banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 23:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2009, 16:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A Liverpoola mrtvog, ne mogu vjerovati!!! MUFC očajan, ali nisu ni ovi zaslužili 4:1, ali nikako!!! Nemanjina greška potpuno preokrenula utakmicu, to je bio prvi šut Liverpoola! Nakon toga zatišje i onda penal pred kraj poluvremena! Sranja se dešavaju, sreća ima još Stoka, Hulova, Vigana,... zna se ko će na kraju slaviti :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 16:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Feb 2009, 15:27
nisam gledao, ali ovo ne mogu da vjerujem, da je liverpul razvalio mancester. ovo je samo da se malo zakuha prvenstvo, ali opet meni mancester nije bio toliko ubjedljiv protiv intera, ali ipak 4-1 da izgubi, previse.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
A Liverpoola mrtvog, ne mogu vjerovati!!!

Cuj mrtvog,pa nije 1-0 da tako govoris,4-1 je ipak razvaljivanje

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 16:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri je napisao:
A Liverpoola mrtvog, ne mogu vjerovati

Mrtav Liverpul uvali 4 komada :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 16:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To i jest najgore :lol:

ONE UNITED!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 16:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Nemanja konačno katastrofalan u jednom meču :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kako volim ovakve utakmice kad sam srećan ko god da izgubi :lol:

Al' ne može Andrea Dossena dati go opet :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2009, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja Nemanje cara šta napravi... Direktno skrivi prvi gol, dobije crveni i još iz toga padne treći gol. Da je još ubacio loptu u sopstvenu mrežu, mislim da bi kompletirao savršen učinak. Uglavnom, Liverpul zasluženo, ali je konačan rezultat previsok, objektivno. Liverpul je jednostavno čekao i dočekao Mančesterove greške i dotukao ih kad se igra Mančestera raspala. Kratko i jasno. Biće svakako zanimljivo u nastavku...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2009, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam mislio da je ovaj Ferguson ozbiljan čovjek....

Citiraj:
Liverpool's extra preparation time may have been a factor, although Ferguson actually felt United were the better team.

"It is a hard one to take because I felt we were the better team," he said.

"That is not reflected in the scoreline and quite rightly, when you win 4-1 you get all the plaudits. I can't deny that."

rezultati od danas....

Chelsea - Man City 1-0
Aston Villa - Tottenham 1-2

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2009, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Padoh tiket zbog Vile...pu pu pu....

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 18:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vidić neće s "konja na magarca"
Petak, 20. mart 2009. 14:07

Defanzivac Mančester junajteda Nemanja Vidić nema nameru da napušta "Old Traford", jer bi to za njega, smatra, bio korak unazad.
Nakon što su italijanski mediji objavili vest da Milan i Inter po svaku cenu žele angažovati Vidića, posebno su zagrizli "neroazuri" i njihov trener Žoze Murinjo, menadžer srpskog reprezentativca Silvano Martina kategorično je odbacio tu mogućnost.
"Vidić konstatno igra u Mančesteru i nije uopšte na transfer listi. Bez sumnje je izborio status prvotimca u ‘đavolima’ i nema šanse da pređe u bilo koji italijanski klub. Po njegovom mišljenju, bio bi to skok ‘s konja na magarca’", rekao je Martina.
"On je evropski i svetski šampion, i ako tako posmatrate stvari, odlazak bi stvarno značio korak unazad. Istina je da je pre bio blizu dolaska na Apenine, jednom u tabor Fiorentine, drugi put u Inter, ali sada nema nikakve šanse", dodao je Vidićev menadžer.
Osim utakmice protiv Liverpula (4:1), kada je bio krivac za gol i crveni karton, zbog kojeg je kažnjen sa još dva meča neigranja, Srbin je ove sezone jedan od najzaslužnijih što engleski klub juriša na svih pet trofeja.

I poslije 3 sata naslov na Indexu

"Modrić nije lud da s engleskog konja sjaši na talijanskog magarca"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2009, 20:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Čuveni obračun na Old Trafordu između reprezentativca Srbije Nemanje Vidića i Španca Fernanda Toresa i posle nedelju dana ne prestaje da puni internet stranice u Velikoj Britaniji. Naime, navijači Liverpula utrkuju se ko će smisliti bolji vic na račun defanzivca Mančester junajteda, koga je Tores, prema mišljenju engleske fudbalske javnosti, „iskidao na komade“ u prošlu subotu.
Na internet forumu najtiražnijeg ostrvskog tabloida San, pod radnim naslovom „Vidić = Toresova nova devojčica“, pristalice „crvenih“ veličale su igru španskog internacionalca i ismevale nastup štopera Mančester junajteda. Među više od 100 komentara najveću pažnju privukli su kratki vicevi na račun defanzivca „orlova“.

