banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 03:07 Danas je 01 Jul 2026, 03:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 26 Apr 2014, 05:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Нова Варош je napisao:
Ajd kad su se smirlie strasti da napišem svoje viđenje utakmice....

Od početka je Zvezda ušla s lošom strategijom, što je Radonjićeva greška. Svi laici su znali da će Cibona u zoni provesti 30 minuta utakmice. Po 125 put, zona se napada preko četvroke sa visokog posta ili šuta za tri poena, ali izrađenog.
Nelson je ušao u utakmicu punih gaća. Ne smije šutnuti ne smije krenuti naprijed, uvali Jaki loptu pa šta uradi.
Dosta je tu bilo isforsiranih šuteva, iz neorganizovanih napada.
Cibona gospodski, visok pic and roll, da se Bles zaleti naprijed, i onda traži riješenjea. Jedno 10 poena je primljeno iz klasičnog pick and rolla, to se ne smije ozbiljnoj ekipi dešavati. Belsingejm i Šarić su dobor povukli, poslije su se i Kurdiža i Planinić oslodobili i eto +15.
Drugo poluvrijem počinje sa onim pozdravom s navijačima, i tu se vidi bojaz ekipe, koliko nije psihički jaka. Ono se nikad ne radi. Protvnik vidi da nemaš vjere u sebe.
I opet kriminalan napad, i neki pogoci s 25000 metara Belsingjema i + 20 opet.
U zadnjoj četvrtini odbrana se konsolidovala, Cibona preumorna, i Zvezda se vraća na -3, više tuđom zaslugom nego svojom. Tačnije, umorom Cibone. I onda opet jovo nanovo, šutiranje preko ruke za tri poena, da bi se utakmica što prije sustigla.
I opet se otvorio prostro za produžetak, ali Simon promaši, taj čovjek nema muda za šuteve kad se lomi, jedino kad treba protivnika dokusuriti. Da je sreće, leđa bi mu trebali vidjeti preko ljeta.
Jaka je igrao koliko može i koliko zna. Najviše pogađao borio se, i na kraju ga suze oboriše. Bobi takođe ko pička, nije ni šutno ka košu nijednom, mada su i ovi tukli pod košem ko neslani. LAzić odbramenbeni igrač i još ga neko poredi s Milosavljevićem, ne vrijeđate Dragana.

Nije sve tako crno, krenulo se polako naprijed, jest da ovaj poraz vraća 3-4 stepenice unazad, ali bar se vidjelo da gomilanje para ne donosi rezultate.

Da se ja pitam, ko što se ne pitam ,zahvalio bi se Simonoviću, Nelsonu, Rašku, Lipoviju...Regrtuvo 1-2 klinca iz Fmp-a, doveo solidnog napadačkog playmerka, i peticu, napadački potentnu. ima u ncaa igrača, a nisu puno para.
Mada sam ja mišljenja da će se legenda zinatiti i opet bacati pare na neke skupocjene igrače od 30 godina.

Što se tiče Radonjića, njega bi ostavio, ukoliko ne navatam Ivanovića ili možda Džikića, niko drugi mi ne pada napamet.

Zanimljiv post, pa moram malo odgovoriti :) . Caca znas ti vrlo dobro da se samo zona 2-3 napada sa cetvorkom preko visokog posta, oni su igrali kombinovanu odbranu sa skrivanjem Blesa i sa igracem na kapici sto je izbilo tu nasu akciju sa Lukom na visokoj cetvorci. Nije pilo vodu, procitani smo u tom segmentu.
Inace, ljudi su razocarani pa svasta pricaju, imali smo 20 cistih suteva za 3 poena od 32, da smo i malo bili u ritmu dali bi 8-9 komada i to je to. Onakve utakmice se desavaju, jebiga, to je kosarka, desavali su se i Bulsima ja MJ ali oni su imali jebenih 5 utakmica da to isprave. Svako je Cikago mogao dobiti na jednu utakmicu a da je takav sistem bio ko zna da li bi se i dan danas pricalo o Bulsima.
Sve u svemu, polako....

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2014, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Imao je i Partizan sinoć -16 pa se nije raspao nego je šutem nadoknadio, mi 2/32 oni 11/30 i to sa Bertansovih 2/9. Ali kad sa jedne strane igras gomilu luzera onda im je u najbitnijoj utakmici sezone obruč čvrst, malo publike, sve nešto u krivo. Partizan je sinoć izgubio, sledeći put će dobiti i tako u krug. Mi ćemo u basketu uvijek gubiti zato što imamo luzerski mentalitet kojeg se nikako ne možemo rješiti.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2014, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
papučar je napisao:
Imao je i Partizan sinoć -16 pa se nije raspao nego je šutem nadoknadio, mi 2/32 oni 11/30 i to sa Bertansovih 2/9. Ali kad sa jedne strane igras gomilu luzera onda im je u najbitnijoj utakmici sezone obruč čvrst, malo publike, sve nešto u krivo. Partizan je sinoć izgubio, sledeći put će dobiti i tako u krug. Mi ćemo u basketu uvijek gubiti zato što imamo luzerski mentalitet kojeg se nikako ne možemo rješiti.

