трибина Б. Зељковић je napisao:
A прескочио си "нула" мјесец дана раније када је Федерер дао кромпир Гугатом у Хамбургу

.
Него овако,за мушко бре,ту сам те чекао царе...стицајем околности,Мустер је играо љетос неке фјучерсе у околини,а како га мој буразер зна,баш га је у једном тренутку питао на ту тему,ти из најбољих дана против Надала. Одговор је био у фазону,јеси луд,три гема по сету је пуна капа за мене. Ово је сада димензија изнад

. Опет,што се тиче тога да би Агаси добио Надала,па и на бетону,да те питам,на шта? Сервис? Волеје,његове чувене? Слајс? На темпо са основне? Нема шансе. Сампарс можда,Агаси нема шансе. Ви поредите људе који немају освојен турнир на тврдој са Надалом? Кажеш Гуга освојио 3 РГ. Да први,кад се Мустер већ распадао 97.,добио и Руса и његов чувени чекић захват на шљаци

,и Бругеру. Трећи је освојио кад је спасио меч лопту од Расела ( за њега питање је ли чуло више од 100 људи на свијету). Одличан играч,али поређење са Надалом

. Немам ја шта ово лупати напамет,ја сам већину тих играча гледао уживо,да не говорим за мог брата. Кажете,немају конкуренцију,па каква је конкуренција кад распали Иванишевић или Крајичек узму Вимблдон. Или онај јадни земљорадник Вашингтон што је играо финале. Рекао сам,иако га не подносим,Федерер је тата,одиграти 7 година за редом сва полуфинала 4 највећа турнира неће нико никада поновити. Поезија тениса,лакоћа покрета,еластичност,једноставно непоновљиво
Ps. Слајс сервис на ђус страну је тренутно најјачи сервис у тенису. Шљака је најгора подлога,откида зглобове руку због неправилних одскока,а тек оне линије,поготово кад су квалитетне па буде брдо на терену. Јебо је ко је измислио.
Pss. Пошто се очито не можемо сложити,а мени се не да више писати,најбоље да опалимо једну "Американца" ( вас двојица против мене ),па ко добије он је у праву

Evo me, evo me, nisam bio kuci
Uh, ti bas pretjerujes, prvo kad vec pricas nesto pogledaj malo bolje, Federer je pobjedio Kuertena u Hamburgu 2002, znaci 2 godine prije tog RG, rezultat je bio 6-0, 1-6, 6-2 a onda trebas pogledati da je Kuerten propustio 3 mjeseca od prvih 6 zbog povrede i Hamburg mu je bio tek drugi turnir nakon sto se vratio nakon povrede.. A ko je tata na sljaci pokazao mu je bas na tom RG, kad ga je laganini isprasio iako nije bio ni blizu svoje prave forme a Federer je tek godine uzeo ostala 3 GS

A pusti ti te price za Mustera rekla kazala, ne kazem da bi on dominirao nad Nadalom ali od 10 meceva na RG a obojica na vrhuncu Muster bi sigurno uzeo 3-4 meca, sa Kuertenom bi bilo 50-50 garant! Kod njega ne bi mogao iskoristavati backhand kao kod Federera, Kuerten po mom misljenju ima najbolji jednorucni backhand svih vremena, ono je savrsen udarac..
Kazes sa cim bi Agassi uzeo Nadala? Pa ako toliko pratis tenis znas da Agassi ima vjerovatno najbolji return svih vremena, ako ne najbolji onda u top5 sigurno, sta mislis sta bi on radio onim Nadalovima servisima? Sta mislis kako bi se proveli oni Nadalovi forehandi sa 100 kila spina protiv Agassijevih udaraca koji je poznat kao igraca koji udara lopticu veoma rano, tj dok je u penjanjaju, nesto slicno kao Davydenko, a svi znamo kako Nadal prolazi protiv Davydenka na betonu, a Agassi je za klasu iznad Davydenka.. A koga ja poredim sa Nadalom na betonu? Ja sam ove gore igrace poredio na sljaci, ne na betonu, jedino sam rekao za Agassija, a on bi ga pojeo na USO npr, ili jos gore po Nadala na AO, tamo je Agassi bio tata, cak ga ni Sampras tamo nije mogao dobiti.. Krajicek raspao? Da ga povrede nisu sjebale uzeo bi on puno vise, kakav je servis on imao, a tek voleje.. Naravno trava mu je najvise odgovarala, kao i Ivanisevicu ali daleko su oni od raspalih igraca

Jest, Federer je tata zato sto je dominirao 4-5 godina bez ikakve konkurencije, znas kad bi on osvojio sve to da je Safin odlucio da malo trenira a ne da polupijan dolazi na meceve? Ili da je Nalbandian malo uredniji sa glavom i da ima mali manji stomak

Posrecilo mu se sto su glavni konkurenti pili vise nego sto su trenirali (Safin) ili sto nisu uredni sa mozgom.. Znas i sam sta se desilo kad su Safin i Federer igrali na svom vrhuncu 1/2 finale AO 2005, imam taj mec na cdu, odlican kvalitet, pa javi ako hoces da ti prebacim

Inace Federer je te sezone imao skor 80-4 ako se ne varam, jedan poraz mu je nanijeo Safin a drugi Nalbandian u finalu TMC

Zamisli samo da su oni malo vise igrali tenis a malo manje radili neke druge stvari kakvo bi stanje bilo.. Ne sporim ja da je Federer odlican igrac, jedan od velikana, ali da je najveci nema sanse, jednostavno nije imao konkurenciju! Kao ni Nadal na sljaci, pa njemu je najveci konkurent na sljaci Federer, a to je covjek kojem je sljaka najgora podloga, pa ti skontaj koliko je to slaba era..