banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 573 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Serie A 2009/2010
PostPoslato: 16 Maj 2010, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
:D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cestitke Mada iskreno receno nikada laksi put do titule nisu imali... Ostali timovi su bili totalna katastrofa

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Šta tek reći za Španiju, 3. zaostaje 70 bodova za vodećim...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sLclgfaC5io[/youtube]

We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end -
We are the champions -
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions - of the world -

Hertzog, gledaj kako Zanetti dize pehar, navikavaj se na tu sliku posto ce se ponoviti za 6 dana! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 16:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Čestike Interu za naslov, zasluženo.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
zasluzeno inter, nema se sta prigovoriti, jesu najjaca ekipa ali isto i bez neke posebne konkurencije.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Konacni poredak: Inter 82, Roma 80, Milan 70, Sampdorija 67, Palermo 65, Napoli 59, Juventus 55, Parma 52, Đenova 51, Bari 50, Fiorentina 47, Lacio 46, Katanija 45, Udineze 44, Kjevo 44, Kaljari 44, Bolonja 42, Atalanta 35, Sijena 31, Livorno 29

Citiraj:
Defanzivac Milana Oguči Onjevu svojevoljno je ponudio upravi kluba produženje ugovora na još godinu dana tokom kojih će za "rosonere" nastupati bez plate.Reprezentativac SAD se cele sezone oporavljao od povrede zadobijene na reprezentativnoj dužnosti i u dogovoru sa njegovim agentom na vrlo zanimljiv način "častio" je čelnike Milana. O
njevu ima ugovor do 2012. godine, ali će nakon današnjeg produženja biti član "rosonera" do 2013. godine.
Stameni defanzivac u poslednjoj sezoni svog ugovora neće primati platu.
Onjevu se nalazi na proširenom spisku reprezentacije SAD i najverovatnije će biti među putnicima za Južnu Afriku.
"Oguči Onjevu pokazao je velike ljudske kvalitete koje Milan najiskrenije ceni. U saradnji sa njegovim agentom reprezentativac SAD je zatražio jednogodišnje produženje ugovora koje je dobio, a u poslednjoj sezoni će po njegovom zahtevu igrati bez plate. Onjevuov gest je retkost u današnjem fudbalu i na tome mu treba čestitati", piše u izjavi na zvaničnom sajtu Milana.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
WinstonWolfe je napisao:
Citiraj:
Konacni poredak: Inter 82, Roma 80, Milan 70, Sampdorija 67, Palermo 65, Napoli 59, Juventus 55, Parma 52, Đenova 51, Bari 50, Fiorentina 47, Lacio 46, Katanija 45, Udineze 44, Kjevo 44, Kaljari 44, Bolonja 42, Atalanta 35, Sijena 31, Livorno 29

Citiraj:
Defanzivac Milana Oguči Onjevu svojevoljno je ponudio upravi kluba produženje ugovora na još godinu dana tokom kojih će za "rosonere" nastupati bez plate.Reprezentativac SAD se cele sezone oporavljao od povrede zadobijene na reprezentativnoj dužnosti i u dogovoru sa njegovim agentom na vrlo zanimljiv način "častio" je čelnike Milana. O
njevu ima ugovor do 2012. godine, ali će nakon današnjeg produženja biti član "rosonera" do 2013. godine.
Stameni defanzivac u poslednjoj sezoni svog ugovora neće primati platu.
Onjevu se nalazi na proširenom spisku reprezentacije SAD i najverovatnije će biti među putnicima za Južnu Afriku.
"Oguči Onjevu pokazao je velike ljudske kvalitete koje Milan najiskrenije ceni. U saradnji sa njegovim agentom reprezentativac SAD je zatražio jednogodišnje produženje ugovora koje je dobio, a u poslednjoj sezoni će po njegovom zahtevu igrati bez plate. Onjevuov gest je retkost u današnjem fudbalu i na tome mu treba čestitati", piše u izjavi na zvaničnom sajtu Milana.

ovo treba cijeniti sto je ovaj lik uradio. za svaku pohvalu. mada ce i on do tad zaraditi.
da je jos malo vise takvih igraca, kojima nije stalo do para. jer se fudbal danas pretvorio u posao kako zaraditi milione.
vise od 80% fudbalera dodje iz neke bijede i siromastva i umjesto da budu skromni sto su uspjeli da nesto zarade, oni postanu jos prokletiji za parama, da bi i na kraju napustili klub zbog para. strasno.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Da je vise takvih igraca koji cijene svoj klub fudbal bi bio jos zanimljiviji

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Cijenim njegov gest, ali de, nemojte biti naivni. Sad kao, pohlepni igrači su uništili fudbal? Jesu malo sutra. Normalno da će svako, u svakom poslu koji pošteno obavlja, pokušati izvući što veću lovu. Pogotovo fudbaleri, kojima je radni vijek mnogo kraći nego običnim ljudima. To iz kakve jeko sredine došao nema nikakve veze. Postoje cijene, zna se koliko šta košta. Jel treba sirotan iz nekog brazilskog favela da dođe bogatom šeiku ili S. Berluskoniju i kaže, neka, čiko, ne treba meni toliko, podaj Džonu Teriju? Ili, Real mi nudi tri puta više love nego vi, ali vi me vooooliiteee. Posao kao i svaki drugi, ideš gdje te bolje plate, trudiš se da dobiješ što bolje uslove.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mislim da bi pravi fudbaler prije otisao za 1.000.000 u Inter nego za 3.000.000 u Cievo.
Cijenim izjavu Bufona datu na ponudu Man Sitija malen ste vi klub za mene.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
Popokatepetl je napisao:
Cijenim njegov gest, ali de, nemojte biti naivni. Sad kao, pohlepni igrači su uništili fudbal? Jesu malo sutra. Normalno da će svako, u svakom poslu koji pošteno obavlja, pokušati izvući što veću lovu. Pogotovo fudbaleri, kojima je radni vijek mnogo kraći nego običnim ljudima. To iz kakve jeko sredine došao nema nikakve veze. Postoje cijene, zna se koliko šta košta. Jel treba sirotan iz nekog brazilskog favela da dođe bogatom šeiku ili S. Berluskoniju i kaže, neka, čiko, ne treba meni toliko, podaj Džonu Teriju? Ili, Real mi nudi tri puta više love nego vi, ali vi me vooooliiteee. Posao kao i svaki drugi, ideš gdje te bolje plate, trudiš se da dobiješ što bolje uslove.

ko je govorio sta o "unistavanju" fudbala??
ja sam samo rekao da su prokleti za parama. koliko vidim vise se fudbal ne igra zato sto neko voli da igra nego da zaradi koju
paru, da ne bude siromah. a narocito jos kad se u klubu spomene neki bonus za osvojeni neki trofej, onda pocnu da trce po terenu, lete. kao da popiju red bull

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nisu prvo fudbaleri postali prokleti, vec su prvo klubovi poceli da zgrcu ogromnu lovu, i kad neko zaradjuje na osnovu tvog imena logicno i da i ti hoces to dobro da naplatis jer se neko bogati na tvoj racun, i onda je fudbal vremenom postao samo POSAO, i nista vise. danas su rijetki fudbaleri koji vole neki klub i igraju za njega, vecina ih gleda kako da zarade sto vise, isto kao i kad imas neki solidan posao, ti bi uvijek htio bolji. fudbal je danas kao i skoro svaki sport postao samo posao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 573 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29

Sva vremena su u UTC [ DST ]