banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Sep 2009, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nitro je napisao:
Dođavola ljudi, vratili ste me u dječačke godine... 1995. godina, finale Kupa, Borac - Rudar Prijedor. Stadion pun kao nekad, pobjeda Borca 3:2 i to Bilbija senior, dade pobjednički gol. Tad sam i prvi put popio pendrekom od policajca i to ni kriv ni dužan. Hiljade ljudi preskače ogradu i uskače na teren, a on samo mene dohvati...

Sjecam se i ja 96 ili 97 Vojvodina gostovala, pola razreda pobjeglo iz skole (Bugarska) i taman dolazimo na istok, utakmica vec bila pocela kad meni suzavac pod noge, a sto su to bili dani :)

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ultravb je napisao:
ti imas avatar zvezdine i olympiakosove grbove,svaka je rasparava zavrsena,mars u Beograd

:lol: :lol: :lol: :lol: Sinko obrisi bale cure ti po tastaturi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Nitro je napisao:

Uz to, sjećam se da se pola prnjavorskog Ljubića se prezivalo Deket, pa se raziđoše po ostalim klubovima i onda svaki treći klub ima jednog Deketa u ekipi.

:lol:
Bila je jedna dobra "posalica" u vrijeme kad su braca Deket bila u Borcu a odnosila se na nihovo mrljavljenje sa loptom. Glasila je ovako: "Deket do Deketa, Deket." :D
"Cica sa stiroporom"(pokoj mu dusi) je bas cesto koristio(urlao) isfrustriran njihovim beskonacnim medjusobnim dodavanjima.
To su bila vremena ocaja na gradskom stadionu ali je za.ebancija bila vrhunska.

Ili recimo utakmica u kupu, BSK-Celik na gradskom prije nekih 7-8 godina. Nas 50 na stadionu, 35 stepeni. Igrala se otprilike 60. minuta kada na scenu stupa Dragisic, tada kapiten "romanticara sa Caira". Neki veznjak mu gura loptu u for, lijeva strana potpuno otvorena, Dragisic treba da potrci ne bi li je stigao i bila bi vrhunska sansa. Medjutim, legenda staje, gleda loptu kako odlazi u aut i pocinje da urla na igraca koji mu je gurnuo tu loptu u for i to ovim rijecima: " Idi u p.cku materinu! Sta mi je guras tako, daj mi u noge, ne mogu vise da trcim!" :D
Kad tad nisam umro od grceva u stomaku necu nikad.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pazi se vuce, ipak su to banjalucki ultrasi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
Nitro je napisao:

Ili recimo utakmica u kupu, BSK-Celik na gradskom prije nekih 7-8 godina. Nas 50 na stadionu, 35 stepeni. Igrala se otprilike 60. minuta kada na scenu stupa Dragisic, tada kapiten "romanticara sa Caira". Neki veznjak mu gura loptu u for, lijeva strana potpuno otvorena, Dragisic treba da potrci ne bi li je stigao i bila bi vrhunska sansa. Medjutim, legenda staje, gleda loptu kako odlazi u aut i pocinje da urla na igraca koji mu je gurnuo tu loptu u for i to ovim rijecima: " Idi u p.cku materinu! Sta mi je guras tako, daj mi u noge, ne mogu vise da trcim!" :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
Dobraaa :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nezelim da zapocinjem vise nikakvu raspravu al bi imao mnogo toga za reci ovom "ultravb".

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Nezelim da zapocinjem vise nikakvu raspravu al bi imao mnogo toga za reci ovom "ultravb".

Spameru!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Hertzog je napisao:
vb87 je napisao:
Nitro je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Dobraaa :lol: :lol: :lol:

Joj ja se sjecam price za tog lika (kapiten BSK-a bio dugo, krupan lik)...dao covjek gol glavom i trci prema tribinama i vice "...Sirer, Alen Sirer..." :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
To su bila vremena ocaja na gradskom stadionu ali je za.ebancija bila vrhunska.

