banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 12:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Aj Djokaaa!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Tako jeeeeeeeeee!!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
danijell je napisao:
Sarajevo i Željezničar izgubili, Zvezda prišla na 3 boda razlike, ma mora i Đoković da pobjedi :D

Lijepo ja rekao prija sat vremena :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Razbija Nole sve redom,svaka cast care!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Bravo Noleeee..Pade i Rafa... 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
20 pobjeda u nizu!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 01:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Zastrašujuće dobar...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ziri gdje se moze pogledati snimak? Na 3:3 se desio cirkus i nisam mogao gledati ostatak meca...

Bila "poklon kvota" na Djokovica :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
JA gledao do 3-3 u drugom setu i kontam odoh spavati da mogu poraniti na posao...ne vrijedi se nervirati :)

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 13:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja se plašim za iduću sezonu. Trebaće odbraniti te silne poene od ove godine, jer kako je krenuo neće izgubiti više od 10 mečeva. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ja se plašim za iduću sezonu. Trebaće odbraniti te silne poene od ove godine, jer kako je krenuo neće izgubiti više od 10 mečeva. :D
Nemoj sad o tom razmišljati.Opusti se i uživaj.Sad posle majamija ide 5-6 turnira na šljaci gdje SRBIN mora dotući Rafu tamo gdje je to najteže.Rodžer više nije problem,zgužen je :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 14:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nek dodirne prvo mjesto i može u penziju... Koliko ljudi ima priliku da ostvari svoj životni san...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 15:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Најбоље би му било да узме кинеско држављанство и од проданих мајица оним лудим мравима узме милијарду евра. Тако би се још више обогатио,а у исто вријеме би се попишао у уста свим Србима који га и данас пљују и који ће га пљувати још више чим му падне форма. Па нека разноразни мајмуни и даље причају како он игра за себе а не за земљу која му је дала курац за његов развој. Када би усташе имале неког овако успјешног у било чему ( само кад се сјетим оног бијатлонца,који узгред није ни међу 30 на свијету), сви би били листом уз њега,а овај момак је већ 4 године међу три најбоља у свијету у ери двојице најбољих икада, у спорту који је у топ 5 по популарности на кугли,али џаба,пљуваће њега стока Српска и даље јер таквог говнастог народа на планети нема.А идоли су им оно швајцарско ђубре,најарогантнији мајмун икада,коме је читав свијет крив јер гузи крампа ( то јест ко зна да ли је уопште гузи ) и симпатични шпанац,кога сваког августа чисте од кокаина,мјењајући му крв па се јадан погуби на крају сезоне и буде блијед као крпа јер фали 7,8 кила мишићне масе.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Kad vec galamis, galami s argumentima. Onaj biatlonac (Jakov Fak) je uzeo srebro na olimpijadi i Hrvati ga nisu zadrzali, sad nastupa za Sloveniju. Drugi je primjer Mirna Jukic koja je takodje osvojila olimpijsku medalju, a ne pliva za Hrvatsku. Njen brat , Dinko, ce tek cudo da napravi.
Mi jesmo skloni da pljujemo nase sportiste, ali nismo jedini.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 18:45 
Pripravnik
Pripravnik

laoce je napisao:
Kad vec galamis, galami s argumentima. Onaj biatlonac (Jakov Fak) je uzeo srebro na olimpijadi i Hrvati ga nisu zadrzali, sad nastupa za Sloveniju. Drugi je primjer Mirna Jukic koja je takodje osvojila olimpijsku medalju, a ne pliva za Hrvatsku. Njen brat , Dinko, ce tek cudo da napravi.
Mi jesmo skloni da pljujemo nase sportiste, ali nismo jedini.

Могу само рећи да си ме насмијао. Поштено. Сад прочитај шта си написао. Па ја управо то и говорим. И поред критика и пљувања и даље игра за Србију. Није отишао играти за Енглеску па да га пљује неко. Што се тиче Фаха,ни хрвати нису чули за њега до те медаље. Прије и послије тога нема човјек пласман у 20. И он је сам рекао или прекид каријере или Словенија. Прави патриота. Али ко да му замјери,нису куну уложили у њега. Па зашто да га не пљују,мада нисам примјетио да га неки фрањевац пљује. Што се тиче пливача и данас их третирају као своје. Читам трећи пут твој пост и не контам поенту,шта се овде пореди,људи који су побјегли под другу заставу и Србин који игра за Србију. Дај још неки примјер,али аргументован,пусти те Аустријске студентске :wink:.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 19:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Синоћ је, вјероватно у налету патриотизма, фино споменуо мајку једном свом земљаку и навијачу и назвао га п*****... Културно, нема шта.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 20:32 
Pripravnik
Pripravnik

bob_rock je napisao:
Синоћ је, вјероватно у налету патриотизма, фино споменуо мајку једном свом земљаку и навијачу и назвао га п*****... Културно, нема шта.

90 посто људи би тако одреаговало. Не оправдавам га,али се момку све скупило у првих сат времена,није ишло,губи и још му неко урла са трибине у сред поена који на крају изгуби. Ако си гледао икада Иванишевића или Мекенроа видио си шта су у стању да кажу и својим и противничким навијачима,али не знам поготово за овог првог да је неко доводио у питање патриотизам. То је хватање за сламку. Он је ипак још клинац од 23 године,најбоље да има главу четрдесетогодишњака :wink: уз пуну контролу емоција. Сигуран сам да му ни тај коме је опсовао није замјерио послије побједе :wink:. Нејасно ми је уопште како неко ко никада није причао са момком може то доводити у питање. Али ајде,свако има своје мишљење...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
трибина Б. Зељковић je napisao:
bob_rock je napisao:

90 посто људи би тако одреаговало. Не оправдавам га,али се момку све скупило у првих сат времена,није ишло,губи и још му неко урла са трибине у сред поена који на крају изгуби. Ако си гледао икада Иванишевића или Мекенроа видио си шта су у стању да кажу и својим и противничким навијачима,али не знам поготово за овог првог да је неко доводио у питање патриотизам. То је хватање за сламку. Он је ипак још клинац од 23 године,најбоље да има главу четрдесетогодишњака :wink: уз пуну контролу емоција. Сигуран сам да му ни тај коме је опсовао није замјерио послије побједе :wink:. Нејасно ми је уопште како неко ко никада није причао са момком може то доводити у питање. Али ајде,свако има своје мишљење...

dečko slabije prati :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ebBMqcjoo94[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
трибина Б. Зељковић je napisao:

Акценат је, у мом коментару, ипак на култури.
А галамили су навијачи и у Арени, па није псовао, већ на фин начин замолио да са утишају, а било му је једнако важно.

Нити је тенис неки спорт, нити ми је он нарочито симпатичан, чак штавише, да није Србин никад не бих могао навијати за њега, али радујем се успјеху сваког српског спортисте, па тако и његовом. :occasion5:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]