banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 03:20 Danas je 01 Jul 2026, 03:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 25 Apr 2014, 08:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Harvester je napisao:
Морам признати да сам током критичних тренутака утакмице мислио "Шта ли сада ради Еразмо?" :-)

Vjerovao sam tamo do početka 4. četvrtine da mi to možemo okrenuti, kada je došlo posljednja 3 minuta otišao sam gospodski. Do duše jesam malo galamio, ali bio sam sam u kafani pa nisam puno. :D
Sad sam tek skontao da sam pao tiket samo na Zvezdu, 1,15 kvota.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Uzas.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ја сам и на крају првог полувремена био сто посто увјерен да добијамо. Тек кад су они повели с неких плус 19 или колко бијаше тамо у трећој или четвртој минути треће четвртине, помислио сам "Е ово је отишло дођавола". А онда се наравно десило оно најгоре, а то је да смо пришли и онда опет изгубили захваљујући глупостима. Имамо бекове који не могу да погоде слободно бацање, па то је да чупаш косу са главе. И што је најгоре, противници увијек знају да могу да се поуздају у наша слободна бацања. И на крају, ето нам очигледне разлике између Блесингејма и Џенкинса у завршници утакмице. Слободна бацања.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Него, шта нас сад чека, тј. кад су те квалификације за Евролигу?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Početkom oktobra.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mada i te kvalifikacije, ne znam, nisam pametan. I da skockamo dobru ekipu, nahvatamo nekih stranaca+domaćih pristojnih, obezbijedi se budžet i sve super. Trebamo dobiti tri meča na jednu utakmicu, a vidjeli smo u kupu i sinoć kako dominiramo u takvim situacijama. Poduvamo, Amere nešto zaboli da se cimaju u EC, nabijaju statistiku da se udome pristojno sledeće sezone ili jedva čekaju da nagule u neku EL ekipu. Raspad u ekipi kakvi su se nama često znali dešavati, hvatanje igrača po aerodromima i ode i sledeća sezona u qrac. Da možeš jednom utakmicom sjebati dve sezone, to samo mi možemo uraditi.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 12:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Iskreno, milslim da je te kvalifiakcije teže proći nego grupnu fazu Evrolige. Nadam se samo da nas ovaj rezultat neće baš puno vratiti unazad.