Ово могу да потпишем.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2014, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
papučar je napisao:

Ruku na srce, nemamo mi igrače koji mogu da pogode šuteve koje gađaju Bogdan i Saša. Da hoće jedan Sale privoliti drugog, reprezentaciji, taman da dobijemo malo muda i iskustva :)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2014, 20:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja ni tri dana nakon poraza ne mogu doci sebi
sutim , blejim u prazno i pitam se sta se desilo
jednostavno vjerovao sam da je ovo ta EKIPA, tokom Evrolige i Evrokupa su pokazali karakter, kvalitet i onda su sve propustili u kljucnom mecu..

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Rivaldinho je napisao:
papučar je napisao:

Ruku na srce, nemamo mi igrače koji mogu da pogode šuteve koje gađaju Bogdan i Saša. Da hoće jedan Sale privoliti drugog, reprezentaciji, taman da dobijemo malo muda i iskustva :)

То, то, не би било лоше.
Кад уопште почињу припреме репрезентације и кад би се могао знати неки прелиминарни списак?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Đorđević je, zajedno sa potpredsednikom KSS Dejanom Bodirogom, izneo plan priprema. Okupljanje je 10. jula u Beogradu, slede dvonedeljne osnovne pripreme na Kopaoniku, a od 3. avgusta počinje serija kontrolnih utakmica, od turnira u Italiji (najverovatnije u Torinu, uz Italiju, BiH i Kanadu), Strazburu (Francuska, Hrvatska, Senegal ili Slovenija), pa Beogradski trofej (još nije poznato ko će sve učestvovati) i na kraju, 22. ili 23. avgusta generalna proba (uskoro će se znati protiv koga). Ekipa će u Granadu doći 28. avgusta, tri dana pre početka prvenstva.

– Pratim sve kandidate za reprezentaciju, a moj spisak je veoma širok. Saopštiću ga kad dođe vreme za to. Ono što sam do sada video, kod igrača postoji velika želja da budu deo reprezentacije. Mnogi su se već javili i to je dobra stvar. S nekima sam razgovarao telefonom, neke sam video, s nekima ću se tek sresti. Recimo, sa Bjelicom sam pričao u Milanu, kad je gostovao Fenerbahče, u prisustvu Obradovića i Kićanovića.

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/ko ... om.lt.html

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Сале је доста пута испричао ту причу око репрезентације и објаснио зашто се то неће десити. Поготово сад, кад је прешао тридесету, да се бакће око репрезентације, нешто сумњам, није он Катић :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Deficitarni smo na krilu, dobro bi nam dosao, ja stvarno ne vidim nekog ko bi mogao biti rjesenje na krilu. Pavlovic ili stranac, ili obojica.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma nema šanse za Pavlovića, a ni za stranca, tako da izmišljaj nekog trećeg :)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alo koga? :cry:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Зар Лучић не игра на тој позицији? Он је сасвим добар играч.

sve dok nam je Popokatepetla...

Poslednji put menjao Popokatepetl dana 27 Apr 2014, 17:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kakav je danas bio, vidim bubnuli su Real. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

15 poena, 3 skoka.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Зар Лучић не игра на тој позицији? Он је сасвим добар играч.

Sklon povredama. Zlobnici bi rekli, unistio ga Vujosevic :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Micov? Jest da je Dudu redovno ispaljivao, ja da sam selektor nikad ga ne bi zvao :D ali kontam da će ga Đorđević zvati.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Micov? Jest da je Dudu redovno ispaljivao, ja da sam selektor nikad ga ne bi zvao :D ali kontam da će ga Đorđević zvati.

Bek, on i Bjelica ce igrati krila samo ako bude gusto za tu poziciju.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bjelicai ERceg četvorke. Micov i Luča trice. Bogdan/Pauna dvice, kombo Nedović, play Teo, Marković, centri Krle, Raduljica, Bobi/Kuzmić

Moguće Vasa Micić na poziciju 1 mjesto stefe, ako ovaj odustane...mada sumnjam, Stefo je kralj.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 18:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
O čemu vi pišete, o reprezentaciji ili o CZ?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2014, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
O Zvezdi, daće Čović para za ove nabrojane...

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]