banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2008, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
BlackHand je napisao:
Aj što prenosiš glasine, nego što prenosiš nerealne glasine za koje ne postoje ni najmanje šanse da se dese.. Npr. da Inter proda Zlatana Ibrahimovića..

:lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 07:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
enc0re je napisao:
BlackHand je napisao:
Aj što prenosiš glasine, nego što prenosiš nerealne glasine za koje ne postoje ni najmanje šanse da se dese.. Npr. da Inter proda Zlatana Ibrahimovića..

:lol:

Šta ti je sad smiješno života ti? Kao, taktička varka..dali su mu 12 miliona eura, pa će ga sad prodati..?

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 08:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I Samir Nasri je potpisao novi ugovor 2 dana prije nego je počeo dogovor sa Arsenalom.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
dogovor koji izgleda propada.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
encore, sta mislis o ancelotiju, nesto muti sa celzijem? kaze da ga roman smatra najboljim, negdje danas procitah.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Uefa opet pronalazi način kako da ugura Milan u Ligu prvaka?
MILAN će se vjerojatno naći u Ligi prvaka sljedeće sezone, zahvaljujući tome što je Bugarski nogometni savez suspendirao CSKA Sofiju zbog problema s financijama.
Milan se nije plasirao u Ligu prvaka, posljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za elitno natjecanje osvojila je Fiorentina. Ipak, čini se da će Milanezi i sljedeće jeseni igrati Ligu prvaka.

Naime, zbog dugovanja državi i bankarskim institucijama bugarski nogometni prvak CSKA iz Sofije je suspendiran od strane bugarskog nogometnog saveza. CSKA tako ne smije igrati u europskim natjecanjima.
Bugarski savez je prijedlog proslijedio Uefi koja bi trebala samo potvrditi suspenziju.

Budući da Milan ima najbolji koeficijent od svih klubova koji nisu u Ligi prvaka, vrlo bi se lako moglo dogoditi da ipak zaigra u najelitnijem europskom natjecanju.
Milan je i 2006./2007. igrao u Ligi prvaka, iako je pravomoćnom sudskom presudom dokazano da je klub sudjelovao u namještanju utakmica te mu je u talijanskom prvenstvu oduzeto osam bodova.

Dodajmo na kraju, da postoji teorija prema kojoj bi to mjesto ipak moglo biti rezervirano za klub koji je završio natjecanje u bugarskom prvenstvu iza CSKA Sofije, što znači da bi u tom slučaju u Ligi prvaka mogao zaigrati Levski.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Kakva bi to prevara bila. Jedina opcija je da zaigra Levski. Jebeni Milan.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 12:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Pošteno bi bilo da igra Levski,ali šta je danas pošteno... igrace Milan 100% :angry3:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja navijam za Milan u ITA, ali ovo sto oni rade poslednjih godina je toliko jadno da mi se polako pocinju gaditi. Ne znam kako mogu vise da se prave ludi :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
nema tu pravde, velika se lova okrece i onda je ovako nesto i za ocekivati. al opet, za gledaoce je ipak zanimljivije kad igra milan sa barsom, nego levski. nema malim zamljama i malim klubovima mjesta u evropi, naci ce se nacin da se izguraju.nije posteno da milan ode u LS.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Tačno sam pomislio da ću se odmoriti od Pipa,Đenara i ostalih "virtouza" i "umjetnika"u sledećoj sezoni lige šampiona, ali ne lezi vraže :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I Porto je izbačen iz LŠ sledeće sezone. Ne znam zašto, nije mi se dalo čitati :D

Citiraj:
encore, sta mislis o ancelotiju, nesto muti sa celzijem?

Valjda je odbio ponudu da bude trener......ako mene pitaš, bolje Rajkard nego on...Rajkard bar zna engleski :lol:
btw šteta što je Hughes potpisao za City.

EDIT: Porto izbačen zbog podmićivanja sudija u sezoni 2003/04.
http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3648722,00.html

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pipo i Genaro su majstori svog zanata, a Milan nakon namještanja osvoji, a Porto izbace :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 17:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Sondri je napisao:
Pipo i Genaro su majstori svog zanata, a Milan nakon namještanja osvoji, a Porto izbace :-?
..i nas jba da ne uđemo u ligu šampiona :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Vlade Divac u Sportskoj humanitarnoj kući slavnih
Autor: Beta | 04.06.2008 - 14:35
Bivši košarkaški reprezentativac Vlade Divac biće primljen u "Svetsku sportsku humanitarnu kuću slavnih", objavila je njegova humanitarna organizacija.