Poslednji put menjao Erazmo Roterdamski dana 25 Apr 2014, 12:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerovatno i jeste. Treba vidjeti koje ce se ekipe sve kvalifikovati, pa ce onda odluciti sta dalje.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sa Vukojicicem bi imali 0 (rijecima: nula ) pobjeda u evroligi. Budjavi bi nas razbucali, ako bi dosli do Uniksa izgubili bi obije utakmice po 25-30 razlike, ne bi bili prvi u ABA, a mozda se ne bi ni plasirali, ko zna. Taj Vukojicic se sramotisa sa MZTom, dobio otkaz posle 5 utakmica.
Znam ja da smo svi razocarani, ali od jednom da nista ne valja, to vec nije tacno.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Prosto los skauting. Cibona ima dva igraca, ostalo su balvani. I umjesto da ih zaustavimo, oni nam ubace 50 poena. Ovaj tim ne zna da igra pod pritiskom i tu je velika krivica na treneru koji nije znao da rastereti ekipu. Losa psiholoska priprema. Na kraju sezone se treba zahvaliti treneru i nekolicini igraca. Treba pokusati uzeti titulu u Srbiji, sto nije nemoguce. Bila bi to kakva-takva satisfakcija.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je to. Radonjić nije položio diplomski. Najbitnija utakmica sezone, ekipa mu izađe totalno nepripremljena, protivnik pravi 15-0 u prvoj četvrtini i do kraja se ne možemo opasuljiti. Nisam za česte smjene trenera ali ovde nema razloga da ga zadržavamo. Nije ispunio glavni cilj sa ekipom sa kojom je to morao, fala i živio. Titula u domaćici sad ne služi ničemu osim da Čović malo mlatara sa njom i nadjebava se sa Vujoševićem. Sezona je ispušena da dobijemo sve mečeve do kraja.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ја нисам сигуран да треба отјерати Радоњића. Истина, замјерам му то са Шилбом, без обзира да ли је он иницирао или није, остали смо без најбољег играча и најважније утакмице у сезони одиграли са само једном тројком. Такође, психологија је нула поена, као што смо видјели у двије посљедње утакмице.
С друге стране, да нам је неко пред почетак сезоне рекао да ћемо у полуфинале Еврокупа, вјерујем да бисмо сви то одмах потписали. Показало се да можемо да играмо монструозну одбрану. Нисам баш неки стручњак, али вјерујем да ту мора да буде и Радоњићевог утицаја.
Наш највећи проблем, да још мало гњавим с овим, су слободна бацања. Чак ни тројке, које су ОЧАЈ, не бих навео као главни узрок. Ми смо утакмицу изгубили 5 разлике, 3 ако не рачунамо онај посљедњи кош кад је већ све било готово. На тих три разлике дође наших 11 промашених слободних. Ајд да смо их изводили 100 или 90. Али на мање од 40, то нам је једва неких 66%, ако се не варам. Да људи који двије деценије и кусур тренирају кошарку не могу да саставе већи проценат, то не разумијем. Е ту већ није ријеч о психологији, јер нам је проценат једнако ужасан и на битним и на небитним утакмицама. Ко је сад ту крив, то је питање. Можда јесте Радоњић, што им није рекао да на сваком тренингу изведу по 500 слободних бацања и да то тренирају док не достигну 80% убачених. А можда им је и рекао, а ништа није помогло. И на крају, сигурно Радоњић није крив што је Рашко теле и погоди кош сваке преступне године. Прошле сезоне је био одличан и било је резонски да се задржи у екипи.
Дакле, ако ћемо довести Пешића или Дуду или неку такву величину, онда супер, ћао Радоњићу. Али не видим поенту ногирања човјека па да онда доведемо Драгу Каралића или Пепсија Божића.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Идемо у Евролигу!!!!!!!!!!!
Силоваћемо све противнике у квалификацијама!
Једва чекам нова дружења у кафанчузи! :-)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ala zla, jos nisam dosao sebi. ne pamtim kad me neka utakmica ovako izbila. znaci katastrofa sa koje god strane da pogledaš. pa ove naše Mudonje ne mogu osvojiti kup republike srpske, a kamoli kvalifikacije. tuga...

prije sam se neviđeno nerivrao i sjebavao zbog utakmice, al kontam zbog nekih godina da nisam vise balavac, al ovo me ubilo. kako jbt, kako???

cura kad me nije ostavila sinoc, nije mogla doći sebi, nikad me ovakvog nije vidjela. toliko sam utučen da mi se uopšte nije dalo da šamaram.

i onda katara nađe opravdanje u koševima, u stegnutosti, u parketu, u klupi, u navijačima, u lopti, u vatikanu, malim dresovima, trebali smo se obrijati... i kao ma nista ovo, osvojićemo kvalifikacije...koliko sma lud povjerovacu.

zao mi jake brata. jest znao srati, ali sve u ogromnoj želji. nema ko, pa daj ja ću...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
papučar je napisao:
To je to. Radonjić nije položio diplomski. Najbitnija utakmica sezone, ekipa mu izađe totalno nepripremljena, protivnik pravi 15-0 u prvoj četvrtini i do kraja se ne možemo opasuljiti. Nisam za česte smjene trenera ali ovde nema razloga da ga zadržavamo. Nije ispunio glavni cilj sa ekipom sa kojom je to morao, fala i živio. Titula u domaćici sad ne služi ničemu osim da Čović malo mlatara sa njom i nadjebava se sa Vujoševićem. Sezona je ispušena da dobijemo sve mečeve do kraja.

