banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 190 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
SIJUKS je napisao:
Planiraju li Laktasi kakva pojacanja?Imam ja neke stele u FC LAUS,mogu vam preporuciti nekog za sitne pare

Da nije Mesa? Hehe mada se on davno prestao baviti fudbalom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Divljak,trazilo ga Celarevo iz Srbije

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.fkcskpivaracelarevo.org.yu/i ... ntent.html

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jest im opasan sajt,je li neko pogledao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 21:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jest opasan ko svekrvin pogled :lol: :lol:

Vrh

Tema posta: Re: ...
PostPoslato: 04 Jun 2007, 21:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 19:47
mali_veseljak je napisao:
Franzzz je napisao:
Imao sam priliku odgledati utakmicu...

...Sudija je odradio odlican posao.....dakle,u prvom poluvremenu,odmah na pocetku utakmice Borac iz Samca ostaje bez jednog igraca i tu vec nastaje pobuna u redovima domacih(i imali su puno pravo da vec tada prekinu mec)...i onda nastaje ono sto ni Kusturica ne bi mogao izrezirati...igraci Laktasa bukvalno pustaju igrace Borca da iz neke kontre daju gol i poluvrijeme se zavrsava sa 1:0 u korist domacina....domacin zadovoljan,predomoslili se da prekinu mec jer racunaju na prednost domaceg terena.....velika greska jer je u nastavku meca vidjelo se da su ih strucno navukli....drugo poluvrijeme,sudija navlaci dres Laktasa i pocinje show...od 50 i kusur minute prste golovi....za veoma kratko vrijeme doslo se do 1:3 u korist gostiju iz Laktasa...tu vec pucaju nervi domacinu...tu se vec nije znalo ko je koga dokacio a ponajvise je sudija stradao....rezime,navukli su ih na tako jeftin nacin...Laktasi nose 3 boda,NEPRAVEDNO!
Nedavno su Laktasi na svom terenu protiv Slobode iz N.Grada gubili do pred sam kraj utakmice 0:2...i onda direktiva odradjuje posao....3:2!
Isto tako na domacem terenu protiv prnjavorskog Ljubica,publika se domaca smije jer se iz aviona vidi da je sve izrezirano.
Kako god....nije se cuditi sto nam je fudbal tu gdje jeste jer se sve svodi na skrnavljenje opstinskog budzeta u korist delegata,sudija i ostalih pacova iz saveza!
Ko god kaze da ove kukuruz lige nemaju veze sa lokalnim laznim politicarima taj se vara ali grdno!

:D :D :D
Pa ne mogu da vjerujem. O kojoj ti utakmici pricas druze?
Navijam za laktase ali cu ti objektivno reci sta je bilo. Od prvog prekrsaja borcevih igraca se vidjelo da ce biti "klanja". Ljudi su namjerno krsili vaznije igrace laktasa. Sudija je sudio nepravedno,ako to znaci da nije sudio domacinski nego kako i treba.Sve oko utakmice je katastrofalno. Redari vrijedjaju cijelo vrijeme igrace laktasa.Igraci borca kod 1:1 gadjaju klupu Laktasa flasama vode??!!Pokazivanje srednjeg prsta navijacima laktasa i pljuvanje po njima da i ne pominjem.Sto je najgore:dva redara na nosilima iznose povrijedjenog igraca Laktasa i cijelo vrijeme ga ljuljaju u nosilima??!!Donose ga do aut linije i ISTRESAJU iz nosila. Odavno nisam vidio ovakav primitivizam i nekulturu. Svi startovi "igraca" Samca su bili nevjerovatno grubi. Ne znam za druge utakmice ali na ovoj je sudjenje bilo korektno. Ne kazem da nije bilo gresaka. Prvi igrac koji je dobio crveni(2 zuta) je to i zasluzio.kod treceg gola za laktase igrac samca udara protivinckog igraca rukom u lice. Golman napada drugog itd. Budi bar malo realan. Pozdrav.

E neka si objasnio ali "OBJEKTIVNO"!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Zemljak iz Prnjavora...to sto ti imas nesto protiv laktasa i sto te boli nas ulazak u premijer ligu je tvoj problem. Ako neko navija za nekoga ne znaci da je automatski neobjektivan. Bilo kako bilo...PREMIJER LIGA!!!
Da,pozdravi mi kuma Kljunica...doduse vise ne igra :D

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2007, 07:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Franzzz je napisao:
Franzzz je napisao:
Imao sam priliku odgledati utakmicu...

...Sudija je odradio odlican posao.....dakle,u prvom poluvremenu,odmah na pocetku utakmice Borac iz Samca ostaje bez jednog igraca i tu vec nastaje pobuna u redovima domacih(i imali su puno pravo da vec tada prekinu mec)...i onda nastaje ono sto ni Kusturica ne bi mogao izrezirati...igraci Laktasa bukvalno pustaju igrace Borca da iz neke kontre daju gol i poluvrijeme se zavrsava sa 1:0 u korist domacina....domacin zadovoljan,predomoslili se da prekinu mec jer racunaju na prednost domaceg terena.....velika greska jer je u nastavku meca vidjelo se da su ih strucno navukli....drugo poluvrijeme,sudija navlaci dres Laktasa i pocinje show...od 50 i kusur minute prste golovi....za veoma kratko vrijeme doslo se do 1:3 u korist gostiju iz Laktasa...tu vec pucaju nervi domacinu...tu se vec nije znalo ko je koga dokacio a ponajvise je sudija stradao....rezime,navukli su ih na tako jeftin nacin...Laktasi nose 3 boda,NEPRAVEDNO!
Nedavno su Laktasi na svom terenu protiv Slobode iz N.Grada gubili do pred sam kraj utakmice 0:2...i onda direktiva odradjuje posao....3:2!
Isto tako na domacem terenu protiv prnjavorskog Ljubica,publika se domaca smije jer se iz aviona vidi da je sve izrezirano.
Kako god....nije se cuditi sto nam je fudbal tu gdje jeste jer se sve svodi na skrnavljenje opstinskog budzeta u korist delegata,sudija i ostalih pacova iz saveza!
Ko god kaze da ove kukuruz lige nemaju veze sa lokalnim laznim politicarima taj se vara ali grdno!

