banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Nov 2010, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
bigman je napisao:
Гај.... Послије Ивић крив што га је отјерао. Кад се сјетим оних пар голова које је пустио Јавору или Јагодини, не сјећам се тачно. Мука ми је.

Није баш тако:
Citiraj:
„Tačno je da postoje određeni kontakti, ali to je sve što u ovom momentu mogu da kažem“, rekao je Gaj, „Lepo mi je ovde u Belgiji, ipak, priznajem da mi je lepše bilo u Beogradu. Ne bih ima ništa protiv da se vratim, međutim, sve zavisi da li ćemo se dogovoriti. Ne treba zaboraviti da imam ugovor sa Lokerenom još godinu i po dana“.

Gaj ističe da bi voleo da se vrati u Zvezdu, ali da mora prvo da porazgovara sa čelnicima crveno-belih.

„Bude li postojala mogućnost da se vratim, naravno, pričaću sa ljudima iz Zvezde. Moja želja je da jednog dana igram Ligu šampiona, u klubu čiji su navijači 12. igrač. Crvena zvezda ima potencijal za tako nešto i sjajne navijače, tako da je ispunjen važan uslov“, naglasio je Gaj, „Iz Zvezde sam otišao zbog Dan Tane i Ilije Ivića. Oni odavno nisu na Marakani, tako da je sada sve u redu“.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=470147

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A sta bi sa onim crnjom Abumustafa, kako li se vec zove, sto je bio na probi pre 20ak dana, niko ga vise ne spominje

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vratio se u Senegal ili odakle je vec? Kao nije zadovoljio ali nastavice ga pratiti i dalje, garant preko youtuba :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2010, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ево, ископао сам ту утакмицу. Бојкот играча, као Земан их малтретирао, па ће они да губе бодове, да би овога отјерали. Шуле, погледај Гаја... Тачно је да је отишао због наведене двојице, они су га отјерали. То сам и рекао. Примјер.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xdm_W_LZISw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

1-0
Ne znam kako smo igrali, ali opet malo golova. Jeste da je teska utakmica, ali ubi nas efikasnost

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Hertzog je napisao:
1-0
Ne znam kako smo igrali, ali opet malo golova. Jeste da je teska utakmica, ali ubi nas efikasnost
Do 1:0 nekako,od 1:0 nikako.Da se kako dočepati pauze bez kiksa

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 12:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Utakmica uzas, momci koji su bili na mecu su rekli da je ovo mozda i najgori mec posebno zbog nezalaganja....

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidim i po pisanjima na forumu i na sajtu zvezde da je igra bila katastrofa, koreografija je bila super, Sever opet odlicno popunjen, ali dzaba sve to kada ovi levati ne znaju igrati.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Дуго нисам ништа коментарисао, нисам имао снаге. Ако је пораз од Партизана очекиван, пораз у Кули бламажа на коју смо навикли, како онда прокоментарисати побједу од синоћ?!

Ако се ишта видјело из синоћњег меча то је Шваба Ђурђевић, тренер какав је неопходан Звезди! Он је дефинитивно мој први пик и искрено се надам да би екипу могао преузети већ на зиму. Са просјечном екипом ОФК-е потпуно је надиграо Звезду и велика је неправда што стадион нису напустили са барем једним бодом.

Што се нашег тима тиче, формацију нам читају тренери нижелигаша а кретање без лопте Звезда нема, креативност нема, кондицују нема... Са овим набрајањем би могао до сутра. Просто, након првог потреса све се руши до темеља а све због лоше градње рекло би се зидарским рјечником. Уколико предсједник Лукић мисли да остане на том мјесту и даље мора се више бавити спортским питањима. Кристић и Аџић нису дорасли својим позицијама, немају ауторитет ни знање што су у више наврата показали. У принципу мени је функција СД прецјењена, најрађе бих је укинуо и умјесто ње формирао плаћену скаутинг службу састављену од 10 професионалаца који бу радили за клуб уз одређену финансијску надокнаду.

Међутим на синоћњем мечу видјели смо и један интересанта детаље, дебитовао је омладинац, Славољуб Срнић крилни играч. Рекли би смо фин детаљ прије свега ријетко виђан у посљедњим годинама. Да све буде у складу са Звездиним стандаром, дечко је лијево крило предпостављате игра десном ногом. :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 11:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nakon duze vremena sam se sreo sa momcima iz grupe i informacije koje sam dobio su lose...
Naime, pregovori sa Djukicem su propali a on je bio moj prvi pik i to samo jer je vodio partizan sest mjeseci. Na stranu to sto je pod njegovim vodjstvom groblje igralo mozda i najbolji fudbal, sto je u dusi teski ciganin i sto je upravo on krivac za prekid tradicije pobjeda u derbijima. Djukic je trazio 20 000 plus tri igraca sa kojima je on poceo pregovore...
Adzic je isao u Moskvu da moli :oops: Bozovica da bude trener i prosiri crnogorski lobi a ovaj ga je odbio....
Izgleda da ostaje jedno rjesenje u vidu Ilije Petkovica .......