Divac će 24. juna u američkom gradu Bojsi biti zvanično primljen među humanitarne sportiste, a u generaciji sa košarkaškom legendom nalaze se i igrač američkog fudbala Vorik Dan i skijaš Džimi Heuga.
U obrazloženju "Svetske sportske humanitarne kuće slavnih", navodi se da je Divac tokom igračke karijere kroz fondaciju "Grupa 7" aktivno učestvovao u aktivnostima kojima je prikupljeno više od devet miliona dolara za programe pomoći deci u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, SAD, Indoneziji, Etiopiji i Kini.
Osim toga, navodi se da nekadašnji igrač Partizana, LA Lejkersa i Sakramenta danas vodi "Humanitarnu organizaciju Divac", koja kroz akciju "Možeš i Ti", prikuplja sredstva za rešenje stambenog pitanja izbeglih i raseljenih lica na teritoriji Srbije.
"Svetska sportska humanitarna kuća slavnih" bira pojedince i organzacije iz oblasti amaterskog i profesionalnog sporta koji su se istakli svojim humanitarnim radom.
Među članovima ove kuće nalaze se i košarkaši Dejvid Robinson, Ej-Si Grin, Dikembe Mutombo, Kevin Džonson, Džulijus Irving, Stiv Smit, zatim teniser Artur Eš, jedan od pionira američke bejzbol lige Džeki Robinson, hokejaški trener Tom Lendri, fudbalska legenda Pele, kao i neprevaziđeni Harlem Globtrotersi.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2008, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Panika na Old Traffordu: Ronaldo odbio razgovor s Fergusonom i odlazi u Real
ODNOS Cristiana Ronalda i Alexa Fergusona, navodno je toliko narušen željom Portugalca za prelazak u Real Madrid, da igrač i trener Manchester Uniteda više niti ne komuniciraju.
Naime, Ferguson je čuvši najnovije informacije kako Ronaldo želi u Madrid, odlučio prekinuti svoj godišnji odmor i otići u kamp Portugala kako bi razgovarao sa Cristianom.
Ferguson je potom dobio i dopuštenje portugalskog izbornika Luiza Felipea Scolarija da dođe u kamp i porazgovara sa svojim igračem, kako bi ga uvjerio da ostane na Old Traffordu, no 23-godišnjem Ronaldu takvo se se što nije dopalo, pa je odbio Fergusonovu molbu.
Iako je ponuda Real Madrida, koja je iznosila nevjerojatnih 75 milijuna funti odbijena, novi momenti u odnosima Fergusona i Ronalda mogli bi zaokrenuti priču prema Madridu i Portugalaca učiniti najskupljim transferom u povijesti nogometa.
Dodajmo kako se spominje da je kraljevski klub sprema Ronaldu dati astronomskih 300 tisuća funti tjedno, što je otprilike 15 milijuna funti godišnje.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2008, 12:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nek mu je sa srećom, samo treba ubaciti Ramosa nekako u transfer :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2008, 15:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Rezultat za Ginisa

I to se događa – u regionalnom rangu takmičenja njemačke lige (Kreislige D), fudbaleri Reinkasela pobijedili su 54:1 DJK Love, što im je obezbijedilo prvo mjesto. Naime, lider uoči posljednjeg kola bila je SC Germanija Nipes koja je imala isti broj bodova kao i Reinkasela, ali i za 37 golova bolju gol razliku. U Germaniji su računali da će pobjedom potvrditi prvo mjesto, a svoj meč dobili su 10:0. Reinkasel je na poluvremenu protiv DJK Lovea vodio 13:0, a šok u redovima Nipesa je uslijedio kada su čuli konačan rezultat - Reinkasel je pobijedio 54:1 (43:1 u drugom poluvremenu). Iz Germanije su uložili žalbu Njemačkom savezu, koji je pokrenuo istragu. U savezu se pitaju kako su igrači DJK uspjeli da prime 43 gola za 45 minuta.

54:1 - to se zove utakmica :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2008, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Odlicno xexe, koji rezultat, sreca nije namesteno :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2008, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel iko postigao hat-trick? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]