:D :D :D
Pa ne mogu da vjerujem. O kojoj ti utakmici pricas druze?
Navijam za laktase ali cu ti objektivno reci sta je bilo. Od prvog prekrsaja borcevih igraca se vidjelo da ce biti "klanja". Ljudi su namjerno krsili vaznije igrace laktasa. Sudija je sudio nepravedno,ako to znaci da nije sudio domacinski nego kako i treba.Sve oko utakmice je katastrofalno. Redari vrijedjaju cijelo vrijeme igrace laktasa.Igraci borca kod 1:1 gadjaju klupu Laktasa flasama vode??!!Pokazivanje srednjeg prsta navijacima laktasa i pljuvanje po njima da i ne pominjem.Sto je najgore:dva redara na nosilima iznose povrijedjenog igraca Laktasa i cijelo vrijeme ga ljuljaju u nosilima??!!Donose ga do aut linije i ISTRESAJU iz nosila. Odavno nisam vidio ovakav primitivizam i nekulturu. Svi startovi "igraca" Samca su bili nevjerovatno grubi. Ne znam za druge utakmice ali na ovoj je sudjenje bilo korektno. Ne kazem da nije bilo gresaka. Prvi igrac koji je dobio crveni(2 zuta) je to i zasluzio.kod treceg gola za laktase igrac samca udara protivinckog igraca rukom u lice. Golman napada drugog itd. Budi bar malo realan. Pozdrav.

E neka si objasnio ali "OBJEKTIVNO"!

Pitaj onog sportskog novinara iz Prnjavora kako se proveo. Dosao nu je redar na pocetku utakmice i rekao da nista ne slika. Cijelu utakmicu je stajao kraj njega i pazio hoce li sta uslikati. :-?

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 05 Jun 2007, 21:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nemam nista protiv ulaska bilo kog kluba u visi rang takmicenja ali cinjenica je da vas status u premijer ligi jeste prolazan kao i sadasnja vlada RS....

...pogledajmo tzv. vjecnu tabelu timova prve RS lige....postavlja se pitanje,GDJE STE DO SADA BILI???
http://www.fsrs.org/vjecna.htm

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2007, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Franzzz je napisao:
Nemam nista protiv ulaska bilo kog kluba u visi rang takmicenja ali cinjenica je da vas status u premijer ligi jeste prolazan kao i sadasnja vlada RS....

...pogledajmo tzv. vjecnu tabelu timova prve RS lige....postavlja se pitanje,GDJE STE DO SADA BILI???

Mislim da je vaznije gdje smo sada, zar ne??!! :D
A vi, gdje ste vi? Daleko iza nas.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2007, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Franzzz je napisao:

A BOKSIT kao ima tradiciju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 22:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2007, 13:20
Pozzz raja od robijasa
kao prvo htjeo bi cestitati navijacima FK Laktasi ulazak u PL ( moramo je tako nazvati mada znamo sta je ova liga)
zelim im sve najbolje sto se mene tice neka budu drugi ( 2 ) na tabeli
( naravno iza celika )
i ako nemate nista protiv da ovi navijaci laktasa postave koju sliku stadiona da vidim kakav je da se malo upoznam sa novim klubom :D
a nadam se da cemo se i uzivo vidjeti
zelim vam sretan dolazak ( ako cete i doci ) u Zenicu i jos jednom sve najbolje od menee
cekam na slike i tako

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2007, 23:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Franzzz je napisao:

Mislim da je vaznije gdje smo sada, zar ne??!! :D
A vi, gdje ste vi? Daleko iza nas.

Ok...da ponovim...
1.Bacili smo pogled na ovu tabelu i primjetili da dolaskom Dodika na vlast i Laktasi ulaze u PL....hazard...da ne bude zabune,nemam nista protiv mesara,na izborima ce uvijek imati moju podrsku....

2.A gdje smo mi?Vjerovatno mislis na Ljubic...ruku na srce,taj tim i nije mi zanimljiv jer su na celo tog kolektiva dosli klasicni polupismeni postratni profiteri...vise sam vezan za Mladost '76(basket) ali ako mi se ukaze prilika odem sa drustvom odgledam i fudbalsku utakmicu,malo jeste mucno za zeludac ali sta ces,bolje nemamo.

3.Neko je ismijao Boksit iz Milica....hmm...bili su tu kad je osnovan fudbalski savez RS i evidentirano jeste da su imali zapazenu rolu u to vrijeme.

4.Sretno u PL momcima koji su placeni da predstavljaju Laktase!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 07:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Gdje ce igrati Laktasi u Premier ligi?Cuo sam da ce biti domacini u BL.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 08:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Tomo_Sokota je napisao:
Gdje ce igrati Laktasi u Premier ligi?Cuo sam da ce biti domacini u BL.

Ne.

Vec Dodik sad preko ljeta pravi stadion (Anfield Roud) u Laktasima :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 09:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Misliš Anfield Road???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Novi stadion:
Slika

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 15:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2007, 13:20
Citiraj:
Novi stadion:

A poljubac tati?!?

Sta je ba ovo ??? haha
jell ovo zaista haha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ma pusti ih...zajebavaju se.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Napred Laktasiiiiiiiiiiiiiii

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 190 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]