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Као што рекох, нико ни не зна чега сам ја сад власник:

Citiraj:
Deset evra za vlasništvo u Zvezdi

"Posle prijavljivanja klubova, Agencija za privatizaciju ili neki drugi subjekt, to još nije definitivno određeno, izvršiće procenu strukture vlasništva i vrednosti klubova i objekata. Utvrdiće se da li država ima vlasništvo u klubu, odnosno koliki je njen deo. Državni i društveni deo vlasništva se ne mora privatizovati, do nje će doći ukoliko Grad to bude želeo. Uzmimo primer stadiona Radničkog iz Pirota koji je u vlasništvu Grada. Ukoliko Pirot bude želeo da ga zadrži i plaća troškove njegovog održavanja, on neće ići u privatizaciju. Vlada će za svoj deo vlasništva pokretati proces privatizacije ukoliko to bude interes", kaže Zlatanović.
Praktično od prvih nagoveštaja privatizacije kod nas se pominje španski model, odnosno način funkcionisanja, pre svih, Reala i Barselone. U tim projekcijama neko je svesno sa „platna“ sklonio deo finansijske strukture koju moraju da pokriju članovi upravnog odbora kluba.

Članovi rukovodstva, recimo, Barselone moraju sa svog konta da pokriju desetinu projektovanog budžeta, što nije zanemarljiv broj, kad se zna da godišnji budžet Katalonaca prelazi 350 miliona evra. Zlatanović nije želeo da komentariše nedavnu vlasničku transformaciju u Crvenoj zvezdi, ali je naglasio da će klub sa Marakane, baš kao i njegov veliki rival iz Humske, biti podvrgnut proceni strukture vlasničkog kapitala.

"Nisam obavešten o tome šta sadrži novi statut Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Sigurno je da se mora utvrditi struktura kapitala u klubu. Ono što je Zvezdino biće njeno vlasništvo, dok će ono što pripada državi neko moći da otkupi. Isto važi i za Partizan. Inače, dosta se govori o primeni španskog modela privatizacije na naše klubove, ali valja imati na umu razlike koje postoje između Srbije i Španije kao država. Osim toga, kolege iz ministarstva sporta Španije s kojima smo razgovarali o njihovom modelu rekle su nam da se rešenje koje je primenjeno na samo četiri kluba koja su u vlasništvu članova-navijača (Real, Barselona, Osasuna i Atletiko Bilbao) nije pokazalo kao najsrećnije", ističe Zlatanović.

Dejan Šuput, direktor Udruženja za razvoj sportskog prava Srbije, podržao je novu vlasničku strukturu u Crvenoj zvezdi i istakao da se donošenju novog zakona o sportu protive ljudi koji bi njegovim stupanjem na snagu izgubili dosadašnje privilegovane pozicije.

"Verujem da će se Zvezda primaći evropskom modelu rada klubova. Do sada je mnogo puta najavljivano usvajanje zakona o sportu, ali on, ipak, još nije stupio na snagu. Njegovo donošenje sprečavaju ljudi kojima odgovara potpuna netransparentnost sistema finansiranja srpskog sporta, jer bi ih promena lišila dosadašnjih povlastica. Novi zakon bi trebalo da propiše različite forme organizovanja klubova. Trebalo bi da oni sami odluče da li će biti udruženja građana, kompanije, akcionarska društva. Neophodno je da se državni, odnosno društveni kapital privatizuje, ali treba smisliti najbolji model", poručuje Šuput.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=470606

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 15:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sto se tice vlasnicke strukture Zvezda se tu manje dotice od groblja...
stadion i lokacija su u vlasnistvu kluba, drzava moze da nam prigovara ali u startu bi onda trebala da vrati pare koje su uzeli devedesetih u ime te iste drzave. Danas se svi prave ludi :angry4:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bolje i ovo nego razni youtube talibani:
Citiraj:
Fudbalski klub Crvena zvezda je na mečevima sa Borcem u Kupu Srbije i sa OFK Beogradom u Jelen Superligi promovisao dva mlada igrača, omladinca, koji svakako predstavljaju budućnost kluba i dokaz su da će Zvezda oslonac tražiti u svojoj školi.

Uroš Spajić i Slavoljub Srnić su za nekoliko minuta na terenu pokazali da sa pravom čekaju budućnost u crveno-belom dresu.

- Nikada u životu nisam osetio takvu tremu i nekakav čudan osećaj u stomaku kao kad me je trener pozvao na izmenu. Mislim da sam prosto zanemeo pred Marakanom i navijačima voljenog kluba. Ništa ne može da se meri sa tim osećajem i zaista sam presrećan – kaže Uroš Spajić, koji igra na mestu štopera.

Slavoljub Srnić je samo deo tandema „Srnić“. Dva brata blizanca Slavoljub i Dragoljub su pre izvesnog vremena stigli iz Mačve i vrlo brzo pokazali da ih na Marakani čeka velika karijera.