1) Zašto Fernanda zovu mesar? Zato što je isekao Vidu na komade.
2) Zašto Vidić ima košmare? Sanja Toresa na „Teatru snova“.
3) Kako Nemanja izlazi na teren? Pogleda levo, pogleda desno, ali je Fernando već postigao gol.
4) Šta Vidić radi u crkvi? Moli Boga da Toresa pošalje u Seriju A. :D
5) Zašto je Srbin najbolji defanzivac u Premijer ligi? Zato što Junajted samo dva puta u sezoni igra protiv Liverpula.
:lol: :lol:
6) Zašto Vidić svaki dan igra fudbal na Plejstešnu? Jedino tako uspeva da spreči Toresa da postigne gol.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tek kad vidiš šta je Englezima smiješno, zaključiš koliko su malouman narod :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 11:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koliko igraca je potrebno da klub "bankrotira"

Citiraj:
Fudbalski klub Fulam produžiće pravni haos nastao zbog nastupa Karlosa Tevesa za Vest Hem, tokom sezone 2006/2007.
Argentinac je tada bio ključni igrač ekipe iz istočnog Londona, koja je u poslednjem kolu izborila opstanak. Međutim, pri dovođenju Tevesa Vest Hem je načinio prekršaj pravila, pa je zbog toga usledilo višegodišnje suđenje tog kluba i Šefild Junajteda, koji je ispao te sezone. Pošto su dva kluba konačno postigla dogovor, tužbe pokreću ostale ekipe.

Premijer liga je pre dve godine kaznila Vest Hem sa 5 i po miliona funti jer je prekršio propise pri dovođenju Tevesa i njegovog zemljaka Havijera Maskerana iz Korintijansa. Odluka o proglašenju bordo-plavih krivim pokrenula je tada tužbu Šefild Junajteda.

Krajem prošle nedelje Vest Hem i Šefild Junajted postigli su sporazum, po kojem će londonski klub ekipi iz Jorkšira isplatiti oko 20 miliona funti, kao kompenzaciju za ispadanje (tačna suma nije objavljena, ali nekoliko medija citira 20 miliona kao rešenje postignuto kompromisom).

Sada tužbu pokreće ekipa Fulama, iz veoma interesantnog razloga – pobedom u poslednjem kolu Vest Hem je prestigao gradskog rivala (Čekićari završili šesnaesti, Kolibaši mesto ispod), zbog čega je Fulam dobio 500 hiljada manje kao bonus za plasman u šampionatu. Sada klub sa krejven Kotidža zahteva odštetu.

Ekipu sa Apton Parka u međuvremenu je tužio i Lids Junajted, koji čak nije igrao u istom rangu. Naime, Lids je pred tu sezonu prodao Šefild Junajtedu tri igrača (Rob Hals, Ian Benet, Met Kilgalon), a u sklopu svakog od transfera bila je smeštena klauzula o dodatnoj sumi ukoliko Šefild ostane u Premijer ligi. Sada Lids traži odštetu za tada nedobijen novac.

Kolike implikacije može imati jedna odluka u današnjem fudbalu pokazuje i podatak da tužbu planira i tadašnji menadžer Šefild Junajteda Nil Vornok, kao i još nekoliko tadašnjih igrača, koji su zbog ispadanja izgubili priličan deo prihoda (klauzule o smanjenju plate pri ispadanju su uobičajena stvar u britanskom fudbalu već godinama).

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel mogu i ja da ih tužim jer je jedan moj prijatelj pao na kladionci tu utakmicu Man Utd- WestHam te nas nije mogao častiti to veče? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Vuk_samotnjak je napisao:
5) Zašto je Srbin najbolji defanzivac u Premijer ligi? Zato što Junajted samo dva puta u sezoni igra protiv Liverpula.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Zlo i naopako. Sve sto je moglo krenuti lose, krenulo je. Kako li ce zavrsiti?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 17:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ruke gore ko je pao na Man.Utd. protiv Fulhama! :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U al ih je krenulo, aj sto su izgubili, ali dva crvena kartona i jos Vidic ne igra na sledecoj utakmici. Pitanje je koliko ce jos i ova dvojica dobiti. Ajde bar da Čmelzi izgubi, a moze i Luzerpul :-? :-? :-? :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 19:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nek se malo zakomplikuje... Mada ne vjerujem da Liverpool ni Chelsea mogu postati prvaci ove godine....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]