:lol: :lol: :lol: Al' baš... Fudbal je bio kriminalan, ali se na tribinama uvijek moglo smijati. Sjedneš na onaj vrući (mokri, hladni, zavisi od godišnjeg doba) beton na istoku, ispred tebe trojac sa 200 godina zajedno, drže neke podguznjake da ne nazebu bubrezi i slušaš ih kako komentarišu utakmicu i igrače.
Moram na prvu sljedeću utakmicu. Sad me tačno uhvati nostalgija...

Sad skrenusmo skroz sa teme, ali kad pomenu Zoku Dragišića, legendu Čaira, ne mogu da se ne sjetim njegovog nastupa kad je reprezentacija Jugoslavije igrala na Gradskom stadionu. Dade lik autogol. Kasnije ga upitaše: "Zoka šta bi ono", a on mrtav ladan:"Šta je? Jednom se u karijeri daje gol za reprezentaciju." :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 18:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
:lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2009, 11:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Apr 2009, 14:42
Сјећа ли се ко, јебем ли га која година је била 97, 98? Зима, минус 15 пали се ватра на Истоку. Око ње 15 људи навија...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2009, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
zerocool je napisao:
Nitro je napisao:
Dođavola ljudi, vratili ste me u dječačke godine... 1995. godina, finale Kupa, Borac - Rudar Prijedor. Stadion pun kao nekad, pobjeda Borca 3:2 i to Bilbija senior, dade pobjednički gol. Tad sam i prvi put popio pendrekom od policajca i to ni kriv ni dužan. Hiljade ljudi preskače ogradu i uskače na teren, a on samo mene dohvati...

ahhh meni je bilo 11 god. tada i to mi je zadnja utakmica sto da sam gledo Borac na Gradskom....igro jedan celo u odbrani za rudar....covjek je ja mislim imao traume od dobacivanja poslije tekme...islo nas je dvadesetak iz naselja ....pola je pendreke popilo...sjecam se dobro starijih jebu majku drotovima sto djecu tuku....nemogu da vjerujem 14 god... kao da je juce bilo....

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 16:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slavija - Borac 0-1
Siroki - Velez 2-0

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 16:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Борац граби ка титули!!! =D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evropo cuvaj se 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 17:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Da, a onda ode i Bilbija u "Galaktikose"... :D

:headbang: :blob5: :blob4: :occasion5: \:D/ :blob7: :blob8: :blob3: :blob2: :hello1: :occasion9:

to je sad 5 bodova razlike, jel?

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, s tim sto je siroki dosao na bod Velezu

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Block out je napisao:
Joj ja se sjecam price za tog lika (kapiten BSK-a bio dugo, krupan lik)...dao covjek gol glavom i trci prema tribinama i vice "...Sirer, Alen Sirer..." :lol:

jel digao desnu ruku kao kao Alan Širer kad zabije gol :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 20:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Види Борца! Побиједио опет. Да није намјештана ова? Ако није свака част!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 22:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
zerocool je napisao:
Nitro je napisao:

Sjecam se i ja 96 ili 97 Vojvodina gostovala, pola razreda pobjeglo iz skole (Bugarska) i taman dolazimo na istok, utakmica vec bila pocela kad meni suzavac pod noge, a sto su to bili dani :)

ja se sjecam Vojvodine 1987 ili 1988 tadasnji kup marsala Tita ,snjeg metar i po u Banjaluci ,pola razreda isto bugarska skola pobjeglo ,Borac pobjedio 6-1 a u Novom Sadu izgubili 3-0 snjeg nas spasio,kasnije Borac tuko zvjezdu i osvoji kup

sjecam se ulaska Borca u prvu ligu SFR Jugoslavije 1988 i zadnje tekme sa proleterom mislim da tada nije bilo utakmice a da nije bilo najmanje 20 hiljada ljudi na stadionu

bila su to dobra vremena ,nedeljom se slusali radio prenosi ukljucivanja sa svih stadiona u jugoslaviji,ides gradom samo cujes ono legendarno na kandridi 1-1 jeb. u ta vremena bio samo jedan radio program i 2 tv sa

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]