- Ne bih ja još o karijeri, tek se prvikavamo na svlačionicu prvog tima i na starije drugove, odnosno oni na nas. Mislim da smo obojica napravili tek mali korak i da ovo ništa ne znači. Naprotiv, sada nam je obaveza još veća – kaže Slavoljub Srnić.

Spajić se slaže da je najlakše bilo debitovati.

- Trener uvek želi da mladi igrač debituje, ali treba se sada nametnuti, treba sada izdržati pritisak konkurencije i Crvene zvezde. To bi bio pravi potez i zato niko od nas ne misli na ono što je bilo nego na ono što tek treba da ostvarimo – jasan je Spajić.

Jedan od Srnića ističe da ne treba zaboraviti ni njihovog vršnjaka golmana Dmitrovića, kao ni vezistu Mijailovića.

- I njih dvojica će uskoro pokazati koliko mogu i znaju i ja se lično tome radujem. Omladinska škola treba da bude srce Zvezde ali mora i da se dokazuje i da igrači iz mlađih kategorija pružaju duplo više na terenu – kaže Slavoljub.

Vreme će najbolje pokazati koliko su posebni ovi dečaci i mogu li postati Zvezdini asovi.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ништа ново од њега... али не могу да вјерујем да може да нон стоп даје овакве кретенске изјаве: Лукић: "Не признајем титулу!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ништа ново од њега... али не могу да вјерујем да може да нон стоп даје овакве кретенске изјаве: Лукић: "Не признајем титулу!

Još će na kraju početi da ubjeđuje narod da je u stvari Zvezda osvojila titulu i da je prošla sezona bila uspješna, što u stvari i sugeriše ta njegova izjava. A što je najgore uopšte nije nemoguć scenario da navijači počnu slijepo da mu vjeruju, usljed neke kolektivne odanosti dotičnom, iako ja zaista ne znam, čime ju je zaslužio...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Teleoptik vodi 0-1 protiv nas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Teleoptik pokazuje da su ipak oni naša najjača filijala! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/kome ... vezda.html

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Агонија се наставља. Укратко, то је једини коментар на ово данас.

Елем, коначно неки рокови везано за нови Закон о спорту. Завршен је Нацрт закона о спорту који иде на разматрање пред Владу Србије. Више овдје.

За нас је занимљив овај дио:

Citiraj:
Primera radi, FK Crvena zvezda je pre petnaestak dana promenio svoj statut i od sada je Crvena zvezda, kao udruženje građana, zvanično postala vlasništvo svojih članova.

Ono što bi moglo predstavljati problem je imovina kluba, pošto je po članu 44 novog statuta, stadion privatno vlasništvo kluba. Član UO FK Crvena zvezda Zoran Ivošević kaže da je samo zemljište na kome se nalazi stadion u vlasništvu države.

"Ako je vrednost privatizovanog kapitala veća od vrednosti društvenog kapitala, neće biti privatizacije. Jer, privatna svojina obuhvata ceo stadion, sve objekte Crvene zvezde, sve objekte na pomoćnim terenima, stanove koje je klub kupio", kaže Zoran Ivošević, član UO FK Crvena zvezda.

Ако сам ја добро разумио ову Ивошевића, ми нисмо власници тих 16,5 хектара земљишта већ само привремени корисници. Плус, по причи неких битних људи, Удружење грађана ФК Црвена Звезда има папире и власник је стадиона и помоћних објеката.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Агонија се наставља. Укратко, то је једини коментар на ово данас.

Елем, коначно неки рокови везано за нови Закон о спорту. Завршен је Нацрт закона о спорту који иде на разматрање пред Владу Србије. Више овдје.

За нас је занимљив овај дио:

Citiraj:
Primera radi, FK Crvena zvezda je pre petnaestak dana promenio svoj statut i od sada je Crvena zvezda, kao udruženje građana, zvanično postala vlasništvo svojih članova.

Ono što bi moglo predstavljati problem je imovina kluba, pošto je po članu 44 novog statuta, stadion privatno vlasništvo kluba. Član UO FK Crvena zvezda Zoran Ivošević kaže da je samo zemljište na kome se nalazi stadion u vlasništvu države.

"Ako je vrednost privatizovanog kapitala veća od vrednosti društvenog kapitala, neće biti privatizacije. Jer, privatna svojina obuhvata ceo stadion, sve objekte Crvene zvezde, sve objekte na pomoćnim terenima, stanove koje je klub kupio", kaže Zoran Ivošević, član UO FK Crvena zvezda.

Ако сам ја добро разумио ову Ивошевића, ми нисмо власници тих 16,5 хектара земљишта већ само привремени корисници. Плус, по причи неких битних људи, Удружење грађана ФК Црвена Звезда има папире и власник је стадиона и помоћних објеката.

Pa vidiš da su se "natovarili" da nas skroz unište,onaj kome to nije jasno ili je lud ili je slijep :mad:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]