а казну је јуче изрекла Дисциплинска комисија овог бх. премијерлигаша.

- Стојан Врањеш је кажњен за своје понашање које не приличи једном спортисти и члану овог клуба. Такво понашење је недопустиво и не може бити толерисано. Овакво нешто нико није направио у 82 године постојања Фудбалског клуба Борац па не може и не смије проћи без санкција. Док му буде трајала суспензија, неће моћи да тренира са екипом већ то може да чини сам. Такође, клупска опрема и тренажни капацитети два мјесеца за њега ће бити недоступни - рекао је Милорад Јањетовић, предсједник Спортско-фудбалског предузећа Борац.

Јањетовић је казао да ће Врањеш бити кажњен и од стране Фудбалског савеза Босне и Херцеговине:

- Русмир Мрковић из Сарајева, који је био четврти судија утакмице Звијезда - Борац, предао је пријаву против Врањеша дисциплинским тијелима Фудбалског савеза БиХ тако да га највјероватније очекују санкције и од њих - додао је Јањетовић.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 11:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 11:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Odlično izgleda!!! Samo da se ne prepolovi broj ljudi kad dođe neki slabiji protivnik, Borac zaslužuje svaku utakmicu ovakvu posjetu. Možda ne igrom, ali imenom i reputacijom na ovim prostorima, sigurno!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 11:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Koliko je uopste ulaznica?

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Ko je vodja lesinara sad??

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2008, 11:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2008, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
a što su vam zamazane face????
herojski lešinari :roll: :roll: :roll: :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2008, 12:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

DELLBOY...нама су фаце замазане јер смо пичке,а ти си херој иза свог компа... :D :wink: :roll:

http://img222.imageshack.us/img222/3061/lesinarimo3.jpg

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2008, 12:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...neka ovo vazi za sve momke sa tribine, molim vas samo okacite slike one sve govore, a nema potrebe upustati se u rasprave sa indijancima...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2008, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Borac doveo Vukelju ??? !!! Bivseg napadaca Vojvodine i Partizana (i Zvezda se otimala) ... ne tako davno jednog od najperspektivnijih srpskih napadaca ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]