Nije izašla nepripremljena, već kontra pripremljena. Bar su tako igrali. Ja prihvatam poraz kao dio sporta, ali to da te pred tvojim navijačima bukvalno demoliraju dva igrača sa pet lakeja, e, to ne prihvatam nikako. To što je završilo 5 razlike je samo maska - ono juče je moglo biti gotovo već u poluvremenu.
Sad gledam, te EL kvalifikacije je za ovu sezonu "položio" Ritas, tako da se može, nije nemoguće.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Eno na areni 2 ima snimak,sad ce zadnja cetvrtina pa valja pogledati.Sto se tice kvalifikacija,sa ovim trenerom nema sanse,pa nije zvezda mogla uzeti cibonu za evroligu

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ajd kad su se smirlie strasti da napišem svoje viđenje utakmice....

Od početka je Zvezda ušla s lošom strategijom, što je Radonjićeva greška. Svi laici su znali da će Cibona u zoni provesti 30 minuta utakmice. Po 125 put, zona se napada preko četvroke sa visokog posta ili šuta za tri poena, ali izrađenog.
Nelson je ušao u utakmicu punih gaća. Ne smije šutnuti ne smije krenuti naprijed, uvali Jaki loptu pa šta uradi.
Dosta je tu bilo isforsiranih šuteva, iz neorganizovanih napada.
Cibona gospodski, visok pic and roll, da se Bles zaleti naprijed, i onda traži riješenjea. Jedno 10 poena je primljeno iz klasičnog pick and rolla, to se ne smije ozbiljnoj ekipi dešavati. Belsingejm i Šarić su dobor povukli, poslije su se i Kurdiža i Planinić oslodobili i eto +15.
Drugo poluvrijem počinje sa onim pozdravom s navijačima, i tu se vidi bojaz ekipe, koliko nije psihički jaka. Ono se nikad ne radi. Protvnik vidi da nemaš vjere u sebe.
I opet kriminalan napad, i neki pogoci s 25000 metara Belsingjema i + 20 opet.
U zadnjoj četvrtini odbrana se konsolidovala, Cibona preumorna, i Zvezda se vraća na -3, više tuđom zaslugom nego svojom. Tačnije, umorom Cibone. I onda opet jovo nanovo, šutiranje preko ruke za tri poena, da bi se utakmica što prije sustigla.
I opet se otvorio prostro za produžetak, ali Simon promaši, taj čovjek nema muda za šuteve kad se lomi, jedino kad treba protivnika dokusuriti. Da je sreće, leđa bi mu trebali vidjeti preko ljeta.
Jaka je igrao koliko može i koliko zna. Najviše pogađao borio se, i na kraju ga suze oboriše. Bobi takođe ko pička, nije ni šutno ka košu nijednom, mada su i ovi tukli pod košem ko neslani. LAzić odbramenbeni igrač i još ga neko poredi s Milosavljevićem, ne vrijeđate Dragana.

Nije sve tako crno, krenulo se polako naprijed, jest da ovaj poraz vraća 3-4 stepenice unazad, ali bar se vidjelo da gomilanje para ne donosi rezultate.

Da se ja pitam, ko što se ne pitam ,zahvalio bi se Simonoviću, Nelsonu, Rašku, Lipoviju...Regrtuvo 1-2 klinca iz Fmp-a, doveo solidnog napadačkog playmerka, i peticu, napadački potentnu. ima u ncaa igrača, a nisu puno para.
Mada sam ja mišljenja da će se legenda zinatiti i opet bacati pare na neke skupocjene igrače od 30 godina.

Što se tiče Radonjića, njega bi ostavio, ukoliko ne navatam Ivanovića ili možda Džikića, niko drugi mi ne pada napamet.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Možda Saša Obradović, mada ne znam koliko mu se ostavlja gotivan posao u Albi da ovde izvršava Čovićeva naređenja, al moglo bi se pokušati. L.Pavićević, Trifa je uvijek zicer.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Btw, kad se odredjuje domacin ovih kvalifikacija za EL, kakve su sanse da to dobijemo? :D Ako bi bili domacini mozda bi se i moglo nesto uraditi..

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2014, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ove godine su saopštili ko je domaćin u julu. Vjerovatno je ko više plati sistem kao i sve u EL, pa kontam da su nam male šanse pored Rusa, Turaka, Litvanaca, ko već bude učestvovao.

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]