banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 06:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jul 2012, 13:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma ja,znam ja da je nesto bilo,ali nigdje ne procitah ovih dana da se to pominje,pa rekoh mozda sam nesto pobrkao...

ovaj drugi gol sto je dao mile srbin je mozda cak i u produzetku bio...nisam siguran.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 13:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
A jest tuga na terenu. Sreća pa smo ih uhvatili na prepad sa dva gola u prvih 15 minuta. Ja sam u jednom trenutku poželio da dadnu i četvrti gol kad je bilo 2:3. Odbrane ko da nema, mada i svi ostali su igrali ko svezani. Jedini ok po meni je Kasalica, bar je davao golove kad je imao šansu.
Ne znam da li se išta može uraditi za 7 dana. Nadam se da je Jovanović dobar igrač da može makar malo držati odbranu. Protiv ovih ići da ne primimo gol kući, ne moramo ni dati kakva je tuga.
Jebote da ljudi mogu usrati onakvu atmosferu. Ja kad bih imao onakvu podršku parirao bih i Barsi, a ne ovim likovima. Gledam kad je bila izmjena tamo oko 80. minuta njihova dvojica čučnuli, ljudi ne mogu više i opet zabiše gol.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
79. минут.

А тамо је било "Хеј Пјано, скочи, дај го главом!".

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Andiamo a Combattere je napisao:
Da Zvezda nema onakve navijače i medije koji je guraju i precjenjuju vrlo brzo bi postala klub u rangu Jagodine i Radničkog. Ono sinoć sam gledao i igra je za plakanje. Naftan vaš je satrao u drugom pol i da ne bi isključenja sumnjam da bi se provukli. Valja i kod vas praviti ozbiljne rezove u upravi.

Navijači sine,navijači kakvi mediji.Sve ekipe i njihovi nazovi fanovi (ozbiljnije) sa balkana da se udruže ne mogu nam pera odbit :D
O igri neću,nemamo je ali ono okolo... To nema niko :wink:
Razumijem ja i "varvare" i "grobare" i "pitare" i "fap mašine" i "lešinare" i "manijake" i "bbb"i "pkb" i qrce i palce ...
Presmješno djeluju ove grupe i grupice u odnosu na "SEVER"

Poslednji put menjao soba 39 dana 27 Jul 2012, 14:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Katastrofa. Razbijena banda. Bolji smo bili tamo. Kasalica jedini u potpunosti zadovoljio.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Katastrofa. Razbijena banda. Bolji smo bili tamo. Kasalica jedini u potpunosti zadovoljio.

Nema predaje :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Znaš kako, neke stvari mogu da shvatim, i da je odbrana mlada i nesigurna silom prilika, i da su oni u punom ritmu jer im prvenstvo traje uveliko, ali da se onako useru igrači Crvene zvezde i da puštaju da ih ovi ponižavaju kao Šamrok Partizana, e to ne shvatam. Samo kad bi grizli igrali bi 50 posto bolje.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tuga.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 16:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Soba kad vec stalno popujes drugima oko navijaca koliko si puta bio na Marakani za sve ove godine...
Dosta mi ovih FB huligana koji su najbolji najjaci i a stadion vide jednom godisnje..I onda su delije podjebavaju druge grupe..

Kad spominjete Omoniju i tad se naslucivao raspad u drugom Muslinovom mandatu s tim da je on pred Bajer odstranio Pjanovica iz ekipe...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bravo Brigate za gornji dio posta !

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Soba kad vec stalno popujes drugima oko navijaca koliko si puta bio na Marakani za sve ove godine...
Dosta mi ovih FB huligana koji su najbolji najjaci i a stadion vide jednom godisnje..I onda su delije podjebavaju druge grupe..

Kad spominjete Omoniju i tad se naslucivao raspad u drugom Muslinovom mandatu s tim da je on pred Bajer odstranio Pjanovica iz ekipe...

Na "Marakani" ? Prvi put 1990,od tada jedno 40-tak puta.S obzirom na udaljenost,dovoljno.

Zadovoljan ?
A to u vezi navijačkih grupa,ne trebaš nigdje ići dovoljno je da imaš oči

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Zvezda ima najvecu armiju navijaca, sto je razumljivo, jer je Zvezda najveci klub na ovim prostorima. Vecina Srbije, Republike Srpske, Crne gore navija za Zvezdu. Delije su postavili neke standarde kojima druge, manje grupe iz manjih klubova ne mogu ni prismrditi, ali takodje su imale ucesce i u propasti Zvezde, jer je Sever otjerao Dzaju, a pitanje je sta bi bilo da je Dzaja ostao.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 17:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Soba, Iskreno me boli briga koliko si puta bio...
Ali pricas i podjebavas kao da si svaki put na Marakani i kao da ucestvujes u pravljenju svake koreografije, navijanju...

Raskoljnikov, juce su pojedini koji su trazili odlazak trazili povratak istog Dzaje...

Pravi navijaci cijene svoje rivale i njihov trud da odu negdje, da se iscimaju i da predju kako ti kazes veliku udaljenost...

Micko i Bajko produzili ugovor. Nevjerovatno je koliko je je Srđo u odnosu na nase veznjake borbeniji i agresivniji

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da je Dzaja ostao vi bi osvojili ligu šampiona, daj molim te budi realan malo, niste vi Barselona..

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Jeste Micko juce unio agresivnost i borbu, ali to je malo, potrebno je da svih deset igraca grizu i da se bore. Kad se sjetim utakmice sa Tbilisijem i borbenosti, svi su grizli kao da su se borili za zivot, e to ja hocu da vidim. Juce se vidjela samo setnja , beskrajno kruzenje lopte oko sesnaesterca i stalno vracanje lopte nazad, izgleda da je to postalo prepoznatljivo od odlaska Pizona, a utvrdilo se dolaskom Prosineckog.

Kad govorim o uticaju navijaca, i o njihovim odlukama, moram reci, da je nakon prvih poklika upucenih protiv Dzaje(utakmica sa Zenitom) Dragan Dzajic dao ostavku, a Lukicu se skandira treci put, ali on je i dalje tu. Da li je snaga navijaca opala, ili je nesto drugo u pitanju (vodje) ne znam, ali da ovi trebaju u kompletu otici, to znam.

Da je Dzaja ostao, mi ne bi osvojili Ligu sampiona, ali ne bismo ovako propali kao sto smo danas.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 17:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cosa ne bi je osvojili ali bi igrali u istoj barem nekoliko puta...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta bi bilo kad bi bilo,sa onakvim pičkicama na terenu (ako se šta ne promjeni ) zaostajaće se puno za Mustafama a i drugo mjesto po meni je ugroženo.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 17:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To je tvoje misljenje...Imas pravo na njega..
ja sam pesimista do utorka a onda mozda i ne budem...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 17:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Koliko se sjecam ,imao je i Dzaja dosta budalestina.Naravno da je veci gospodin i sposobniji od danasnjih,ali da li je to pravo mjerilo pitanje je.Lukicu se ne skandira odakle se odlucuje.Kad sever bude skandirao onda je njegov kraj.Naravno da snaga navijaca nije opala.Samo je pitanje zasto im je toliko prirastao k srcu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]